zaterdag, september 06, 2008

Johannemann


Een getuige van de aanslagen op de World Trade Center op 11 september 2001 heeft zelfmoord gepleegd. Kenny Johannemann nam afscheid met een zelfgeschreven brief: "The reason I killed myself was 'cause I was getting evicted and can't handle homelessness. I was also very depressed since 9/11. I've been drinking way too much and it's ruined my life. I've lost friends and family over drinking and I'm very lonely. There is nothing left for me to be happy about other than my cat. Sounds weird, but it's true. I just wanted to say I'm sorry 2 any people I ever hurt in my life. I really was a good person when I wasn't drinking. I hope people remember that."

Johannemann was ooit part time congierge
van het WTC en volgens onze troofers een belangrijke getuige in het ontrafelen van het 9/11 bedrog omdat hij, net als klokkenluider William Rodriguez, een explosie zag in een liftschacht van het WTC, en een half verbrande man redde. Daarvoor kreeg hij zelfs nog een bedankje van George en Laura Bush. Later vertelde hij zijn verhaal nog eens aan People Magazine en bij de Jenny Jones Show. De troofers hebben hem nooit meer kunnen vinden. Johannemann raakte aan de drank en werd eenzaam. Toen hij kort geleden de achterstallige huur niet meer kon betalen, maakte hij een einde aan zijn leven.

Daar zoeken de aluhoedjes natuurlijk gelijk weer wat achter. Want: hij spreekt in zijn brief al in de verleden tijd en heeft het te nadrukkelijk over drinken. Of: als op 9/11 een tv-ploeg i
n alle consternatie van de dag vraagt om zijn naam, spelt hij deze ook nog even voor de camera (nou, nou). En als hij als betrokkene bij de cover up (...) labiel wordt is er voor de organisatoren van het 9/11 reden om wel even een zelfmoordje in scene te zetten. Vele jaren nadat hij voor het laatst over 9/11 sprak, moet Johannemann nog eens worden opgeruimd. Complotterlogica ten top.Labels: ,

13 Comments:

At 4:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy The Kid, eeuwige aasgier, in je gebakken lucht, hoog boven de waarheid.

 
At 5:52 p.m., Anonymous ikke said...

Ik kan me helaas helemaal vinden in de woorden van Johannemann, zo voel ik me ook vaak.

 
At 6:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik begrijp niet hoe je het overlijden van een first responder als argument kan gebruiken voor de officiƫle samenzweringstheorie ivm 9/11. Want dat is wat je doet.

 
At 7:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billie het kindje is net een prive-journalistje.
Henk van der meyden neemt je niet aan.
Billie het kindje is nog ranziger als de prive.
Struint alles af wat maar met 9-11 te maken heeft en vergelijkt iedereen maar met een of ander wazig verhaaltje wat ie zelf ter plekke verzint.

Get a life man.

 
At 7:21 p.m., Anonymous Han said...

Feiten, heertjes. Niet er vaag om heen lullen. Toon maar eens aan dat mijnheer is omgebracht door de 'organisatoren' van 9/11, wie dat ook verder mogen zijn.

 
At 7:26 p.m., Anonymous sandocan said...

"Want dat is wat je doet."

Ik begrijp heel goed waarom hij dat doet. Het is voor sommige lijkenpikkende lieden (intellectueele zwakzinnigen) makkelijker om over de lijken van hun gebroken medemensen te 'scoren', dan om met valide argumentatie tegenover ons levende doorzetters in de hoek uitgeluld en beschaamd achtergelaten te worden... Een blog als deze zou dan ook gemakkelijk door de poster die ik hieronder mee zend als laf en altijd over de waardigheid van hen die wel voor hun aanklagende verantwoordelijkheid staan (instond in dit geval) persoonlijk aangesproken kunnen worden. Vandaar dan ook mijn poging modererende kneus + aanhang. Er komt ook voor jou DE tijd dat jij geconfronteerd zal worden met je visuele en intellectuele misvattingen van het moment. Wees dan maar blij dat je wakker geworden niet van gekkigheid zal weten vanaf welke toren af te moeten (durven?) springen bil the shill. Wees voorzichtig met dit soort van misplaatste arrogantie, want voordat je het weet lacht de realiteit jou frontaal in je gelaat uit kerel... De realiteit doet dat namelijk altijd als laatste en gelijkhebbende. (lees link)

