zaterdag, augustus 16, 2008

PentaConned


Het is nogal stil aan het 9/11 front. Niettemin pakte OCWeekly deze week uit met een prachtige reportage over de twee mannen achter Pentacon, de internet video die zou moeten bewijzen dat er helemaal geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen. De samenstellers hebben het Citizen Investigation Team opgericht en zogenaamd getuigen aangemeld bij het Library of Congres voor een mogelijke heropening van het officiële onderzoek naar 9/11.

Hun claims? Let op: Het vliegtuig vloog een noordelijker aanvliegroute en zou niet in maar over het Pentagon zijn gevlogen. Maar dat laatste wordt regelrecht tegengesproken door de getuigen die het Citizen Investigation Team hebben opgetrommeld.

Citizen Invesigation Team? Klinkt weer behoorlijk officieel, maar OCWeekly biedt een mooie blik in de keuken van deze 9/11 Bassie en Adriaan. Een belangrijke getuige die met eigen ogen had gezien dat het verkeersvliegtuig in het Pentagon vloog, kreeg in 2001 flink wat media-aandacht, en trok ook de belangstelling van Russell Pickering en Dylan Avery, (mede)samenstellers van Loose Change. In hun kielzog waren Craig Ranke en Aldo Marquis meegekomen. Een raar stelletje, dat ervan overtuigd was dat de Pentagon-aanval een hoax was. Allebei amateurdrummers, waarbij Marquis niet eens de middelbare school heeft afgemaakt. Professional guys.

Uiteindelijk liep de samenwerking natuurlijk weer eens spaak op onenigheid over de fly over-theorie: "You are irrelevant, Pickering. . . . You can keep on sucking official story dick, and we’ll keep proving 9/11 was an inside job." Waarop Pickering weer reageerde: “You are a mentally ill little man, and until you get some help, you always will be. A disgrace to truth . . . Fuck yourself. . . . Fuck you." Complotters die elkaar in de haren vliegen, waar hebben we dat meer gezien?

De schrijver begint het artikel nog redelijk neutraal, maar kan zich tenslotte niet meer inhouden: "How witnesses who saw a second plane high in the skies above the Pentagon could possibly be part of a conspiracy to fool the public into thinking that a plane that nobody saw fly over the Pentagon actually crashed into a building is a question that is as ridiculously convoluted and inherently illogical as the very theory embraced by Marquis and Ranke. In fact, other than a few interesting interviews with people who saw a plane fly on one side of a gas station when the official data places it on the other, ThePentaCon includes no evidence of anything whatsoever, just a lot of questions and innuendo set to an ominous hip-hop beat."

Labels:

28 Comments:

At 12:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

Goed monitor-werk weer, Billy. Wij hier in Zoetermeer zijn nog steeds trots op je.

 
At 1:58 p.m., Anonymous Crap said...

Complottertjes en hun angst voor AIVD. Je blijft lachen.

 
At 3:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy-typetjes en hun angst voor complottertjes. Je blijft lachen.

 
At 3:18 p.m., Anonymous 'anoniem' said...

Wat voor soort functies zijn er bij de AIVD?

Het is niet zinvol om aan te geven wat voor functies er allemaal bij de AIVD zijn, omdat deze, net zoals bij andere organisaties, zeer divers zijn. Naar verhouding zijn er echter veel functiegroepen waarvoor een HBO- of een academische studie is vereist.
Zie ook: Vacatures

Houdt de AIVD in de gaten wie er op zijn website komt?

De AIVD-website is alleen een instrument van de afdeling Communicatie van de AIVD, die onder meer de pers- en publieksvoorlichting verzorgt. De website wordt geenszins gebruikt om de identiteit van de bezoekers van de site te achterhalen. De AIVD-website plaatst ook geen zogeheten cookies op de harde schijf van de websitebezoeker.

Waarom kan ik de AIVD niet e-mailen?

