zaterdag, augustus 23, 2008

Grow a brain


Bijna duizend reacties op een bericht bij NuJIJ over het instorten van WTC7 door brand, en het gaat helemaal nergens over. Ja, over plotters versus debunkers, met daartussendoor UFO evangelist John Kuhles en zijn gebruikelijke stortvloed aan URL's. Bij Zapruder is het al niet veel beter. Daar komen weer allerlei pseudodeskundigen aan het woord met als enige conclusie WTC7 100% controlled demolition. Ze lezen twee alinea's uit het rapport en weten dan genoeg. Waarna het weer van crescendo gaat: "Je bent gewoon een debunkertje die (...) niks hard kan maken en zelf een drol debunkt die een ezel uitschijt". "Ik kan nog altijd mijn lul hard maken, alleen niet van jouw gezwets.."

Zoals WTC ook heel wat losmaakt bij krankzinnigen: "allemaal gepland door The royale britsche family en the rothchild family de nieuwe wereldorde de inteelt freemasons in nederland bekend als vrijmetselaars deze royale familie zijn afstammelingen van Cleopatra en julius cesar en jesus is hun geheime zoon die zogenaamd uit een maagd kwam.WAT NIET KAN! maar goed dat zullen ze nooit bekend maken.........jesus weten jullie nou echt niks en dat was het begin van het einde van de vrijheid......zometeen allemaal lekker chipje in je donder... lekkere opgewekte stormpjes met HAARP mooie gekleurde olievlekken in de lucht en leuke nep CONTRAILS gewoon chemische zooi CHEMTRAILS dus niks condens me ass daarom hele dagen boter kaas en eieren in onze lucht spelen? lekker HAARP voluit gebruiken of een hooge freqeuntie gebruiken en ze kweken ff een mooie AARdbeving , op discovery proberen ze je ff leuk te vertellen dat de maan dat doet. niks van geloven dat word geleid door NASA lid LYNN rothchild. De rothchild zijn trouwens afstammelingen van Koning david(solomon) van babylonie en werken al eeuwen samen aan een plan met het romeinse koningkrijk De britsche Royale family, zei zien ons als slaven." Enzoverder.

Ook wordt de complotterheld en explosievenexpert Danny "nagesprongen" Jowenko nog maar eens uit de mottenballen gehaald, "Want onze held moeten we in ere houden tussen het toenemende geklets om WTC7 onder het tapijt te vegen". En anders is daar wel weer onze Haagse sombermans Johnito, die nog een aandacht vestigt op zijn indrukwekkende repertoire van You Tube filmpjes waarop vage explosies zijn te horen.

Oftewel: complotters (maar ook veel debunkers) hebben geen weerwoord op het donderdag verschenen NIST rapport. Al die ingewikkelde computeranimaties en berekeningen, weg ermee. De complotter hoef je helemaal niks meer te vertellen. Die is meer geïnteresseerd in een hologrammen aanval op WTC2. "Grow a brain please," verzucht iemand, maar dat zal niet helpen. Het 9/11 nadruppelen kan beginnen. Let op de reacties hieronder (komt u maar).

Labels:

100 Comments:

At 10:14 a.m., Anonymous Anoniem said...

Arme Billy
Je genuanceerde periode heeft niet lang mogen duren. Waarom blijf je toch wedijveren met de domste onder de complotters? Ik weet zeker dat je beter kan, als je er maar de morele moed toe had. Het is triest te zien hoe echt schrijverstalent zich vergooit aan opgeblazen propaganda.

 
At 10:33 a.m., Anonymous Crap said...

Hahaha, precies weer wat je kunt verwachten!

 
At 10:57 a.m., Anonymous Anoniem said...

"The royale britsche family en the rothchild family de nieuwe wereldorde de inteelt freemasons in nederland bekend als vrijmetselaars deze royale familie zijn afstammelingen van Cleopatra en julius cesar "

Ook weer typische papegaaierij van een complotdenker, dit keer overgenomen uit het Engels, maar niet intelligent genoeg om te weten dat 'royal' in het nederlands 'koninklijk' is.

En de geboorte van jesus als begin van het einde van onze vrijheid? Jesus leefde 2000 jaar geleden!! Je moet wel heel onsuccesvol zijn als je er 2000 jaar over doet om de vrijheid van de mens in te perken, om na die 2000 te moeten constateren dat wij nog altijd in alle vrijheid kunnen leven. Dan zijn dictatoriale regimes zoals die van N-Korea een stuk succesvoller.

 
At 11:31 a.m., Anonymous Anoniem said...

Het lijkt me moreel niet eenvoudig om maand in maand uit, jaar in jaar uit, te blijven doen alsof je het niet geweten hebt. Tenzij je uit een goede familie komt, allicht.

 
At 11:33 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hey Truth Hurts, talenknobbel dat je bent, hoe schrijf je Jezus in het Naderlands? ;-)

 
At 11:37 a.m., Anonymous fassbinder said...

Ik heb ook nooit het fanatisme begrepen aangaande het zogenaamde opblazen van WTC7. Volkomen onlogisch. Opblazen vanwge het dramatisch effect is natuurlijk onzin. Opblazen om bewijsmateriaal te vernietigen? Ook volslagen onlogisch. Als je zo'n '9/11 inside job' organiseert, beperk je het fysieke bewijsmateriaal uiteraard tot het minimum. Dan zijn er toch veel eenvoudiger methoden te bedenken om dit weinige bewijsmateriaal te vernietigen. Bovendien weet je niet eens zeker dat alles vernietigd wordt als gevolg van een instorting. Ook heb je voor het opblazen tonnen aan explosieven nodig. Hoe installeer je dat allemaal, zonder dat iemand het merkt? Kan dus gewoon niet. Ook moet je eerst nog branden stichten om de instorting te verklaren (en die branden zouden dan toch explosieven voortijdig laten afgaan). Bovendien zouden tijdens de opruiming sporen van explosieven gevonden worden. Dan moeten de brandweer en opruimingsdiensten dus ook al in het complot zitten. Dat is toch een waanzinnige redenering. Kortom, het lijkt mij niet logisch om enorme risico's nemen met als doel het vernietigen van bewijsmateriaal, terwijl dit op een veel eenvoudiger wijze kan.

Misschien is dit allemaal al eens besproken, maar ik ben pas sinds korte tijd op de hoogte van al die complotwaanzin. En nee, ik ben geen aanhanger van Bush en zijn bijbelclubje.

 
At 12:19 p.m., Blogger Billythekid said...

"Het is triest te zien hoe echt schrijverstalent zich vergooit aan opgeblazen propaganda."

Ja, ik word betaald door de opblazers van WTC7. Mijn hele schuur ligt nog vol met explosieven.

 
At 2:06 p.m., Anonymous Klaas said...

Stelletje vermoeiende figuren dat jullie zijn....

Computer animaties....duizend pagina's met bewijs....

En dan lullen dat complotters het simpelweg niet kunnen bevatten...hou toch je desinfo smoel man!

Of leg in je eigen woorden uit wat precies de constructiefout was in het ontwerp van WTC7...een stalen constructie valt simpelweg niet in elkaar na een brand...

Ingenieurs hebben het gebouw ontworpen voor de meest extreme omstandigheden: een botsing met een vlietuig bij windkracht 10...

Wat zegt NIST hierover dan? wat was de fout?

Het is JULLIE rapport...dus...kom maar op trolletjes...probeer nou eens een discussie te beginnen op basis van feiten...ipv van alleen maar roepen dat wij niet slim genoeg zijn om het te kunnen begrijpen...doe eens je best....

 
At 2:11 p.m., Anonymous klaas said...

Waarom plaatsen jullie ook geen foto's van de ENORME branden in WTC7 die alle dragende delen gelijktijdige hebben laten bezweken???

WAAR STAAT DE BEREKENING IN HET RAPPORT WAARUIT BLIJKT DAT DE BREEKSTERKTE VAN DE CONSTRUCTIE DELEN OVERSCHREDEN ZIJN?

Nu wordt het zeker te moeilijk voor jullie debunkertjestuig?

 
At 4:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, ik word betaald door de opblazers van WTC7. Mijn hele schuur ligt nog vol met explosieven.

Nou, daar zeg je wat!!! waar rook is, is ook vuur...

 
At 5:45 p.m., Anonymous Crap said...

Het is niet waar, joh!

 
At 7:15 p.m., Anonymous verdelgingsdienst said...

"Het is niet waar, joh!" Aldus afval op: 5:45 PM

Mij reactie: O nee joh? Dan ga je toch verder liggen pitten en rotten bij je mede vuilnisbakken sloebers van je? (zie link)

http://judicial-inc.biz/who_is_pearlman.htm

 
At 10:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Waarom plaatsen jullie ook geen foto's van de ENORME branden in WTC7 die alle dragende delen gelijktijdige hebben laten bezweken???"

Da's altijd het leuke met complotdenkers: als er geen foto van is, is het niet gebeurd, en als er wel een foto van is, dan is die foto nep..

 
At 10:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Het is JULLIE rapport"

Nee, het is het rapport van NIST.
En dat jij te lui bent om het te lezen maakt niet dat iemand anders dat voor je moet doen..

 
At 10:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

" schrijf je Jezus in het Naderlands? ;-)"

Volgens de complotter die denkt dat jezus de zoon van cesar is, schrijf je dat als jesus ;)

Tja, daar val jij uiteraard niet over...

 
At 11:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ingenieurs hebben het gebouw ontworpen voor de meest extreme omstandigheden: een botsing met een vlietuig bij windkracht 10..."

Wow, waar haal je die onzin vandaan?

 
At 11:54 p.m., Anonymous fassbinder said...

