maandag, augustus 11, 2008

WWIII


De schuimbekkende einde-der-tijden-roepers maken weer overuren. Georgië zet het opstandige Zuid-Ossetië en de afvallige regio Abchazië onder druk met - nieuw woord - "drone-oorlogen" en Rusland probeert Georgië tot de orde te roepen, dus zal de derde wereldoorlog wel voor de deur staan. Nog mooier: de Amerikanen zitten er achter. En anders zijn de onrust in Rusland en de Olympische Spelen wel een perfecte afleidingsmanoeuvre voor de Amerikanen om - je kon er op wachten - Iran aan te vallen. O ja, en Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten zijn uitgespeeld op de Atlantische Oceaan, op naar de Perzische Golf voor het echte werk!

Het zijn altijd weer dezelfden die dit roepen: de Limburgse complotter Nexus, de eeuwig bassende scheepstoeter Alex Jones, de Zapruders en niet te vergeten onze Haagse sombermans Johnito, op wiens blog de granaten je al om de oren vliegen. Diezelfde Johnito die vorig jaar ook feilloos de oorlog met Iran wist te voorspellen, zij het dat we daar nog steeds op zitten te wachten.

Derde Wereldoorlog? Een nuchtere reaguurder bij NuJij: "Hier worden (gewoon) de piketpaaltjes geslagen vwb de invloedsfeer in de kaukasus en de verdere Russische invloedssfeer." Maar dat moet je complotters niet vertellen. Die weten uit diverse onbevestigde bronnen weer een mooi complot te destilleren. Namelijk dat de NATO-troepen eerder dit jaar gesignaleerd zouden zijn in Zuid-Ossetië, de Georgische president Mikhail Saakashvilli door de CIA in het zadel is geholpen en Georgië volop gebruik maakt van Israëlische adviseurs. En wie maar lang genoeg zoekt vindt vanzelf een bericht van de toch al zeer omstreden Tiraspol Times, die natuurlijk weer zonder verdere onderbouwing beweert dat Georgië een door Amerika gefinancierde oorlog aan het voorbereiden is. Waarna onze complotters vanzelfsprekend weer beginnen over de Baku-Tbilisi-Ceyhan-pijplijn die vanuit het Kaspische gebied door de opstandige gebieden loopt, want Amerikanen zijn immers olievampiers en uit op oorlog.

Bewijzen voor de geheime Amerikaanse invasie? Houd je vast: Amerikaanse militaire kleding geleverd in 2002 en een militaire oefening in juli met 1.000 Amerikaanse soldaten in het kader van 'Immediate Response 2008' (Snelle Reactie). Daaraan hebben echter nog tal van andere landen deelgenomen en werd geoefend voor vredesactiviteiten in Irak, maar complotters houden natuurlijk weer vol dat de Georgische troepen nog snel even worden klaargestoomd voor de naderende oorlog. Alsof het complete Georgische leger bij die oefening paraat was. Alsof je zoiets niet maanden van tevoren oefent. Vreemd ook dat George Bush dan weer heeft laten weten dat Georgië niet alleen zijn troepen uit Zuid-Ossetië moet terugtrekken, maar ook wil dat het land een rechtsgeldig document ondertekent dat het geen geweld meer zal gebruiken.

En omdat de Amerikaanse regering en haar bondgenoten aandringen op nieuwe sancties tegen Iran - omdat dat land niet positief heeft gereageerd op een voorstel voor opschorting van zijn uraniumverrijking - is de Iran-oorlog ook maar weer een feit. Net als vorig jaar. Of het jaar daarvoor. Alsof Bush vlak voor zijn vertrek nog eens een oorlog zou willen beginnen. Gone with a bang.

Labels:

90 Comments:

At 8:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Interessant artikel Billy, en je maakt terecht een hoope correcties in de veronderstellingen m.b.t. dit conflict !

 
At 8:45 a.m., Anonymous donkderdoorn said...

Billy is netjes door alle links gelopen.....goed zo!

 
At 9:07 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Alsof Bush vlak voor zijn vertrek nog eens een oorlog zou willen beginnen."

Lijkt me wel. Alles wijst daar op.

 
At 9:35 a.m., Blogger heilloze profetie said...

"Lijkt me wel. Alles wijst daar op."

In de wereld van de complotter wel, die bestaat immers bij de gratie van onheilspellende dreigingen die het einde der tijden zullen doen inluiden. Datum verstreken? Geen nood, tijd voor bezinning is er niet, want het nieuwe kwaad staat al klaar om hel ende verdoemenis over te preken.

Stelletje onheilsprofeten.

 
At 9:37 a.m., Blogger heilloze profetie said...

Enniewee, puike info Billy.

 
At 9:44 a.m., Anonymous Crap said...

"Billy is netjes door alle links gelopen.....goed zo!"

En dat is alles dat je te zeggen hebt? Hahaha.

 
At 9:46 a.m., Anonymous Crap said...

Oftwel: knip en plak-complotten

 
At 10:49 a.m., Anonymous jew-wise because survived the holohoax said...

"Stelletje onheilsprofeten."

Ik zou dit dan weer willen retourneren met: Stelletje gehersenspoelde-debunk-hoeren. Met name daar waar deze billy-boy + hooligan aanhang telkens weer inhoudsloos terug komen bléééren (zielig gewoon) met de eis naar de onderzoekers (waarheids-eizers) toe om met de de machtsmisbruik scripts en of VERBORGEN agenda's van de judeo-regenten pooiers en hun gullible slettenbakken tot in detail te moeten overleggen dan wel te overhandigen... Jullie de-bunk trekpoppen hebben blijkbaar nooit geleerd dat als je niet betrokken bent in en bij de war-room bijeenkomsten van deze oorloghitsers, dat je dan weldegelijk inderdaad afhankelijk bent van speculatieve en bronnen buiten de cosjer-nostra om DEUHHH??? Of had je dan verwacht dat de boef in de nacht voor zijn geplande criminaliteit alle en iedereen van zijn snode plannen op de hoogte zou brengen! Achterlijke jankerds zijn jullie hierzo, die pas achteraf als het kalf verdronken is gaan verordeneren wat er wel moet of niet zou moeten gebeuren... Kotsmisselijk wordt ik daar altijd weer van stelletje de-bunkende snotneuzende gehersenspoelde hooligans! Hoe lang ga je de rechercheurs (waarheidsliefhebbers) dwarsbomen die om onderzoek vragen daar waar de regenten kliek (chantabel als ze zich hebben laten strikken) onder leiding van HOER-a hun plichten in dit opzich verraderlijk blijven verzaken? Dan kan de modererende aivd-nar alhier met zijn insiders kennis wel even gaan bepalen wie er hier nu wel voor de hopeloze profeet mag doorgaan? Lamenilaaache...(zie links)

http://judicial-inc.biz/87us_warns_israel.htm

http://judicial-inc.biz/88Georgia_pipeleine.htm

http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/7709

http://news.yahoo.com/s/ap/20080809/ap_on_re_eu/georgia_south_ossetia;_ylt=Aqx29sC1fZS9JswM9qHxRW8EtbAF

 
At 11:04 a.m., Anonymous Han said...

