maandag, januari 29, 2007

9/11 ontkenning


De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft vorige week een resolutie aangenomen waarin het ontkennen van de Holocaust wordt veroordeeld. Zo'n nieuwtje is bij DKNWZ altijd goed voor een paar Pavlov-reacties, waarin natuurlijk de Nieuwe Wereld Orde, de Rothschilds en de schurkenstaat Israël voorbij schuiven. Niet dat de complottertjes voor de holocaust zijn, natuurlijk, maar men vreest dat de vrije meningsuiting in het geding komt. "En 9/11 ontkenners zijn de volgende.. let maar op"

Jazeker, de ontwerpresolutie ligt zelfs al klaar. Alle websites met verwijzingen naar 911-bedrog worden verboden op verbanning naar Guantánamo Bay, zij die zich in het verleden schuldig hebben gemaakt aan 9/11 waarheidsvinding moeten op reine grond zonder schoeisel vier maal daags de mond spoelen en de God Bush of hulpgod Cheney aanroepen, ernstige gevallen krijgen psychiatrische hulp in praatgroepen onder het motto "Ik was ooit een 9/11 ontkenner, maar ik was in de war", het rapport van de 9/11 commissie zal dagelijks wordt gereciteerd, recidivisten krijgen een chipimplantaat en voor twijfelaars is er een bijspijkercursus 'debunkers hebben bijna altijd gelijk'. Verwacht wordt dat de resolutie zonder stemming wordt geaccepteerd.

44 Comments:

At 10:37 a.m., Blogger Jay said...

Mooi stukje weer Billy :)

Ja bij DKNWZ zitten echt paranoide gasten die blijkbaar niet in het officiele verhaal geloven, maar niet de moeite hebben genomen om de officiele verslagen ook werkelijk te lezen zoals ik gister weer merkte. Aankomen met dingen die de NIST blijkbaar had ontdekt, zoals gesmolten staal. Als zelfs de simpelste dingen die NIST volgens hun heeft verklaard waar ze mee komen, in de FAQ worden tegengesproken vraag ik me af of het officiele verhaal hun wel iets interesseert.

 
At 12:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

Lul niet zo stom Jay. Sinds wanneer zijn officiele onderzoeken van een regering per difitie waar? Ik heb net zo min vertrouwen in het NIST rapport als in sommige beweringen van de 911 beweging.

 
At 12:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kevin Ryan systematically destroys the official story, focusing mainly on the NIST report in this lecture.

http://video.google.com/videoplay?docid=2240960989290438907&hl=nl

 
At 12:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het is bepaald geen geheim dat de aanslag op 9/11 op de VS voor de neo-conservatieve krachten in de VS, die oorlogen aan het voorbereiden waren, een geschenk uit de hemel was. Kennis vooraf over de aanslagen en een volslagen afwezigheid van luchtverdediging, wijzen er duidelijk op dat er binnen de hoogste kringen van de VS voorkennis was over de ophanden zijnde aanslagen, en dat men de kapers vrij spel heeft gegegeven. De hele operatie die zich sidnsdien heeft ontwikkeld, de invallen in Afghanistan en Irak, toont aan waar de VS op uit is, nl. totale hegemonie over de wereld, en met name hegemonie over de olievelden van het midden oosten en centraal azie. De VS heeft er niet voor geschuwd om overal ter wereld geweldadige elementen voor zich te chanteren (van doodseskaders tot fundamentalistische islamitishce krijgers) om haar politiek met geweld door te zetten, en bloedige tereur te bedrijven om haar macht uit te breiden. Al Qaeda is een verzinsel en creatie van de amerikanenen zelf. Zij zijn de poppetjes waarmee de amerikanen de wereld angst in zaaien, en zijn bruikbare pionnen in het globale schaakspel. Waarom heeft de VS nog nimmer de hoofdverantwoordelijke voor de aanslag (althans, zo beweerd de VS zelf), Osama Bin Laden, te pakken weten te krijgen? Moeten we geloven dat de VS niet capabel zijn om deze man te arresteren, of worden we gewoon wederom voorgelogen? Het is niet bepaald toevallig dat dergelijke fundamentistische elementen ook aanwezig waren in de oorlog in Joegoslavie en in Tsetjenie, en dat deze conflicten plaatsvonden in strategisch belangrijke gebieden voor de olie aanvoer. Nadat de Sovjetunie door de amerikaanse politiek was uitgeschakeld, konden de amerikanen in grote delen van de wereld vrij opereren, waaronder centraal azie. Een gebied met grote reserves aan olie en gas.