En alweer komen er op deze site complotdenkers schelden en tieren. Zo puberaal en onvolwassen. Waarom zijn ze altijd zo boos en gefrustreerd? Geen wonder dat ze buiten hun clubje door niemand serieus worden genomen, alhoewel hun hersenspinsels daar ook wel iets mee te maken zullen hebben.

 
At 1:26 a.m., Anonymous gbeliever said...

mee eens bill, laten we met zn allen een brain growen.

 
At 1:51 a.m., Anonymous gbeliever said...

dat wtc7-rapport trouwens, wat vinden jullie daarvan? propaganda of reeel? Ik denk dat het daarom gaat. En dat hoe meer mensen er op een bepaalde manier over denken, hoe meer.

 
At 6:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

"dat wtc7-rapport trouwens, wat vinden jullie daarvan? propaganda of reeel?"


Reëel.

 
At 11:21 a.m., Anonymous Klaas said...

""dat wtc7-rapport trouwens, wat vinden jullie daarvan? propaganda of reeel?"


Reëel.

6:36 AM"

Oja?....omdat JIJ het zegt??hahahahahha en nog eens ha....

Ik heb me eens verdiept in dat "onderzoek", en wat blijkt?

De computeranimaties zijn NIET gekoppeld aan wetenschappelijke data!!!!! HET IS DUS GEWON EEN TEKENFILMPJE!!

hahaha, en dat moet het bewijs vormen?

Dat zegt toch al genoeg debunkertjes? Als je zó denkt ons in de maling te kunnen nemen, dan ben je DESPERATE!, Net als BBC, een beetje knippen in filmpjes....hoe goedkoop....net als jullie hier..

 
At 11:25 a.m., Anonymous Klaas said...

"En alweer komen er op deze site complotdenkers schelden en tieren. Zo puberaal en onvolwassen. Waarom zijn ze altijd zo boos en gefrustreerd? Geen wonder dat ze buiten hun clubje door niemand serieus worden genomen, alhoewel hun hersenspinsels daar ook wel iets mee te maken zullen hebben."

Ja bla die bla die bla....

Ik vraag je toch waar ik de wetenschappelijk data kan vinden betreffende de breeksterkte en de vrijgekomen krachten in de constructie?

Of is het genoeg voor jullie als NIST het ZEGT?

Dat is voldoende bewijs voor jullie?

 
At 11:33 a.m., Anonymous Klaas said...

"Ingenieurs hebben het gebouw ontworpen voor de meest extreme omstandigheden: een botsing met een vlietuig bij windkracht 10..."

Wow, waar haal je die onzin vandaan?"

Hoe denk je dat een Ingenieur een gebouw ontwerp dan stumpert?

Je gaat uit van de maximale krachten! Dat van dat vliegtuig was een aanname....Maar het gebouw is zeker ontworpen op windkracht 12...het stond er immers al een aantal jaartjes....

Bovendien gaat daar nog een veiligeheidsfactor overheen. Het gebouw kan dan natuurlijk vele malen zijn eigen gewicht dragen. Het is dus werkelijk bizar dat er mensen zijn die aannemen dat de deze krachten hun waarde hebben overschreden, ZONDER ENIG WETENSCHAPPELIJK BEWIJS!!!

Ook kan NIST niet aanwijzen wat precies de constructie fout was in het ontwerp van WTC7...Waar lullen we dan over? jullie staan totaal met legen handen! je hebt alleen een tekenfilmpje van NIST!!! hahahahahah....erg amusant...hier vallen jullie allemaal door de mand.....alweer....

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Oja?....omdat JIJ het zegt??hahahahahha en nog eens ha.."

Typische complotterreactie.
Mij word om een mening gevraagd, en die geef ik dus.

"Als je zó denkt ons in de maling te kunnen nemen, dan ben je DESPERATE!"

Tja, verklaar eens waarom al die complotfilms, zoals loose change, 911mysteries, 911 in plane sight, september clues, 911 coincidences, etc. etc. het nodig vinden om informatie op een dusdanige manier te verknippen dat het een heel ander verhaal dan de werkelijkheid vertelt?

Leuke is dat complotters dat met de mantel der liefde afdekken.

Het NIST rapport is overigens voor commentaar vatbaar, dus als je het niet eens bent met bepaalde conclusies, dan kun je ze aanschrijven...

 
At 12:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Hoe denk je dat een Ingenieur een gebouw ontwerp dan stumpert?

Je gaat uit van de maximale krachten! "

Niet waar.

"Dat van dat vliegtuig was een aanname..."


Ah, nu geef je toe dat je uit je nek zat te lullen...


"Maar het gebouw is zeker ontworpen op windkracht 12...het stond er immers al een aantal jaartjes..."

Winkdracht 12 kun je niet vergelijken met een vliegtuig dat het gebouw binnenvliegt.
Het is nogal stupiode om te beweren dat de gebouwen ontworpen waren om een vliegtuiginslag, zoals die op 911 gebeurde te weerstaan. Wat voor weerstand gaf het gebouw dan? De vliegtuigen vlogen gewoon naar binnen, bijna dwars door de torens heen waarbij ze alles op hun pad vernielden en iedereen die zich boven de inslag bevond opsloten...

 
At 12:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Het gebouw kan dan natuurlijk vele malen zijn eigen gewicht dragen. "

Yup, maar dat wil niet zeggen dat het absoluut niet kan instorten.
De wtc torens waren een tube-in-tube constructie: een sterke stalen kern in het midden, en een stalen web aan de buitenkant. Daarbinnen hingen de vloeren tussen buitenkant en kern.
De verbindingen van de vloeren met de kern/buitenkant waren ontworpen om het statische gewicht van 20 aanvullende vloeren, of het dynamische gewicht van 6 aanvullende vloeren te dragen.
Bij het instorten van de beide torens was de top die op het lagere gedeelte neerkwam zwaarder dan wat de vloerverbindingen maximaal aankonden, en met elke verdieping die het begaf nam het gewicht toe....

 
At 12:40 p.m., Anonymous Ron said...

"Dat is voldoende bewijs voor jullie?"

Beter dan dat gelul van jou, Klaas

 
At 12:43 p.m., Anonymous Klaas said...

"Winkdracht 12 kun je niet vergelijken met een vliegtuig dat het gebouw binnenvliegt.
Het is nogal stupiode om te beweren dat de gebouwen ontworpen waren om een "

Ik heb het over WTC7 pijnlijke waarheid....is daar een vliegtuig ingevlogen??....WTC7....jeweetwel, "The smoking gun" die bewijst dat jullie onzin uitkramen...

Nu begin je weer met 100 aanname's...ik vroeg om de BEREKENINGEN!....Jij neemt maar aan dat ultra zware constructie delen zomaar breken....pure nonsens...Zeker zonder berekeningen...Ik heb alle mogelijk test gedaan met staal...Staal breekt niet zomaar...en zeker niet de buitenste draagbalken van WTC7 die totaal niet waren aangetast...

Het dak zakte horizontaal naar beneden...dit betekend dat alle dragende delen gelijktijdig hun draag kracht verloren een stalen frame, 57 verdiepingen hoog, ontworpen op elke mogelijk ramp die het kan treffen...

INgestort als een kaartenhuis na een lokale binnenbrand???/hahahahah....wat een clown ben jij pijnlijke waarheid....de waarheid moet zeker pijn bij jou doen...

 
At 12:46 p.m., Anonymous klaas said...

"Dat is voldoende bewijs voor jullie?"

Beter dan dat gelul van jou, Klaas""

Kan je het weer niet af met feiten jochie?

Waarom meng je je dan hier in het geweld?....ga spelen joh, de zandbak is om de hoek!

 
At 12:47 p.m., Anonymous Sandocan said...

"Dat zegt toch al genoeg debunkertjes? Als je zó denkt ons in de maling te kunnen nemen, dan ben je DESPERATE!"

Zeker Klaas, zoals patman in zijn ontkenningsfase is van het wereldwijd gecoordineerd (en met zijn verradelijke hulp) misbruik maken der gullible goyim door een alles misbruikende bende van kind/mens-offers vretende satanisten, zo blijven hier bil the shill en zijn 13 (waarvan er 2 hooguit 3 onder hun vele nicks doorzichtig blijven posten) trollekes van de waarheids-onderzoekers steeds maar weer deze snode plannen tot in de puntjes verzorgd en met alle insiders kennis die daarover te vinden is tot in het oneindige als 'BEWIJS' eisen? DEUHHH! Ik ben al lang uit deze caroussel (kermis) van het waanzinnig achter je eigen staart aanlopen gestapt Klaas. Ik zie namelijk de echte daders van zoveel smerige desinfo dankbaar kijken naar 'hun' gullible-goy die er maar niet uit kan/mag komen hoe en wie daar met satanische genoegens van profiteert. 'Onze' talmudische occultisten en hun zap-schijtende sites lopen al langere tijd achter de feiten aan en dat weten ze! Deze judeo-daders en hun sletten bakken (pat-jankerd) zijn hun stupide helpers die dat vaak niet eens bewust kunnen doen (bil/braad) daarvoor enorm dankbaar. Zij worden voor hun debiliserings dan wel verradelijke hand en spandiensten dan ook rijkelijk beloond en gefinanceerd. Klaas geloof mij nou maar, want de tak waar patjanneke uit is ontsproten mag je indelen bij de gewilligste slettenbakken die aan de hand van hun judeo-pimps in de 17e eeuw Azië en vele andere plekken van onze prachtige planeet al rovend en plunderend hielpen funderen voor deze talmudische hel waarin wij voor de nooit genoeg renderende woeker winsten mogen blijven ploeteren... Weet je Klaas? Zowel zap-buru als ruder doen dat met de bedoeling om de steeds woedender wordende goy in opdracht en met vele slappe afdankertjes (bewijzen van hun gelijk) naar 'hun' daders te mogen begeleiden. Gecontroleerde oppositie heet dat in hun soort van ranzige kringetjessss. Echter hun menselijke speelgoed ('hun' er genoeg van hebbende menselijke veestapel) is zich aan het beramen en hergroeperen, en dat wegens het veelvuldig misbruikte juk dat er maar al te lang op hun gulllible onschuld zonder enige vorm van mededogen en allen met woeker winsten bedoelingen wordt opgestapelt. Eigenlijk WERD want het eide van hun satanische bloedorgies en de daarmee gepaard gaande ellende is zeer nabij kijk maar eens...(zie missing link)

http://www.911missinglinks.com/

 
At 12:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik heb het over WTC7 pijnlijke waarheid....is daar een vliegtuig ingevlogen??....WTC7....jeweetwel, "The smoking gun" die bewijst dat jullie onzin uitkramen..."