Wie is dit, Sandocan? Zelfde gestoorde toontje weer. Vroeger rolde hij wat vroeger uit bed.

 
At 11:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

"oud je vast: Amerikaanse militaire kleding geleverd in 2002 en een militaire oefening in juli met 1.000 Amerikaanse soldaten in het kader van 'Immediate Response 2008' (Snelle Reactie). Daaraan hebben echter nog tal van andere landen deelgenomen en werd geoefend voor vredesactiviteiten in Irak, maar complotters houden natuurlijk weer vol dat de Georgische troepen nog snel even worden klaargestoomd voor de naderende oorlog. "

Alsof je dat soort verklaringen altijd per definitie kunt geloven. Misschien dat landen niet altijd precies vertellen waarvoor oefeningen bedoelt zijn, en misschien dat het toch alles te maken had met de oefeningen die tegelijkertijd aan de andere kant van de Russische / Georgische grens plaatsvonden.

Lees bijvoorbeeld eens onderstaande artikelen die hier verder op in gaan :

Russia, Georgia Hold Military Exercises amidst Tensions
http://www.mnweekly.ru/news/20080718/55338376.html

Moscow and Tbilisi Trade Exercises
http://www.kommersant.com/p913054/r_527/Russian-Georgian_relations_unrecognized_republics/

Dat een woordvoerder zegt dat de oefening was gericht op Irak, wil niet per definitie zeggen dat die uitlating ook naar waarheid is Billy.

"Daaraan hebben echter nog tal van andere landen deelgenomen"

Het is maar wat je verstaat onder "tal van andere landen". Er deden inderdaad een handjevol militairen mee uit Azerbadjan, Armenie en Oekraine (10 man per land).

"jew-wise because survived the holohoax zei... "

Flikker op met je neo-nazi websites.

 
At 11:27 a.m., Anonymous Han said...

Vertel mij maar eens waarom je zo open en bloot een oefening doet, terwijl je het ook geheim kunt houden. Dan trek je geen aandacht. Dit dus wel.

 
At 11:41 a.m., Anonymous jew-wise because i am a holohoaxsurvivor said...

"Flikker op met je neo-nazi websites."

Dat jij nou zonder iets te lezen (net als billy-boy) vanuit je inhousloze hersenpan á la de holocaust-industrie zonder reden en intellect (an dus je grote voorbeelden bram en eric) maar gaat lopen janken dat iedereen die het BEEST bij de naam durft te benoemen daarom maar op de grote hoop van joden-haters gelegd mag worden, zegt genoed over je intenties dan wel je judeo-geslepen streken dan wel bedoelongen alias uut pissraël!!!

 
At 11:50 a.m., Anonymous Crap said...

Inhousloze hersenpan?

Zoiets als idoor skieen?

 
At 11:58 a.m., Blogger heilloze profetie said...

Tyfus zeg, je verliest een IQ punt per gelezen zin van Sandocan. Waar blijven de meneren in lange witte jassen die hem vergeten zijn plat te spuiten?

 
At 12:07 p.m., Anonymous Anoniem said...

Vertel mij maar eens waarom je zo open en bloot een oefening doet, terwijl je het ook geheim kunt houden. Dan trek je geen aandacht. Dit dus wel.

Geen idee, waarom denk jij dat dat is Han ?

dat iedereen die het BEEST bij de naam durft te benoemen daarom maar op de grote hoop van joden-haters gelegd mag worden, zegt genoed over je intenties dan wel je judeo-geslepen streken dan wel bedoelongen alias uut pissraël!!!


De websites die je gebruikt zeggen alles over jouzelf jochie. Je kunt ze samenvatten als "THE JEWS DID IT". Zelfde nivueau als Stormfront and de Ku Klux Klan.

 
At 12:14 p.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

"Waar blijven de meneren in lange witte jassen die hem vergeten zijn plat te spuiten?"

Die zijn aan jou intense en irritante betweterigheid voorbijgegaan vanwege je naar de lijkenlucht (van de slachtoffers der synthetische terreur) stinkende geconditioneerde arrogantie... Maar malloten als jij weten dat het buiten de (jou) instellingen stikt van de hopenloze proleetjes die zich napoleon wanend een ieder die gedeconditioneerd is de oren denken te mogen afwassen is het niet? Ik zal je bovenlip daar in de bossen van den-dolder eens over je kale maar inhoudsloze herzenpannetje van je komen heen trekken...mag dat van je geconditioneerde proleet?

 
At 12:21 p.m., Anonymous sick of pissrael said...

"Zelfde nivueau als Stormfront and de Ku Klux Klan."

Precies een reactie die je kan verwachten van een drollenvangende judeo-nar, die uit vrees voor de holohoax-industrie maar tot aan de antichrist in jerusalem de belangen van de cosjer-jank monopolisten laf en zonder inhoudelijke voorbeelden blijft dienen. Ga vooral lekker zo door bedorven judeo-slet, maar ook al is de geslepenheid met zijn vele helden op sokken nog zo snel, de waarheid en de liefhebbers daarvan achterhalen het weldra wel en vernietigen het zeer pijnlijk en snel dat dan weer wel alias uuuut pissraël...

 
At 12:46 p.m., Anonymous Han said...

Wat is er gebeurd met Sander? Krijgen we die lading ook weer over ons heen?

 
At 1:20 p.m., Anonymous tel-athief said...

"Wat is er gebeurd met Sander?"

People think I`m crazy:

Laat het me koud wat of u vindt
en wie u tot uw vriendinnen
kan rekenen zonder rekenmachine
.
ook ik heb die dagen gezeten
achter de tralies van uw geluk
door vriend en duivel bezeten
.
eenzaam op een varkensboerderij
waar uw vlees tot aanzet werd verheven
daar U dier tot topvarken had verweven
.
om uw spek verder te pensen
voor uw varkenssmoel gebekte wensen
ik zal u verder niet meer schrijven
.
het laat me koud wat of u vindt
jouw obsessie mijn ziel leeg te roven
is gedoemd tot een zinloos falen.
- mobar -

 
At 3:14 p.m., Anonymous waarheidsvinding said...

Citaten over liegen
Recent
Rapper en zakenman Jay Z op de vraag “Wat is het meest eenvoudige product om te verkopen?
“De Waarheid. Je kunt iets marketen en het er mooi uit laten zien met allerlei prachtige metaforen, maar wanneer mensen dichtbij komen en het proeven en erachter komen dat het niet echt is, dan zullen ze maar voor één keer je klant zijn en daarna zijn ze weg.”