 
At 12:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Mooi stukje weer Billy :)"

Tja, wel als je niet op de hoogte bent van zaken als het het addendum over racisme en xenofobie kent van de European Convention on Cybercrime, en de invloed die dit verdrag uitoefent op nieuwe wetgeving in onder meer ons land.

Weer een "mooi" stukje, wat aangeeft dat Billy weinig verstand van zaken heeft, en dat Jaytje daar wederom zonder enige kritische blik naar kijkt.

Want wat Billy schrijft is per definitie de waarheid.

 
At 12:56 p.m., Blogger Jay said...

Rick, lul niet zo zwaar uit je nek man. Heb je die discussie wel gevolgd?

Yoga en V kwamen met punten die volgens het NIST waren behandeld. Daar bleek dus geen ene reet van te kloppen aangezien het zelfs in de FAQ al werd tegen gesproken. Het gaat me dus niet eens of er de waarheid instaat, maar dat ze dus dom uit hun nek zitten te lullen met dingen die helemaal niet zijn gezegd door het NIST.

Dus volgende keer niet een beetje domweg reageren hier, maar eerst eens kijken waar de discussie over ging daar in dat topic mannetje.

 
At 1:21 p.m., Blogger Jay said...

Maar blijf vooral je holmaten van DKNWZ verdedigen hoor Rickje. Weer een extra bevestiging wat een triest firguur je werkelijk bent.

 
At 1:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar blijf vooral je holmaten van DKNWZ verdedigen hoor Rickje. Weer een extra bevestiging wat een triest firguur je werkelijk bent.

Deze reactie zegt meer over jezelf dan over Rickje....

 
At 1:36 p.m., Blogger Jay said...

Ach, daar hebben we weer een anoloserniempje. Ben jij diezelfde sukkel als een eerder topic die met zijn thermiet illusie kwam?

 
At 1:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jay, ik heb het even nagelezen. Hier val je Yoga aan en op die stie geef je hem gelijk:

" Jay Says:
januari 28th, 2007 at 20:56
@85. Ga nu eens het NIST rapport echt lezen dan kom je vanzelf het stuk tegen over het gesmolten staal.

Ja Yoga ik weet welk stuk je bedoelt, maar dat gaat over metaal, Aluminium is ook een metaal, dat uit dat raam stroomt."

Hiermee is je geloofwaardigheid door het afvoerpuntje verdwenen !

Bye the way, aluminium kleurt niet geel als het heet word, het blijft wit, dus je kletst echt uit je nek.

 
At 1:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jatje...

ik reageerde op dit commentaar van jou

Als zelfs de simpelste dingen die NIST volgens hun heeft verklaard waar ze mee komen, in de FAQ worden tegengesproken vraag ik me af of het officiele verhaal hun wel iets interesseert.

met een discussie op DKNWZ heb ik niets te maken!

en blijf jij maar lekker je holmaatjes Billy en Braad verdedigen:)

 
At 1:42 p.m., Blogger Jay said...

Anoloserniempje, Yoga heeft het over staal!!!!!!!!!!!!!!!

Dat wordt helemaal bergens besproken in het NIST rapport. ze hebben het over aluminium dat een METAAL is.

Dus kom maar weer eens terug als je wat geleerd hebt over materialen knullie.

 
At 1:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ach, daar hebben we weer een anoloserniempje. Ben jij diezelfde sukkel als een eerder topic die met zijn thermiet illusie kwam?

Ach Jaytje kan je weer niet on topic blijven omdat je daar te weinig vanaf weet, en ga je weer in insult-modus ?

Jammer dat het hier nimmer mogelijk is om een leuke inhoudelijke discussie te volgen, omdat je altijd maar weer op de man speelt, gaat beledigen, en mensen belachelijk maakt.

Waarom denk je dat ik geen zin heb om een nickname te gebruiken. Dat komt door jullie infantiele reacties.

Het enige waar het jou om gaat is belachelijk maken, de inhoud boeit je toch voor geen meter.

En met betrekking tot dit artikeltje van Billy - ooit weleens gehoord van het voorstel van Donner voor art. 137h WvS ?

