zondag, augustus 10, 2008

Highy stressed


Journalist Micha Kat verbrak zaterdag eindelijk de lange stilte over zijn rechtszaak tegen Fortis topman Lippens, die hij van het allerergste pedomisbruik had beschuldigd. Overigens niet op basis van eigen onderzoek, maar gretig citerend uit toch al dubieus bronnenmateriaal. Dat pikte Lippens niet en die stapte naar de rechter. Die had afgelopen donderdag uitspraak willen doen, maar nu komt er een nieuwe inhoudelijke behandeling op 21 augustus, aangezien Kat - wegens verblijf in Thailand - geen verweer kon voeren.

Intussen kreeg Kat naar eigen zeggen een enorme klap te verwerken doordat de advocaat met wie hij al geruime tijd - "met succes" - samenwerkt de verdediging geheel onverwacht neerlegde. "Deze zaak is higly stressed en uw webmaster weet niet precies wat hij wel en niet moet (kan, mag, zal, wil) vertellen." Over dat plotse vertrek van zijn advocaat zegt Kat verder niets, wellicht ook om de suspense nog verder op te voeren. Want dat leidt natuurlijk meteen weer tot wilde speculaties onder de vaste aanhang.

Kat kan namelijk zo langzamerhand rekenen op de bijval van een vast clubje complotdenkers dat al bij voorbaat uitgaat van de schuld van Lippens. Sterker nog, dat het bestaan vermoedt van "sinistere genootschappen waarvan topmensen van vele grote ondernemingen deel uitmaken ter beroving van ons allen." Of: "Mede door gebrek aan journalistiek geweten kunnen de gristelijke amonaanbidder HB en zijn sinistere vazal JPB hun criminele gang gaan en zitten we met een volstrekt corrupt justitieapparaat in Nederland die dit proces soepeltjes begeleid."

Overigens toonde Kat zich onlangs heel even berouwvol door te melden dat hij ten aanzien van Lippens wellicht toch iets te hard van stapel was gelopen, maar dat stukje werd weer snel verwijderd. Mogelijk omdat daarmee het gevaar bestond dat Kat impliciet toch schuld bekende aan zijn wat al te doorgeschoten beschuldigingen? We weten het niet, want Kat wordt met de dag minder meedeelzaam. De achterban: "Jezus, waarom reaguurt Micha zelf niet?"

Labels:

13 Comments:

At 4:16 p.m., Anonymous pedocratie said...

Uit getuigenissen van pedofilieslachtoffers aan beide kanten van de oceaan blijkt dat de georganiseerde seksuele wandaden vaak van een onvermoede perversie zijn — de details hebben we in bovenstaand artikel uit goede smaak weggelaten. De betrokkenen geven zich over aan verkrachtingen, marteldaden en zelfs vermoorden van jonge mensen. De taferelen worden soms gefilmd in zogeheten snuff movies. Er zijn satanische rituelen mee gemoeid.

Het ontstellende is niet enkel dat dit soort ziekelijkheden werkelijk gebeurt, maar dat er vaak een goed geoliede organisatie achter schuil gaat. De chantagepraktijk, maar ook het succes van de doofpotoperatie wijzen uit wie de ruggegraat van deze organisatie vormt. De bovenstaande gevallen in Nederland, België, Australië, en de Verenigde Staten tonen aan hoe pedofilieslachtoffers en kinderrechtenactivisten worden geïntimideerd en bedreigd op een systematische en deskundige wijze. Indien chantage of bedreiging niet succesvol zijn, worden zwaardere middelen ingezet.

Corrupte veiligheids- en inlichtingendiensten houden pedofiele netwerken de hand boven het hoofd, in opdracht van hooggeplaatsten die blijkbaar menen dat ze boven de wet staan, en dat het volk slechts een voedselbron is voor hun machtsappetijt — inclusief op seksueel vlak.

Bron:
http://thomasdeflo.wordpress.com/2006/06/17/cover-up-van-pedofiele-netwerken/

 
At 4:23 p.m., Anonymous struisvogel said...

