zondag, juli 06, 2008

The 9/11 Chronicles


Alex Jones leeft al jaren in een warzone. Al zit die in zijn hoofd. Lees Prison Planet en je denkt dat morgen de wereld vergaat. De VS onderdrukt zijn burgers, de Bilderbergers nemen de wereld over, de mainstream media bedriegen ons, maar gelukkig "is er door het succes van internet en de inzet van een steeds groter aantal mensen die zich, als onderdeel van een alsmaar uitdijende olievlek, vrijwillig en onvermoeibaar inzetten om de boodschap te verspreiden."

En als je dat niet gelooft komt Alex dat nog eens haarfijn uitleggen in een - godbeterhet - 1 uur en 43 minuten durende reportage, want complotters kunnen nooit iets in een kwartier doen. En dan te bedenken dat The 9/11 Chronicles: Part One, Truth Rising nog maar het eerste deel is.

En wat zien we in deel 1? Een warrige bloemlezing van reeds lang vertoonde You Tube-filmpjes met dreigende muziek eronder die moeten suggereren dat er een enorme 'tegenbeweging' is opgestaan. In de Chronicles leggen de makers van die filmpjes onder wie Luke Rudkowski uit wat voor heldendaad ze nu weer verricht hebben. Zo worden een paar heren buiten het kantoor van WTC7 obstinaat gefilmd totdat ze er wat van zeggen - iedereen zou dat doen - en daar wordt dan een hoop heisa over gemaakt. "Ik stop niet met filmen mijnheer, ik heb een recht om dit te doen". Net als Alex zelf verkeert ook Rudkowski een een warzone die hij zelf heeft gecreëerd.

Nog een probleem: Er zit kop noch staart aan deze documentaire. Dan gaat het weer over building 7, dan weer over de first responders, en tussendoor komt de NWO ook weer even voorbij.

Opvallend is dat je in elk filmpje telkens maar een klein groepje demonstranten ziet, en nooit een totaalshot. De beweging stelt namelijk niks voor. Ooit een complotter in levende lijve op de Dam gezien? Met een beetje zoeken vind je er een paar bij Ground Zero. Bij de Bilderbergers stond slechts een handjevol activisten (Jones en Rudkowski voorop) en 9/11 Blogger - de spreekbuis van de 9/11 beweging - loopt in hoog tempo leeg: een paar duizend hits per dag nog maar.

Als kijker kom je maar tot een conclusie: The Truth Rising bestaat inderdaad, maar op YouTube. Daar laten complotters aan andere complotters zien dat ze bestaan.

Labels:

2 Comments:

At 7:10 p.m., Anonymous cosjer-nostra said...

In je natte dromen shill van een bill! Nee, 'penoze-boy' de goy-schapen worden weer als vanzelf van de judeo-bokken gescheiden! Duidelijk toch? De goy slachtoffers zien de judeo-prostituees gelukkig (joden verkleed als "waarheids onderzoekers") steeds sneller en beter aan voor mensverraders die voor de cosjer-nostra de oppositie proberen te controleren! Hahaha... En dat vind jij billy the shill helemaal niet prettig he?. Wat natuurlijk voor mij de reden zal zijn om vandaag weer eens wat inlichtingen over jou jank-rants gecombineerd met je natte dromen aan het ongecontroleerde (en dus nog niet door joden geinfiltreerd!!!) ondergrondse verzet te sturen... Waarvan acte goy-basher. (zie links?)

http://nl.youtube.com/watch?v=Q9F-GaaLYcM

http://nl.youtube.com/watch?v=mu6adTbTc3U&feature=related

 
At 1:10 a.m., Blogger sjakie said...

Wat een enorm zielig mannetje ben jij toch ook! Jij baseert je tranentrekkende artikeltjes echt op niets. Waarom probeer je truthers in een kwaad daglicht te stellen? Wat win jij ermee? Alex Jones is een zeer gedreven persoon en gooit zijn ziel en zaligheid in de strijd. Hij wil alleen maar informatie verspreiden en doet dat voor de volle 100%, je mocht willen dat je half zoveel moed had als hij. Zijn nieuwe film zit bomvol met informatie en jij schildert dat af als een geknipt en geplakt zielig Youtube filmpje.

''Zo worden een paar heren buiten het kantoor van WTC7 obstinaat gefilmd totdat ze er wat van zeggen - iedereen zou dat doen - en daar wordt dan een hoop heisa over gemaakt. "Ik stop niet met filmen mijnheer, ik heb een recht om dit te doen". JA! Dat hebben ze ook!

Je vergeet alleen even te vermelden dat de gasten die aan het filmen waren, beschuldigd werden door een paar kleerkasten die zeiden dat ze een bom in hun rugzak hadden (er zouden draadjes uitsteken). Ze zeggen dat dat niet waar is en een van de kleerkasten geeft later zelf toe dat hij geen draadjes uit de rugzak ziet komen, maar hij gaat er toch melding van maken. Ondanks dat zeggen ze lachend dat het pas naar buiten komt als ze een paar maanden in de bak hebben gezeten. Lachen he?!

En blijkbaar heb jij geen hart, of je hebt de film niet gezien en zeikt de film af aan de hand van een paar trailers? Anders had je o.a die first responder wel gezien, die kerel die rondloopt met een zuurstoffles omdat zijn longen zwaar aangetast zijn door sarcoïdose, die zijn ervaringen deelt met mede slachtoffers. Zij hebben waarschijnlijk nog maar een paar maanden en met een beetje geluk een paar jaar te leven hebben dankzij de leugens van de overheid, de lucht rondom ground zero zou schoon zijn... Leugens, maar ach, mensen zoals jij vinden het geweldig als eerlijke mensen dood gaan aan een vreselijke ziekte en er dan ook nog quasi nonchalant over doen, toch?

''want complotters kunnen nooit iets in een kwartier doen.'' Nee natuurlijk niet captain obvious, daarom is het ook een film/docu.

''Lees Prison Planet en je denkt dat morgen de wereld vergaat. De VS onderdrukt zijn burgers, de Bilderbergers nemen de wereld over, de mainstream media bedriegen ons.'' Ooit gehoord van patriot act I en II? Hoezo ze nemen geen vrijheden af?? De media is zeker niet meer wat het geweest is, tegenwoordig word je dood gegooid met nieuws over Amy Winehouse die weer eens dronken is geweest, Britney staat met haar blote gleuf op de foto en OMG, heeft die Hollywood ster nu alweer een boobjob gehad? BOEIEND!! Lekker belangrijk nieuws hé. Maar ja, blijkbaar doet dit nieuws het voor jou. Blijf maar lekker ontkennen en hou je super objectieve blogje een beetje bij. Welterusten Billy...

 

Een reactie posten

<< Home