“Voor de buitenwereld is de waarheid niet belangrijk. Het hoeft slechts functioneel te zijn.” (Volkert van der Graaf in een onderschepte brief vanuit zijn cel)

“Als je een mens zijn zelfbedrog ontneemt, ontneem je hem ook zijn levensvreugde.”
‘Een schadelijke waarheid is beter dan een nuttige leugen’ (Johannes van Dam)

(Aan wie ergert u zich?) ‘Balkenende, Wilders, Verdonk, Bos, Rutte, marijnissen. Bij hen is het spel, het gaat louter om macht. Ik ben van waarheidsvinding.’ (Antonie Kamerling, HP De Tijd, 9 november 2007)

Geschiedenis:
‘Geloof pas iets, als het officieel wordt ontkend’ (Otto von Bismarck )

‘Slechts aan de heersers over een staat is het toegestaan om te liegen’ (Plato)

‘Wanneer alle mensen altijd de waarheid spraken, zou dat de hel op aarde betekenen.’ (Jean Gabin)
‘Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.’ (Adolf Hitler)

‘De mensen trappen eerder in een grote leugen dan in een kleine.’ (Adolf Hitler)

‘Leugenaren die de waarheid spreken worden niet geloofd’ (Aristoteles)

‘Liegen vergroot de creatieve vaardigheden en het ego en vermindert de fricties in sociale contacten.’ (Clare Booth Luce)

‘De visionair liegt tegen zichzelf, de leugenaar louter tegen anderen.” (Friedrich Nietzsche)

‘Als één persoon een leugen vertelt, zijn er talloze anderen die haar als waarheid doorvertellen.’ (uit Zen)

‘De leugen is op zich niet verfoeilijk, maar wel dat men er tenslotte in gaat geloven’ (Marcel Arland)

‘Al is de leugen wonder snel, de waerheyt achterhaelt se wel.’ (Jacob Cats)

‘Alle mannen zijn bedriegers. Het enige verschil tussen hen is dat sommigen het toegeven. Zelf ontken ik het.’ (H. L. Mencken)

‘Er wordt nooit zoveel gelogen als na een jachtpartij, tijdens een oorlog en voor een verkiezing.’ (Otto von Bismarck)

‘Lieg louter over de toekomst’ (Johnny_Carson)

‘Leugen is de moeder van het geweld.’ (Mahatma Gandhi)

‘Ik vertelde geen leugens, ik zei dingen die later niet waar bleken te zijn.’ (Richard Nixon)

‘Een leugen is de aarde al half rond gelopen, eer de waarheid zijn schoenen aantrekt.’ (Mark Twain)

‘Als je vermoedt dat iemand liegt, moet je doen alsof je hem gelooft. Hij wordt dan overmoedig, liegt nog harden en wordt ontmaskerd.’ (Arthur Schopenhauer)

‘De waarheid is de veiligste leugen.’ (Jiddisch spreekwoord)

‘De waarheid is niet meer dan de leugen die de mensen van je verwachten.’ (Gerrit Komrij)

‘Liegt een journalist als hij het halve verhaal in de krant zet? Nee, hij vertelt niet alles. Komt het nieuws daardoor verminkt in de krant? Ja, want hij vertelt niet alles.’ (Rob Oudkerk de smerige jood)

‘Twee linker-handschoenen maken geen paar handschoenen; twee halve waarheden maken geen waarheid’ (Multatuli)

‘Misschien is niets geheel waar, en zelfs dat niet.’ (Multatuli)

 
At 5:37 p.m., Anonymous Klaas said...

Zeg Billy en de trollen....

Het begint nu wel heel duidelijk te worden dat jullie een agenda dienen...

Ik ben een complot nut als ik zeg dat de VS achter de Georgië situatie zit? Prrfff vriend, wat loop je hier nou nog te ontkennen, trieste desinfo trol?

"NRC-next" melde gewoon dat Georgië het comflict begonnen is met een grootschalig offensief en bombardement op de Russische veiligheids troepen die de 90 % Russische bevolking in het gebied beschermde...

De wapens waren splinternieuw overgekomen uit Amerika, en getrained door de Judeomaffia uit Israel.....

Hoe moet dit overkomen op een Rus dan Billy Boy.....een rechtstreekse provocatie!!...Vervolgens roept Bush dat het illigale aanval is ...hahaha....hoe fucking dom zijn jullie nou eigelijk?...of beter gezegd...LEUGENACHTIG...desinfo trollen....

Israël zegt dat de aanval op Iran onvermijdelijk is....mogelijk worden neutronenbommen ingezet...DIT is WOIII trollekes...Als dat gebeurt gaan jullie nog steeds verkondigen dat alles koek en ei is...

Jullie hebben duidelijk je ziel aan Satan verkocht....

 
At 6:17 p.m., Blogger Billythekid said...

Klaas, wat kom je hier doen. Heb je weer een ban bij Zaplog?

 
At 7:42 p.m., Anonymous Sandocan said...

Nee hoor billy. Klaas is er gewoon achtergekomen dat zowel zap-buru, ruder en log aan dezelfde kant van de desceptionele streep staan. Zo simpel is dat! Hij is er ook achtergekomen dat jij patfagit bij de kladden hebt met jullie vele homo party plaatjes/filmpjes, die alleen maar getoond mogen worden bij wederzijds verraad... (hoe denk je anders dat Sander aan die on-gefotoshopte orgineel van jou en patjanneke kwam?) Omdat jullie achter de schermen dezelfde judeo-belangen verraderlijk behartigen, zijn jullie wel verplicht elkaar met chantabele plaatjes/video,s of wie weet wat nog meer voor ranzigheid bij de les en aan dezelfde judeo-satan onderdanig te houden. Comprende?

Ps: Heel goed Klaas geef ze van katoen deze volks verlakkers! Laat ze maar goed zien dat de 'keizer' an-publiek in zijn blootje belangrijk staat te wezen... Volhouden Klaas want het deconditionerings proces is soms wat pijnlijk, maar met het natrappen van land en volkaverraders (nsb-ers) is het wel te volbrengen.

 
At 7:55 p.m., Anonymous Klaas said...

"Klaas, wat kom je hier doen. Heb je weer een ban bij Zaplog?"

Jij kan het weten toch?

Ik zie zelf dat Donkey opelijk complimentjes aan je geeft....Donkey, de ezel der desinformanten...

Maar wie ben JIJ nou eigelijk Billy Boy??...Waarom de geheimzinnigheid? Waarom verschillende schuilnamen voor je trollen???

Retorische vraag....

Alleen leugen en bedrog moeten geheimzinnig blijven...Niburu/Zapruder/Zapburu=1....desinfo-kakkerlakken....

Waarom? just for fun....

 
At 8:03 p.m., Anonymous inanna said...

Omdat ik ook net als klaas jew-wise aan het worden ben, dan hier toch ook mijn duit in het zaakje maar doen...

I use to date this Jewish guy for about a year and before I met him, I always thought people were just dumb ignorant racist. Towards the end of the relationship, I realized that this guy was not who I thought he was. To make a long story very short, he was very creepy.

He would talk about Jewish supremacy when he got drunk and said I was very lucky to " get boned by a pure Jew". One night him and his Jew friends were talking about politics and I heard one of them say, " now the world is completely ours" with laughs. ( pertaining to 911). Everything I heard about these people is true. Now Im dating an Arab guy. Hes much better.

 
At 8:06 p.m., Anonymous Klaas...haha.... said...

Sandocan en Klaas laten weer eens met enekele regels zien, dat deze site een complete farce is...

Billy de waarheidcharlatan zijn werk in enkele regels onschadelijk gemaakt door de Klaas en Sandocan show...

Hahaha....al dat desinfo werk voor niets...Ik zou maar stoppen zoals je zelf al zij Billy, het wordt hier echt te lachwekkend!

