dinsdag, augustus 19, 2008

CorsiJerome Robert Corsi. Onthoud die naam. De Zappies hebben deze complotdenker nog altijd niet ontdekt, maar de Amerikaan is met een anti-Obamaboek op de eerste plaats van de nonfictie-lijst van de New York Times beland. Obama is christen, maar Corsi beweert dat Obama zijn 'uitgebreide connecties met de islam' alsook zijn langdurige drugsgebruik toedekt. Het boek staat overigens vol fouten en verdraaiingen, maar dat doet de ietwat corpulente Corsi af als muggenziften.

Corsi is ook het jongste speeltje van Alex Jones, simpelweg omdat hij meent dat George Bush stiekem werkt aan de Noord Amerikaanse Unie, het door academici geopperde continentale samengaan van Canada, Mexico en US (lees: wereldheerschappij door de NWO), waarvoor trouwens geen enkele serieuze plannen bestaan, laat staan zelfs maar een meerderheid te vinden is. Corsi herhaalt echter maar al te graag wat hij op complotsites leest, namelijk dat binnen tien jaar de dollar door de nieuwe munteenheid amero wordt vervangen. O ja, en Bush moet natuurlijk worden afgezet voor die plannen.

Corsi is ook nog eens een 9/11 nut, die graag geloof dat alleen branden gebouwen niet kunnen laten instorten (tip: donderdag komt NIST met zijn eindconclusies over WTC7).

Presidentskandidaat John Kerry lanceerde naar aanleiding van de aanvallen van Corsi trouwens al eens een speciale website om hem van repliek te kunnen dienen, want ook hij is al eens door Corsi in de tang genomen met een boek dat ook al aan alle kant rammelde, maar wel het gewenste effect had: Corsi droeg bij aan de nederlaag die Kerry vier jaar geleden tegen de zittende president George Bush leed. Dezelfde Bush die nu moet worden afgezet voor niet-bestaande snode plannen.

UPDATE: Corsi ontkent nu weer dat hij een 9/11 Truther is. Koekje van eigen deeg?

Labels:

24 Comments:

At 9:38 a.m., Anonymous tamso said...

Waarom zwijg je hierover als het graf...billy the shill?

Billy!, I sat through the whole thing spellbound...the content was soooo revealing, the names, NOW there's no doubt, you show faces, you name names, you give accurate background checks (Chertoff's shady past) OMG this should really wake the whole planet up from their slumber, their real slumber shall we say...I liked the USS Liberty thing and I know who did that, I immediately recognized that Jewliani voice and that Muffled Kha-Kha voice…hmmm…. Bravo Mike,and John and others who painstakingly helped, how brave of you, it is inspirational and I sincerely hope the military and the police arrest Silverstein and ALL these criminals (including the behind-the-scenes-ers, the complicit NETWORKS, the un-truth bought-and-paid-for-er’s etc, depicted in your video) Eat your hearts out Sofia, Dylan Avery and Bermas, Dave Von Kleist, WingTV, Lying Scholars and Pilots for 9/11 Un-truth, Alex dumb-ass Jones, and all the other obfuscators including the American Un-Free double-crossing Press (Carto, Piper, Petherick etc) the ADL, the Bnai-Brith, Southern Poverty Law Center, Amy Goodman, Noam Chomsky all double agents looking out for these Criminals and even Move-On.org, United for Peace and InJustice, AnswerCoalition, and all the fake “Peace Activists” um...did I leave any of these greedy swines out??Nah...
WE KNOW WHO YOU ARE AND WE CAN SEE THROUGH YOUR LIES VERY CLEARLY
Oh I noticed that for the most part, in fact all of these low-life criminals Rothschild’s sponsored Talmudists, where of the white race, um...that is they weren't Semitic looking at all, duh...and the above people have the nerve to call anyone that doesn’t buy into their lies as “Anti-Semitic”?

Mucking Forons…all of ‘em...

bronnen:
MissingLinksVideo.com
MissingLinksFilm.com
MissingLinksMovie.com
MissingLinksMovie.org
911MissingLinks.com

 
At 10:02 a.m., Anonymous Hans said...

God, wat een wartaal weer.

