zondag, augustus 31, 2008

Bokito


De complotrel van afgelopen week was natuurlijk het opstootje bij de Democratic National Convention (DNC) in Denver, waar ubercomplotter Alex Jones als een losgeslagen Bokito tekeer ging tegen...ja, wat eigenlijk? Bij de conventie had zich een groepje kleurrijke anarcho-hippies verzameld dat op ludieke wijze het grootkapitaal wilde afvallen. Jones was natuurlijk naar Denver gekomen om de democraten te ontmantelen als New World Order Trash. Conservatieve blogger Michelle Malkin - door de aluhoedjes steevast bestempeld als een neocon monkey - liep er ook rond en kreeg van Alexde wind van voren. "Ze wil ons in FEMA-kampen opsluiten" riep Alex tegen niemand in het bijzonder.

O jee, die FEMA kampen. Ongeveer de krankzinnigste complottheorie sinds zwarte helicopters en chemtrails, alleen is Alex de laatste die het in de gaten heeft. Malkin verdedigde ooit in haar boek In Defense of Internment: The Case for 'Racial Profiling' in World War II and the War on Terror het opsluiten van potentiële terroristen, wat natuurlijk meteen weer werd gezien als een oproep om iedere Amerikaan met een grote mond maar achter de tralies te zetten.

Malkin vond het opstootje trouwens wel amusant: "The protest was an abysmal failure — with a crowd of about 20 profit-bashing protesters far out-numbered by press, bloggers, police, horses, and looky-loos. I was able to work unimpeded covering the pathetic showing…until the Truthers showed up for their YouTube moment. Desperate to salvage the fizzled demonstration, 9/11 nutball Alex Jones started barking at me and attempting to make a scene and incite a riot. These are people who think the government killed Americans and it was a big conspiracy. This guy's a fringe talk show host, and he showed up at what was supposed to be a peaceful event."

YouTube Movement. Een betere omschrijving had Malkin niet kunnen bedenken. Lees Zapruder of kijk YouTube en je denkt waarachtig dat er in Denver een loopgravenoorlog gaande was tussen Amerikaanse burgers en "strakke fascistoide starship-troopers uitrusting en goodies". Of dat heel Amerika wordt onderdrukt door de politiestaat. De werkelijkheid: Denver was heel even een magneet voor anti-abortusgroepen, anarchistische lieden of gewoon doorgetripte aluhoedjes: figuren die denken dat de president een marionet is van grote bedrijven die aan de macht hangen. In totaal waren er niet meer dan 6000 mensen naar Denver gekomen, in plaats van de 25.000 waar de stad op had gerekend. Er waren 150 arrestaties wegens illegaal wapengebruik, drugsbezit, geweldpleging, obstructie en het gooien van stenen. Maar dat zie of hoor niet bij YouTube, waar iedere klap van een politieknuppel honderd keer wordt uitvergroot.

En gingen de protesten nog ergens over? Blijkbaar niet. Figuren met zakdoeken over de mond die niks beters weten te roepen dan "Whose streets? Our streets!" of "The whole world is watching". Of compleet uit hun bol gaan als ze een paar korpsmariniers ontdekken.Labels: ,

65 Comments:

At 7:02 a.m., Anonymous debunkersbasher said...

Jesus bil waneer ga je toch eens een keer van bil shill? (links)

http://nl.youtube.com/watch?v=gEYxW-FQNXg&feature=related

http://nl.youtube.com/watch?v=CNS7vh4qmzE&feature=related

 
At 8:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

Maar gekke jongen toch, daar gaat het hier toch helemaal niet over?
Wil er thuis niemand met je praten?

 
At 10:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

ahum Billy,

beetje raar om de 'alu hoedjes' te verwijten dat ze haar naam niet goed spellen terwijl je tot 4x toe Malin schrijft ipv Malkin.
En het is toch echt Malkin.

 
At 11:01 a.m., Blogger Billythekid said...

Ik wilde even checken of je oplette ;)

Haar naam wordt inderdaad vaak als Malin geschreven, maar dan moet ik het zelf wel goed opschrijven natuurlijk.

 
At 11:11 a.m., Anonymous Anoniem said...

Maar gekke jongen toch, daar gaat het hier toch helemaal niet over?Ahum Billy, beetje raar om de waarheids onderzoekers te verwijten dat ze haar naam niet goed spellen terwijl je tot 4x toe Malin schrijft ipv Malkin. Wil er thuis niemand met je praten?

 
At 12:27 p.m., Anonymous Han said...

"Maar gekke jongen toch, daar gaat het hier toch helemaal niet over?"

Wat zeur je dan?

 
At 12:54 p.m., Anonymous braaddkidd said...

