zondag, augustus 17, 2008

Ge-ginny


Het is weer eens hommeles tussen Zapruder en zweefsite Niburu. De laatste wilde artikelen overnemen voor de eigen site, maar Zapruder wil geen samenwerking met het 'dievengilde' van de clan uit Zuid Laren, die de site grotendeels vult met gejatte artikelen. "Niburu vind (...) het belangrijk dat alle UFO-huggers en graancirkelfetisjisten ook kennis kunnen nemen van het meer wereldser nieuws. Voor het geval Niburu-presentator Adam Curry volgende week toch geen first contact kan maken, de mafkees. 'We staan toch immers allemaal achter hetzelfde doel"," parafraseert blokhoofd Patman.

Bij de Niburu's lezen we niks over dit akkefietje, want daar staat gewoon weer dat een "buitenaardse Interventie (een) Kernwapenarsenaal platlegt", maar bij Zapruder's aanhangwagen Zaplog des te meer. "We proberen mensen te informeren en als jij niet begrijpt dat dit ge-ninny (zoals Alex Jones dat noemt) alleen maar afleidt van zaken waar je wel je energie in zou moeten stoppen," reageert ene Okkebal (...) namens Niburu. "Daarnaast vind ik Galactisch Federatie gezwam niet onder waarheid (...) maar onder nutcaserij. Net als die 9/11 en NWO inteelt," schopt Patman terug.

Niet dat jij op Zapruder van tijd tot tijd niet dezelfde soort onzin kunt lezen, maar verschil moet er zijn. En de Zapruders voelen zich kilometers verheven boven het zweefplebs van Niburu. Patman: "Echt afgrijselijk die hele truth-movement en Niburu-clan. Stelen alles wat los en vast zit. Opzouten met dat soort stakkers. Ben er wel zo'n beetje klaar mee. Het wordt weer tijd voor normale mensen om me heen."

Dan komt een zekere Arend de Zapruder goegemeente nog even flink de les lezen in zijn beste Marcel Messings: "Eigenlijk gaat deze hele discussie helemaal nergens over. Het elkaar vliegen afvangen en modder toegooien is vooral alleen maar EGO, bij alle betrokkenen. Bovendien is het hele copyright verhaal de grootst mogelijke onzin. Die ook allen maar past binnen het EGO-denken van bezit en daarin zekerheid en bevestiging zoeken. Ik bezit, dus ik besta. Dit is wat het EGO meent. Gaat het niet om het bezit van materiële zaken, dan gaat het wel om het bezit van geestelijke zaken en ideeën. Is door deze bezitsdenkwijze, daar strijd over te voeren, een betere wereld binnen handbereik gebracht? Kom op mensen kijk eens serieus naar jezelf. Hoe kun je iets bezitten dat vrij voor iedereen beschikbaar is? Het is het EGO dat wil bezitten, zodat het kan controleren, beheersen en zich machtig kan voelen. De NWO en Big Brother zitten in onze eigen EGO's."

De 'waarheidsbeweging' (de term alleen al) in Nederland draait tegenwoordig eigenlijk nog maar om drie sites: Zapruder, Niburu en Argusoog. Die laatste neemt een soort tussenpositie in, maar neigt toch meer naar Niburu dan Zapruder met ook nog een sterk New Age-aura. Wat overigens niet als een verrassing komt, want ook de 9/11 beweging trok een hoop verlichte geesten aan.

Verschil met de naar binnen gekeerde Zapruders is dat de Niburu- en Argusoog-aanhang zoveel mogelijk hun geloof willen uitdragen, zelfs op sites waar zoiets volstrekt misplaatst is. Die aanhang duikt dan bijvoorbeeld plotseling op in een discussie bij Klokkenluideronline over de intimidatie van journalisten. Of de jongens en meisjes van de discussie wel eens van Marcel Messing van Worden Wij Wakker hebben gehoord? "Marcel Messing, Joha, is een Ank-Hermes artiest die het zweven langzamerhand tot zo’n hoge kunst heeft verheven, dat hij moeiteloos talloze klokken waarvan hij de klepels niet kan vinden met zich meetorst op zijn wolkje."

Labels: , ,

36 Comments:

At 5:22 p.m., Anonymous ufoloog said...