Het e-mail verkeer via internet is kwetsbaar vanwege de immer bestaande mogelijkheid tot ongewenst meelezen. Daarom kan er voorlopig alleen telefonisch en schriftelijk contact gezocht worden met de AIVD.

Waarom kan ik (delen van) de site niet goed bekijken?

Een beeldschermresolutie van 800x600 pixels is een minimale vereiste om de AIVD-site te kunnen bekijken. De site is echter het best te bekijken in een resolutie van 1024x768 pixels.
Verder is de site ontwikkeld voor de browsers Netscape en Internet Explorer vanaf versie 4.0. Bij lagere browsers zal de navigatie niet goed functioneren.

 
At 8:48 p.m., Anonymous Vizor said...

"Billy-typetjes en hun angst voor complottertjes. Je blijft lachen."

Te schijterig weer om een nick te nemen? Anders komt de AIVD achter je identiteit, he, anoniem?

 
At 9:37 p.m., Anonymous spycry said...

"Te schijterig weer om een nick te nemen? Anders komt de AIVD achter je identiteit, he, anoniem?"

Goudswaard zou geen 'verklaring van geen bezwaar' hebben gekregen van de AIVD. De verklaring is nodig voor personen in een vertrouwensfunctie. De veiligheidsdienst houdt elke vijf jaar een veiligheidsonderzoek naar korpschefs. Schouwenaar zei dat Goudswaard heeft erkend dat in zijn eerste huwelijk sprake was van een affaire, maar dat dat in zijn huidige huwelijk niet speelt.

De korpschef is het niet eens met de AIVD en heeft een procedure bij de bestuursrechter aangespannen. Volgens de korpsbeheerder verwijt de veiligheidsdienst Goudswaard ook dat hij een oude politieauto met winst heeft doorverkocht.

De man heeft zelf tegen Schouwenaar gezegd dat hij inderdaad een afgedankte politiewagen heeft gekocht bij een autohandelaar. Daaraan heeft Goudswaard volgens eigen zeggen vervolgens voor 1000 euro laten versleutelen. Later heeft hij hem aan zijn dochter gegeven.

Fup Goudswaard trad in februari 2003 aan. Hij was sinds 1999 plaatsvervangend korpschef van de regiopolitie Zeeland. Momenteel is hij met vakantie en daarna met buitengewoon verlof tot 10 september. ,,Volgens de wet moet hij acht weken van zijn functie worden ontheven,'' stelt Schouwenaar.

Naast een onderzoek naar politiekorpsleiding in Zeeland moet ook de rol van burgemeester Schouwenaar en het Openbaar Ministerie worden onderzocht, vindt politievakbond ACP. Volgens de ACP hebben opvallend veel medewerkers bij vertrouwenspersonen gezegd bang te zijn voor de korpsleiding. Er zou sprake zijn van intimidatie en vriendjespolitiek.

 
At 9:49 p.m., Anonymous nick said...

De AIVD kan m'n rug op, vizor.

 
At 11:32 p.m., Anonymous 'geheim' said...

"De AIVD kan m'n rug op, vizor."

sprak vizor tegen zichzelf...

 
At 8:48 a.m., Anonymous Klaas said...

"Complottertjes en hun angst voor AIVD. Je blijft lachen."

Ja man, ik sta fokking te beven...wanneer komen ze nou eens langs voor verhoor? Jullie verzorgen de thee, ik neem de koekjes mee....

Je zult het niet geloven, maar een paar jaar geleden heb ik het sollicitatie formulier gedownload....leek me leuk, je kreeg ook een rijvaardigheidsopleiding voor gevorderden, en ik wilde wel een grijze bmw als dienstauto...

Een stemmetje heeft me behoed.....hahaha....de AivD! Ik wet dat 99% werkelijk op zoek is naar plofmoslims....

Dit is ook geen AivD site....ik denk eerder aan studentenlulletjes die denken dat ze deel uitmaken van de elite, omdat hun ouders satanisten zijn....zit ik in de buurt?

 
At 9:27 a.m., Anonymous steve b. said...