Is het niet de normaalste zaak van de wereld om zelf onderzoek te doen naar feiten alvorens een land eigen mensen naar een oorlog stuurt die gebaseerd is op een aanval waar meer vragen zijn dan antwoorden. De antwoorden die gegeven zijn in deze kwestie zijn suggestief en kunnen op geen enkele wijze bewezen worden. Toch is deze aanval het voorwendsel voor verscherpte controle op elke burger, niet alleen misdadigers die in potentie zo’n aanval zouden kunnen ondersteunen maar alle burgers en wereldwijd.
De vragen die beantwoord kunnen worden door middel van het vrijgeven van beelden, zoals het vliegtuig dat het Pentagon zou hebben geraakt worden niet beantwoord. De beelden worden in het kader van veiligheid achtergehouden. Wat natuurlijk weer de vraag oproept of er eigenlijk wel beelden zijn die dit bevestigen?

Op welke manier zouden deze beelden de nationale en internationale veiligheid kunnen bedreigen behalve als er geen beelden zijn of dat op de beelden andere zaken te zien zijn dan een groot verkeersvliegtuig. Ditzelfde geldt ook voor het bewijs dat de Taliban achter de aanslagen zouden zitten in samenwerking met Bin Laden en El Qaida. Waar is het bewijs? Het bewijs dat geleverd werd is aantoonbaar vals, de meeste kapers die genoemd werden leven nog steeds en leiden een normaal leven in hun eigen land. De beelden van Attah, het vermeende meesterbrein achter de aanslagen die ooit vrijgegeven werden zijn gewoon beelden van een man die een vliegtuig neemt ergens op de wereld en geven geen enkele aanwijzing van betrokkenheid in deze zaak. Is het niet zo dat onze overheid net als de Japanse overheid verplicht is zelf onderzoek te doen naar de feiten en pas oorlogshandelingen mag verrichten als onomstotelijk vaststaat dat het inderdaad een aanslag was van de Taliban, ondersteund met harde bewijzen en getuigenverklaringen?

Dagelijks horen wij berichten van Nederlandse soldaten die het loodje leggen in Afghanistan en misschien sta ik alleen in deze gedachte maar, hebben die soldaten het recht om te weten waarom ze daar vechten en hebben ze niet ook het recht te weten dat hun vijand aldaar ook daadwerkelijk aansprakelijk is voor hetgeen ze beschuldigd en bevochten worden? Los van alle soldaten die er sneuvelen, sneuvelen er ook dagelijks tientallen zoniet honderden onschuldige burgers. Hebben niet ook zij het recht op een eerlijk en betrouwbaar onderzoek? Tot nog toe is geen enkel bewijsstuk geleverd dat ook daadwerkelijk aantoont dat wij om de juiste redenen onderdeel uitmaken van The Coalition of the Willing. Enkel verdachtmakingen zoals de massavernietigingswapens in Irak schijnen voldoende te zijn om onze eigen mensen een zekere dood in te sturen maar ook inmiddels duizenden mensen in Afghanistan en zelfs meer dan een miljoen mensen in Irak. Niet alleen in de genoemde landen is het leven ondraaglijk geworden maar ook in eigen land wordt onder hetzelfde motto, een motto dat geen bewijzen kan aandragen, de burger bespied, afgeluisterd en als potentiële terrorist behandeld.

Allemaal op basis van aannames. Zijn wij echt helemaal de weg kwijt geraakt, de weg van eerlijk onderzoek, de weg van overleg, dat wat Nederland wereldwijd op de kaart heeft gezet?
In bijna alle Westers georiënteerde landen worden sociale voorzieningen teruggedraaid, hebben grote bedrijven meer te vertellen dan de volksvertegenwoordiging en wordt de wil van het gewone volk met voeten getreden. Neem het referendum over Europa als voorbeeld. Is aan de Nederlandse burger gevraagd of wij bereid zijn onze kinderen een oorlog in te sturen die wij niet willen, die niet eerlijk is en op basis van gefabriceerde rapporten tot stand is gekomen? Hebben wij het recht op het stellen van vragen en als dat zo is waarom krijgen wij geen antwoorden, slechts beelden van de zoveelste aanval op weerloze vrouwen en kinderen, beelden van omgekomen soldaten die denken voor het goede doel te vechten. Hebben wij dan helemaal geen rechten meer? Als dat zo is, waarom betalen wij deze overheid dan nog, waarom betalen wij dan nog belastingen?

 
At 1:21 p.m., Anonymous fassbinder said...

@braaddkidd

Ik kan me voor een groot gedeelte wel vinden in de strekking van jouw verhaal, niet helemaal en zeker niet het complotgedeelte over de 9/11 kapers en pentagon. Maar je zorgen vind ik terecht.

 
At 1:38 p.m., Anonymous fassbinder said...

Ik moet altijd wel lachen om die Alex Jones. Hij kraamt nogal wat onzin uit, maar iemand die flink tegen het establishment aanschopt kan ik meestal wel waarderen. Een dergelijke dynamiek heeft een samenleving nodig, al is het maar om de boel wakker te houden. En daarmee ben je bij Jones met zijn toeter wel aan het goede adres.

 
At 2:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

yeah right.. Alex Jones die iets toevoegt aan de maatschappij.
Alleen op het smaldeel dat vatbaar is voor paranoide angstbeelden heeft ie enige impact. Daarbuiten is het een schreeuwende clown.

 
At 3:30 p.m., Anonymous hoor wie klopt daar kinderen said...