 
At 1:52 p.m., Blogger Jay said...

Is dat niet die wet die verheerlijken van terreur strafbaar stelt?

 
At 2:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

In dat geval wordt al dat Amerikaanse vlagvertoon dus ook strafbaar?

 
At 2:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

Onder meer Jaytje, maar ook het ontkennen en dat soort zaken, dus dit artikel kan -als het daadwerkelijk is aangenomen- zeer zeker gebruikt worden tegen mensen die bijvoorbeeld de officiele versie van 9/11 ontkennen.

 
At 2:05 p.m., Blogger Jay said...

Ik denk niet dat een nederlandse wet echt veel invloed heeft op de maerikaanse wetgeving wat betreft vlagvertoon.

 
At 2:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wordt de discussie op DKNWZ hier voorgezet omdat er weer eens iemand gebanned is? Is daar ook schering en inslag, geloof ik.

 
At 2:24 p.m., Blogger Democrat said...

Is de IP generator van Jay alweer uitgwerkt dan?

Jay, gelukkig altijd klaar om de mensheid verder te helpen.

 
At 2:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Bye! the way, aluminium kleurt niet geel als het heet word, het blijft wit, dus je kletst echt uit je nek."

Oh ja ? Scholars for truth ! :p

 
At 2:45 p.m., Blogger Jay said...

Nee hoor Democratje, maar aangezien het daar nou niet echt gezellig vertoeven is daar met al die zogenaamde "onderzoekers" die echt onzin lopen uit te kramen zag ik geen reden om daar verder nog wat te melden eerlijk gezegd. Een discussie voeren met een aap levert nog meer op eerlijk gezegd.

 
At 2:52 p.m., Blogger Democrat said...

Echt vriendelijk werd het daar inderdaad niet.

De vragen van Tim Dog hier staan overigens nog volledig open.

Hoe kijk jij tegen het grote gevaar van terrorisme aan, Jay? Slaan we niet door in onze 'queste' op zoek naar de onvindbare Bin Laden? Bestaat hij wel? Wie is nou onze grote vijand en is dat een reeël vijandbeeld?

Vragen die om antwoorden vragen, zoals ook Tim Dog al meedere keren vroeg.

 
At 3:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Lekker ontopic allemaal. Maar vinden jullie het nu een goede zaak dat je zoiets als de holocaust blijkbaar niet mag ontkennen? Het lijkt mij vrij moeilijk te ontkennen maar ik ben ook niet zo zeker van alle "feiten" die ze ons hebben lopen voeren. Als iemand dan een discussie wilt beginnen dan mag dat niet of je bent direct een antisemiet. Een stel ontkenners vind ik minder eng dan een overheidmachine met legers en toestanden die gedachtes strafbaar gaan maken. Als ik dan het handvest van de VN lees dat je geen mensenrechten hebt als je tegen de VN zijn ideeen bent schrik ik me een hoedje. Ik mag volgens de VN nu blijkbaar afgeschoten worden. Het is ook niet zo ver gezogd dat het hele 9-11 verhaal verboden gaat worden. Je zag het in Amerika direct na de aanslagen al gebeuren, je werd begraven als je vragen had en niet met de vlag in de hand oorlog liep te roepen. Doodeng allemaal.

 
At 3:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Je zag het in Amerika direct na de aanslagen al gebeuren, je werd begraven als je vragen had en niet met de vlag in de hand oorlog liep te roepen. Doodeng allemaal."

Wat een flauwekul allemaal weer, ik meen dat er op 9/11 gewoon gedemonstreerd is rond Ground Zero.

 
At 3:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

♫ ding dong ♫
apologieverbod
♫ ding dong ♫

 
At 4:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dus kom maar weer eens terug als je wat geleerd hebt over materialen knullie.

Nog steeds niets geleerd.
Houdt jij je nu maar bezig met Harrie Potter en laat de inhoudelijke discussies over aan mensen die er verstand van hebben.

De stukjes van BTK geven dit blog al een bedenkelijk niveau maar jouw comments zijn de absolute nekslag voor de geloofwaardigheid.

Wordt 't geen tijd om toch maar 's vmbo-natuurkunde te doen , jay?

Groet,
Ed.

 
At 5:18 p.m., Blogger Dutch Revolution said...