Ah, dus je lult zelfs meer uit je nek dan ik dacht.

wtc7 ontworpen tegen de inslag van een vliegtuig bij windkracht 10?

Wow!! Waar haal je het vandaan ;)


Verder is je hele redenering nogal leeg. Wat heeft windsnelheid te maken met het feit dat in het gebouw na 7 uur brand kolommen het begaven, waardoor het gebouw uiteindelijk instortte?

 
At 12:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Het dak zakte horizontaal naar beneden..."


Helaas, dat gebeurde dus niet.
Waarom vertel je van die onzin?

 
At 12:56 p.m., Anonymous fassbinder said...

Klaas, ik zou graag met je discussiëren over de breeksterkte van de constructie. Maar helaas word ik op zondag niet uitbetaald voor mijn flauwe commentaren. Dat laat het budget van de opblazers van WTC7 niet toe. Bovendien moet ik straks Billy helpen met het opruimen van zijn schuur.

 
At 1:03 p.m., Anonymous Han said...

Klaas en Sandoscan, het duo is weer compleet. Er komt geen zinnig woord uit. Ik begrijp dat Klaas een studentje is. Wat ga je later doen met je leven, Klaas? Geen bedrijf wil je hebben!

 
At 1:18 p.m., Anonymous Klaas said...

@Sandocan:

Interresante linkt; Israël is een hoofddader in hun NWO plan...Dat zie je nu weer in Georgïe. Het hoofd van hun leger is een Israëlier! Israël speelt een hoofdrol in de komende clash of civilisations.

Ik denk echter dat de machten in Israël en zionisten als Rothschild ook maar vingerpoppetjes zijn...Veel leiders verlaten Israël....ik denk dat Israël vernietigd gaat worden om tot hun doel te komen...Er zal nog een brandoffer (letterlijke betekenis holocaust)om tot hun one world relegion te komen....

We gaan vanzelf gelijk krijgen Sando...

Alle voorspellingen komen uit! Te beginnen met een meld down van de economie...wellicht icm een oorlogje met de Russen of Iran....

De meeste schapen zullen genieten van alle vernietiging (zoals het trollentuig hier) en zich maar al te graag aansluiten als mind-control-slaaf...

De NWO (fascistische/corporatistische-politiestaat, bestuurd door 1 leider) en al hun huurlingentuig en geheime gevangenissen zijn bedoelt voor jou en mij Sando!

Ze zijn alleen vergeten om ook HIER in Nederland een netwerk op te richten van politietuig om truthers op te pakken en af te maken...WIJ leven immers in een democratie....haha....Onze politie gaat ons echt niet omleggen, zolang wij vredelievende waarheidszoekers zijn....Al is een leugen nog zo snel...

Nu denken mensen (familie vrienden) dat ik er een nogal zonderlinge hobby op na hou...wacht maar als we zometeen in de rij staan bij de voedselbank...Truth is rising...die gaat niet gestopt worden....zeker niet door dit zielige blogje, met 5 bezoekers, waarvan 3 trollen en 2 truthers....Het blijf alleen leuk om de trollen te zien worstelen met de feiten...just for fun...

 
At 1:23 p.m., Anonymous klaas said...

"Helaas, dat gebeurde dus niet.
Waarom vertel je van die onzin?"

Jajaja opa-trol....het midden van het dak vertoonde een kink, en zakte als eerste....

WEER een aanwijzing voor CD....hierdoor valt het puin naar binnen...

Kom nou maar met de foto's van de ENORME branden die de middenkolom heeft gesmolten waardoor er na vijf weken nog poelen gemolten staal in het fundament lag.....

Of berekeningen waaruitblijkt dat de middenkolom kon bewzijken, of zwijg gewoon...

 
At 1:38 p.m., Anonymous Klaas said...

Deze is ook leuk!:

"Je gaat uit van de maximale krachten! "

Niet waar."

Niet waar?? hahahaha!

Bij de eerste aardbeving of orkaan was het dan toch ingestort...goddamm, grow a brain!.....je praat echt in lala-taal....wat denk je van zijlingse krachten op het frame bij winden boven 100 km/uur....moet ik nou echt alles aan je uitleggen?

 
At 1:46 p.m., Anonymous Han said...

"Alle voorspellingen komen uit! Te beginnen met een meld down van de economie...wellicht icm een oorlogje met de Russen of Iran...."

Ken jij de Kuifje strips met die gek en een grote gong? Waarom moet ik telkens aan jou denken, Klaas?

 
At 1:48 p.m., Anonymous Han said...

"Nu denken mensen (familie vrienden) dat ik er een nogal zonderlinge hobby op na hou.."

Het understatement van het jaar

 
At 1:53 p.m., Anonymous Klaas said...

"Ken jij de Kuifje strips met die gek en een grote gong?"

Het geeft niet hoor jochie dat je de feiten niet kent en niets begrijpt van onze economie van rente en schuld....hier heb je een euro, ga maar een ijsje halen!

"Sub-prime" was slechts het begint...het topje van de ijsberg..de dollar is going down, destroyed by design, just like we told you, biatch....

 
At 1:55 p.m., Anonymous Klaas said...

""Nu denken mensen (familie vrienden) dat ik er een nogal zonderlinge hobby op na hou.."

Het understatement van het jaar"

Wat brent JOU hier dan pannekoek....Alleen om te zien dat er mensen zijn die in "rare"zaken geloven???....sure....logisch..

Als het allemaal onzin is, waarom ga je jezelf niet nuttig maken of zo?

 
At 2:06 p.m., Anonymous Crap said...

Klaas doet net alsof hij de baas hier is. Het is ook zo vervelend, dat hij er bij Zaplog is uitgekegeld.

 
At 2:52 p.m., Anonymous sandocan said...

"De meeste schapen zullen genieten van alle vernietiging (zoals het trollentuig hier) en zich maar al te graag aansluiten als mind-control-slaaf..."

Onder de geconditioneerden heb je er er velen die kruipend van hun desceptionele bedoelingen tot uit al hun gaatjes in hun zak met botten van verraad lopen te stinken Klaas. Braad en zijn clan behoren tot de onherstelbaar geconditioneerden. Daardoor slachtbaar en als klap vee te misbruiken. Bij het kleinste geluid van ontmaskering omtrent de schijnwerkelijkheid waarin zij o zo graag verkeren en door hun misleidende regenten worden gehouden, vallen ze van ellende en ongeloof de onthullers van machtsmisbruik en despotisme met allerlei 'feitjes' dan wel onzinnige vragen over bewijs van de al dan niet bestaande plannen irritant en zwakzinnig lastig. Hetzelfde gedrag zie je ook als het knaapje door zijn oudere broer wordt geinformeerd over het sinterklaas 'zijn' van ome joop, waar het knaapje net vol bewondering en angst op schoot naar zat te luisteren... Vol walging en angst rent het bewust ontwaakte ventje meteen naar moeders (DE LIEGENDE DADER!) die daaarop aan haar oudste vol schuld en medelijden een oorvijg uitdeelt. Het ventje is te vroeg ontwaakt en daardoor onherstelbaar beschadigd. (Zie bil en zijn ziekende narren alhier) Patjanneke en zijn ratten vangers van hamelen zijn van een hoger inweidings niveau en daardoor ook van dichterbij geinformeerd dan wel betrokken bij de innercircles van de talmudische kosjer-nostra satanisten. Als hulp pooiers van hun opper pimps mogen zij zo hier en daar met wat onschadelijke waarheid-scoop kruimeltjes, de vijanden der talmudische rattengeteisem desinformeren dan wel in de veronderstelling latend welgeinformeerd te worden. Van herkenbare stempels (als niet beter wetende 'opposanten' op zap-sites) worden op deze manier alle bokjes van de schaapjes hiermee gescheiden dan wel gemerkt. Joepie ik ben WAKKER! Hahaha... Daarom mag je bij deze arrogante verraders alleen maar met je hele hebben en houden posten Klaas! Zodat als zometeen de tegenstand opgeruimd moet gaan worden deze mensverraders hun harde schijven op de altaren van hun meesters mogen legen... Klaas jij mag kiezen welke ik de goorste en voor he ware verzet als de gevaarlijkste min-acht. Bil en co. zullen bij het eerste ochtendgloren van hun ontwaken van ellende alleen maar kunnen janken over hun gemiste kansen (had ik maar naar Klaas geluisterd), maar patjankert en zijn gevolg zullen hier in den lage landen (inanna, aapman, johny-boy enz. enz.) als ware kapo's met dank en plezier hun maskertjes afdoen, en als mosterd na de maaltijd zullen ze zich uitleven op de gevangen genomen opposanten van de judeo-cabalisten en hun vele onderafdelingen... PRFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTTT.....

 
At 3:10 p.m., Anonymous Klaas said...