 
At 8:08 p.m., Anonymous Klaas...hihi.... said...

Oja volgens mijn "complot" is Inanna de vrouwlijke invloed in het desinfo verhaal...ook wel bekend als Atmosfeer....of Assi...

Altijd als ik poortwachter aan het "exposen"ben, komt INanna om de hoek...

Nog drugcriminelen vrij gekregen laats??

 
At 8:15 p.m., Anonymous inanna said...

Nee klaas ik ben nog aan bijkomen van dat gebone door de cosjer-pedo,s...
Heb je even? Maar klaas het is toch nooit te laat (hoe ranzig dan ook) om via mijn judeo-misbruik ervaringen aan het wankelen te zijn geraakt? Hoe zou ik anders dan via de innercirkels der talmud kabbalisten aan de waarheid over onze sprookjes matrix gekomen moeten zijn? Beter laat dan ooit?

 
At 8:16 p.m., Anonymous Klaasss said...

Maar Billy, heb je nou nog weerwoorden tav het judeo/amerikaanse "complot"?

De vS heeft de wapens geleverd, Israël heeft ze getrained...

Dat miezerige land (Georgië) wilde graag Navo lid worden (=Illuminati-puppet), en besloot grootmacht Rusland aan te vallen met groot materieel??....En jij denk NIET dat de VS hier een rol heeft gespeeld, aangezien zij het leger hebben geadviseerd?

Wat een clown ben jij Billy, wees maar stil.....opdoeken die toko....

 
At 8:18 p.m., Anonymous Judasgeld said...

Wat schuift dit weblogje nou eigenlijk per maand, Billy?

 
At 8:27 p.m., Anonymous klaas said...

"Heb je even? Maar klaas het is toch nooit te laat (hoe ranzig dan ook) om via mijn judeo-misbruik ervaringen aan het wankelen te zijn geraakt? Hoe zou ik anders dan via de innercirkels der talmud kabbalisten aan de waarheid over onze sprookjes matrix gekomen moeten zijn? Beter laat dan ooit?"

O.K...Lees ik hier dat je inziet wat voor machten er achter de schermen het spelletje runnen?

Dit gaat vele malen verder dan Neocons.....

Vandaag kreeg ik van de MSM te horen dat de politie tasers krijgt en dat face-scan ingevoerd gaat worden....HPV injecties...Een duidelijke versnelling van "Endgame"...

Het is nooit te laat om in te zien dat occult/nazi/muddafukkas een spelletje met ons spelen....de economische crash of de inval van Iran zal het startschot zijn om het waarheidsproces te versnellen....Alle NWO voorspellingen komen helaas uit...en Billy is bijna uitgespeeld hier...

 
At 8:43 p.m., Anonymous pow said...

wat schattig...al zijn persoonlijkheidjes komen weer eens aan het woord. Ze proberen zelfs te converseren....

 
At 9:02 p.m., Anonymous Sandocan said...

"wat schattig...al zijn persoonlijkheidjes komen weer eens aan het woord. Ze proberen zelfs te converseren...."

Zo gaan jullie debunk stumpertjes dus altijd met de gedeconditioneerde realiteit om als er geen speld meer tussen te krijgen is toch pow? En weet je hoe dat komt? Omdat jullie te bang zijn om straks achteraf (zoals dat altijd gaat met laffe verraders) als verraderlijk en kaalgeschoren schorem door de straten te worden geexposeert. Je pogingen om de realiteit via zulke denegrerende uitspraken dan wel hersenspinsels te tackelen, zijn slechts een teken van je naar lont ruikende behoeftes om het zinkende schip vooralsnog optijd te verlaten... Tering rat dat je er bent pow! Dan zal pas duidelik blijken voor wie en tegen welke betaling jullie je verraderlijke joden-streken online mochten uitvoeren pow alias eric, bram, proleet enz. enz.. Het verzet registreert zijn vijanden altijd met de groots mogelijke zorgvuldigheid. Waarvan acte...

 
At 9:44 p.m., Anonymous Crap said...

Complotters die stemmen in hun hoofd horen? Ook dat nog.

 
At 10:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ach gut crap wil nu ook een aai over zijn eikeltje...

 
At 12:47 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Nee hoor billy. Klaas is er gewoon achtergekomen dat zowel zap-buru, ruder en log aan dezelfde kant van de desceptionele streep staan. Zo simpel is dat!"

Tuurlijk, we gaan ook iedere maand een keer eten met de Zapburu en Zapruder redacties gezamenlijk, om de te voeren strategie te bespreken.

Ook vermaken we ons dan kostelijk, onder het genot van een biertje en borrelnootjes, om de laatste roddels over klaas en sandocan, en de onzin die ze die maand weer hebben lopen verkondigen.

Op NuJij werken we trouwens ook heel nauw samen, in een gecoordineerde akties van onze complotter- en debunkerteams.

 
At 4:27 a.m., Anonymous Sandocan said...

"Ook vermaken we ons dan kostelijk, onder het genot van een biertje en borrelnootjes, om de laatste roddels over klaas en sandocan, en de onzin die ze die maand weer hebben lopen verkondigen."

Nee patjanneke met de moeder aller zich van meerdere walletjes verhurende en dus hoererende hypocrieten ga ik niet eens meer in conclaaf. Vind je dat erg? Zo ja, dan wens ik je verder (met je verraderlijke bende) gezellige besprekingen met jullie onzedelijke borrelklootjes handelingen en wat dies meer zij... Ik ken gelukkig jullie banale bedrijfscultuur niet en zou dat ook voor geen banksters zwijg-drek willen. Het zou je hobby maar wezen opgeblazen dinkytoy of is het toch een stuk waardeloos goy-toy in dienst van de cosjer-nostra? Vertel het maar eens aan je luistervink ballenjongen...

 
At 7:11 a.m., Blogger Billythekid said...

Let op: geschreven om half vijf 's nachts.

 
At 8:53 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Let op: geschreven om half vijf 's nachts."

In de volledig verkeerde veronderstelling dat hij reageerde op commentaar van Patman.

Verder is het kennelijk moeilijk te bevatten voor Klaas en Sandocan dat het enkele feit dat ze zowel hier als bij Zapruder worden uitgekotst, niet per definitie wijst op een complot tussen Zapruder en Zapburu, maar ook een direkt gevolg kan zijn van hun eigen kinderlijke en trieste gedrag.

 
At 11:57 a.m., Anonymous Anoniem said...

@ Billy :

"Die weten uit diverse onbevestigde bronnen weer een mooi complot te destilleren. Namelijk dat de NATO-troepen eerder dit jaar gesignaleerd zouden zijn in Zuid-Ossetië, en Georgië volop gebruik maakt van Israëlische adviseurs. "

Grappig hoe je altijd in je debunk-drang zaken als "onbevestigd" wilt bestempelen, of als "geruchten", enkel omdat "complotdenkers" iets zouden roepen.

Immers wordt de aanwezigheid van Amerikaanse troepen gewoon door de Georgische overheid, alsmede door het Pentagon bevestigd, en de aanwezigheid van Israelische militaire adviseurs wordt ook bevestigd door de overheid van Georgie, door de Israelische pers, en door tal van andere bronnen.