 
At 10:19 a.m., Anonymous bastaya said...

Voor jou wel Hans, maar voor het verzet is het zo helder als loepzuivere stenen... (wereldwijd)

 
At 11:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

@Johnito
Och, jij maakt ervan dat ik iedereen een bepaalde hoek in zou drukken, maar wat boeit het dat jij dat meent te moeten vinden als onderdeel van mijn kritiek op jou ? Het is me overigens gebleken dat je maar wat je best doet om Joden van de (WTC ?) toren af te duwen. Bekijk dat bruinrooie blog van jezelf nog maar eens. En ja ik ben een Jood. Dat had iedereen kunnen weten uit de link, dus het feit dat GB daar nu pas achter komt spreekt niet echt voor zijn mate van alertheid. Maar goed, het is dan ook een zogenaamde “waarheidszoeker” die claimt de “waarheid” al te kennen. Ik ben zondermeer van mening dat “jullie” de waarheid nog niet zouden zien als deze pal voor “jullie” kokker zou staan. Overigens hoef je GB’s betiteling (Jood) niet te “nuanceren”. Hij bedoeld gewoon Jood, hetgeen wat hem betreft een synoniem is voor zionist. Exact wat ik bedoelde te zeggen. Overigens… wat maakt mij een zionist ? Simpelweg het feit dat ik het bestaan van de staat Israël niet onrechtmatig acht ? Precies, dan is iedere Jood die het bestaan van de staat Israël niet onrechtmatig acht dus een zionist. Wederom, precies wat ik zeg. Het onderscheidt tussen antisemitisme en antizionisme is hoogstens minuscuul marginaal.

@Freedomfiles
Wie de schoen past trekt hem aan. Als jij je aangesproken voelt, dan zal er een reden voor zijn. Het simpele feit dat je geen waardeoordeel over een opzichtige Jodenhater wilt formuleren zegt in deze wel genoeg. Of ik “iets zo lees” is een jijbak. Je vormt je geen waardeoordeel over Hufschmid maar je hecht er wel waarde aan om vooral even te melden dat je geen aanhanger van hem bent. Dus toch een waardeoordeel ? Wees eens eenduidig. Of ben je bang dat je jouw vriendjes alhier tegen je in het harnas jacht ? Ik weet niet of er plannen waren voor een aanval op Afghanistan voor 11 september 2001.. Dat zou best kunnen. Feit is echter dat de inval in Irak en Afghanistan reeds jaren voor de aanslagen van 9/11 een “hot issue” waren binnen de Amerikaanse politiek. Bill Clinton liep al rond met die plannen, maar de linkse lafbek durfde niet. Het is niet zo dat Osama Bin Laden en Al Qaeda, evenals Saddam Hussein en zijn WMD’s pas na 9/11 actueel werden. Men was daarmee al jaren aan de slag. 9/11 heeft het uitvoeren van de plannen voor in en aanvallen van eerdergenoemde hoogstens in een stroomversnelling gebracht.
Ariël Bruéns AKA (?) | 14/12 | 03:44 PM op: www.vkmag.com

 
At 11:59 a.m., Anonymous blowjob said...

Deze judeocriminelen zijn er blijkbaar niets op vooruitgegaan. De schrijf stijl van Billy en Braad is nog even zo pro-satan als toen... Nogmaals de clown staat in zijn nakie de zielige slachtoffer uit te hangen... Letter-LIJK!

 
At 12:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jerome Robert Corsi. Onthoud die naam. De Zappies hebben deze complotdenker nog altijd niet ontdekt, maar de Amerikaan is met een anti-Obamaboek op de eerste plaats van de nonfictie-lijst van de New York Times beland.

Weer een typische Billy redenatie. Omdat hij er nog niets over gelezen heeft, hebben de 'Zappies' Corsi nog niet ontdekt. Zou het ook zo kunnen zijn dat we die persoon misschien niet zo heel erg interessant vinden.... ;)

Dat er met modder wordt gesmeten tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagnes is al lang bekend, evenals Corsi die met een eerder boek een aanzet gaf voor de Swiftboat Veterans for Truth campagne tegen John Kerry in 2004.

Veel schrijfplezier weer op je blogje....