"Dit is ook geen AivD site....ik denk eerder aan studentenlulletjes die denken dat ze deel uitmaken van de elite, omdat hun ouders satanisten zijn....zit ik in de buurt?"

GI-GAN-TISCHE analyse van deze naar de goedkeuringen van lucifer azende lullo's Klaas! Hoe ben je er zo achter gekomen dat deze lulllo's er op uit zijn om hun onderwereld (occulte) 'macht' hier op zapburu zo open en bloot tegen de (hun vee) goyim over the top te misbruiken? Zijn ze desperaat op zoek naar imbecielen die hun kastanjes voor ze uit het vuur moeten halen? Goy-parasiterend zijn ze alvast wel op hun laatste poten aan het strompelen dat is wel zeker....

 
At 10:04 a.m., Anonymous Klaas said...

Steve, ik heb nu een jaar of wat Zapruder/Zapburu/Zaplog zitten stalken, en bestookt met vragen betreffende NWO/Nazi-zionisten/satanisten...

Het is de zelfde desinfo-sheit...gespeelde oppositie tussen de 2 site's...poppekast...

Deze site is overduilijke desinfo....ze doen niet eens de moeite om te overtuigen....Zapruder is al weer een stuk geavanceerder...

Niburu heb ik me nog niet in verdiept...waarschijnlijk ook van de zelfde desinfo clowns...Patrick Savalle en Erik Krebbers en Co..

 
At 11:23 a.m., Anonymous crap said...

Hoor je weer stemmetje klaas?

 
At 11:26 a.m., Anonymous Jan said...

Klaas, je bent zo geschift als een deur. Volkomen gebrainwashed door enge complotsites.

 
At 11:35 a.m., Anonymous Anoniem said...

Jannetje-rozenwater kom toch eens uit je muffe en bedompte kast wil je? DE vijand met gelijke munt terugbetalen heft alleen zin als je dat met de benodigde kennis van zaken doet imbeciele en incompetente nieuweling...

afz.:
Klaas-fan.

 
At 11:37 a.m., Anonymous Klaas said...

"Klaas, je bent zo geschift als een deur. Volkomen gebrainwashed door enge complotsites."

Enge complotsite's? Jan, GEORGIË heeft een sneakattack gedaan op Rusland, met amerikaanse wapens en training.....Gewoon mainstream nieuw jan!

Onze media geeft RUSLAND de schuld....hoe fucking blind kan je zijn man! 2 miljoen Irakezen zijn dood! waarom? omdat Saddammetje chemischge wapens had gekocht van Nederland en de VS? Saddam was een NWO puppet, morron...net als die Georgiër

Dus wie is nou geschift? De gene die zich bezig houdt met de feiten, of ene Jan die in de sprookjes van JP gelooft over vrede veiligheid en democratie...wat een mindfuck...je bent een schaap Jan....WAKE UP!

 
At 11:44 a.m., Anonymous bastaardzoon said...

UPDATE! MISSING LINKS IS FINISHED! IT WILL BE ONLINE LATER TODAY AROUND 4-6PM CMT. WE WILL BE RELEASING THE WEBSITE ADDRESS FOR THE FILM THEN BUT IT WILL ALSO BE POSTED ON THIS SITE AS WELL. WE ARE DOING A FIRST SCREENING OF THE FINALIZED DVD AND ONCE THAT IS FINISHED IT IS GOING TO BE UPLOADED TO MULTIPLE VIDEO HOSTING SITES.

www.prothink.org

 
At 1:01 p.m., Anonymous ep oorklep said...

Weet je wat zo grappig is aan Billy? Dat ie overal serieus op reageert. Dat ie de 9/11-beweging al tijdenlang écht serieus volgt, maar zonder énig effect in zijn voordeel. Wat een enorme neuroot! Misschien kan ie er inderdaad maar beter helemaal mee stoppen en weer gewoon gaan léven.