Het Laatste Nieuws over de bewustzijnsverandering die elk mens op aarde gaat meemaken en de globale officiele aankondiging over het Wereldwijde Universele Contact zijn de thema's die op dit moment veel van het nieuws bepalen op www.niburu.nl Verder maken wij zo veel mogelijk burgers attent op de gezondheidsrisico's die wij lopen door diverse oorzaken die uitvoerig terug te vinden zijn op de site. Wij kunnen vrijwel iedereen helpen met adviezen om deze gevaren tot een minimum te beperken.

Wij merken dat steeds meer mensen hun verantwoordelijkheid nemen maar dat - Eed en Beloftes - de waarheid vertragen. Wij zijn het nu zelf die de beslissingen nemen waarmee we de verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en onze omgeving die we echt mogen wakker schudden. Wij hopen dat iedereen zich realiseert dat de positieve energieveranderingen die de aarde momenteel doormaakt de wereldburgers de mogelijkheid geven om nieuwe realiteiten aan te kunnen.

Massale sightings zijn wereldwijd aan de orde van de dag, wat op dit moment betekent dat de mainstream-media niet meer om de feiten heen kan. Van bedreiging is bij de ontelbare meldingen geen enkele sprake. De meesten ervaren het als positief en noemen het een andere werkelijkheid. Met de wetenschap dat er wereldwijd steeds meer bevestigingen komen over deze onbekende objecten, die ingrijpen in het belang van de Aarde met al haar levensvormen (of wat er nog van over is).

Massa-vernietigingswapens worden uitgeschakeld met technieken die op een vreedzame manier - met liefde en respect voor alles wat leeft - alles kunnen ontmantelen. Onze overheden moeten hier inmiddels allemaal van op de hoogte zijn. Vele internationale kranten en t.v. stations maken al melding van ufo's en buitenaards contact en de rest volgt...er is geen weg terug.

Universele wezens gelijkend op de mens gaan zich binnenkort bekendmaken. We krijgen tevens contact met technologieën gebaseerd op nulpuntenergie die de vervuilde aarde snel weer terug kunnen brengen naar haar natuurlijke schoonheid in harmonie met de natuur. Het is nu aan onszelf hoe lang we nog in de ellende zitten. Als wij massaal laten zien aan overheid en media wat wij weten over de grootste cover-up, dan helpen we onze vrienden uit het universum daar op een geweldige manier mee. De keuze ligt bij elk individu afzonderlijk ongeacht kleur, religie, inkomen of titel. Uiteindelijk komen we allen van dezelfde bron.

 
At 5:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

En zo gaan we verder in de evolutie van onze ziel, soms overweldigend, soms heel rustig, maar meestal liefdevol. 2008 is een heftig jaar, het voelt alsof alles op zijn kop staat. Ik lees zelf geen krant meer, kijk geen nieuws meer want ik moet eerst de dingen in mezelf transformeren om niet mee te gaan in het wereldleed. Je wordt absoluut niet vrolijk van alles wat voorgeschoteld wordt. Het is niet de kop in het zand steken, doch een oude gezegde luidt; “verbeter de wereld, begin bij jezelf”………..en dat klopt. Hoe kan ik iemand anders helpen, als ik mezelf niet kan helpen? ( @Billy en braad dat geld met name voor jullie)Hoe kan ik houden van iemand, als ik niet van mezelf kan houden? Allemaal uitspraken die je leert als je begint met bewustwording.

 
At 5:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Beste ufoloog en anoniem,

Zoek hulp, mischien kan een goede psychiater U nog helpen. Maar dan moet U wel snel zijn vrees ik.

 
At 5:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Allemaal uitspraken die je leert als je begint met bewustwording."

Ach kijk, lappen andermans tekst koppiepeesten van Niburu heet "bewustwording". Blijkbaar leer je er niet van zelf een mening te hebben.

 
At 6:13 p.m., Anonymous pow said...

Het eeuwige 'binnenkort maken ze zich bekend' (in wat voor vorm dan ook)...hoe lang wordt dat nou al niet geroepen?

Uit het hele verhaal blijkt niet anders dan angst voor de realiteit en de overtuiging dit met een hoop gefantaseerde onzin te kunnen compenseren.
Zweef lekker verder in je kosmische droomwereld, maar ga dit nou eens niet als waarheid lopen verkondigen.