Jep....Deze site is de lachwekkende tak van Zapburu/Niburu/Zapruder...Zaplog is de verradelijkste...lekker van gedachte wisselen met de volgelingen van Herr Ballin en zijn Lucifer aanbiddende gristentuig...

Ik zeg laat maar komen.....ze weten namelijk zelf ook dat ze niets voorstellen..Als de leugens ECHT naar buiten komen (en dat gaat gebeuren) dan valt het doek, en zullen we de scheerapparaten weer van stal moeten halen om het NSB tuig een nieuwe coupe te geven...

Oja Crap (hoop poep), ik ben inderdaad de baas hier zoalng je mijn vragen niet kunt beantwoorden....het staat inmiddels 10-0....voor de truthers uiteraard...

 
At 4:40 p.m., Anonymous fassbinder said...

""Nu denken mensen (familie vrienden) dat ik er een nogal zonderlinge hobby op na hou.."

Hobby? Hé Klaas, je zit in het verzet tegen de NWO, dat kun je toch geen hobby noemen! Dat is bittere ernst. De toekomst van deze planeet ligt in handen van mensen als jij.

 
At 5:10 p.m., Anonymous klaas-fan said...

"Hobby? Hé Klaas, je zit in het verzet tegen de NWO, dat kun je toch geen hobby noemen!"

Dat zeggen alleen faSSbindertjes die als de rook is opgetrokken over de ruggen van helden als Klaas stoer gaan lopen doen over hun (d)rol in en bij het verzet tegen het kwaad... Waar heb ik dat toch meer gezien? Alleen hij vergeet erbij te vertellen dat voordat het kwaad zijn masker afdoet, zijn soort er als de kippen bij is om een ieder te ridiculiseren en te beledigen terwijl het nog ongestraft kan en mag. Wat een held onze faSSje hahaha... Als de satan weer uit het doosje komt gaat fassbinder er als een haaSS vandoor, om bevend als een kakkende lafaard ondergedoken zijn memoires te boekstaven voor als de duivel weer eens met veel bloedvergieten zal zijn verslagen. Gastjes als fassbinder zullen nooit tot welk verzet tegen wie dan ook ooit behoren, omdat zij via hun erfelijkheids belasting alleen maar onder de kakkende, rottende en mensverradende collaborateurs aangetroffen kunnen worden? Is dat het miSSchien faSSje?

 
At 5:17 p.m., Anonymous dance to our 9/11 rhythm said...

Ik zie hier steeds meer poppetjes dansen. Goed zo, poppetjes.

 
At 9:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een surrealistisch gedoe hier. Is dat allemaal serieus of is er een soort toneelstuk gaande? Performance art?

 
At 9:13 p.m., Anonymous zeiksmurf said...

"Performance art?"

Als het je niet bevalt dan ga je toch lekker je puntje scoren bij pat&azis? Maar blijf met je poten van zapburu en Billy af ok?

 
At 11:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

"het midden van het dak vertoonde een kink, en zakte als eerste...."

Ah, nu geef je zelf toe dat het dak niet horizontaal naar beneden kwam.
Als we nog even doorgaan komen we vanzelf op het punt dat je de waarheid vertelt over hoe het gebouw ineenstortte.


"WEER een aanwijzing voor CD....hierdoor valt het puin naar binnen..."

Ook weer een knap staaltje van de boel verdraaien.."Kom nou maar met de foto's van de ENORME branden die de middenkolom heeft gesmolten waardoor er na vijf weken nog poelen gemolten staal in het fundament lag....."

Kijk, en daar begin je weer met dingen uit je duim zuigen.
Midddenkolom die gesmolten werd? Niemand, behalve jij, beweert dat er kolommen gesmolten zijn, of dat het nodig is om kolommen te smelten om het gebouw te doen instorten. Hoe kom je eigenlijk op zulke gekke ideeen?
En staal dat wekenlang gesmolten in het fundament lag? Ook weer zo'n vage hersenspinsel.

"
Of berekeningen waaruitblijkt dat de middenkolom kon bewzijken"

Staat gewoon in het NIST-rapport: meerdere vloeren zijn ingestort, waardoor de kolom niet langer de benodigde horizontale ondersteuning had, en dus zelf het begaf. Dit zette een kettingreactie in werking die uiteindelijk tot het volledig instorten van het gebouw leidde.

Dat je denkt dat staalconstructies niet kunnen beschadigen door brand geeft goed aan dat je er totaal geen kaas van hebt gegeten. Zoek bijv. eens naar rapporten over wtc 4,5,6. Daarin is heel goed te zien hoe in die gebouwen complete verdiepingen zijn ingestort doordat de staalconstructie het begaf, en hoe verticale kolommen zijn gaan knikken omdat ze onvoldoende horizontale ondersteuning hadden om recht te blijven staan ..

 
At 11:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Bij de eerste aardbeving of orkaan was het dan toch ingestort.."

Aardbeving in New York?
Anyway, je had het over maximale krachten. De eerste de beste aardbeving hoeft niet de zwaarstmogelijke te zijn. V

".goddamm, grow a brain!.....je praat echt in lala-taal...."

Hmm ,sta je nu voor de spiegel?
Jij bent degene die met droge ogen beweert dat wtc7 tegen de zwaarsmogelijke krachten bestand was.
En waar baseer je dat op? Omdat het na zo'n 12 jaar nog steeds op zijn plek stond, ongeacht de weersinvloeden en/of mogelijke aardbevingen in NY.
Geweldige argumentatie.."wat denk je van zijlingse krachten op het frame bij winden boven 100 km/uur...."

En waarom is dat relevant? Niemand die beweert dat wtc7 omver is geblazen door de wind. Het gaat erom of een ongecontroleerde brand van 7 uur in staat is de stalen constructie zodanig te verzwakken dat die het begeeft.

"moet ik nou echt alles aan je uitleggen?"

Nou, je mag me wel eens uitleggen waarom je allerlei zaken uit je duim zuigt en irrelevante zaken, zoals windbestendigheid van de constructie in de discussie sleept.

 
At 4:33 a.m., Anonymous loep-zuiver said...

"Nou, je mag me wel eens uitleggen waarom je allerlei zaken uit je duim zuigt en irrelevante zaken, zoals windbestendigheid van de constructie in de discussie sleept."

Dat is al meer dan eens uitgelegd, maar hier dan toch nog eens wat woorden die je toch wel wat aan het denken zouden moeten gaan zetten truthtje!:
"Bij het kleinste geluid van ontmaskering omtrent de schijnwerkelijkheid waarin zij o zo graag verkeren en door hun misleidende regenten worden gehouden, vallen ze van ellende en ongeloof de onthullers van machtsmisbruik en despotisme met allerlei 'feitjes' dan wel onzinnige vragen over bewijs van de al dan niet bestaande plannen irritant en zwakzinnig lastig."

Of deze mischien?:
"Ik ben al lang uit deze caroussel (kermis) van het waanzinnig achter je eigen staart aanlopen gestapt truthtje. Ik zie namelijk de echte daders van zoveel smerige desinfo dankbaar kijken naar 'hun' gullible-goy die er maar niet uit kan/mag komen hoe en wie daar met satanische genoegens van profiteert."

Maar met name deze debunkertjes beschouwing lijkt mij wat dat betreft perfect geprojecteerd op jou mentale vermogens en geprogrameerde intellectuele voorspelbaarheid, dat ik me maar eens zorgen zou gaan maken of je niet met beide benen al in een (Gesloten?) instelling voor mentaal onherstelbaar ontwaakten bivakeert?:
"Hetzelfde gedrag zie je ook als het knaapje door zijn oudere broer wordt geinformeerd over het sinterklaas 'zijn' van ome joop, waar het knaapje net vol bewondering en angst op schoot naar zat te luisteren... Vol walging en angst rent het bewust ontwaakte ventje meteen naar moeders (DE LIEGENDE DADER!) die daaarop aan haar oudste vol schuld en medelijden een oorvijg uitdeelt. Het ventje is te vroeg ontwaakt en daardoor onherstelbaar beschadigd."

 
At 4:50 a.m., Anonymous www.prothink.org said...

"Ideas are more dangerous than guns. We don't let our people have guns. Why should we let them have ideas?" --Josef Stalin

"[Do not] suffer yourselves to be wheedled out of your liberty [to publish] by any pretenses of politeness, delicacy or decency. These, as they are often used, are but three different names for hypocrisy, chicanery and cowardice." --John Adams

"Search for the truth is the noblest occupation of man; its publication is a duty."
--Madame de Stael

"People will sometimes forgive you if you are wrong; but they will never forgive you if you are RIGHT." --Socrates

"Never doubt that a small group of thoughtful committed citizens can change the world; indeed it's the only thing that ever has." Margaret Mead

"If you're going to fight, fight smart. Martyrs are a lot less valuable than victories."
JBR Yant

"The key to being free is to fight back."
JBR Yant

"If you will not fight for your rights when you can easily win without bloodshed --if you will not fight when your victory will be sure and not too costly -- then you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival.
There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves."
Winston Churchill (de van meerdere walletjes vretende omhooggevallen mensverrader)

"The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary."
H.L. Mencken

 
At 8:20 a.m., Anonymous fassbinder said...

'Is dat het miSSchien faSSje?'

Binnen de belevingswereld van een lijp is dat ongetwijfeld de waarheid. Een wereldbeeld vol van angst, haat, paranoia en verwarring. Ik hoop voor jou knul dat het je lukt je psychische stoornis te overwinnen, want anders loopt het niet goed met je af. En daar is dan niet de NWO debet aan.

 
At 9:32 a.m., Anonymous bapguru said...

"Ik hoop voor jou knul dat het je lukt je psychische stoornis te overwinnen, want anders loopt het niet goed met je af."