Hé fassbinder ik geloof dat braad het je kwalijk neemt het zinkende debunkers smaldeel te willen verlaten! Weet je dat het becomplimenteren van posters die het nooit met braad eens kunnen/zullen zijn bij het steeds wanhopiger gedrocht gelijk staat aan buru verraad? Wacht maar tot je een meningsverchil met HET krijgt, want dan wordt je als gekke hoedjes dragende debunkers verraaier door hem bestempelt... Vol verwachting klopt ons truthers hart bij het afwachten van de geboorte van ons eerste debunkertjes dissident! K'lach mij een stinkende-debunk uit mijn dikke darm brammetje-horlepiep hahaha... Waar blijf je nou he? Zelfs fassje gaat je verlaten hihihi...

 
At 3:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

o jee, het complottertje slaat weer aan het 'geloven'. Nou, dan weten we het wel weer.
Gooi het er maar uit, jochie. Al die frustratie. Vechten vechten vechten voor een betere wereld: wat zou je anders kunnen doen dan de hele dag, elke dag, dezelfde riedel op het hele internet kalken? Niets schrikt de NWO-reptilians zo af dan jouw vasthoudendheid. Dat de wereld nog bestaat hebben we aan jou te danken!

Dus hop!, elke dag weer ranten met je kadaver. Je leven hangt ervan af!

 
At 5:03 p.m., Anonymous Henk said...

Eej maar even serieus braadje, wat krijg je hier nou uit, ik zit dat blog hier eens te bekijken en ik denk dat jij gemiddeld voor elke reactie die geplaatst is er zelf ook 1 hebt geplaatst. Heb je geen leven ofzo? Of krijg je van de AIVD iedere maand een vette check hiervoor, ik ben toch benieuwd.

En ik heb dit al eens eerder aan verschillende debunkertjes gevraagd en die komen altijd met een flauw antwoord, waarbij ik me afvraag of dat wel reden genoeg kan zijn om je leven daar aan te vergooien. De complotters proberen de wereld te verbeteren, even los van het feit of dit wel of niet het geval is, en jij dan.....?

 
At 5:11 p.m., Anonymous nurse said...

"Niets schrikt de NWO-reptilians zo af dan jouw vasthoudendheid."

Deze braad lijdt aan een byzondere vorm van autisme, waarbij hij het zichzelf niet kan verroloven om niet als laatste prutsende poster het laatste woord van de daken te mogen mekkeren dan wel te tikken. Patman zou in zo'n geval dit draadje al lang op slot gegooid hebben. Billy waar blijf je nou...verlos ons van deze aan een autistische psychotische lijdende schyzofreen wil je? Je zou maar met zo'n tik behebt zijn tjonge jonge... Inderdaad volgens mij zit diegene die braad tot een randdebiel verklaarde op het juiste spoor.

 
At 5:18 p.m., Anonymous Crap said...

Je hebt het wel weer te pakken he, met die Braad?

En dan deze: "De complotters proberen de wereld te verbeteren, even los van het feit of dit wel of niet het geval is"

Waaaaaaaaaaaaaaat?

 
At 5:19 p.m., Anonymous crap said...

"Deze braad lijdt aan een byzondere vorm van autisme, waarbij hij het zichzelf niet kan verroloven om niet als laatste prutsende poster het laatste woord van de daken te mogen mekkeren dan wel te tikken."

Ach, wat zielig allemaal. Moet je nou huilen?

 
At 5:25 p.m., Anonymous Henk said...

O sorry hoor crap, het was maar een serieuze vraag. De complotters waar ik mee gesproken heb willen af van de corruptie in overheid en willen onze afgenomen privacy weer terug en de nederlandse versie is het ook nog eens zat met belasting op belasting die onze overheid steeds meer lijkt nodig te hebben. Ik kan niet zeggen dat ik het overal mee oneens ben. Of ze op deze manier echt een verbetering zullen aanbrengen kan ik je ook niet zeggen. En misschien zijn dit wel andere complotters dan waar jij tegen aan het tikken bent geweest? Maar ik vroeg gewoon aan braad wat hij hier uit krijgt en normaal issie er altijd als de kippe bij dus heb ik miss wel een gevoelige snaar geraakt :|

 
At 5:34 p.m., Anonymous Crap said...

"De complotters waar ik mee gesproken heb willen af van de corruptie in overheid en willen onze afgenomen privacy weer terug en de nederlandse versie is het ook nog eens zat met belasting op belasting die onze overheid steeds meer lijkt nodig te hebben."

Alleen hieruit blijkt al hoe verknipt je bent. Welke privacy is je afgenomen? Vertel even, wat kun je plotseling niet meer wat je vroeger wel kon? Welke corruptie in welke overheid? Kom even met concrete voorbeelden.

 
At 5:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Eej maar even serieus braadje, wat krijg je hier nou uit, ik zit dat blog hier eens te bekijken en ik denk dat jij gemiddeld voor elke reactie die geplaatst is er zelf ook 1 hebt geplaatst."