Alle ex-slachtoffers hebben dezelfde mening: De bron van hun misbruik is het Vatikaan. Inwijding in pedofiele netwerken geschiedt vaak in de catacomben van het Vatikaan, waar voor hun ogen een kind gedood wordt in een papistisch ritueel. Vooral de CIA heeft veel pedofiele slachtoffers gemaakt voor trauma gebaseerd mindcontrol. MK Ultra, Monarch, verschillende projecten zijn erg bekend geworden.

Door het onderdrukken van trauma’s kunnen de kinderen gebruikt worden als moordenaar in opdracht, prostituee, of als polieke infiltrant in regeringen, pers, het leger, de magistratuur. De Rooms Katholieke Kerk noemt dit Contra Reformatie, welke hernoemt werd sedert het 2e Vatikaans Concilie tot de Charismatische beweging. Vanwege de Eucumene, zijn ook niet Rooms Katholieke Kerken betrokken hierbij.

Als voorbeeld deze Baptist: George W Bush is volgens slachtoffers van Trauma Based Mindcontrol, een ex-slachtoffer van MK ULTRA, en kan daarom gebruikt worden voor alles wat de opdrachtgevers verzinnen. Deze opdrachtgever heet momenteel Kardinaal Eagan, de Kardinaal van New York. De oorzaak van de oorlog in Irak is dus van papistische oorprong, de jezuìeten werden verbannen uit Irak in 1969.

Politiek is iets gemakkelijker te begrijpen, als men eenmaal begrijpt wat het Vatikaan is, al meer dan 1600 jaar. De bewijzen voor de pedofiele netwerken zijn zo overvloedig op het moment, dat men er van uit kan gaan, dat elke ontkenning er van,medeplichtigheid hier aan verondersteld!

 
At 4:31 p.m., Anonymous bal-lin said...

[...] Pedofiele netwerken bestaan en ze worden kennelijk beschermd door justitie. Het Belgische netwerk is nu globaal in kaart gebracht, de namen van de belangrijkste personen zijn bekend. Het is goed dat dit ook in Nederland gebeurt, want kinderporno en seksueel geweld tegen kinderen verdwijnen ook hier in de doofpot. Er is slechts een manier om die stilte te doorbreken: maak de daders bekend. Uiteraard willen zij voorkomen, dat er naar de verdwijning van kinderen onderzoek wordt gedaan, maar ook in Nederland worden kinderen het slachtoffer van de lustmoordenaars. In een reportage van TweeVandaag uit 2001 vertelt een getuige hoe in Nederland een jongen vermoord werd tijdens het “spel”. TweeVandaag duurt ongeveer een kwartiertje. De namen van de daders zullen helaas zoals de bovenstaande poster al scherp opmerkte gevonden moeten worden tussen diegenen die in opdracht van hun werkgevers (pedo-magistraten) alles omtrent deze berenputten denken te moeten ridiculiseren dan wel in het belachelijke te trekken! Hoe ziek kun je zijn billy de pedo en aanhang! [...]

 
At 4:48 p.m., Blogger Billythekid said...

Ja hoor, ik zat er op te wachten, als je niet meehuilt met heer Kat ben je zelf een pedo. Kom eerst eens met echte bewijzen ipv die vage flauwekul, bal-lin! Het feit dat die netwerken bestaan rechtvaardigt kennelijk iedere beschuldiging, waar of niet.

 
At 5:48 p.m., Anonymous h.bal-lin said...

"Het feit dat die netwerken bestaan rechtvaardigt kennelijk iedere beschuldiging, waar of niet."

Het feit alleen al dat jij (bil the shill) het niet van belang vindt of een beschuldiging van machtsmisbruik al dan wel of niet waar zou moeten zijn, zegt volgens mij alles over je motivaties om bij (9/11 enz.) ieder onderwerp dat over machtsmisbruik wordt gesteld de deksel van de berenput er zo snel mogelijk weer op te gooien! Brullen om 'echte' bewijzen kan jij alleen maar eisen van de echte daders van machtsmisbruik blinde-struisvogel! Wij waarheidszoekers zijn alleen maar via feitenonderzoek op zoek naar de daders van deze vreselijke banaliteiten. Omdat jij de (JOU) realiteit via geconditioneerde en ingepeperde (aivd) 'veiligheid' alleen via de bril van deze zelfde machtsverkrachtende monsters kan zien, zal je nooit dan alleen tot aan je doodskist van de onderzoekende partij blijven brullen om met het script van deze monsterlijkheden? Kappe nou idioot!!! Ga toch eens begrijpen dat wat er in deze wereld voor wit wordt verkocht vaak (bijna altijd) het tegenovergestelde inhoudt. En omdat jij alles en iedereen in het belachelijke trekt die zijn kop boven het maaiveld met gevaar voor eigen have en goed blijft koeieneren, ben ik geneigd te weten dat jij dat met een bepaald maar duister belang doet. Een slecht betaalde en daardoor werkende geslependienst desinfo prostituee mischien?