Waarom probeer je dan dergelijke berichtgeving als "onbevestigde bronnen" te bestempelen, en de geloofwaardigheid van die berichten daarmee onderuit te trappen ?

Overigens geef ik je wel volledig gelijk dat sommigen aan de hand van die feiten een "complot weten te destilleren", maar dat staat los van de betrouwbaardheid of onbetrouwbaardheid van die berichtgeving.

 
At 1:14 p.m., Anonymous Han said...

"Grappig hoe je altijd in je debunk-drang zaken als "onbevestigd" wilt bestempelen, of als "geruchten", enkel omdat "complotdenkers" iets zouden roepen"

Volgens mij verwar je verhalen over normale diplomatieke contacten met andere verhalen, zoals die over de Israelische contacten. Daar blijkt, zo snel googelen, maar 1 bron van te zijn en het lijkt me niet dat dit is bevestigd. Verder citeren complotters altijd bronnen die ik niet als erg betrouwbaar zou willen kenschetsen.

 
At 2:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

Staat oa gewoon in Ynet. Als Billy iets beter de bronnen had bekeken, kon hij dat weten. Kortom, hij is weer eens op zn bek gegaan.
http://www.ynetnews.com/articles/0%2C7340%2CL-3580136%2C00.html

Al denk ik dat het hem daar niet eens om de juistheid van zn stukjes gaat. Plak het stickertje "complotter" erop en klaar. Gasten als HP en Han staan alweer te juichen voor Billy's fantastisch onderbouwde onzin.

Als je geen verstand van geopolitiek hebt Billy, moet je er ook niet je handen aan branden kerel ;)

 
At 2:21 p.m., Anonymous Donkerdoorn said...

Dat was ik natuurlijk :)

 
At 2:56 p.m., Anonymous Han said...

hahaha, die Donkerdoorn, komt altijd weer met obscure sites aanzetten. Wat is Ynet News nou weer? En wie is Arie Egozi? In elk geval iemand die erg graag geciteerd wordt op conspiracysites.

Maar laten we even aannemen dat er 'samenwerking' is tussen de twee landen, zoals die er ook is met andere landen, per slot van rekening moet je als land ergens wapens kopen, dan betekent het in elk geval niet wat Donkerdoorn elke keer weer in zijn makkelijke knip- en plakstukjes suggereert: nl. dat Israel een actieve rol speelt bij die oorlogen.

Maar ja, zo werkt dat bij Donkerdoorn: hij zoekt en hij vindt. Stukjes op internet. En dan denkt hij dat hij verstand heeft van geopolitiek. LOL!

 
At 3:11 p.m., Anonymous Han said...

Nog even dit, ouwe knip- en plakcomplotter van me, je stelt: "Het land is tot de tanden door de VS en Israël bewapend", maar dat blijkt helemaal niet uit het stukje dat je citeert. Dat zuig je uit je dikke complotduim.

Kom maar eens met een bron met getallen. Ben benieuwd.

Zoals ik ook vermoed dat je nog maar even hard op zoek bent gegaan naar het bovenstaande stukje, aangezien je dat niet citeerde in je stukje van zondag.

 
At 3:14 p.m., Anonymous .o\-/O(0)(0)O\-/o. said...

Na wat inspiratie gisteren hier op zapburu, is het weer eens raak.
Een IP ban, voor het verkondigen van een mening.
En ik dacht nog wel dat ik het
al aardig leerde.
Ditmaal is het de NOS Headlines.
Niet dat het me een ene moer uitmaakt,want het zijn in feite onbenullen.
Het is een brainwash media,wat niet eens iets wil bespreken wat over wo2 gaat.
Als het over het anti-semitsme gaat het het woord holocaust komt erin voor,gelijk de stekker eruit gehaald word.
We kunnen Iran afschilderen als terreurland.
We kunnen de doden ontkennen kennen in Irak.
Alles wat niet met joden te maken heeft kunnen we ontkennen.
We kunnen ook iedereen beledigen die niks met de joden te maken hebben.
Ik zou ook niet de echte joden willen beledigen.
Wel het verschil maken tussen een jood en een nep-jood.
Een nep-jood is een askhernazi jood in europa en de Vs voornamelijk.
Ook in Israel leven ca 50% nep-joden.
Wat zich dan jood noemt,maar het niet is.
Die zionistische bende heeft de macht goed in hun greep.

Wat betreft de sprekers op NOS headlines.
Het zijn gewoon dwazen en zielepieten.
Een discussie kan je daar niet beginnen,want ze zijn zo zelfverzekerd van hun eigen gelijk.
Of is het zo dat ze de waarheid niet aandurven en maar blijven hopen dat deze matrix echt is.
Een ware democratie,hoe ze het willen noemen.
Ik noem het eerder lafbekken en NSBers.
Collabarators van de bezetters.
Na wo2 namelijk hebben de zionisten europa helemaal in genomen.
Op oost-europa na dan,wat door de russen werd ingenomen.
Zouden de russen niet terug gevochten hebben,we nu duits spraken.
Nu leren we allemaal engels.
De nieuwe nazi's staan al weer klaar en wij allen worden mee gesleurd in hun waanzin.
Ziende blind,en horend doof.
Ik heb eerder medelijden met die webloggers op NOS headlines.
Niet mij foppen ze,maar hunzelf die blindelings geleid worden waarheen ze hen maar willen hebben.
Als Iran zo aangevallen word,ik ze wel eens wil horen piepen.
Dag luxe en weelde.
En dag groeiende welvaart.

Gezellig allemaal fietsen,en plantsoenendienst voor een boterham.
En de zions maar lachen.

 
At 3:32 p.m., Anonymous Rens said...

Nog weinig gemerkt van WWIII.

"Rusland beëindigt per direct de militaire operatie in Georgië. Dat maakte de Russische president Dmitri Medvedev dinsdag bekend. “Het doel van de operatie is bereikt. De veiligheid van onze vredesmacht en de burgerbevolking is hersteld.” De Georgische agressor is gestraft, aldus Medvedev."

 
At 3:42 p.m., Anonymous donkerdoorn said...

Ynet is gewoon een Israelische krant.....hahahahaha....complosite! Ja, zo zou je het kunnen noemen!

Manmanmanman....

 
At 3:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Han :

hahaha, die Donkerdoorn, komt altijd weer met obscure sites aanzetten. Wat is Ynet News nou weer? En wie is Arie Egozi? In elk geval iemand die erg graag geciteerd wordt op conspiracysites.

Ynetnews is the English-language website from Yedioth Group, and a sister site to Ynet, Israel’s leading news web site. Ynetnews provides Jewish communities and others worldwide interested in Israel with the same authoritative, fast, and world-class news reporting and commentary Hebrew-speakers receive from Ynet and “Yedioth Ahronoth,” Israel’s most-read newspaper.

 
At 3:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Han :

Je zult de Jerusalem Post en de Haaretz dan ook wel afschepen als twee ''obscure websites'' ? ;)

Georgian MP lauds IDF military training
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1218446175084&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1010225.html

 
At 4:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

Han je wilt graag 'scoren' over de ruggen van complotters, maar je reacties laten zien dat je voornamelijk uit je kont praat.Lutser

Jan.