Henk is niet zo goed tellen. Nou nou, wat heb ik hier veel gereageerd in 2008! :)
Tiswat, he Henk, al die mensen die je in de gaten moet houden op het internet. Het is een zware taak, maar Henk krijgt het voor elkaar, hoor!

Denk je nou werkelijk dat iemand zou betalen om een beetje te dollen met een stel flapdrollen? Was het maar waar.
Een van de leukste dingen van complottertjes is dat ze werkelijk écht niet doorhebben dat ze aan alle kanten vierkant uitgelachen worden. Ze blijven doodserieus hun onzin spuien of steeds weer willen discuzeuren over hun eeuwige stokpaardjes.

De een speelt games, ik dol wat met idioten op het internet als ik daar zin in heb.
Mensen als Henk maken het spelletje leuk.

Ook al blijft het steeds hangen in hetzelfde level. Over 5 jaar vraagt Henk nog steeds 'serieus' of iemand betaald wordt om te reageren, etc. Daarom is het ook zo lekker voorspelbaar.

 
At 5:43 p.m., Anonymous Henk said...

GAST ben je doof, blind, stom, en niet helemaal lekker ofzo, ik zeg toch dat ik tegen andere figuren heb gepraat. Het gaat mij om het moraal van die mensen, ook al zitten ze er miss compleet naast, toch zijn ze met iets bezig wat vanuit het goede in hun hart gedaan wordt. Jij daarentegen waarschijnlijk net als braad, vindt het nodig om vanuit je werkloze stoel de hele dag mensen onderuit te halen. Vind je het zelf ook niet een beetje zielig. Als je concrete voorbeelden wil dan ga je die zelf maar zoeken.

 
At 5:46 p.m., Anonymous Henk said...

Waarom antwoord je niet braad, waarom weer belachelijk proberen te maken in plaats van gewoon een antwoord te geven. Ik denk dat jij geen idee hebt van hoeveel kanten jij uitgelachen wordt. Het is toch een simpele vraag of ben ik zo simpel. Wat krijg jij hier uit, waar doe je het voor, waar haal je de tijd vandaan? Kies er één!

 
At 5:46 p.m., Anonymous cleptofonie said...

"Ach, wat zielig allemaal. Moet je nou huilen?"

Als het aan de stinkende afvalshopen ligt die jij alhier als getikte schrijver/poster tot stand brengt jazeker overvolle afvalcontainer. Maar troost je maar met de gedachte dat ik het juist en alleen maar opbreng om met alle plezier het altijd te blijven winnen tegen jou soort van randpsychotische uithalen. Als ik dan al zou huilen dan niet van jou ellende, maar van de aflopende zaken waarmee jullie tegen beter weten in verstrikt blijven zwemmen en debunken crapje hahaha...

 
At 5:49 p.m., Anonymous Henk said...

"De een speelt games, ik dol wat met idioten op het internet als ik daar zin in heb.
Mensen als Henk maken het spelletje leuk."

Haha ik heb ooit wel eens gehoord over zulke immens slechte personen, maar nam dit altijd aan als mythe. Maar nee naar het blijkt heb ik er één gevonden :) Gelukkig ben je heel makkelijk uit te zetten (muis naar het kruisje en KLIK)

 
At 5:58 p.m., Anonymous gbeliever said...

leuk jim, ik dacht wel dat je nog een tijdje zou blijven schrijven...veel te leuk toch om de nederlandse complottertjes (zelfs al zijn het er maar een aan alle kanten uitgelachen paar) te plagen toch?..ik vind het allemaal ook wel lekker voorspelbaar inderdaad braad.

 
At 6:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ah, ben je 'intens slecht' als je een beetje dolt met doorgedraaide internet-psychoten die zichzelf zooo serieus nemen?? hahaha, jouw probleem, joh!

Moet je nou eens kijken hoe dodelijk 'serieus' je jezelf neemt, met je domme vragen.
Echt, wie denkt dat er mensen betaald worden om zich een beetje te vermaken met paranoide dombo's is niet goed wijs. Dan spoor je gewoon niet.

Het enige verschil tussen complottertjes en dwergen in een freakshow is dat complottertjes zich VRIJWILLIG te kakken zetten voor een publiek.
Je HOEFT hier niet te reageren; je doet het omdat je denkt dat je dat moet, omdat je denkt dat er mensen serieus ingaan op je vragen. Deze site is er om de absurditeit van de aluminiumhoedjes te beschrijven, het is allemaal behoorlijk pretentieloos. Alleen de aluminiumhoedjes zelf nemen het serieus; omdat ze niet eens kunnen voorstellen dat ze zo hard worden uitgelachen.

Je bent een freak, henk, niks meer dan dat. En wij lachen.

Goed, ga maar weer lekker boos doen, hoor. Omdat je denkt dat dat moet.
Wij lachen!
Dikke doeiii!

 
At 6:02 p.m., Blogger heilloze profetie said...

@Henk

Misschien zijn sommige complotters wel oprecht bezig met het aan de kaak stellen van zaken die ze niet aanstaan, maar voor het leeuwendeel geldt dat niet. Complotters bestaan bij de gratie van onheil. Onheil die ze in de meeste gevallen zelf verzinnen of opblazen. Het gaat ze dan ook helemaal niet om de waarheid, antwoorden, vrede of oplossingen, maar de act van het onheil roepen is waar het ze om te doen is.