Hoest met Klaas overigens? Heb je al zionistische ET's in de Amerikaanse regering gespot?

 
At 7:11 p.m., Anonymous fassbinder said...

Die Marcel Messing heeft het knap voor elkaar. Zijn 'profetie' gaat erin als zoete koek.

 
At 7:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Hoest met Klaas overigens?"

Als jij het leuk vindt om met slow chatten de boel hier op zapburu te komen verzieken, dan moet je maar zoals Patman al voorstelde contact met de NWO-nutcases opnemen en samen met ze een blog beginnen. Wij hier op Zapburu houden er niet zo van het opvanghuis dan wel de uithuil/hang plek te worden van alle bebanden die hier al hun onzedelijke behoeftes komen doen. Wil je dan ook in het vervolg niet oproepen tot het deelnemen aan onze intellectuele verhandelingen van nutcases dan wel mislukte hangjogeren uit het millieu? Je hebt met dit verfoeilijke gedrag al wel een strafpunt op je conto staan poawao... Nog 2 punten en je kan je ip-ban op je kont schrijven begrepen?

Zapburu redactie.

 
At 7:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

En niemand die het raar vind dat al er hele websites worden gemaakt die bestaan uit artikelen die van anderen worden overgenomen zonder toestemming? Okeeejjjjj.

 
At 7:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

Bedoel je onder andere dit (link) zap redactie?

Dewanand stuurde in mei 2002 poederbrieven naar verschillende hindoe organisaties. Hij zegt erover dat hij in die tijd in een probleemsituatie zat. Hij was teveel anti-islamitisch geworden. Hij maakte de islam zwart en promootte dat de islam fascisme is. Namens de Nederlandse tak van de Al Kaida stuurde hij deze brieven, waarvoor hij 8 maanden in de cel is beland. Hij vindt zelf dat het karma is, waarvoor hij een karmische straf heeft gekregen. Hij deed boete door te schrijven.
Hij vindt zijn daad niet goed of fout, maar onderdeel van zijn karma. De rechter oordeelde dat hij in een psychose zat, een verstoorde toestand waardoor hij niet rationeel kon handelen. Hij is op basis hiervan ontslagen van rechtsvervolging en 12 maanden behandeld in een kliniek. In september 2003 was hij weer thuis.

bronnen:
http://www.ohmnet.nl/Xtra.aspx?lIntEntityId=211

http://www.dewanand.com/

 
At 8:35 p.m., Anonymous jahoooorrrr said...

Hahahahahaha... jullie reageren altijd zo leuk. Hap, op de kast. Kleutertjes.
TRUTH IS RISING!!!
1 maal wakker, ga je nooit meer slapen....Tuurlijk loopt 911 terug...de 911 truthers verleggen hun focus....Steeds meer prominenten bekennen kleur...de geest is uit de fles...Kijk maar wie nr. 1,2 en 3 is...ALEX JONES, haha... De meeste schapen zijn door ons geïnformeerd...nu boeit het ze nog niet...Wacht maar als onze voorspellingen uitkomen, en de economie crased.... NSBers (zoals Billy en aanhang) zullen op de vlucht slaan... Er staan 10 miljoen complot ogen op hen gericht....NOG een false flag zal niet meer werken.....Internet was een grote fout van ze.... jullie macht bestaat alleen uit leugens....neem die weg, en er blijkt alleen een heel oud vies mannetje achter de schermen te zitten....ze zijn zielig en mismaakt, en verdienen eigelijk ons medelijden.....
De 'debunkers' zijn inmiddels gereduceerd tot anderhalve man en een paardenkop (waaronder jijzelf). De 9/11-beweging is groter en sterker dan ooit.

 
At 10:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Die Marcel Messing heeft het knap voor elkaar. Zijn 'profetie' gaat erin als zoete koek."

Bij wie dan....?

 
At 10:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

"De 9/11-beweging is groter en sterker dan ooit."

Weer een loze opmerking. Wordt dit nog onderbouwd met wat cijfermateriaal? Nee, waarschijnlijk.

 
At 7:40 a.m., Anonymous Anoniem said...