Misschien toch maar eens de antisemitisme-knuppel op www.zapruder.nl lezen...

Zo heel vreemd zijn die pavlov-reacties nou ook weer niet. Voor je het weet ben je een jodenhater in sommige ogen.

 
At 5:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat klets je nu Peter S. Ik heb het toch over net NA de aanslagen. De hele media liep als makke schapen achter de president aan. Hoe denk je dat ze heel Amerika wijs hebben gemaakt dat Irak achter 9-11 zat. Je was met Al-Qaida als je iets anders wilde beweren. Wilde je je baantje behouden dan hield je je mond dicht. Ze gooide je nog net niet de gevangenis in maar flinke intimidatie was wel het standaard middel. Jij ziet 5 jaar later wat mensen rond ground zero lopen en denkt gelijk dat alles altijd koek en ei was. De politie in zwarte ijshockey uitrusting en alle mensen lopen fotograveren heb je zeker gemist. De undercover CIA agent verraden omdat manlief iets te kritisch is, neuhhh allemaal fantasie natuurlijk. De VN of overheid heeft gewoon geen moer te maken met hoe ik over de holocaust of iets anders denk.

 
At 5:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

"was met Al-Qaida als je iets anders wilde beweren. Wilde je je baantje behouden dan hield je je mond dicht. Ze gooide je nog net niet de gevangenis in maar flinke intimidatie was wel het standaard middel."

En hopla, daar zijn weer de bekende loze beweringen die we ook regelmatig terugvinden bij DKNWZ, geblaat in het kwadraat, zonder enige onderbouwing whatsoever. Denk je nou echt dat we hier intrappen? Als je mij wilt overtuigen kom je eerst maar eens met een paar duidelijke voorbeelden.

 
At 7:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

Rogier

Ik ken je verder niet, maar als ik jou was zou ik eens Googlen op: Patriotism on 9/11...

Moet je maar eens kijken hoeveel bewijzen je vind!

Bush zij het zelf toen al, als je niet voor ons bent, ben je tegen ons. En dat golt zeker voor Amerikanen in die maanden na 911

 
At 7:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Een veel gehoorde kreet in die tijd was: Shut Up and March!

We have seen a number of cases in which people have been faulted and punished for speaking their minds: Chico State University's own George Wright, who challenged American foreign policy, is included in this list. This, however, is not the ideal on which America was founded. We should not fault these people. We should encourage them.

 
At 9:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Prima Rogier. Ik noemde bewust even een paar hele makkelijke voorbeelden die IEDEREEN kan weten als deze een beetje Netwerk en Nova volgt. Die hele Scooter Libby en Karl Rove rel van een tijdje terug heeft te maken met die CIA agent, heb je uberhaupt een idee wie deze 2 personen zijn???? Als ik dit soort simpele materie van de afgelopen 5 jaar moet lopen herkauwen voor jou zegt dat meer iets over jou niveau.
Als je dit niet eens weet moet je niet je mening verkondigen op deze site. Zoek eens de docu "shut up and sing" op van de Dixie chicks, over extreme consequenties gesproken. Ga eens "outfoxed" kijken om te zien hoe dat precies werkt. Ik kan zo snel niet het filmpje vinden van deze ijskoude toespraak maar deze CNN pagina moet maar even voldoen ook al zijn de helft van zijn woorden weg. Lees zelf, ben je voor het behouden van vrijheid dan help je de terroristen.
http://archives.cnn.com/2001/US/12/06/inv.ashcroft.hearing/

Kleuterklasje is nu gesloten. Dat je het hele 9-11 inside job flauwekul vindt prima. Maar als je niet kunt zien hoe ze er gebruik van maken om HELE enge dingen te doen...dan ben je echt hopeloos verloren. Ik wil wel graag even een raktie op dit bericht. Bij de hele Loose Change rekensom is iedereen ook ineens stil.

 
At 9:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een kut systeem is deze site, hier nogmaals de link hopelijk verdwijnt ie nu niet.

http://archives.cnn.com/2001/US/12/06/inv.ashcroft.hearing/

 
At 9:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Google even op deze woorden, de eerste hit van cnn moet je hebben.

john ashcroft lose liberties

 
At 10:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

en ondertussen is Billy Bilnaad gewoon nog te stom om er achter te komen hoe je hier een eenvoudig linkje moet plaatsen.

tja..

gaat er nu weer een complottertje iets roepen over "niveau"?