 
At 6:09 p.m., Anonymous ontmaskeraar said...

Ik zal het laatste woord hebben al zou ik daarvoor alex-jones tot de desinformerende judeo-nar moeten bekogelen... Zal ik maar alvast wat helpen dan? Hier heb je m'n Flickr-account met allemaal heel onintelligente kiekjes. En kijk, je kan ook virtueel op bezoek komen in m'n ranzige werkelozenkot.
Toe maar jongens, toe maar. Ontmasker me maar! Krijg er maar een strakke plasser van! En wel graag een beetje origineel blijven als je me afbrandt, niet van die dooddoeners, hoor. Ik verdien beter! Ga maar lekker zoeken naar wat je nog meer kan vinden. Misschien staat er nog wel ergens een fotootje, of nog beter, een kinderneukende pedocraten filmpje? (hint hint) Zei de drollenvangende en betaalde paladijn van de via de met pedocratie stelende en kinder verkrachtende machtsmisbruikers... Braad zal ik je werkgevers op het binnenhof en justitie bellen met de mededeling dat je overbodig voor ze bent geworden wegens het boven water komen van je verborgen agenda's dienende volksverraad braad? Zeg het maar psychoot...

 
At 6:10 p.m., Anonymous gbeliever said...

doorgedraaide internet-psychoten die zichzelf zooo serieus nemen, daar hoor ik eigenlijk ook wel bij...tenminste tot de mensen die zichzelf zoo serieus nemen (en jij?) en sommige mensen zouden mij best eens een internet-psychoot kunnen vinden, dus het zou zomaar kunnen dat het helemaal klopt.

 
At 6:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

ja hoor, gbeliever, m'n lieve psychootje! :)

 
At 6:22 p.m., Anonymous henk said...

haha ontmaskeraar, laat maar zitten, je hoeft niet te bellen. Ze hebben een mafkees gevonden die het allemaal gratis doet. Veel plezier met je zinloze tirades braad.

Ik ben niet boos hoor, maar van mensen zoals jij wordt ik wel een beetje misselijk. Ik ben ff weg, ff spugen!
Doeidoei.

 
At 6:26 p.m., Anonymous gbeliever said...

heheh, ik moet het misschien eigenlijk niet zeggen, maar ik moet toch wel vaak serieus lachen om die braad ;)

 
At 6:27 p.m., Anonymous gbeliever said...

Dank je braad lekker dingetje van me. Bedankt voor het uuut de kast komen met je strakke plasser vriend! Eindelijk kunnen we online zonder schaamte helemaal los gabbertje van me heerlijk. Als dank voor je eerlijkheid deze welgemeende dicht-ode:

Kinderlijk verliefd, ik zweef
Alsof ik eindelijk besef, ik leef
Rillingen van puur verlangen
En je kust
Lichtzoute tranen van mijn wangen
Kom en leg je naast me neer
Als ik je liefheb, keer op keer
Natte kussen, trillend gevoel
Ik dompel onder, warm en zwoel
Teken de lijnen na van je gezicht
Samen wakend tot ‘t ochtendlicht

Je randpsychotische gbeliever

 
At 6:27 p.m., Anonymous Crap said...

En nog altijd geen antwoord op mijn vragen: welke corruptie van welke overheid en welke privacy inperkende maatregelen? Ik vrees weer een gevalletje "ik roep maar wat".

 
At 6:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hee Henk, weet je wat er in je laatste comment staat?
->uitgeluld

Dag hoor. Verzin maar weer een andere naam, en kom nog eens terug, met je 'serieuze vragen'.
Anytime..

 
At 6:33 p.m., Anonymous gbeliever said...

zeg naamgenoot, wil je jezelf even gbeliever2 of zo noemen, of nepgbeliever, of wat dan ook, net iets anders dan gbeliever stel ik voor, je kunt vast wel wat bedenken.

 
At 6:42 p.m., Anonymous gedeconditioneerd said...

"En nog altijd geen antwoord op mijn vragen: welke corruptie van welke overheid en welke privacy inperkende maatregelen?"

Ach als werkeloze toetsenbord commanda zal jij nooit maar dan ook nooit met blauwe enveloppen verblijd worden waarin staat dat je enkele kilometers te hard reed op de openbare weg om nog van wat 'vrijheid' te mogen genieten crap... Waar woon jij? Hier in de rand-stad hangt het zo langzamerhand vol met klik/laser film tuig maar ik weet niet of je dat wel (wil) weet. Zo kan ik nog wel 50 voorbeelden van onze cleptocraten pedocratie noemen. Daarvoor voel ik mij echter iets te goed crap vind je dat erg? Of ben je te beroerd om je eigen grijze cellen te moeten pijnigen via zelf onderzoek dan wel gedeconditioneerd zelfstandig NADENKEN!? Tjonge jonge wat een debiliteit zeg!

 
At 6:49 p.m., Anonymous Crap said...