Gaan we dreigen faSSje? Zolang gaSStjes als jij (of zij want zo schrijf je wel inanna) hun 'ge-LIJK' met het bedreigen van de boodschapper denken te kunnen behalen, zal het 'regerend' gepeupel alleen nog maar ongestoord verder kunnen gaan met het optuigen van hun electronische goy-dwangbuis systhemen all-over the place. Hoeveel flits palen, beveiligingscamera's of ander al dan wel of niet bemande flits/klik tuig heb jij al op (met je er= niets aan de hand eg0-trip) je conto staan als toetsenbord commanda? Of zijn volgens jou verzets daden bijvoorbaat alleen nog maar te plegen als JOU wolven in schaapskledij hun bedriegerij wegens het overlopen van hun stinkende bereputten niet meer ongezien kunnen doen en dus wel uit hun lijken-kisten moeten kruipen. Ach sö jij houdt dus van de mosterd na de maaltijd methoden... Wat is jou slecht betaalde en collaborerende belang daarin faSSje? Belastingsdienst capo mischien? Precies dat is dus de mentaliteit dat jou soort op zijn kont mag schrijven terwijl de judeo-machts-elite en hun helpers (waarvan jij waarschijnlijk een gesubsidieerd exemplaar bent) tot aan hun dodelijke bestemming door mogen gaan. Blijf maar als de welbekende stuurmietje aan de wal staan schreeuwen faSSje, maar kom mij straks dan ook niet aan met het jullie welbekende adagium dat je het allemaal niet geweten hebt AUB? (zie link)

"If you will not fight for your rights when you can easily win without bloodshed --if you will not fight when your victory will be sure and not too costly -- then you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival.
There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves."

 
At 9:54 a.m., Anonymous Crap said...

Bapguru? Slaat weer eens totale onzin uit. Ik gok Sandoscan in een zoveelste idiote bui.

 
At 11:29 a.m., Anonymous fassbinder said...

'Gaan we dreigen faSSje?'

Ik bedreig jou helemaal niet. Die conclusie is dus tekenend voor jouw geestesgesteldheid, namelijk angst en paranoia. Ik denk alleen dat het voor jou, als gevolg van jouw razernij en verwrongen wereldbeeld, steeds moeilijker zal worden op een normale manier te functioneren in het leven. Dan help je dus jezelf in de vernieling. Maar goed, dat is niet mijn probleem. Ik wens je in ieder geval het allerbeste!

 
At 8:18 p.m., Anonymous billy-fan said...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Billyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
YEAH!!!!!!!!!!
WHOOOOOHEEEEEEEE

 
At 9:11 p.m., Anonymous buru-guru said...

@ Fassbinder: Mee eens, maar toch zou je ook met je reprimandes naar de complotters toe ook weldegelijk rekening dienen te houden met de onsamenhangende eentonigheid waarmee je collega debunkers tot in het belachelijke toe naar buiten treden... Dus vergeet 't maar. Gilles de la Tourette patienten mogen dan af en toe
last hebben van warrige en onsamenhangende gedachten, als het om uitdrukkingsvaardigheid aankomt laat menig Touretter de niet touretter ver achter zich en met dwangmatig schelden of dwangmatig woorden producerend heeft 't al helemaal niets te maken, wel met een dwaas die doet alsof hij onder invloed is van geestverruimende middelen die een dergelijk gedrag zou rechtvaardigen... Toch?

 
At 11:26 p.m., Anonymous wegbereider said...

Gefascineerd als we zijn door de duistere kant van ons aardse bestaan was ons eerder niet opgevallen dat heel veel mensen nu alvast voorbereidingen aan het treffen zijn voor het moment dat de duisternis wijkt en de zon weer begint te schijnen. De ontwikkeling van andere manieren om met de natuur om te gaan, de waarheidsadvertenties in grote Amerikaanse kranten van Mike Ruppert en Tom Paine, biologisch voedsel in de supermarktschappen, enzovoorts. De voorbeelden zijn zo divers en overvloedig dat je ze zelf wel voor de geest kunt halen. Veel mensen dromen tegenwoordig dus niet alleen van zonniger tijden, omdat ze de ochtendschemering al zien zijn ze zelfs in stilte al aan het voorbereiden geslagen. Over die ochtendschemering en de periode van de nacht die daaraan voorafgaat, is door alle tijden heen, door allerlei volken geschreven, heus niet alleen in het bijbelboek Openbaring...

 
At 11:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Samenvatting graag.

 
At 4:51 a.m., Anonymous sandocan said...

"Samenvatting graag."

Goed dan. Als begrijpend lezend analyst kom ik tot de conclusie dat --billy-fan-- en --faSSje-- onder de doorzichtig gebezigde spoof capriolen van patjanneke gerekend mogen worden. Als jij de rest van de trollen alhier oprolt en brandmerkt als de over het paard geworpen kinderen van de judeo-machts-misbruik 'elite' die bulkend van hun woekerwinsten parasiterend en jolend als anonieme hooligans hier uit de hoogte kimen doen. Dan komen we met zijn allen tenminste nog eens ergens. Daarbij tegelijkertijd de nieuwe generatie judeo-sletten en hun strapatsen voor het verzet in kaart brengend... Hahaha wat een arro die patjankert, maar gelukkig is dat wat er komt voordat de val van zijn soort zal beginnen te ontstaan. Ha! Laat ze zich zelf overschattend van hun misplaatste arogantie hier maar lekker identificeren als het topje van de lijkenvlees pikkende MONSTER. De rest volgt vanzelf... HEEEEERRRRRLLLLLIIIIJJJKKKK!!!!

 
At 6:47 a.m., Anonymous Anoniem said...

K'had het bijna zelf kunnen vertellen luitjes alhierrrrrr!

http://nl.youtube.com/watch?v=EYaabt8BD9g

 
At 8:57 a.m., Anonymous Han said...

Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de complottertjes weer eens flink met alter ego's aan de slag zijn.

 
At 11:43 a.m., Anonymous fassbinder said...

'maar toch zou je ook met je reprimandes naar de complotters toe ook weldegelijk rekening dienen te houden met de onsamenhangende eentonigheid waarmee je collega debunkers tot in het belachelijke toe naar buiten treden'

Oh, maar debunkers zijn mijn collega's niet hoor! Als mensen ergens een bepaald complot in zien en het lijkt naar mijn mening te kloppen met de feiten, dan accepteer ik dat. Maar ik geloof niet dat aan alle ellende en onrecht in de wereld allerlei gigantische complotten ten grondslag liggen. Mijn kritiek betreffende complotdenkers is in het kort dat ze het complot vaak als een onaantastbaar gegeven zien en het bijna lijken te verheerlijken als ware het een religie. En dat mag natuurlijk, maar dan kun je wachten op een tegenreactie, zoals bijvoorbeeld deze blog. Wat de debunkers betreft, zij kijken naar mijn mening toch heel wat nuchterder naar de (logische) feiten en de bewijzen, terwijl bij complotdenkers nogal eens de wens de vader van de gedachte lijkt te zijn. Maar ook onder debunkers heb je natuurlijk fanatiekelingen die niets anders willen horen en alleen maar hun gelijk willen halen.

En wat die Sandocan betreft, dat is vast een beste knul met het hart op de goede plaats. Maar die jongen moet gewoon eens lekker lol maken in het leven en even alle demonen in zijn hoofd vergeten.

 
At 1:51 p.m., Anonymous "anoniem" said...

"Maar die jongen moet gewoon eens lekker lol maken in het leven en even alle demonen in zijn hoofd vergeten."

Bracht de ontmaskert maar naar erkenning vissende spoof-star van de overkant incognito naar buiten. Wanhopig op zoek naar aandacht van juist diegenen met het gelijk aan hun kant, en daarom door hem maar voor met demonen behepte idioten verklaart. Zucht...

 
At 9:37 p.m., Anonymous Klaas said...

"Kijk, en daar begin je weer met dingen uit je duim zuigen.
Midddenkolom die gesmolten werd? Niemand, behalve jij, beweert dat er kolommen gesmolten zijn, of dat het nodig is om kolommen te smelten om het gebouw te doen instorten. Hoe kom je eigenlijk op zulke gekke ideeen?"

Je praat wel, maar je zegt niets!

Alles wat je zegt is onzin, en dat weet jezelf ook! Het is gewoon té vermoeiend om op te reageren...

Dit noem jij het weerleggen van mijn betoog? Terug naar de trollenschool jij! Hoezo er zijn geen bewijzen? Wat ben je toch een vervelend ventje....Jij weet net zo goed als ik dat er sattelietfoto's zijn vrijgegeven door Nasa waarop ENORME temperaturen waar te nemen waren! Simpelweg onmogelijk gezien het brandbare materiaal, aanwezig in WTC7.....gewoon feiten pikkestein..Dan hebben we nog de foto's van o.a. de grijparm met druipend materiaal, en de beelden van een rood vloeibaar materiaal wat uit WTC 1 of 2 stroomde...+De opruimwerkers die getuigen over wat ik je net vertelde ....allemaal leugenaars zeker? De enige leugenaar ben JIJ!

Bovendien heeft PROFESSOR Steven E. Jones monster die aantonen dat er Thermite is gebruikt...een militaire variant....

Hahaha....tussen de zogenaamde onderzoekers mbt de "Ommission Report" zaten vrijwel alle Amerikaanse expert op het gebied van Thermate...Ook waren zij betrokken bij de "coverup" en het razend snel laten omsmelten van het BEWIJS materiaal...how convenient voor de trollen....

Je bent een lachwekkende trol "Truth Hurts".....Jij moet permanent aan de pijnstillers zijn met dat geblaat van je...

Ga nou maar weer je tekenfilmpjes van NIST kijken...hahaha....het bewijs is een cartoon...what a joke..

