vrijdag, januari 19, 2007

Bob & Perry


Bob de Graaff wordt vanaf 1 februari hoogleraar terrorisme en contraterrorisme aan de Universiteit Leiden/Campus Den Haag. Hij is de eerste hoogleraar in Nederland op dit vakgebied. Maar nog voordat hij ook maar iets zinnigs gepubliceerd of geroepen heeft, branden de complothyena's hem al helemaal af. Want terroristen bestaan dus niet. Allemaal verzonnen. Allemaal false flag-toneelspel.

En dus lees je bij Ditkannietwaarzijn weer de bekende cliche's: "Wordt dit dan onze nieuwe herdershond die de sheeple, die wakker aan het worden zijn, weer in het gereel te houden d.m.v. om je heen te gaan blaffen?" "Deze man zal de leugens van de regering moeten gaan bevestigen" "Mijn god, alweer de laatste Fearmonger die ons van het gevaar van het islamofascisme (...) moet overtuigen." "Schandknaap van de NWO, kom tot inkeer als u uw en onze kinderen lief heeft." Een complotdombo heeft al een T-shirt voor de beste man verzonnen: "Pas op, hier doceert NWO Bruinhemd Bob de Graaff."

Beste Bob, welkom in complotland. Een totaal nieuwe wereld gaat voor je open. Een wereld van papegaaienjargon, gebrek aan logica en wacko's die denken dat de wereld wordt bestuurd door geheime illuminati, die ons met vliegtuigen willen vergiftigen (google naar: chemtrails). Die denken dat ongeveer alles een inside job is en dat iedere terrorist een acteur is. Maar je hoeft niet bang voor ze te zijn: ze blaffen, maar bijten niet.

Wend je desnoods voor advies tot de prettig gestoorde Amerikaan Perry Logan, die al langer complotdenkers in de tang neemt. Meestal in de vorm van filmpjes waarin oneliners eindeloos door de effectenmolen worden gehaald. Toevallig richtte Perry zich een dezer dagen nog tot Al Qaida.

Dear Al Qaeda:

I strongly disapprove of your terrorist activities. I implore you to stop the violence immediately. On a lighter note, I thought you might like to know that a small percentage of white males in America, England, and elsewhere think you guys are completely fake! They call themselves the Truth Movement. They consist almost entirely of low-IQ, alienated white guys who think there's a secret world takeover going on, perceptible only to them.


What can I say? We're a crazy, decadent culture! The "Truthers," as we affectionately call them, say everything you do is bogus. They say that Al Qaeda is not even real - that you guys are too stupid and primitive to bring off 9/11, that you were essentially hired to help the U.S. government fake the whole thing.

I hope this amuses you, because this is what the "Truth Movement" is saying about Al Qaeda. If not, I have appended the names and addresses of all the Truth Movement people I know. I'm sure you can track the rest down.

Sincerely,

Perry Logan

11 Comments:

At 9:35 a.m., Anonymous Rick said...

De primaire standplaats van de nieuwe hoogleraar is de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden. Ook werkt hij bij het departement bestuurskunde van de Leidse faculteit der Sociale Wetenschappen. De leerstoel is een gezamenlijk initiatief van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) en de Leidse universiteit. De Stichting ter Bevordering van de Studie betreffende Verschijnselen van Terrorisme en Contraterrorisme sponsort de leerstoel de eerste vijf jaar. Deze stichting stelt zich ten doel de wisselwerking tussen wetenschap en beleid op het terrein van terrorisme en contraterrorisme te bevorderen. Deze doelstelling komt tegemoet aan het streven van het kabinet om meer kennis te vergaren over verschijnselen als radicalisering, rekrutering en terrorisme en de kwaliteit van de analyses op deze terreinen te bevorderen.

Het wordt de hoogste tijd voor een hoogleraar voor de bescherming van de burgerrechten als je het mij vraagt.

 
At 9:48 a.m., Anonymous Anoniem said...

Misschien nemen jullie veel reacties wel veel te serieus ;)

Ga je ook eens de reacties op Geenstijl, Fok! e.d. analyseren ?

 
At 9:53 a.m., Anonymous booz said...

Die reacties geven anders wel de 'mindset' aan, als je het mij vraagt.

 
At 1:56 p.m., Blogger Jay said...

Lol, die Perry Logan is echt grappig :D

Site ziet er een beetje chaotisch uit, maar de stukjes zijn erg grappig :)

 
At 4:35 p.m., Anonymous han said...

kansloze site van logan, als je daar om moet lachen ben je ziek!

 
At 6:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jointje erbij, Billy? Word je relaxt van.

 
At 6:57 p.m., Anonymous Rick said...

Allemaal terroristen !

Iraqi Resistance

 
At 10:25 p.m., Anonymous racer said...

Voor de linkse Perry Logan zijn de complotters rechtse idioten. Misschien klopt dat voor amerika aardig, complot-theorieen zijn populair onder extreem-rechtsen, militie-types en libertariers. In nederland zijn het vooral linkse idioten die smullen van complotverhalen. Dan krijg je dus malle situaties waarbij een film van een 'asociale' rijke rechtse amerikaan die geen belasting wil betalen (america - freedom to fascism) wordt aangeprezen op een nederlandse complotsite waar ook hoog wordt opgegeven van de anti-kapitalisme film 'the corporation'.

George W. Bush - de man die het als eerste lukte om extreemrechts en extreemlinks te verbroederen?

 
At 10:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

George Bush:

Een man die mensen tot extreme standpunten drijft ?

 
At 12:40 p.m., Anonymous Gedem said...

Extremisten zullen Bush binnenkort missen... zo'n perfecte pispaal ! ;)

 
At 11:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

Alvast gecondoleerd dan maar met het verlies Gedem.

 

Een reactie posten

<< Home