 
At 4:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

Verder citeren complotters altijd bronnen die ik niet als erg betrouwbaar zou willen kenschetsen.

Mja, dat krijg je per definitie he, wanneer je werkt vanuit een cirkelredenatie en bronnen als onbetrouwbaar bestempelt enkel omdat ze door 'complotters' geciteerd worden.

 
At 4:15 p.m., Anonymous Rens said...

"Had provided to units in the Georgian military" lijkt me toch niet het tot aan de tanden toe bewapenen van, beste Jantje.

Sterker nog: "Yakobasvili's comments confirmed reports to the Post by an Israeli defense official Sunday that a small number of Georgian elite troops had been trained by Galilee Div. commander Brig.-Gen. Gal Hirsch, who founded the Homat Magen company."

Uit de rest van het interview blijkt geen duidelijke militaire bemoeienis, behalve training.

Maar bedankt voor de links: dit geeft een wat duidelijker beeld dan die suggestieve praatjes van die Donkerdoorn

 
At 4:19 p.m., Anonymous Rens said...

"Ynet is gewoon een Israelische krant.....hahahahaha....complosite""

Je kan niet lezen, Donkerdoorn.

Hij zegt niet dat het een complotsite is, maar dat de auteur graag wordt geciteerd op conspiracysites.

Inderdaad: manmanmanman.

 
At 4:45 p.m., Anonymous DD said...

Zo lust ik er nog vijf Rens...

 
At 6:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Rens :

"Uit de rest van het interview blijkt geen duidelijke militaire bemoeienis, behalve training. "

Na de eerste regel van het artikel in Ynetnews gelezen te hebben blijkt alweer dat ook jij uit je nek kletst.

For past seven years, Israeli companies have been helping Gerogian army to preparer for war against Russia through arms deals, training of infantry units and security advice

Hieruit blijkt dus al dat het niet alleen ging om training, maar ook om het leveren van militair materieel en adviseurs.

"Hij zegt niet dat het een complotsite is, maar dat de auteur graag wordt geciteerd op conspiracysites."

En hij noemt de website obscuur. Maar je geeft blijk net als Han weinig inhoudelijke argumenten aan te kunnen dragen, en eigenlijk niet te weten waar je het over hebt.

 
At 6:31 p.m., Anonymous Klaas said...

"Uit de rest van het interview blijkt geen duidelijke militaire bemoeienis, behalve training."

hahahah...deze is goed!

geen bemoeienis, maar wel training?? Logica ala desinfo trol...

NRC melde dat Georgie Amerikaanse wapens inzette bij hun grootscheepse aanval op Russische vredestroepen....Zeker ook een complotsite dat NRC....wat een clown ben jij Rens, alleen vond ik Peter Jan Rens grappiger...prik prik prik, van de cactus, door je onzinballonnetje!

 
At 7:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

NRC melde dat Georgie Amerikaanse wapens inzette bij hun grootscheepse aanval op Russische vredestroepen....

Achja Klaas, maar wie moet je nou geloven ?

Immers is NRC mainstream media, dus volgens jou desinformatie, dus die kan je eigenlijk moeilijk hier naar voren brengen als bron.

Billy en Donkerdoorn zijn beiden desinfo trollen, dus beide kanten van het verhaal hier zijn crap.

De nieuwsartikelen genoemd in deze draad zijn allemaal uit de Israelische pers, dus zijn in jouw belevenswereld geschreven door onbetrouwbare zionisten.

Waarop moet jij je beeld dan uiteindelijk nog baseren ?

 
At 7:07 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ HP :

Enniewee, puike info Billy.

Behalve dan dat Billy een beetje de neiging heeft om verifieerbare informatie af te doen alsof het allemaal van "vage bronnen" afkomstig is, om zo de geloofwaardigheid onderuit te halen.

Een beetje vreemd waar het informatie betreft welke in mainstream media terug te vinden is en door overheden bovendien bevestigd worden.

Maar waarschijnlijk hanteer ook jij op dat gebied niet erg hoge maatstaven, aangezien alles geoorloofd is om "de complotter" belachelijk te maken.

 
At 7:11 p.m., Anonymous Klaas said...

"Waarop moet jij je beeld dan uiteindelijk nog baseren ?"

Je moet gewoon logisch blijven nadenken. Iets dat jou vreemd lijkt...

Als Bush in de MSM zegt dat hij slechts een puppet is, dat geloof ik het direct....

Als Bush in de MSM zegt dat het aanvallen op souvereine landen veroordeelt, dan moet ik hard lachen....

Jij gebruikt debunk techniek van 5 jaar geleden, Anoniempje...

 
At 7:56 p.m., Anonymous Sandocan said...

"Billy en Donkerdoorn zijn beiden desinfo trollen, dus beide kanten van het verhaal hier zijn crap."

@Aka uit pissraël: Zeg kerel ben jij niet de aapmans van zap-buru/log dat hier als de paladijn van patjanneke zich een betere plaats aan de zap-tafel probeert te verwerven? (zie link om te weten dat je in je blootje paradeert en door mij daarom voor altijd bespot zal worden als TON en geert...)

LINK:
I think jews did 9/11. I think traitorous gentiles helped them pull it off, for reasons that are truly unfathomable in the grand scheme of things. Only a goy would sell his own people out for a place at jewry's table.

(The jew should be respected for his unwillingness to sell his own people out, and the powerful goy at the top should be hated for their eagerness to betray their own for scraps from international jewry's table. Gentiles love to hurt their fellow gentiles.)

9/11 was very sloppy and evidence points right to the jews. I think those clues pointed to jewry are intentional. They want to rub it in the faces of people like me, who can see through the jew lie. The jew figured most of the gentiles would be too stupid, cowardly or distracted to make them see justice for that crime. That's why they didn't dot every i.

 
At 8:28 p.m., Anonymous Bert said...

Een nuchtere reaguurder bij NuJij: "Hier worden (gewoon) de piketpaaltjes geslagen vwb de invloedsfeer in de kaukasus en de verdere Russische invloedssfeer."

Simpel ofzo?

 
At 9:35 p.m., Blogger Billythekid said...

Heren, interessante discussie (of niet). Maar nu even terug naar mijn verhaal: je hoort mij niet zeggen dat er geen Israelische connecties zijn, maar de bron waarnaar in dit specifieke geval werd verwezen was te vaag om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen.

En dat is iets waar je onze complotvriend Donkerdoorn steevast op kunt betrappen: die is al tevreden als het maar ergens vermeld staat. Vervolgens gebruikt hij die stukjes informatie om de boel compleet op te blazen, inderdaad met claims als "Het land is tot de tanden door de VS en Israël bewapend" of "volop gebruik maken van adviseurs", terwijl daarover natuurlijk niks in de vermelde bronnen staat.

Story- en Prive-tactieken op zijn complotters, zullen we maar zeggen.

En dat is dan verstand hebben van geopolitiek.

 
At 10:55 p.m., Anonymous sandocan said...

"Story- en Prive-tactieken op zijn complotters, zullen we maar zeggen.
En dat is dan verstand hebben van geopolitiek."