 
At 10:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat is al meer dan eens uitgelegd, maar hier dan toch nog eens wat woorden die je toch wel wat aan het denken zouden moeten gaan zetten truthtje!"

En vervolgens komt me toch een stuk onzin :o)
Wel erg veel typwerk (of knip-en-plak-werk) die totaal niet over het onderwerp gaat, namelijk waarom de windbestendigheid van het gebouw van belang was..

 
At 10:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Je praat wel, maar je zegt niets!"

Nogmaals, hoe kom je erbij de kolommen zijn gesmolten?".Jij weet net zo goed als ik dat er sattelietfoto's zijn vrijgegeven door Nasa waarop ENORME temperaturen waar te nemen waren! "

Yup, maar lang niet heet genoeg voor gesmolten staal. Daarnaast ben jij het die beweert dat kolommen zo heet gesmolten werden dat men in de dagen/weken daarna nog steed gesmolten staal in de kelders van wtc7 tegenkwam.
Tja, dat zuig je gewoon uit je duim..


"Simpelweg onmogelijk gezien het brandbare materiaal, aanwezig in WTC7.....gewoon feiten pikkestein."

Hmm, het schrijven van volledige zinnen is ook al te moeilijk :)


"Dan hebben we nog de foto's van o.a. de grijparm met druipend materiaal"

Yep, uit het puin van de wtc-torens. En dat verander jij in bewijs voor gesmolten staal in wtc7? Een gloeiende balk van wtc1/2 die uit het puin wordt getrokken?
Tja, duimenzuigen ben je goed in :o)"en de beelden van een rood vloeibaar materiaal wat uit WTC 1 of 2 stroomde.."

Yup, volgens experts gesmolten aluminium en andere materialen die meegenomen werden in de stroom. Anderen hebben uitgezocht wat er op die verdieping zich bevond, en kwamen er achter dat er een UPS-ruimte was aangelegd. Dergeijke accus branden op zeer hoge temperaturen, wat het gesmolten materiaal kan verklaren.
Jouw idee is ongetwijfeld dat kolommen werden gesmolten, maar wie goed naar de foto's kijkt ziet dat de vloeibare stroom geen effect had op de kolommen.

."De opruimwerkers die getuigen over wat ik je net vertelde ....allemaal leugenaars zeker? "

Nope, maar jouw interpretatie van wat ze zagen is dat well.


"Bovendien heeft PROFESSOR Steven E. Jones monster die aantonen dat er Thermite is gebruikt...een militaire variant...."

Ah, dezelfde PROFESSOR die heeft aangetoond dat je met behulp van enkele zoutoplossingen een koude fusie tot stand kunt krijgen, en die wetenschappelijk heeft bewezen dat Jezus Christus in zijn leven een bezoek heeft gebracht aan het Amerikaanse continent...

Verder is militair materiaal nogal magisch: blijkbaar kun je met militaire thermiet hele kolommen smelten en gesmolten houden gedurende enkele weken. Doet mij afvragen waarom ze bij Hoogovens zo ingewikkeld doen om metaal aan het smelten te krijgen...


Anyway, je zuigt de zaken gewoon uit je duim klaas

 
At 2:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Alex Bullhorns Chris Matthews

http://www.infowars.com/?p=4168&cp=8#comments

Lol!! :)

 
At 6:38 p.m., Anonymous Klaas said...

"Doet mij afvragen waarom ze bij Hoogovens zo ingewikkeld doen om metaal aan het smelten te krijgen..."

Hahaha....ik heb bij Corus RD&T gewerkt!...ik moet jou ook alles uitleggen hè?

Kijk maar het filmpje van Discovery, ik dacht "Brainiacs"....Een potje thermite op de motorkap brand drwars door het motorblok heen. Je kon letterlijk de grond zien, door de motorkap heen....

Thermite zet staal om in gemolten ijzer en bijproducten...Dat verklaart ook waarom de hitte WEKEN aanhield...Hoe kan een kantoorbrand dergelijk hitte produceren zonder zuurstof, icm intensief nablussen wekenlang?? wat een pannekoek ben jij!

Corus zet ijzererts om tot constructie staal...Oxy staal fabriek enz...Echt weer een ezel opmerking van je btreffende hoogovens!...Thermite werkt niet op ijzerterst, grow a brain....

Grappig ook dat je de monsters van Steven E. Jones denkt te kunnen debunken, door de persoon aan te vallen......hoe goedkoop....De rest wat je vertelt is standaard debunkers geblaat...

 
At 6:45 p.m., Anonymous Klaas said...

Debunk this, biatch:

http://video.google.nl/videosearch?q=Iron+worker&hl=nl&sitesearch=#q=Iron%20worker%20WTC&hl=nl

3 gebouwen verpulveren doordat het defensieapparaat tot 4 keer aan toe in gebreke blijvt.....werkelijk alles, van a tot z stinkt....Noem mij 1 BEWIJS voor de schuld van Osama...of kom je nu met de fake-video?

Geen blackboxes, maar wel paspoorten van de daders...zeer amusant...

Debunkers en hun tekenfilmpjes van Nist, grow a brain...

 
At 7:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het wordt ook steeds pathetischer, dat holle en eeuwig repeterende geschreeuw van de complottertjes.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de hele 'truth'-beweging is gereduceerd tot een kern die maar fanatieker en fanatieker wordt.

Het is wel vermakelijk om die rise&fall van zo'n hype een keer meegemaakt te hebben. In 2006 verkochten zo nog makkelijk een zaal met 500 man uit, nu kan je de namen op 1 velletje papier kwijt. Helemaal wegebben zal het nooit, en over 10 jaar staat klaas waarschijnlijk nog steeds zo te schuimbekken.

Zelf vind ik het niet meer de moeite waard om er uberhaupt op in te gaan. Meewarig hoofdschudden met af en toe een glimlach.

 
At 7:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

o ja, en vergeet nu toch vooral niet om nog een keer te roepen dat de "waarheids"beweging nog elke dag groeit en dat "ondertussen niemand het officiele verhaal nog gelooft".

Vooral blijven roepen, anders geloof je het straks zelf niet meer.

Ik zou zeggen: huur nog eens de Jaarbeurs af voor een congres, en vertel die massa truthers eens over alle nieuwe ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar!
Welke nieuwe ontwikkelingen, vraag je? Tja, uhh, daar heb je me..

 
At 8:38 p.m., Anonymous Klaas said...

"Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de hele 'truth'-beweging is gereduceerd tot een kern die maar fanatieker en fanatieker wordt."

Fanatieker?...zeker....dat komt omdat we nu door de leugens kunnen zien...

Vandaag groot in de Telegraaf:

RUSLAND OP RAMPKOERS!

Sakaasjvili is een persoonlijke vriend van Georgie Boy...Sakaas roept openlijk op tot de NWO!!! En heeft Russische troepen aangevallen met Amerikaans wapentuig, en Israëlische training....Valt het kwartje pikkie?

Wij truthers weten dat men het geldsysteem gaan laten crashen om te consolideren, en om tot 1 financieël systeem te komen...

We gaan vanzelf gelijk krijghen Braad....Dan ben jij uitgepraat, en verspreid de waarheid zich als een inktvlek....the word on the street, jeweettoch?

Waarschijnlijk zit jij dan ondergedoken, en besef je dat je de verkeerde kant hebt gekozen.....

Men speelt de bijbel na Braad....jij als satanaanbidder moet dat weten...the profecies zeggen echter allemaal dat de waarheid uiteindelijk zal zegevieren.....JE GAAT VERLIEZEN!Haha.....

Truth is rising.....wakker geworden truthers gaan nooit meer slapen, ook al komen ze niet op "de 911 meeting".....Die zijn teveel geïnfecteerd met desinfo trollen als Patrick Savalle&Co...

 
At 9:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

tuurlijk joh tuurlijk..
vertel nog eens iets over geheime genootschappen die ons allemaal dood willen maken (en hoeveel duizenden jaren voorbereiding deze duistere plannen wel niet nodig hebben).

Echt.. win je zieltjes mee, voor je 9/11-beweging.

Gewoon stug doorgaan zo..

Is dat 9/11 mega-congres al georganiseerd waar al die "wakkere" mensen samen gaan komen om alle daverende ontwikkelingen van de laatste twee jaar door te spreken?
Nee he?

 
At 9:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en niet vergeten om minstens 12 uur per dag je boodschap te herhalen op iedere site die je niet geblockt heeft, he?
Echt, dankzij helden als jij groeit de waarheidsbeweging als kool.

Misschien moet je nog iets meer in hoofdletters tiepen, dan luisteren er nog meer mensen naar je dan de massa die nu al aan je voeten ligt.

 
At 9:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Pas op! Achter je! Een reptielmens komt je chippen!

 
At 10:49 p.m., Anonymous fassbinder said...

"braadspitt zei...
Pas op! Achter je! Een reptielmens komt je chippen!
9:08 PM"

Klaas laat brammetje horlepiep toch met zijn natte dromen, want
het is een fabeltje dat natte dromen bij alle jongens voorkomen. Ongeveer de helft overkomt dit niet. Het is dus best mogelijk dat je nooit een natte droom zult hebben. Maar waarom zou je hier je best voor doen? De ervaring is heus niet zo bijzonder. Soms merken jongens er zelfs niets van tot het moment dat ze wakker worden en ontdekken dat hun bed of onderbroek ‘nat’ is.

 
At 10:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

de reptielmensen zijn niet alleen heel goed in shape-shiften, ze stelen ook andermans nicknames.. daar draaien ze hun hand niet voor om.
Ware schurken zijn het, die reptielmensen.