 
At 12:41 p.m., Anonymous Han said...

@Anoniem. Op wie of wat reageer je en waarom moet dat hier?

 
At 12:44 p.m., Anonymous Han said...

"Zou het ook zo kunnen zijn dat we die persoon misschien niet zo heel erg interessant vinden.... ;)"

Wie zijn 'we' nu weer anoniem? Praat je als bezoeker of samensteller namens die site? Wordt het niet eens tijd dat je gewoon een nicknaam neemt?

 
At 1:18 p.m., Blogger Johnito said...

Ehm...huh? Bizar dat hier nu zelfs anonieme commenters ongevraagd op me reageren. Zonder dat ik iets gezegd heb.

*en dan wordt er van complotsites gezegd dat ze gekken aantrekken lol*

 
At 3:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Wie zijn 'we' nu weer anoniem? Praat je als bezoeker of samensteller namens die site?"

Complotters en hun misplaatste wij-gevoel.

 
At 4:00 p.m., Anonymous els said...

Marionet
Niet dat president Bush er dan ook maar iets mee te maken heeft gehad. Bush is maar een marionet, want de echt kwade genia achter 11 september zijn de Amerikaanse neo-conservatieven, stelt de multimiljonair. Het cirkeltje rond Bush, onder wie vice-president Dick Cheney, minister van Defensie Donald Rumsfeld en Witte Huis-adviseur Richard Perle.

Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Walter: "De neo-conservatieven hebben dit plan bedacht, jaren en jaren geleden al. Ze wilden de bevolking bang maken, zo bang zelfs dat die bevolking daarna bereid zou zijn om wraak te nemen en oorlog te voeren. En moet je nu eens kijken. De neo-conservatieven hebben èn macht èn olie èn het Pentagon heeft alle speeltjes gekregen die ze maar wilden". "En alsof dat nog niet erg genoeg is", voegt hij eraan toe, "Amerikanen zijn zo huiverig gemaakt dat ze bereid zijn om hun burgerrechten in te leveren."

Het maakt Walter niet uit of je hem gelooft of niet. Hij snapt zelf ook maar al te goed dat het heel moeilijk te geloven is. Maar zijn gedrevenheid wordt er niet minder om. "Ik ben 57 jaar oud. Ik heb geen vrouw, geen kinderen en alles wat mijn hartje begeert. Ik snap dat het klinkt als één groot waanzinnig James Bond-script. Maar geloof me. Dat is het ook."

 
At 4:02 p.m., Anonymous ria said...

Feiten genegeerd
Ondanks dit harde oordeel zijn er nog steeds veel vragen onbeantwoord gebleven en zijn feiten genegeerd, zegt Walter. "Ik geloofde eerst ook dat 11 september het werk was van moslimterroristen, maar toen ben ik mij erin gaan verdiepen. Hoe meer ik erover las, des te meer raakte ik ervan overtuigd dat zij dit absoluut níet gedaan kúnnen hebben."

Walter is een bijzonder intelligente man, een filantroop en beschermer van het milieu. Hij heeft het zijn levensdoel gemaakt om de wereld te vertellen dat 11 september nog maar een voorproefje is geweest.

Walter: "Je maakt mij niet wijs dat gesjeesde studenten van de pilotenopleiding zulke ingewikkelde vliegbewegingen konden maken. Hoe is het mogelijk dat zij in een Boeing 757, die heel laag vloog, op hoge snelheid, met een spanwijdte van 38 meter het Pentagon in hebben kunnen binnenvliegen terwijl de Amerikaanse luchtmacht ze op de hielen zat? Het is gewoon niét mogelijk", concludeert hij.

Een ander raadsel: niemand hield het voor mogelijk dat de Twin Towers binnen twee uur nadat de vliegtuigen naar binnen waren gevlogen zouden instorten. Experts zijn het er niet over eens of alleen kerosine in een verkeersvliegtuig hierin in staat zouden zijn. Volgens onderzoekers die miljonair Walters heeft ingehuurd is dat dan ook onmogelijk: staal van het WTC-gebouw kan alleen instorten als het wordt blootgesteld aan 1370 graden celsius. Maar op 11/9 kan de hitte niet groter zijn geweest dan 982 graden celsius.