Ach, daar komt de aap uit de mouw. Mijnheer wil graag met zijn autootje door de bebouwde kom scheuren. Het asociaaltje.

 
At 6:58 p.m., Anonymous henk said...

"Hee Henk, weet je wat er in je laatste comment staat?
->uitgeluld

Dag hoor. Verzin maar weer een andere naam, en kom nog eens terug, met je 'serieuze vragen'.
Anytime.."

Waar heb je het in godsnaam over ->uitgeluld en andere namen. Volgens mij heeft tijdelijk je derde persoonlijkheid het toetsenbord aangeraakt, rare schizofreen.

En nog even over die dodelijk saaie reactie van jou net braadstit, al die dingen wat je rond loopt te blaten kunnen net zo goed op jouw toegepast worden. Jij neemt jezelf ook vreselijk serieus en je mag me even helpen herinneren hoe dat een slecht ding is. Jij hoeft ook niet te posten, maar je doet het toch, waarom ga je tegen mij dan praten over dat ik reageer omdat ik denk dat het moet, je kent me niet eens man, misschien ben ik wel net zo'n ziek mannetje als jij en doe ik het omdat ik er lol van beleef.

Ik snap wel dat je denkt dat alle complotters uitgelachen worden, aangezien wanneer jij lacht al je ander 12 persoonlijkheden ook meelachen :) <-uitgeluld tsss

 
At 6:59 p.m., Anonymous motormuis said...

"Ach, daar komt de aap uit de mouw. Mijnheer wil graag met zijn autootje door de bebouwde kom scheuren."

Nee crapje als hardwerkende en voor jou uitkering zwoegende privé-chauffeur van buitenlandse industrielen van de informele econimie worden deze bonnetjes voornamelijk in de nachtelijke tijden uitgeschreven buiten de bebouwde kom. Bovendien kan ik het mij helemaal niet veroorloven om zoals jij hier vooringenomen maar debiel aanneemt als asociaal opvallend voor de schrijfgrage platte pet als sitting duck te acteren zo goed?

 
At 7:07 p.m., Anonymous Anoniem said...

haha, die Henk toch. Net zei ie nog dat ie niet boos was.

Toch wel een beetje, he? ;)

Wat jij wil, jochie. Je snapt het niet, he? Dit blog gaat OVER mensen zoals jij.

 
At 7:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Jij neemt jezelf ook vreselijk serieus"

Kijk, hier is het punt in je comment waar je gruwelijk de mist in gaat..

Het is niet zo, Henk. Ik dol je wat. Je bent een complottertje, het heeft geen zin om met je te discussieren, alleen becommentariseren waar je schrijfseltjes de mist in gaan. Dat is het leuke aan complottertjes observeren: je lekker verbazen over het enorme arsenaal aan drogredeneringen en verstandelijke armoe.

Kom er maar weer in, Henkie.. (en niet zo boos, he! ;)

 
At 7:15 p.m., Anonymous Henk said...

ow mensen zoals mij, beschrijf deze mensen eens dan?

De enige mensen die jij kent praten tegen jou via enen en nullen, of zitten in je hoofd, dus ik zou niet weten hoe jij mensen zoals mij kan identificeren!

Maar toch leuk gedaan hoor braadje. Ik vraag me nu onderhand toch wel af of je wel enig idee hebt van wat er zich buiten je huis afspeelt? :)

 
At 7:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jones de Ubercomplotter? Dan heb je Putin nog niet gehoord, Pilly.

 
At 7:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heilloze schreef: "Complotters bestaan bij de gratie van onheil."

De hele menselijke cultuur bestaat bij de gratie van onheil, Pilly.

 
At 7:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik vraag me nu onderhand toch wel af of je wel enig idee hebt van wat er zich buiten je huis afspeelt? :)"

Tjongejonge, geef ik je de link naar m'n flickr-account en roep je dit?

Verzin eens iets origineels, zeg!

 
At 7:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

ow mensen zoals mij, beschrijf deze mensen eens dan?

Mensen die gespeend zijn van logica. Mensen die gewoon door blijven gaan met zichzelf serieus nemen omdat ze zich gewoon niet voor kunnen stellen dat ze uitgelachen worden. Mensen die 7 jaar doorzeiken over een complot ondanks dat hun 'bewijs' werkelijk geen ene steek verder komt. etc etc

En het blijft ook gewoon maar doorgaan. Begrijp je uberhaupt wat het thema is van dit blog? Begrijp je ook dat woordje 'ludiek'?

Nee hoor, doodserieus komt ie hier vragen of mensen betaald worden. Dan ben je zielig. Dat is echt sneu, als je zoiets alleen maar overweegt.

 
At 7:40 p.m., Anonymous Henk said...

o sorry, ik heb niet standaard alle commentpagina's open staan zodat ik direct kan reageren als iemand mij van mijn troon probeert te stoten.

Maar eerlijk is eerlijk leuke kiekjes :) Ben jij dat, aan het klussen in je huis. Ik moet eerlijk zeggen als jij dat bent: Ik had me je precies zo voorgesteld...