Maar als alle schizofrene psychopaten ter wereld elke dag minstens 12 uur per dag alle internet-sites volkalken dat ze de reptielmannen wel door hebben, dan gaan ze in de loop der tijd wel weg!

Roepen maar weer, jongens! Jaag ze weg, die boze reptilians en nickname-rovers!

 
At 10:54 p.m., Anonymous Klaas said...

"Pas op! Achter je! Een reptielmens komt je chippen!"

Typische trolliaanse Pavlof reactie van een beginnende debunker..

Ik kom met echte NWO info mbt Georgië.....gewoon in de MSM te lezen en te zien..Komt Braad met Reptielen en weet ik veel wat...

Ik wek schapen door realiteit (zoals Irak of CO2)te presenteren met geschiedkundige feiten...Operation Northwood e.d.....Of plannen voor nieuwe false-flag, bedacht door Cheney....gewoon officieel toegegeven....waar lullen we nog over?

"..en niet vergeten om minstens 12 uur per dag je boodschap te herhalen op iedere site die je niet geblockt heeft, he?
Echt, dankzij helden als jij groeit de waarheidsbeweging als kool."

12 uur per dag? sure...Ik heb maar een half uurtje per dag nodig om JOU te debunken...easy as that....

De waarheid is uitgelekt Braad....jullie plannetje is verziekt....niets gaat dat tegen houden.....

dacht je dat ik hier een missie heb? hahahaha....jij weet net zo goed als ik dat de helft trol is hier.....de andere hoef ik niets te vertellen....die gebruiken ook gewoon hun oren en ogen....Schapen bereik je niet via het internet....mond op mond is genoeg.....ik ben 1 van de...ehh, laten we zeggen...10.000.000...Ga je meesters die allemaal in kampen stoppen??...vergeet het maar!, we leven in een zogenaamde democratische rechtstaat. Waar is de Nederlandsche Gestapo? Die zijn er niet!.....alleen een stel bonnenschrijvers...

Het is gewoon amusant om aan te tonen dat jullie onzin praten...

JIJ bent geen elite! Anders zat je hier niet.....De topelite heeft respect voor mensen als Alex Jones....Het zal een genoegen voor hun zijn om de evil-enforcers als jezelf als eerste te holocausten en te enslaven.....Er is echt geen ruimte voor jou in de bunker Braad, sorry......you're fucked...
Ga je Nist Cartoons maar weer kijken en neem je injectie....wellicht hebben ze een injectie om jou hersenen te laten groeien..grow a brain...

 
At 11:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

oei, twee complotters binnen 10 minuten in een draadje. Feel the force, Luke!

En de rillingen liepen over de rug van de NWO-reptilians. Ze sidderden van angst. Nog een 3e paramoide schizofreen erbij, en ze zullen wankelen!

Ga door! Ga door! Pak ze! Laat je niet chippen!

 
At 11:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Kijk maar het filmpje van Discovery, ik dacht "Brainiacs"....Een potje thermite op de motorkap brand drwars door het motorblok heen. Je kon letterlijk de grond zien, door de motorkap heen...."

Yup, maar het smelt alleen door het metaal dat zich onder het potje thermite bevindt, en niets daarnaast.
En nu wil jij beweren dat diezelfde thermite horizontaal door een kolom is gaan smelten?
Of erger nog, dat hele kolommen zo heet zijn gemaakt dat ze volledig smolten, en poelen met gesmolten staal achterlieten, zo heet dat ze dagen/weken na 911 nog gesmolten waren?

Kijk ,dat bedoel ik met duimenzuigerij.


"Thermite zet staal om in gemolten ijzer en bijproducten..."

Nee, thermite is een poedermengsel van ijzeroxide en aluminium. Wanneer aangestoken gaat de aliminium branden en trekt deze de zuurstof uit de ijzeroxide vandaan, waardoor je gesmolten ijzer overhoudt.
Om 1 kg gesmolten ijzer te maken heb je dus ongeveer 2 kg thermite nodig.

"Dat verklaart ook waarom de hitte WEKEN aanhield..."

Nee, dat zuig je weer uit je duim.
Enig idee hoeveel thermite je nodig hebt om een thermite-reactie wekenlang te laten doorgaan?


"Hoe kan een kantoorbrand dergelijk hitte produceren zonder zuurstof"

Zonder zuurstof? Weer duimenzuigerij?


"icm intensief nablussen wekenlang??"

Nablussen bleek aanvankelijk counterproductief: het water verergerde het juist. Pas nadat de brandweer een speciale oplossing aan het water toevoegde had het blussen effect.
Verder heb je in bepaalde gebieden in Amerika ondergrondse branden die naar verwachting meer dan 200 jaar zullen doorbranden, en waarbij zeer intensief bluswerk totaal geen effect bleek te hebben (men heeft de streek geëvacueerd en laat het maar uitbranden).


"Corus zet ijzererts om tot constructie staal..."

Ah, en volgens jouw logica kunen ze daar het beste thermite voor gebruiken om het te verhitten :)
Immers met een kleine hoeveelheid thermite creëer je poelen van gesmolten staal die wekenlang gesmolten kunnen blijven.
Scheelt een hoop op de energierekening :)

Anyway, zie je nu in hoe krom je redenering is?

Ook leuk te zien hoe je het voor Steven opneemt. Tja, ik speelde het niet op de persoon, ik wees enkel op andere onderzoeken die de man heeft gedaan. Blijkbaar ben je het met me eens dat je met zoutoplossingen geen koude fusie tot stand krijgt, en dat het onzin is dat Jezus naar Amerika is gekomen.
Tja, als je die onderzoeksresultaten in twijfel trekt: waarom heb je dan wel vertrouwen in zijn onderzoek inzake 911? Wellicht omdat het je goed uitkomt?

 
At 11:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

De topelite heeft respect voor mensen als Alex Jones....

ach so!

Maar dat is niet genoeg, klaasje. Je zal aan het werk moeten. Elke dag weer die hele interwebs volkalken met de Waarheid. It's a rotten job, maar jij bent the chosen one!
Iedere dag van je verdere leven zal je je naarstig aan je taak moeten kwijten.

Vertel nog eens iets over WTC7. Daar sidderen die reptilians altijd zo van als je daar weer over begint.

Toe maar! Vertel het maar! Schreeuw het er uit!
En als je morgen opstaat.. weer helemaal overnieuw!

Een soort Groundhog Day zeg maar.. :)

 
At 11:23 p.m., Anonymous bram-guru said...

"Toe maar! Vertel het maar! Schreeuw het er uit!
En als je morgen opstaat.. weer helemaal overnieuw!"

9/11, drugs, leugens en massavernietigingswapens:

Turkije is al eeuwen een belangrijke poort tussen Oost en West. Met name voor de goud/zilver handel met Azie was zij zeer belangrijk. Voor goud en zilver hoef je nu niet speciaal meer via Turkije. Kennelijk nog wel voor drugs. Zeker nu het brandpunt van de drugsteelt zich van Zuid Amerika naar Afghanisatan lijkt te verplaatsen. Download hier een documentaire over Sibel Edmonds. Ze brengt je van 9/11 via de FBI bij de Turks-Amerikaans-Israelische as van drugs en massavernietigingstuig.

http://www.indybay.org/uploads/2007/04/22/kill_the_messenger.wmv

De film biedt ook inzicht in de zaak Valery Plame, de CIA-agente die door Cheney's medewerkers - en mossad agent - Lewis 'Scooter' Libby, werd verlinkt. De aanleiding was dat de Witte Huis maffia vond dat Plame's echtgenoot moest worden gestraft. Deze wilde namelijk niet meedoen aan het fabriceren van leugens waarmee de invasie van Irak moest worden gelegitimeerd. Er is echter meer aan deze zaak. Plame was nu juist betrokken bij onderzoek naar de verspreiding van massavernietigingswapens.

Het ging om het Pakistaanse Khan netwerk, dat de kernbommen beweerdelijk aan zowat alle landjes en groeperingen beschikbaar stelde. En wie zat er achter dit Khan netwerk. Juist ja: Amerika, Zuid Afrika, Israel en Turkije. Toevallig zijn dat landen die geheel in handen zijn van de zionistische wereldmaffia. Terzijde: dat hele Khan netwerk had niet hoeven bestaan. Khan liep in Nederland - toen hij zijn atoomkennis opdeed - al in de smiezen. Vanuit de VS (CIA) werd echter druk uitgeoefend om Khan te laten lopen. Hier de website van Sibel Edmonds: http://www.justacitizen.com/

 
At 11:32 p.m., Anonymous kick-guru said...

Nog meer brampie? Ik zie je nl. in bijna al mijn stoutste dromen spartelen als de beste dijkman die in paniek aan de wal staat te blééren van ellende. Doe me een plezier en en ontlok ons weer een afdruipen van jou kant alhier op zapburu? (lees link)

Waar rook is … is Michael ChertoffHet lijkt wel literatuur van Jerzy Kosinsky. In ‘blind date’ is Kosinskys hoofdpersoon aanwezig bij alle belangrijke gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Maar de werkelijkheid blijkt nog fantastischer. Bij Kosinsky is de toevallige aanwezige slechts toeschouwer. Michael Chertoff is echter nooit toevallig aanwezig en hij speelt bovendien de hoofdrol.
Voor zover ik het nu heb opgeduikeld begint het bij de Cosa Nostra. In 1986 krijgt Chertoff de leiding in de ‘La Cosa Nostra Commission trials’. In 1990 wordt het door H.W. Bush benoemd tot procureur generaal in New Jersey.