Voor Walter staat ook het instorten van WTC-gebouw nummer 7 ter discussie. Dit zou op een té gecontroleerde manier zijn gebeurd. Walter's antwoord hierop? In de WTC-gebouwen zijn explosieven geplaatst en die hebben ervoor gezorgd dat de gebouwen zijn ingestort. "Hoe kan de regering blijven beweren dat dit allemaal toevalligheden zijn? Ze noemen mij dan misschien een aanhanger van een complottheorie, nou, ik noem hen aanhangers van de Theorie van de Toevalligheid!", roept Walter.

 
At 4:03 p.m., Anonymous ger said...

Zijn de twee torens van het World Trade Center in New York op 11 september 2001 écht ingestort door zelfmoordaanslagen van islamitische terroristen die twee passagiersvliegtuigen de Twin Towers injoegen? De Amerikaanse multimiljonair Jimmy Walter gelooft er niks van.

11 september was volgens hem het gevolg van één grote Amerikaanse samenzwering. Walter heeft inmiddels al vier miljoen van zijn vermogen ingezet om de waarheid boven tafel te krijgen. En hij gooit er nog een miljoen tegenaan de komende weken als hij door Europa trekt om zijn visie te geven op 11 september.

11 september is inmiddels ruim 3,5 jaar geleden. De speciale onderzoekscommissie die onderzoek heeft gedaan naar de aanslagen heeft haar werk er op zitten. De verantwoordelijke politici, de FBI, de CIA en het leger hebben allemaal gefaald en zijn daarmee indirect verantwoordelijk voor de bijna 3000 doden, zo oordeelde de '9/11

 
At 4:36 p.m., Anonymous Crap said...

"De Amerikaanse multimiljonair Jimmy Walter gelooft er niks van."

Die man is allang afgehaakt. Oud nieuws.

 
At 5:08 p.m., Anonymous Klaas said...

"De Zappies hebben deze complotdenker nog altijd niet ontdekt,"

Gast, waar heb je het over? Hij was gewoon vorige week op bezoek bij Alex....

Tevens is er in een grote krant inmiddels opgeroepen om Corsi uit de weg te ruimen...if you can't riducule them....shoot them!

Obama heeft 86 skeletten in zijn kast....Hij heeft niet alleen vroeger zijn neus volgepropt met wit poeder, hij heeft bewezen banden met radicale geestelijken...En rechtstreekse banden met 1 of andere slachter uit Afrika...Hij heeft gelogen dat hij ooit moslim is geweest....Bovendien heeft hij gefraudeerd met een vastgoedtransactie....

Obama is daarom zeer kwetsbaar, en kan elk moment aan de kant gezet worden...

Bovendien heeft Obama opgeroepen om een miljoen man sterke "Hilterjugend" op te richten in de VS....zwaar bewapend voor ordehandhaving en binnelandse spionage diensten...

Obama is een NWO puppet, hij roept er zelfs toe op (onlangs nog in Duitsland)...maar blijf vooral ontkennen...

 
At 5:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy heeft duidelijk een terugval. Vraag is hoe zijn geweten dat blijft klaarspelen.

 
At 5:31 p.m., Anonymous klik said...

Voor het geval Klaas deze hint van Patman toch nog mocht hebben gemist in de vorige draad van Billy (de echte Patmannetje) hier op zap-buru:

Klaas, niet iedereen die zich Patman noemt is ook echt Patman. Je zit weer tegen spoken of jezelf te praten. Ik vermoed dat je gewoon zit te spoofen.
Patman (ja, de echte)

En even later erkent hij oprecht:
Ik ben Billy, jij domoor.
Patman

Zo Klaas dan het je toch je scoop van het jaar om all over the place (voor zover je er nog niet gebanned) te plaatsen?