It boils down to something very simple for me. As a former Zionist Christian I was an ignorant fool duped into believing a pack of lies. Pro-Republican (but transformed into a neocon), pro Israeli, dont' speak ill will etc., But once I learned many truths I decided that I had to act upon that knowledge. That in my opinion is what makes one 'good' or 'bad'. In other words we are born into a world where we are propagandized, and indoctrinated to believe what is 'good'.

But once you know the real truth, you can no longer sit back and keep doing what you have always done. With what you know, with these new truths and knowledge, through valid research a new view of good emerges. If you know the difference and yet in my case if I still act as a Christian Zionist than I am a part of the bad crowd, the duped crowd and I am even more guilty. So my point boils down to this: once you know you have to act on it, expose it and re-educate others. As much as religious words are despised on this forum, I do these things as a follower of Christ, not as a zio-Christian. If you don't act on any of this new knowledge, then yes you are part of the bad crowd and you are perpetuating the problem. But it's not as cut and dried as we would like to believe.
source:
http://theinfounderground.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1890&st=0&sk=t&sd=a&start=90

Zo zie je maar BillyTheKid er is dus nog weldegelijk hoop voor je.

 
At 7:40 p.m., Anonymous Rob said...

@Han

Krijg je geen antwoord op. Suggereren, daar zijn de complotters meesters in, maar begin niet over harde feiten.

 
At 6:59 p.m., Blogger Billythekid said...

De grappenmaker die denkt dat hij hier weer lappen tekst over joden kan dumpen, krijgt bij de eerstvolgende keer een IP ban.

 
At 7:25 p.m., Anonymous gbeliever said...

in elk geval fijn dat billy er nog is, terwijl wij vreesden voor een IK ban

 
At 6:14 a.m., Anonymous Sandocan said...

Hier nog eens insinueren dat de 9-11 beweging van gekkigheid maar zelfmoord gaat lopen plegen is een heilloze weg Billy... Er is een ware revolutie bezig maar jij wil dat blijkbaar niet zien! Blogjes als die van jou willen/kunnen maar niet inzien dat bij de vooruitgang en ontwikkeling van het aan de kaak stellen van deze judeo-wolven in schaapsoutfit (daders van 9-11 en vele andere misdaden) de schuld zich ook steeds meer naar jou collaborerende sferen verplaatst... Knijpen jullie hem al een beetje braad en bil? Vol verwachting klopt mijn hart in ieder geval al wel!(zie link)

http://www.prothink.org/2008/09/mike-delaney-gets-punched-in-mouth-by.html

 
At 7:04 a.m., Blogger Billythekid said...

Nog steeds niet in je bed, Sandocan?

 
At 7:14 a.m., Anonymous sandocan said...

Om het jullie hier nog eens goed in je debunkende pannetjes te gieten dan hier toch wel mijn laatste post op zapburu. Dat heb ik als 11e commentaar gedaan op de 8e! sept. van 2008... Bill en braad ik voorzie voor jullie blog zowel als voor je andere collega's (zapruder met hun desinfo-pooiers) een beschamende ontmaskering d.m.v. het zich focusen van de onthulling der WARE daders van deze judeo-theater met hun vele doorzichtige, mensverradelijke en collaborerende slippendragers van de holohoax ontkenners. Zo en dan nu weer mijn Nederlandse site verder gaan uitbouwen met de vele materialen die over de GOY opstand d.m.v. het aan het kruis nagelen van deze judeo 'slachtoffer'-industrie te vinden zijn. (zie link)

http://www.youtube.com/watch?v=GUiwzyq2whk

 
At 8:39 a.m., Anonymous Han said...

"Om het jullie hier nog eens goed in je debunkende pannetjes te gieten dan hier toch wel mijn laatste post op zapburu."

Fijn, zoveel wartaal is gewoon niet meer te verdragen.

 

Een reactie posten

<< Home