Verschil met de naar binnen gekeerde Zapruders is dat de Niburu- en Argusoog-aanhang zoveel mogelijk hun geloof willen uitdragen, zelfs op sites waar zoiets volstrekt misplaatst is.

Achja, als je op Zapruder of Zaplog zit, dan moet je natuurlijk een 'geloof' hebben, want anders hoor je volgens Billy's definitie natuurlijk niet tot de 'complotterskerk' ;)

 
At 8:19 a.m., Anonymous Rens said...

Ik zie inderdaad geen enkel verschil tussen complotdenkers en Jehova Getuigen.

 
At 9:37 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ach ja het zal billie het kindje weer niet zijn.

Waarneer doek je je zionsite eens op.
Die onzin van je gelooft toch niemand meer,behalve je struisvogelbende en zionclubje na dan,wat een bende nationalisten zijn.

 
At 9:42 a.m., Anonymous fassbinder said...

'Ik zie inderdaad geen enkel verschil tussen complotdenkers en Jehova Getuigen.'


Behalve dan dat je met Jehova Getuigen nog wel een fatsoenlijk gesprek kunt voeren, in tegenstelling tot de vele agressieve complotdenkers die deze site bezoeken.

 
At 2:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Waarneer doek je je zionsite eens op."

Ik geloof dat Sander incognito online rond waart...
Of niet Klaas?

 
At 2:27 p.m., Anonymous sherlock said...

Het zapburu team na gedane zaken? (zie picture.) Ben toch wel benieuwd wie van de knapen Billy dan wel Braad is! Al is de leugen...

http://farm3.static.flickr.com/2086/2163412215_e82b0778e6.jpg

 
At 2:51 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Dat plaatje zegt meer over jouw verknipte geest dan over team zapburu(™), Holmes.

 
At 4:53 p.m., Anonymous klaas said...

"Wij hier op Zapburu houden er niet zo van het opvanghuis dan wel de uithuil/hang plek te worden van alle bebanden die hier al hun onzedelijke behoeftes komen doen. "'

Talking to me homey?....Ik voel wel wat opkomen inderdaad...Hij geeft al kopjes! Komt ie:prrrrfff, Aahh!:

Aliens...to be, or not to be....

Ik vertrouw dat hele Ufo verhaal voor geen meter....Het is ook de reden waarom ik denk dat Niburu net zo goed deel uitmaakt van dit desinfo blog als Zapruder....

Niburu/Zapruder/Zapburu....drie handen op 1 buik....desinfo clown houden nou eenmaal van woord spelletjes.....

Grappig ook dat clowns als Billy beweren dat het een verzinsel van complotters is, dat Ufo steeds meer main stream nieuws worden, typ gewoon "Larry King Ufo CNN" in bij "google-video"....

Dat maakt het hele Ufo verhaal ook zo verdacht...Zodra de MSM er mee aan de haal gaat, dan kun je concluderen dat het desinfo betreft....Ufo's bestaan, de vraag is alleen wie ze besturen?

 
At 5:35 p.m., Anonymous crap said...

Billy, kan je deze Klaas niet even doodspammen met je purnosites? Dat slow chatten hebben we nu wel gehad toch?

 
At 5:38 p.m., Anonymous pow said...

Ja Billy ik dreig anders hier geen toets meer aan te raken... GVD!

 
At 6:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Patman | 27-01-2008 15:29
30928 Klaas, laat even het tel. nr. van je boekingsbureau achter, er bgint behoorlijk vraag naar jou te komen vanuit mijn omgeving. Voor feestjes en partijtjes. Heb je eigen kleding of moeten we ergens wat huren? Grime regelen we wel voor je. Is er alleen nog één ding: hoe moeten we op de uitnodigingen aankondigen? Complotclown? Of toch meer iets serieus als: Satanskenners ofzo? Het wordt wel op prijs gesteld als je kind-onvriendelijke taal wilt mijden.

En zo spreken de zichzelf comprimenterende pedo's an-publiek hun zaakjes voor elkaar?

 
At 6:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

Waar is Tamso?

 
At 7:12 p.m., Anonymous sandocan said...

Hij wordt in beslag genomen door zaken die er toe doen. (kijk maar eens)

http://www.prothink.org/2008/08/missing-links.html

 
At 7:14 p.m., Anonymous Crap said...