 
At 6:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

U bent saai en burgerlijk:

Kijk dat zien we graag. Een sprankelend figuur als Arthur Krebbers. Fervent klarinetspeler en zo af en toe te vinden met een goed boek, liefst non-fictie. Krebbers (23) wil graag de nieuwe Balkenende worden, en vertelt anderen daarom nu al graag hoe ze hun leven in moeten richten. Aan zijn betuttelende-, betweterige houding zal het in elk geval niet liggen. In het NRC-Handelsblad van afgelopen zaterdag bemoeit Krebbers zich met uw levenstijl. U bent namelijk een saaie burgerlul. In plaats van studeren moet u liftend naar Parijs, een avond lang dansen met hare krishna’s of een analyse over de filosofie van de liefde schrijven (nog geneukt, Arthur?) U bent niets meer dan een ordinaire baantjesjager. ‘De rebelse hippie van de jaren zestig is vervangen door een zakenman in wording’, dixit Krebbers.

In dat licht kunt u dus een voorbeeld nemen aan Krebbers. Dat is namelijk helemaal geen carrièretijger. Die artikeltjes in de NRC, Het Financieele Dagblad, The Guardian en The Sunday Times zijn helemaal niet bedoeld om zijn gang naar Den Haag te plaveien. En dat lidmaatschap van de CDJA toont juist de maatschappelijke betrokkenheid van ons vrindje uit Wassenaar, dat heeft met carrièrejagen niks van doen.


http://www.campus.tv/?p=4382

 
At 10:12 p.m., Anonymous Han said...

Erg relevant weer dat laatste.

 
At 9:21 a.m., Anonymous freedomfiles said...

@ Anoniem :

Wat doet die uitspraak van Bruens hier nou weer ? Ik zie niet wat het met dit topic te maken heeft, en daarnaast is het pure onzin. Ook wordt het totaal uit context getrokken, hier stond de discussie :

http://www.vkmag.com/zapruder/comments/de_anti_semitisme_knuppel/

Immers nam ik toen afstand van Huffschmid, en dat zal ik ook ten alle tijde blijven doen. Wat mij betreft is en blijft Hufschmid een pure racist met neo-nazistisch gedachtengoed.

 
At 9:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

Corsi is ook nog eens een 9/11 nut, en het ultieme bewijs voor het bedrog zou volgens hem een video moeten zijn een waarin een F4 straaljager toch echt verpulvert als hij ergens tegenaan vliegt, dus is er volgens hem echt geen vliegtuig in het Pentagon gegleden

Je weet de conclusie mooi om te draaien. Hij liet dit immers zien om aan te tonen dat er wel degelijk een verklaring is waarom er weinig brokstukken te vinden waren bij het Pentagon, en daarom liet hij het filmpje zien.

Waarna hij werd aangevallen door 9/11 truthers omdat hij hiermee hun argumentatie onderuit haalde.

Overigens hebben vele debunkers dat filmpje gebruikt om het no-plane argument tegen te spreken en om aan te tonen dat er inderdaad erg weinig van een vliegtuig overblijft wanneer deze zich tegen een muur te pletter vliegt.

 
At 9:54 a.m., Blogger Billythekid said...

"Je weet de conclusie mooi om te draaien. Hij liet dit immers zien om aan te tonen dat er wel degelijk een verklaring is waarom er weinig brokstukken te vinden waren bij het Pentagon, en daarom liet hij het filmpje zien."

Je hebt gelijk, aangepast.

 
At 11:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Complotters en hun misplaatste wij-gevoel."

Proest. En dat wordt gezegd op een website waar sinds dag 1 alle complotters over 1 kam worden geschoren. Hilarisch gewoon.

 
At 4:12 p.m., Anonymous Klaas said...

"Zo Klaas dan het je toch je scoop van het jaar om all over the place (voor zover je er nog niet gebanned) te plaatsen?"

Mooi hè?

Billy/Patman beweren continu dat ik loop te "spoofen" en tegen mezelf loop te praten....Ik denk het ook! Tevens verschijnen er regelmatig comments onder de naam Klaas, terwijl ik het NIET BEN!...standaard modus operandi hier....desinfo-style-ala-Bill-The shill...

Billy, wist je dat het nu officieel is dat Dick Cheney false flag terreur acties wilde plannen om Iran erin te naaien?

En vooral geen verbanden leggen naar 911...

Je wordt steeds lachwekkender Bily Boy....
dank je! Het is hier bijna leuker dan op Zaplog...

 

Een reactie posten

<< Home