 
At 5:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Wij waarheidszoekers zijn alleen maar via feitenonderzoek op zoek naar de daders van deze vreselijke banaliteiten"

Feitenonderzoek, bal-lin? Laat me toch niet lachen. Een hoop vaag gespeculeer, geen moment de vraag willen stellen of bronnen echt betrouwbaar zijn, want dat doet er niet toe. De rest van je verhaaltje over aivd etc geeft weer aan dat je gewoon een compleet verknipte idioot bent.

 
At 6:08 p.m., Anonymous ber-luis-cojoni said...

"Feitenonderzoek, bal-lin? Laat me toch niet lachen."

Fred toch hier dan toch nog wat feiten waar jij en je mede on-gelovigen mischien wat mee kunnen?
Veel luister pleizier...

http://www.luisterarchief.nl/argusoogradio.m3u

 
At 6:18 p.m., Blogger Billythekid said...

Hup, en dan er meteen weer zo'n linkje naar een complotsite er achteraan. Gaat weer over iets heel anders he, ber-luis-cojoni? Je kan ook geen moment bij de les blijven. We hadden het hier over de bewijslast van de beschuldigingen richting Lippens.

 
At 6:21 p.m., Blogger Billythekid said...

"zegt volgens mij alles over je motivaties om bij (9/11 enz.) ieder onderwerp dat over machtsmisbruik wordt gesteld de deksel van de berenput er zo snel mogelijk weer op te gooien!"

Het is nog altijd beerput, en nee, daar gaat het niet om, het gaat om de slappe bewijslast die ons elke keer weer wordt voorgehouden.

 
At 12:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Ja hoor, ik zat er op te wachten, als je niet meehuilt met heer Kat ben je zelf een pedo"

Hahaha, domme kneus. Zijn je eigen tactieken.

 
At 6:13 a.m., Blogger Billythekid said...

Kijk nog eens goed naar boven en blaas je bril eens schoon.

 
At 8:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Het feit dat die netwerken bestaan rechtvaardigt kennelijk iedere beschuldiging, waar of niet."

Begrepen meer mensen dat maar Billy, want daar heb je voor de volle 100% gelijk in, terwijl Kat & co voornamelijk bezig zijn om mensen via allerlij halfzachte dwarsverbanden in netwerken te plaatsen.

Het toppunt was laatst wel het artikel over Nijpels laatst.

 
At 2:45 p.m., Anonymous Rik said...

In de xdossiers is het toch echt Lippens die genoemd wordt door getuigen. Die getuigen worden als onbetrouwbaar afgedaan, zie hier een knap staaltje van klassejustitie, witte boordencriminelen die net zo lang draaien en gogelen. sals bewijs wordt aangemerkt? De moorden beschreven in de xdossiers is niemand voor veroordeeld, terwijl toch namen, plaatsen, beschrijvingen van gebouwen, kamers allemaal getraceerd waren. Getuige X1 is weggezet als een soort Jomanda, belachelijk. Christine van Hees, vermoord, niemand voor veroordeeld, terwijl alles bekent was. Billie kom nu niet aanzetten met bewijs, bewijzen waren er genoeg, deze hele zaak stinkt als een beerput, ga je maar eens verdiepen in de xdossiers. Denk jij nu echt dat deze getuigen er naast zitten? Voor wie? Het is juist dat deze getuigen beschermd moeten worden al is het alleen maar voor hun moed dit te vertellen, want eigenlijk leggen ze hun nek in een strop. En als die Lippens zo zuiver op de graad was dan had zijn naam echt niet gevallen hoor in de xdossiers.

 

Een reactie posten

<< Home