De grappenmaker die zich hier voor Crap uitgeeft dient daarmee subiet te stoppen, zelfs al zegt deze nep Crap wat ik ook had kunnen verzinnen. Kies een eigen nick!

 
At 7:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Crap, (ssst) kan je even niet zo puberaal doen? Je mede debubkertjes zitten braaf naar hun toekomstige dood te kijken sukkel... Zie sandocan.

 
At 8:27 p.m., Anonymous klaas, the one and only... said...

Schitterend om te zien!

Ik kom gewoon met een stelling betreffende het slappe artikeltje van Billy....denken de desinfo-clowns weer dat ze me klein kunnen krijgen met wat persoonlijke aanvallen....hahaha....je kent me nu toch wel?

Dat heeft averechts effect! moet ik jullie weer de grond boren met feitenkenneis, en dan zijn jullie weer stil!

Billy verdedigd ook nooit zijn eigen arikelen, wat een slappe lul is dat, lijkt Patatman wel!

 
At 8:35 p.m., Anonymous Klaas said...

"Is er alleen nog één ding: hoe moeten we op de uitnodigingen aankondigen? Complotclown?"

ja haha Patatman, verry funny....ik noem jullie nou al een paar weken desinfoclown, komt Pat met zijn clowngrappen!

Vandaag geen grappenpap gegeten Pat?, of heb je je lolbroek niet aan vandaag? Ik heb nog wel een grapjas voor je, kan je je pretpet thuis laten....Rebel was wel grappig, laat die anders ff hier heen komen....jeweetwel, Rebel without a clue....

 
At 8:43 p.m., Anonymous Klaas said...

"En zo spreken de zichzelf comprimenterende pedo's an-publiek hun zaakjes voor elkaar?"

O.k. ik snap hem....het is een citaat van ene "Anoniem" die exact nog weet wat Patatman een jaar geleden schreef...

Goed speurwerk Ano!

Maar ik snap wel wat jullie hier TRACHTEN te doen...Er is zogenaamd altijd heibel in truth-land...Tja, dat komt omdat desinfo-clown Pataman dat exact als doel heeft gesteld....

Verdeeldheid zaaien, en anti-NWO-ers belachelijk maken...gaat alleen niet lukken...we hebben internet niet nodig...de geest is allang uit de fles....

 
At 9:09 p.m., Blogger heilloze profetie said...

"Er is zogenaamd altijd heibel in truth-land"

Zogenaamd? De grootste vijanden van de "truthers" zijn de "truthers" zelf. De één nog verknipter dan de ander. Naast het zoeken naar de WAARHEID(™) zijn "truthers" minstens evenveel bezig met het elkaar beschuldigen van gatekeepen, het al dan niet bewust verspreiden van desinfo, het funcioneren als NWO agent die verdeelt en heerst etc etc. Het is één grote soap, en fantastisch vermaak om te volgen.

 
At 9:15 p.m., Blogger Billythekid said...

Het is me nu wel duidelijk dat Klaas er uit ligt bij Zaplog en dus hier maar wat komt hangjongeren. Of zoals zijn log (Nostro Nazus) aangeeft: "Laatst actief op maa 28 jul 2008 23:28"

 
At 9:43 p.m., Anonymous Klaas said...

"Of zoals zijn log (Nostro Nazus) aangeeft: "Laatst actief op maa 28 jul 2008 23:28"


Wat is hier van de bedoeling? Of is het Patatman die je instrueert Billy?

 
At 3:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Klaas, niet iedereen die zich Patman noemt is ook echt Patman. Je zit weer tegen spoken of jezelf te praten. Ik vermoed dat je gewoon zit te spoofen.

Patman (ja, de echte)

 
At 3:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik ben Billy, jij domoor.

Patman

 
At 5:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hahaha...Als jij werkelijk Billy bent Patatman, dan zijn je vermoedens over het praten met mijzelf niet slechts gebaseerd op vage vermoedens, maar op je 'harde' (proest..zoals op die foto van Tamso) gegevens bij het moderaten van je billen-maat tijdens het bespelen van je praatpop hier op jullie geweldig doorzichtige 'oppositionele' zap-buru...

Klaas (ja ook de echte!)

 

Een reactie posten

<< Home