 
At 10:32 p.m., Blogger Democrat said...

Billy bilnaad, je verdoet je tijd hier. Iedere tijdsspanne kent zijn meelopers en bruinhemdjes.

 
At 10:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jay, als je me naam aanhaald kun je die dan misschien goed spellen?

Vier keer achter elkaar de goede toets indrukken moet zelfs voor jou een haalbare uitdaging zijn.

 
At 10:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

en ja hoor, Yoda is de eerste..

knap hoor, en o zo inhoudelijk. poe hee!

 
At 3:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

Whahaha, dan vooral blijven zeuren dat complotdenkers nooit antwoord geven. Ik heb een aantal pogingen gedaan maar er volgt gewoon geen discussie uit. Snel het onderwerp richten op zoiets doms als linkjes die niet verschijnen of gewoon niet meer reageren. Ga maar lekker DKNWZ afpluizen op rare uitspraken maar zodra iemand iets serieus in de groep gooit weet niemand meer iets te zeggen.Ik dacht misschien een leuk plekje te hebben gevonden. Helaas pindakaas, jullie zijn net zo achterlijk als alle spacebeam en hologram figuren waar jullie zo tegen afzetten.

 
At 7:21 a.m., Blogger Billythekid said...

Weer iemand die over 'jullie' begint. Zie opmerkingen onder Harde actie.

 
At 9:51 a.m., Blogger Jay said...

Wordt 't geen tijd om toch maar 's vmbo-natuurkunde te doen , jay?

Wil je daarmee soms zeggen dat Aluminium geen metaal is Edje? Daar ging de opmerking tenslotte over. Of ben jij ook nog zo iemand die gelooft dat Allumium niet geel kan verkleuren??

Ik zou zeggen bekijk de volgende link eens.

Hey daar hebben we Yoga ook alweer. Verder nog wat te melden Yoga?

Volgens mij had ik op alles waar Tim Dog naar had gevraagd antwoord gegeven Democratje.

En blijkbaar heeft Billy bilnaad er geen probleem mee als mensen de holocaust ontkennen. Altijd fijn om te weten zoiets.

 
At 2:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja Billy ik zeg jullie, alsof jij wel reageert??? Je schrijft en stukje en daarna ben je verdwenen als iemand een goede vraag stelt.
Jay, iemand mag van mij best de holocaust ontkennen. Heeft het dan nut om iemand in de bak te gooien voor zijn gedachte? Gaat deze persoon anders denken, nee deze zal alleen maar radicaliseren in zijn onderdrukking. Laat zulke personen gewoon hun zegje doen en 9 van de 10 keer zullen zichzelf belachelijk maken. Je kunt op deze manier ook de discussie aangaan, als de holocaust echt is gebeurd kun je makkelijk sterk bewijs laten zien. En in het gekke geval dat de persoon gelijk heeft kan het ook een interessante discussie worden.De belangrijkste reden is vooral dat ik NOOIT wil dat iemand anders gaat bepalen wat ik wel of niet mag denken, dus zal vechten voor dat recht. Je kunt me dus lekker in dat hoekje stoppen maar dat geeft alleen maar aan dat je geen argumenten hebt en erg oppervlakkig kijkt. In ieder geval apart dat zo'n type als jij die zijn mening altijd klaar heeft niet zo gediend is van vije gedachte en vrijheid van meningsuiting.

 
At 5:45 p.m., Blogger Billythekid said...

"Je schrijft en stukje en daarna ben je verdwenen als iemand een goede vraag stelt"

Nou, nee, ik reageer wel eens hoor, maar ik heb ook nog (normaal) werk, dus beperkt tijd. Volop meedoen aan die discussies zit er voor mij gewoon niet in.

 
At 10:33 a.m., Blogger Jay said...

Daar heb je ook wel een goed punt Billy bilnaad. Vrijheid van meningsuiting is natuurlijk een recht waar niemand aan kan en mag komen, maar ik persoonlijk denk dat wbt de Holocaust daar wel een uitzondering op kan komen. Ik zeg er nu ook duidelijk bij dat ik dat persoonlijk vind. En discussie is altijd goed natuurlijk. Dus excuses voor de persoonlijke aanval :)

 

Een reactie posten

<< Home