In latere jaren blijkt hij een trouwe hulp bij campagnefinanciering van de Bush dynastie. Met de Whitewater affaire (1994) duikt Chertoff plotseling op in Washington. Een man vindt een gewelddadige dood, en een duistere zaak komt aan het rollen waarin Bill en Hillary Clinton een hoofdrol spelen. Michael Chertoff is hoofdonderzoeker in het Republikeinse kamp. 40 miljoen wordt er op ingezet om democraat Clinton uit het Witte Huis te werken. Het mag niet baten. Diverse personen worden vervolgd, maar Bill en zijn vrouw ontspringen ‘bij gebrek aan bewijs’ de dans. Als op 9/11 de WTC-torens bij bosjes neervallen is Chertoff eerstgeroepene om de zaak te onderzoeken. Vanuit het FBI kantoor leidt hij het justitieel onderzoek. Lokale autoriteiten worden aan de kant gezet. De inmiddels gearresteerde ‘dansende Israëliërs’ worden snel vrijgelaten en naar Israël gevlogen. Bewijsmateriaal wordt afgevoerd en vernietigd. Wel worden wonderlijk ongehavende paspoorten gevonden temidden van verpulverde gebouwen. De daders zijn gevonden! Justitieel onderzoek is verder niet nodig. Amerika is nu in staat van oorlog.
Chertoff verlegt zijn aandacht en regisseert de heksenjacht op moslims. 750 worden er zonder enige aanklacht vastgezet. Eén van hen lijkt uiteindelijk met 9/11 in verband te kunnen worden gebracht: Zacarias Moussaoui. Chertoff voert de regie over het proces dat volgt. Dan begint de Enron fraude zaak te rollen (2002). En wie krijgt de leiding? Michael Chertoff. Plotseling maakt hij nu ook de dienst uit in Texas.

Van puinruimen in New York naar financiële malversaties in Texas is geen voor de hand liggende stap. Maar wel voor Michael Chertoff. En dat is niet zijn enige klus. Want Amerika wordt bedreigd. Ook van binnenuit en Chertoff schrijft ijverig aan de Patriot Act. Hij wordt soms zelfs genoemd als de hoofdauteur. 9/11 nabestaanden en burgerrechten organisaties beginnen zich te roeren. Iemand moet die zaken op federaal niveau kunnen afvangen. Wie gaat dat doen? Je raadt het al: Michael Chertoff stapt moeiteloos over van staande naar zittende magistratuur. Hij wordt snel federaal beroepsrechter. Sinds hij zelf de bewijzen zoek heeft gemaakt, weet hij perfect welke vragen hij moet negeren, en welke rookgordijnen hij moet opwerpen. En nu is Chertoff minister van de binnenlandse veiligheid. Dat hij hoogstwaarschijnlijk beschikt over een dubbel paspoort is geen issue. Chertoff is Israelier, en opgevoed in de geest van het zionisme, de Mossad (zijn moeder) en de Talmud (zijn vader). Is er enige lijn te ontdekken in de zaken waarbij dit fantastische figuur met de neus vooraan mocht staan? Inhoudelijk hebben de zaken weinig met elkaar te maken. En de Amerikanen hebben vast geschiktere mensen in hun midden die deze zaken (wel) tot een goed einde hadden kunnen brengen. In mijn analyse is er inderdaad enige samenhang. Competentie was niet gevraagd, en al helemaal niet een grondig onderzoek. Kom niet aan de maffia, de business dealings van de marjonet-president, de endemische fraude in de ‘haute finance’ of de valse vlag operaties die oorlog en totalitaire controle moeten rechtvaardigen.

Wanneer een geruchtmakende zaak niet moet worden onderzocht, de schuldigen vrijuit moeten gaan, en onschuldige bijstanders moeten boeten, dan bel je Michael Chertoff, specialist in duistere zaken, schijnonderzoeken en nepverhalen waarmee wordt rechtgepraat wat krom is. Alleen zo kan ik deze zaken rijmen. Heel goed zelfs. Veel puzzelstukjes vallen plotsklaps op hun plaats.
En mocht je Chertoff ergens voor nodig hebben. Zijn nummer hoef je niet te weten. Als baas van Homeland Security weet-ie wat je op je lever hebt. En indien nodig weet-ie je te vinden. Ik vraag me af of Jerzy Kosinsky zo’n ongelofelijk verhaal als ‘Michael Chertoff’ had durven verzinnen.
Nog een kleine toegift. Chertoff was de eigenlijke eindverantwoordelijke voor het Katrina debakel. En niet alleen voor het falen, maar ook voor de eigenaardige omstandigheid, dat geen hulp werd gezonden. Maar wel huurlingen, van bureau Blackwater, die getooid met overheidsbatch en machinegeweren mochten schieten op weerloze burgers. Is dit wat Chertoff verstaat onder ‘binnenlandse veiligheid’?

 
At 11:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

De reptielen! De reptielen! Waar zijn de reptielen in dit verhaal?! Schrijf over de reptielen, anders komen ze je pakken!

Ennuh, niet ALLE reptielen zijn zionisten, he! Je hebt ook nog goedaardige reptielen.
Maar alle reptielen zijn natuurlijk wel verdacht!

Schrijven maar weer, jochie! Hou ze bezig, die NWO!

 
At 11:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

En wel zelf schrijven, he? Koppiepeests zijn de reptielmensen niet gevoelig voor. Dat werkt niet.

 
At 11:44 p.m., Anonymous jollyjumper said...

braadspitt zei...
En wel zelf schrijven, he? Koppiepeests zijn de reptielmensen niet gevoelig voor. Dat werkt niet.

Braad Spitt
5 Sep, 2006 om 14:08

..en wel degelijk gefinancierd door het NWO:
http://www.nwo.nl/projecten.nsf/pages/1900118604?opendocument

Waar is die reactie van boog eigenlijk gebleven? Toch niet ‘per ongeluk’ verdwenen van dit blog dat censuur en belangenverstrengeling zegt aan te pakken? Z’n reactie in deze post is ook al weg. Vreemd hoor.
http://www.nrcombudsman.nl/artikel/248/nrc-plagieert-van-internet-en-er-maar-op-afgeven.html

 
At 11:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

ach hemeltje! censuur! censuur!
als ik jou was zou ik je contributie voor deze site terugeisen, want dit is een grof schandaal!

 
At 11:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

haha, da's een reactie van mij van 2 jaar geleden! :D Wat moet dat nu weer bewijzen?

Wil je weten waar het over ging?
Dat was in de tijd dat er ook nog wel eens mensen op z'n blog kwamen die een serieuze discussie op wilde zetten (niet ik hoor, maar Boog)

Maar goed, je kan er vast wel een bewijs in vinden dat ik een reptilische zionist ben.
Doe je best, jochie!

Fulfill your destiny! Fight the evil force!

 
At 11:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het blog van Micha Kat dus..

Kat is ook een NWO-reptilian. Wist je dat al? En Demmink is eigenlijk z'n SM slaaf. Wist je dat al?

 
At 12:10 a.m., Anonymous mann-guru said...

Hé brammetje kom nou toch eens van je dijk en houd de studenten naar de waarheid toch niet zo op met je debeliserings gejank! Dat jou soort in paniek geraakt als een dorpsgek begint te erkennen dat het wel mee moet zinken met het schip waarop het leeft en afhankelijk van is, hoeft toch nog niet te betekenen dat je de ware ontmaskeraars van jou jude0-meesters van hun werk af moet houden? Dus haal die keppel van je eikeltje af en studeer mee, want anders ben ik genoodzaakt je vuile was hier net zoals al dat 9/11 gemanipuleer te exposeren brillemans! Hup, bekijk de meegepostte link of kruip anders maar weer snel onder je steen zodat je daar met je eigen soort kan verreken wil je? Heb je niets beters te doen of zo?

The Myth of the Good Jew:

http://www.youtube.com/watch?v=0_Mm-G-VXlc

http://www.prothink.org/

 
At 12:25 a.m., Anonymous fassbinder said...

Iemand heeft mijn naam gebruikt hierboven. Bijzonder kinderachtig!!! Ik heb niets met die malloten te maken.

 
At 12:33 a.m., Anonymous Anoniem said...

wen er maar aan, fassbinder (als jij tenminste weer de echte bent! ;))
Andermans nickname gebruiken vinden sommige complottertjes heel "leuk". Maak je geen zorgen; het is meestal binnen 2 woorden duidelijk dat het om een spoofer gaat.

Als je het wil voorkomen zul je je moeten registeren (en dat is een beetje gedoe op z'n blogger-blog)

Verder moet je het hier een beetje beschouwen als aapjes kijken. Nootjes erbij, en aanschouw de waanzin. Serieus discussieren is niet echt een optie ;)

 
At 12:44 a.m., Anonymous fassbinder said...

Ja, ik kom nog niet zo lang op deze site. Maar het is inderdaad bijna niet mogelijk om ergens normaal over te discussiëren. Er zijn er een paar, die zijn helemaal de weg kwijt. Die zien iedereen met een andere mening als een mossad agent of zoiets.

 
At 12:50 a.m., Anonymous met de kippen op stok said...

Of als een werkloze fotograaf dat incognito er veel genoegen in schijnt te hebben om met hoenderknuppels alhier bram tegen zijn veel sterkere opponenten in het harnas te jagen... NOT. ;)

 
At 11:07 a.m., Anonymous gedem said...

Nog een video met véél rook en vlammmen komende uit beide kanten van WTC 7. Wetend dat dit gebouw uren in brand stond...
http://fr.youtube.com/watch?v=K0CU-teE0bQ

 
At 1:39 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ah, ook al een werkloze fotograaf... en werkloze vliegers... nou nou, ik vermaak me wel als werkloze van jullie belastingcenten...

 
At 6:16 p.m., Anonymous Mr. Monk said...

Ik hou van mooie ronde getallen. Daarom deze honderdste post door mij.

 

Een reactie posten

<< Home