Ik weet dat de grootste 'helden' als het er op aankomt slechts papieren tijders blijken te zijn, maar als je het intellect hebt van mijn soort BILLY neem je de tijd en rust om dit geluidsbestand even tot je door te laten dringen... Reageer eens met wat inhoud modererende provocateur, want anders zak je te snel door je slappe occulte hoefjes? (hear mp3 file)

http://theinfounderground.com/archives/The.Info.Underground.2008-08-11.Host.Ognir-Guest%20Daryl%20Bradford%20Smith.mp3

 
At 10:56 p.m., Blogger Billythekid said...

"Behalve dan dat Billy een beetje de neiging heeft om verifieerbare informatie af te doen alsof het allemaal van "vage bronnen" afkomstig is, om zo de geloofwaardigheid onderuit te halen."

Zie boven

 
At 10:57 p.m., Blogger Billythekid said...

Sandoscan: leer eens twee woorden fatsoenlijk achter elkaar te zetten, zodat we weten wat er staat. Anders negeer ik het verder.

 
At 11:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Jij gebruikt debunk techniek van 5 jaar geleden, Anoniempje..."

Ik probeerde eigenlijk niets te debunken, ik was gewoon 'n beetje flauw aan 't doen ;)

Verder had jij meer gelijk dan al die 'debunkertjes' hier bij elkaar.

 
At 11:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Story- en Prive-tactieken op zijn complotters, zullen we maar zeggen."

Daarom schreef ik eerder vanmorgen ook onderstaande :

Overigens geef ik je (Billy) wel volledig gelijk dat sommigen aan de hand van die feiten een "complot weten te destilleren", maar dat staat los van de betrouwbaarheid of onbetrouwbaarheid van die berichtgeving.

 
At 11:12 p.m., Anonymous sandocan said...

"leer eens twee woorden fatsoenlijk achter elkaar te zetten, zodat we weten wat er staat."

Blij dat je mijn grammaticale onvolmaaktheden hebt geexposeert als crypto tekens die in sommige kringen gebruikt worden om zonder te worden afgelegd de belangrijkste boodschappen all-over the place veilig en gecodeerd naar belangrijke ontvangers verzonden te krijgen billy..bedankt daarvoor... Wel jammer dat jij maar vooral je bespelers daar zo flauw op MOETEN reaguuren. Hihihi.

 
At 11:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

"je hoort mij niet zeggen dat er geen Israelische connecties zijn, maar de bron waarnaar in dit specifieke geval werd verwezen was te vaag om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen."

Enkel wanneer je ervanuit gaat dat je zelf niet de mogelijkheden hebt om, via bijvoorbeeld google news, even na te gaan of de informatie in een bron al dan niet juist is.

Jij roept "vage bron", ik zoek even op de naam van die minister op Google News, en krijg dan tal van mainstream media bronnen voorgeschoteld die dergelijke informatie bevestigen.

En dat noem je dan 'debunken', terwijl je eigenlijk op zo'n moment eerder jezelf compleet belachelijk maakt.

 
At 11:51 p.m., Anonymous beanix said...

OMG! Wordt deze site gebruikt om verborgen conversaties in de 'onderwereld' gecordeerd en zonder billy's modererende autorisatie verzonden te kunnen (mogen) worden? Ik denk dat ik deze site maar eens ga voorleggen aan misdaad annoniem!

 
At 12:29 a.m., Anonymous Anoniem said...

Last comment:

http://nl.youtube.com/watch?v=APfEiPZe3WE

 
At 1:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is een mentale SM-fanaat. Dus houdt hij nog steeds dit blog bij. Dat vindt ie fijn.

 
At 6:50 a.m., Blogger Billythekid said...

"Jij roept "vage bron", ik zoek even op de naam van die minister op Google News, en krijg dan tal van mainstream media bronnen voorgeschoteld die dergelijke informatie bevestigen."

Ik schreef geen "vage bron", maar onbevestigde bron. Vervolgens kom je met twee verhalen die resp. maandag en dinsdag zijn gepubliceerd, terwijl mijn stukje zondag is geschreven. Stukjes die overigens nog altijd niet rechtvaardigen wat complotters suggereren: namelijk een actieve rol in de huidige oorlog.

 
At 7:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik schreef geen "vage bron", maar onbevestigde bron. Vervolgens kom je met twee verhalen die resp. maandag en dinsdag zijn gepubliceerd, terwijl mijn stukje zondag is geschreven"

Ook zondag was het niet zo'n probleem om bevestigende bronnen te vinden, zie bijvoorbeeld onderstaande artikelen :

http://en.rian.ru/world/20080805/115771963.html
http://www.iht.com/articles/ap/2008/08/05/africa/ME-Israel-Georgia.php
http://www.israelenews.com/view.asp?ID=2832
etc....

Of de twee artikelen die ik eerder in deze discussie noemde zondag al online stonden is dus niet zo heel erg relevant.

"Stukjes die overigens nog altijd niet rechtvaardigen wat complotters suggereren: namelijk een actieve rol in de huidige oorlog."

Niet relevant; ik heb het erover of jij secuur bent en al dan niet bronnen onderzoekt, wijzen naar de complotters doet daarbij geheel niet ter zake.

Dat veel complotters net als jijzelf steken laten vallen ben ik geheel met je eens, maar dat had ik reeds aangegeven.

Ik vind het gewoon grappig om te zien hoe je complotters altijd bekritiseert wanneer ze een bron klakkeloos aannemen, of deze ten onrechte verwerpen, terwijl je dat zelf net zo vaak doet.

Je fanclub hier is daar bij complotters altijd zeer kritisch over; wanneer het over jou gaat kan je fout na fout maken.

Misschien dat jullie wat dat betreft ook eens je hand in eigen boezem kunt steken ;)

 
At 7:26 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hier staat overigens een interessante analyse van de achtergronden bij de Georgisch/Russische oorlog :

The Russo-Georgian War and the Balance of Power
August 12, 2008 | 1508 GMT
http://www.stratfor.com/weekly/russo_georgian_war_and_balance_power

 
At 8:27 a.m., Anonymous Han said...

Anoniem, neem nou eens een nick. Of denk je dat de AIVD weer eens achter je broek aan zit?

Ik heb het vermoeden dat je nu nog even snel wat stukjes aan het opsnorren bent, maar ze vervolgens niet echt leest.

Want wat onthullen die verhaaltjes van je?

Ja, er zijn wapens geleverd, maar de claim dat Georgie door Israel "tot aan de tanden toe bewapend" wordt toch al snel ontkracht:

"The subject is closely monitored," said sources in the Defense Ministry. "We are not operating in any way which may counter Israeli interests. We have turned down many requests involving arms sales to Georgia; and the ones which have been approves have been duly scrutinized."

"The Israelis operating in Georgia attempted to convince the Israeli Aerospace Industries to sell various systems to the Georgian air force, but were turned down. The reason for the refusal was "special" relations created between the Aerospace Industries and Russia in terms of improving fighter jets produced in the former USSR and the fear that selling weapons to Georgia would anger the Russians and prompt them to cancel the deals."