 
At 1:07 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Haha, wat een fantastisch artikel in de OC Weekly! Die CIT gasten komen zó geschift en paranoide over. Ook hun enorme kokervisie is heel herkenbaar. De gelijkenissen met jut en jol (ron en simba) zijn treffend.

 
At 1:08 p.m., Blogger heilloze profetie said...

@ep oorklep

Zelden iemand zo de plank hebben zien misslaan.

 
At 2:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat ie de 9/11-beweging al tijdenlang écht serieus volgt, maar zonder énig effect in zijn voordeel."

De vertroebelde blik van de complotter, die denkt dat er nog steeds zoiets is als een 9/11 beweging. Ik merk er weinig meer van. Anderhalve man en een paardenkop maken zich nog druk om deze flauwekul.

 
At 2:31 p.m., Anonymous peter-jan dobber said...

-fout, Freddie. De 'debunkers' zijn inmiddels gereduceerd tot anderhalve man en een paardenkop (waaronder jijzelf). De 9/11-beweging is groter en sterker dan ooit.

 
At 3:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

"De 9/11-beweging is groter en sterker dan ooit"

Je roept zo maar weer wat he, pete-jan? Onderbouw je verhaal even. Ik kan dat wel, kijk eens naar de teruglopende belangstelling voor 911 Blogger, de spreekbuis voor de beweging. Begin dit jaar: 160.000 bezoekers per dag, nu 5500.

 
At 4:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

"De 9/11-beweging is groter en sterker dan ooit"

Nou, organiseer nog maar eens een congres of een andere bijeenkomst die >500 mensen trekt om de enorme hoeveelheid nieuwe 'feiten' en 'bewijzen' eens door te spreken..

o wacht.. Gaat niet lukken, he?

Wie hou je nou eigenlijk voor de gek, 'peter-jan dobber'? Vooral jezelf denk ik.

 
At 6:32 p.m., Anonymous Klaas said...

"Je roept zo maar weer wat he, pete-jan? Onderbouw je verhaal even. Ik kan dat wel, kijk eens naar de teruglopende belangstelling voor 911 Blogger, de spreekbuis voor de beweging. Begin dit jaar: 160.000 bezoekers per dag, nu 5500."

Praten jullie jezelf moet in trolletjes?

TRUTH IS RISING!!!

1 maal wakker, ga je nooit meer slapen....Tuurlijk loopt 911 terug...de 911 truthers verleggen hun focus....Steeds meer prominenten bekennen kleur...de geest is uit de fles...Kijk maar wie nr. 1,2 en 3 is...ALEX JONES, haha...

De meeste schapen zijn door ons geïnformeerd...nu boeit het ze nog niet...Wacht maar als onze voorspellingen uitkomen, en de economie crased....

NSBers zullen op de vlucht slaan...

Er staan 10 miljoen complot ogen op hen gericht....NOG een false flag zal niet meer werken.....Internet was een grote fout van ze....

jullie macht bestaat alleen uit leugens....neem die weg, en er blijkt alleen een heel oud vies mannetje achter de schermen te zitten....ze zijn zielig en mismaakt, en verdienen eigelijk ons medelijden.....

 
At 7:03 p.m., Anonymous joop klepzeiker said...

Hahahahahaha... jullie reageren altijd zo leuk. Hap, op de kast. Kleutertjes.

 
At 5:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

@Heilloze Proleet, dit soort publiciteit is óók publiciteit, en wie zijn nu helemaal OC Weekly, oh ja, ze spreken dezelfde taal als Billy en jij natuurlijk. Je geliefde Randiforums (Government Loyalist) behoren bij dezelfde club.

Lang leve de desinfo...

 
At 6:02 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Zie alhier cognitieve dissonantiereductie in actie!

Prachtig vermaak weer.

 
At 7:15 p.m., Blogger Rogier said...

Uitstekend vervolg: http://blogs.ocweekly.com/navelgazing/breaking-news/pentagon-flyover-hysteria-rock/

 

Een reactie posten

<< Home