 
At 7:42 p.m., Anonymous Henk said...

ik vraag niks ik merkte op, of je hebt de hele dag geen reet te doen of je wordt ervoor betaald, en je haalt het wel erg vaak aan. Ik denk zelfs dat ik hier mag spreken van waar rook is, is vuur

 
At 7:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

"ik vraag niks ik merkte op, of je hebt de hele dag geen reet te doen of je wordt ervoor betaald, en je haalt het wel erg vaak aan. Ik denk zelfs dat ik hier mag spreken van waar rook is, is vuur"

hahaha! Zie opmerking over "totaal gespeend van logica".
Precies op deze manier sprokkelen complottertjes hun eigen waarheidjes bijelkaar.
Snap je dat het me helemaal niets interesseert wat jij denkt? Ik vind het alleen lollig om je dit soort dingen te zien doen.

"Ik moet eerlijk zeggen als jij dat bent: Ik had me je precies zo voorgesteld..."

Dan heb je me dus precies zo voorgesteld als iemand die ik niet ben. Dus hop, daar ga je weer. Je voorstellingsvermogen is weer niet zo goed.

 
At 7:57 p.m., Anonymous henkie die henk niet is said...

Knul je ziet helemaal niets, ik lig hier achterover in mn tuinstoel met een heerlijk sapje naast me te genieten van het weer, terwijl ik me zit te verkneukelen hoe jij je vingertjes lam tikt en elk klein gepland foutje wat ik in mijn comments plaats te zien aanhalen.

Ik betwijfelde al ten zeerste of het überhaupt jouw foto's wel zijn. En je kan natuurlijk heel duur gaan praten en zeggen dat ze dat wel zijn, maar er is niets wat je kan zeggen dat mij dat doet geloven. Heerlijk ik heb mijn katervolle zondag weer weten door te brengen met een lach om mijn gezicht dankzij jou, braadje. Mijn dank daarvoor :)

 
At 8:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

tuurlijk jochie tuurlijk.

Je wordt zeker betaald om dit te zeggen, he? ;)

 
At 8:06 p.m., Anonymous Henkert said...

hahahaahaaha was het maar zo. Ik zou goud geld verdienen met mensen zoals jij ;)

 
At 8:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

ja nou.

Dit draadje had al met al weer verschrikkelijk veel zin, he? Nou nou.

 
At 8:17 p.m., Anonymous Crap said...

"Nee crapje als hardwerkende en voor jou uitkering zwoegende privé-chauffeur van buitenlandse industrielen van de informele econimie worden deze bonnetjes voornamelijk in de nachtelijke tijden uitgeschreven buiten de bebouwde kom. Bovendien kan ik het mij helemaal niet veroorloven om zoals jij hier vooringenomen maar debiel aanneemt als asociaal opvallend voor de schrijfgrage platte pet als sitting duck te acteren zo goed?"

Maar even serieus: er is een maximumsnelheid afgesproken, alleen daar wil jij je niet aan houden. Wiens probleem is dit nou eigenlijk?

 
At 9:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Lees Zapruder of kijk YouTube en je denkt waarachtig dat er in Denver een loopgravenoorlog gaande was tussen Amerikaanse burgers en "strakke fascistoide starship-troopers uitrusting en goodies". Of dat heel Amerika wordt onderdrukt door de politiestaat. "

Stuk op Zapruder: "Impact: 0. Aanwezigheid: minder dan 2004. Bands: Beter (check RATM en Dead Prez).....All in All....Yep, we’re ******....."

????

 
At 9:39 p.m., Anonymous wetsdienaar said...

"Impact: 0. Aanwezigheid: minder dan 2004. Bands: Beter (check RATM en Dead Prez).....All in All....Yep, we’re ******....."
????

Kan het niet wat concreter? Of hebben wij hier weer te maken met een crypto-boodschappen verzendende 'vrije' jongen die daarvoor dit debunkers smaldeel maar brutaal kaapt dan wel misbruikt? Schande, maar ik wil je dan toch nog uitgeleide doen met deze penoze song:

* Werk alsof u het geld niet nodig heeft.
* Heb lief alsof je nooit gekwetst bent geweest.
* Dans alsof niemand kijkt.
* Zing alsof niemand luistert.
* Leef alsof het de hemel op aarde is.
* Moge er er altijd werk voor uw handen zijn om te doen;
* Moge uw beurs altijd minstens één of twee (88/\.o0O--(O)muntstukken bevatten;
* Moge de zon altijd schijnen op uw ruit;
* Moge er steeds een regenboog volgen op elke regenbui;
* Moge de hand van een vriend altijd dicht bij u zijn;
* Vindt hemelse hartstocht op aarde
* Leef elke dag alsof het je laatst is

 
At 11:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Mensen zijn op dit weblog ofwel een complotter ofwel een anti-complotter. Dit weblog propageert een dichotome wij/zij-logica die, voor zover succesvol, en zoals bekend, per definitie tot onderdrukking leidt.

 
At 12:04 a.m., Anonymous fassbinder said...