"In May it was eventually decide to approve future deals with Georgia only for the sale of non-offensive weapon systems, such as intelligence, communications and computer systems, and not to approve deals for the sale of rifles, aircraft, sells, etc."

"Israel has decided to halt all sales of military equipment to Georgia because of objections from Russia, which is locked in a feud with its smaller Caucasus neighbor, Israeli defense officials said Tuesday."

 
At 8:42 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, er zijn wapens geleverd, maar de claim dat Georgie door Israel "tot aan de tanden toe bewapend" wordt toch al snel ontkracht:

Komt Han weer. Alsof ik ook maar ergens stel dat Georgie tot de tanden toe bewapend is door Israel.

Daar heb ik het in het geheel niet over, en ik heb reeds gezegd dat ik Billy's mening deel dat men te gemakkelijk uit deze feiten 'een complot destilleert', en daarmee dus net zo goed steken laten vallen.

Ik heb het vermoeden dat je nu nog even snel wat stukjes aan het opsnorren bent, maar ze vervolgens niet echt leest.

Waarbij het kennelijk niet uitmaakt dat je geen enkele inhoudelijke onderbouwing hebt voor je zogenaamde vermoeden.

Ter informatie, ik heb die artikelen gelezen.

 
At 9:16 a.m., Anonymous Anoniem said...

@ Anoniem. Het gaat er in deze discussie om dat 'complotters' te makkelijke conclusies trekken uit nieuwsberichten, en ook te makkelijk bronnen gebruiken om hun punt te maken. Zoals de suggestie dat Israel achter de schermen iets met de recente oorlog te maken heeft (samen met de Amerikanen), dat ligt wel even een stuk genuanceerder. In de artikelen is ook te lezen hoe Georgie aan hun Israelische contacten zijn gekomen. Heeft niks met de VS te maken. De Zapruder verslaggeving blijft steken in luie en makkelijke suggesties die onvoldoende onderbouwd worden.

 
At 9:24 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Heeft niks met de VS te maken."

Ik weet wel voor wie je werkt fred, maar je observerend en begrijpend lezen niveau is naar een dieptepunt gedaalt helaas... (voor jou natuurLIJK)

 
At 9:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik weet wel voor wie je werkt fred"

AIVD zeker weer, he? Daar komen jullie toch altijd mee?

 
At 10:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

@ frednl :

@ Anoniem. Het gaat er in deze discussie om dat 'complotters' te makkelijke conclusies trekken uit nieuwsberichten, en ook te makkelijk bronnen gebruiken om hun punt te maken.

Ah. Jij bepaalt dus waar de discussie over gaat, en dat mag enkel gaan over de complotters. Erg gemakkelijk ;)

Zoals de suggestie dat Israel achter de schermen iets met de recente oorlog te maken heeft (samen met de Amerikanen), dat ligt wel even een stuk genuanceerder.

Gaap. Dat heb ik zelf ook al meer malen gestelt.

In de artikelen is ook te lezen hoe Georgie aan hun Israelische contacten zijn gekomen. Heeft niks met de VS te maken.

Dat zeg ik ook niet.

De Zapruder verslaggeving blijft steken in luie en makkelijke suggesties die onvoldoende onderbouwd worden.

Niet geheel onwaar, al weet ik niet waarom je herhaalt wat ik ook al een paar keer heb gesteld. Echter is dat hier zoals aangegeven niet veel anders.

En als je daar wat van zegt, dan roepen jullie allemaal in koor :

"Ja, maar de complotters...."

 
At 3:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

@fred-flinstone:

"Daar komen jullie toch altijd mee weg?"

Waar ben je toch helemaal mee bezig fredje... Of heb je geen fatsoenlijke argumenten meer? Wil/kan je niet meer met fatsoenlijke argumenten meer komen! Wat een gezever zeg...

 
At 3:30 p.m., Anonymous Rens said...

En weer een anoniempje.

En het is zo simpel:

* OpenID
* Naam/URL Naam
* Anoniem

Kies 2, een naam en klaar is Kees. Hier, heb ik ook al een naam voor jullie schijtlijsters.

 
At 7:19 p.m., Anonymous Klaas said...

Hé Billy, clown die je bent:

Bush schijnt een persoonlijke vriend van te zijn van die Georgiër...that figures huh?

Bush vertelde net bij "1-Vandaag" dat hij zijn militairen en leger erop af stuurd!!!....uiteraard om "hulp" te bieden met hun medicijnen...

Maar WOIII begint pas op het moment dat Israël Iran aanvalt. Op dit moment worden de vliegdekschepen in stelling gebracht...

Leuk ook hè Billy die link van Georgië met Israël....Het joodse volk wordt wederom schlachtoffer van hun leiders....Israël gaat van de kaart geveegd worden.

Ons leger gaat samen met de Ameriakanen omsingeld worden door een paar 100 miljoen getergde moslim..

Maar blijf vooral ontkennen Billy, ouwe NSB-er....ga maar vast een pruik uitzoeken...

 
At 7:53 p.m., Anonymous Klaas said...

Oja Billy boy...

Het hoofd van de Georgische strijdkrachten is een Israëlier...hahaha....zoek maar uit Sherlock Holmes....

Ik las vandaag in het NRC dat die Georgiër stond te trappelen als een klein kind om zijn nieuwe Israëlische speelgoed te testen...

Dit is duidelijk een escalatie mensen....Oja...de biatch van die gerorgiër komt uit ons eigen kikkerlandje...Trots op Nederland!

En Hans van Baalen staat te trappelen om de Russen te veroordelen....The NWO is out of control!!!

 
At 8:53 p.m., Anonymous Rens said...

@ Klaas. Ik weet dat het rotweer is buiten, maar om nu dit hele blog vol te behangen. Is er niks op tv? Mooi boek misschien?

 
At 12:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Rens :

"En weer een anoniempje. (blablabla)"

En weer iemand die uit gebrek aan inhoudelijke argumenten maar weer overschakeld op dit soort kritiek. Roep Braad er ook nog even bij, die is erg goed in het voeren van dit soort inhoudsloze discussie's.

 
At 1:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Klaas :

"Ik las vandaag in het NRC dat die Georgiër stond te trappelen als een klein kind om zijn nieuwe Israëlische speelgoed te testen..."

Je beseft je neem ik aan wel dat het Russische leger ongeveer net zo groot is als de totale bevolking van Georgie, en dat was dat betreft Georgie geen schijn van kans maakt als de Russen niet weg willen ?

Het zou net zoiets zijn als een oorlog tussen de Verenigde Staten en Cuba. Georgie maakt, ook met de Israelische wapens en verdere steun, geen schijn van kans tegen het Russische leger.

 
At 5:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

Amerikaanse official ontkent berichtgeving over Amerikaanse oorlogsvloot

Een official van het Amerikaanse ministerie van defensie heeft Woensdag aan de Jerusalem Post laten weten dat berichtgeving over een oorlogsvloot, die op weg zou zijn naar de Golf niet op waarheid berust. Hij reageert hiermee op berichten dat drie carrier strike groups naar de Perzische Golf onderweg zouden zijn ter voorbereiding van een blokkade tegen Iran.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1218446196985&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

 

Een reactie posten

<< Home