Wat ik bedoelde met 'een dergelijke dynamiek heeft een samenleving nodig' (in verband met Jones), is het volgende: Jones en aanhangers maken deel uit van de Amerikaanse samenleving. Zij menen ergens voor te staan. En zo zijn er nog veel meer politiek georiënteerde groepen in die maatschappij. Zij hebben naar mijn mening het recht zich te uiten (alleen doet die Jones dat nogal luidruchtig). Een dergelijke caleidoscoop aan verschillende meningen zorgt voor dynamiek in de samenleving en dat is belangrijk in een democratie. De VS bestaan politiek gezien uit 2 geïnstitutionaliseerde partijen. Zij maken de dienst uit met betrekking tot vele aspecten van het leven. Dat brengt starheid met zich mee en een grote kans van het zich wentelen in het pluche. Daarom is, naar mijn mening, die dynamiek belangrijk, of die nu uit politieke, wetenschappelijke of artistieke hoek komt. Dat betekent natuurlijk niet dat je het met die tegengeluiden eens moet zijn, dat is weer een heel ander verhaal. Maar goed, het is eigenlijk toch allemaal meer een Amerikaanse aangelegenheid.

 
At 12:09 a.m., Anonymous nokidding said...

Help us drown the criminal rats!:

The scum has risen to the top
Our societies are full of think tanks, charities, political groups, organized religions, educational groups, truth groups, antiwar groups, environmental groups, and other mysterious organizations that are dominated by unskilled, parasitic, dishonest freaks who are taking our tax money, begging for donations, and cheating us. Many of these people are psychotic, alcoholic, violent, and mentally ill. We have to raise standards for people in leadership positions. Don't be intimidated by aggressive men, and don't be fooled by praise or compliments, and don't be impressed by college degrees or Nobel prizes.

Instead, look at each leader in a critical manner and ask such questions as:
• We provided this person with food, electricity, and other items... what exactly has he done for us in return?
• If he had never been born, how would the world be worse than what it is right now?
We don't have to tolerate organized crime or psychotic leaders. We could have leaders that we respect and trust, and who help us learn about life and become better people. We could have leaders who help us to improve our economy, cities, and educational systems. We don't have to allow the freaks to get control of society. All we need is enough respectable people to reach the conclusion that we've had enough of the abuse and it's time to change the course of the human race.

 
At 12:16 a.m., Anonymous @fassje said...

Alex Jones appears on Russia Today

Russia Today is one of those mysterious Russian media companies that broadcasts in English. Jones was a "featured guest" on their television show for August 27, 2008Jones-on-Russia-Today-27-Aug-2008.mp3
The quote that Russia Today promotes: “I’m ashamed as an American. My country has been taken over by a private international military industrial complex, and they launched a sneaky attack on the Russian enclaves,” The Russian media companies and websites that produce reports in English are not providing the information for the Russians. Rather, it is propaganda for us from Russian Jews. Those mysterious Russians would never invite somebody like me on their show. They promote only the Zionist agents who shift the blame away from Israel and Zionism and onto Goyim. Radio Free Europe is the same as Russia Today. Both groups give publicity only to Zionist agents. Even though we Americans subsidize Radio Free Europe, they would never give publicity to an American such as me on their "uncensored" shows.
The same applies to Arabic and Pakistani media companies that produce reports in English, such as Al Jazeera and Dawn. They're not producing reports for the Arabs or Pakistanis. In fact, several years ago a naive Arab who worked for Al Jazeera in London contacted me because he wanted to produce a report about my 9/11 information. A week or so later somebody else in his office called me for more information because they were getting ready to start the report, but I never heard from any of them after that, and as far as I know, they never produced any report.

 
At 6:37 a.m., Blogger Billythekid said...

"Dit weblog propageert een dichotome wij/zij-logica die, voor zover succesvol, en zoals bekend, per definitie tot onderdrukking leidt.""

Ik heb al erg veel onzin over dit blog gelezen, maar dit slaat weer alles.

 
At 3:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Malkin verdedigde ooit in haar boek In Defense of Internment: The Case for 'Racial Profiling' in World War II and the War on Terror het opsluiten van potentiële terroristen, wat natuurlijk meteen weer werd gezien als een oproep om iedere Amerikaan met een grote mond maar achter de tralies te zetten."

Racial profiling klinkt inderdaad vrij willekeurig. En kennelijk ben je dus op basis van 'racial profiling' een 'potentiele terrorist'.

Maar waarschijnlijk kan dat Billy geen bal schelen, aangezien hij geen enkele kritiek uit op deze argumentatie van Malkin en het voor haar opneemt.

 
At 5:09 p.m., Anonymous Ross said...

Ehhh..volgens mij wordt echt wel duidelijk wat onder een terrorist wordt verstaan.

 
At 5:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat er ook Veterans for Thruth liepen, en niet zomaar een handje vol, hoor je Bily niet over...

Ohhh Billy, toe,
Buk, buk, buk nog een keer....

 
At 7:50 a.m., Anonymous Crap said...

Veterans for Thruth?

Goh zeg, dat is even interessant. Heb je nog meer, anoniem?

 

Een reactie posten

<< Home