dinsdag, juli 25, 2006

Candy



De 9/11 activisten hebben ontdekt dat saxofonist en Opel-verkoper Hans Dulfer vijf jaar geleden in NRC Handelsblad kritische stukjes schreef over 9/11. Nou ja, het ging eigenlijk om vreemde aandelenschommelingen, niet om torpedo's die het WTC zouden zijn binnengevlogen. Nu hebben ze Hans een mailtje gestuurd om hem te wijzen op al die andere zaken die niet kloppen, zij het dat Hans allang niet meer voor de NRC schrijft.

Hans is de vader van Candy Dulfer. Die blies de WTC torens omver in 6,5 seconden.

Labels: ,

15 Comments:

At 8:31 a.m., Anonymous Anoniem said...

Voor iemand die geen vragen heeft en zeker geen antwoord op logische vragen lijk je wel erg veel op de juiste fora rond te hangen dat je dit allemaal weet.

Waar je mee omgaat wordt je besmet. Kijk maar uit, Billy ;)

 
At 11:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

De krant van wakker Nederland.

In de grote oorlog waren ze fout, deze keer ook of komt het deze keer wel goed?

 
At 11:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

Het lijkt erop dat je inspiratie een beetje op begint te raken billy (of moet ik zeggen anonymous, crap of johnny?). En dat al na 1 week...

Is het beste onderwerp dat je kunt verzinnen een email die iemand gestuurd heeft aan H Dulfer? Heb je niets belangrijkers te melden?

Waarom heb je niet over de verdachte handel in put-opties?

De 9/11 Commissie onderzocht de handel en kwam tot de conclusie dat de koper geen betrekkingen had met AQ dat er daarom dus niets verdachts aan was.

Dat is een beetje raar vind je niet? Zeker als je bedenkt dat de FBI geen bewijs heeft dat OBL achter de aanslagen zat.

De 9/11 Commissie vond het sowieso niet zo belangrijk wie er achter de aanslagen zat. Ze schrijven in hun rapport dat de vraag wie de aanslagen gefinancierd had niet van belang was. Begrijp jij dat? Ik niet in ieder geval.

Als iemand vermoord wordt door een huurmoordenaar zou de politie dan zeggen dat het niet belangrijk is om te achterhalen wie de opdracht heeft gegeven en de moordenaar heeft betaald? Kom op zeg!

Misschien straks een leuk stukje over de connectie tussen de CIA en de Pakistaanse ISI. Iets over de 100.000 dollar die verstuurd werd naar Mohammed Atta in opdracht van Mahmud Ahmed, hoofd van de Pakistaanse ISI. De ISI is naar eigen zeggen een tak van de Amerikaanse CIA...snap jij het nog?

Wederom een gemiste kans...maar dat zijn we inmiddels wel gewend van de 'weblog'...

 
At 2:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hoe langer Billy zich onttrekt aan wat logische vragen, hoe meer het zicht werpt op zijn intentie met deze blog.

Geen discussie, alleen maar stukjes plaatsen zonder weerwoord.

Dat is prima, maar dat kan hij ook gewoon even zeggen in zijn eerste post.
"Nu 9/11 conspiracy 'mainstream' gaat, wordt het tijd eens met andere ogen te kijken naar de ongeloofwaardige feiten over wat complotdenkers "de grootste misdaad" van de eeuw noemen. Hoe staat het met de betrouwbaarheid van de gepresenteerde feiten? Wat klopt er allemaal van die beweringen? "

Het lijkt er inmiddels op dat Billy helemaal niet geinteresseerd is in de vragen die hij zelf stelt. Dat zegt meer over hem dan over anderen die zich daar wel mee bezig houden.

 
At 7:10 p.m., Blogger Billythekid said...

Beste fans, ik ben er nog, ik lees u dagelijks, ten minste 2 x per dag, maar als ik op alle reacties moet ingaan heb ik daar een dagtaak aan, nog los van het feit dat een aantal van uw vragen wel erg retorisch c.q. herhalend zijn, en zoals eerder gezegd: ik ben niet 24/7 online. De voetballinks ken ik, maar aangezien u in zowat elke blog in NL uw commentaren achterlaat, laat ik die liever achterwege. De Diverse Links had moeten verwijzen naar een Planet pagina. Tot slot: En ik ben niet "Bollie Boos", is dat een andere vijand van u? Morgen weer een langere blog.

 
At 7:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

Top, ik kijk er nu al naar uit, wetende dat het eenrichtingsverkeer zal zijn (als ik het goed begrijp).

 
At 12:32 a.m., Anonymous Anoniem said...

Mensen een rad voor de ogen draaien, zodat de echte daders van deze massamoord vrijuit kunnen gaan is een heftige bezigheid.
Besef je eigenlijk wel waar je mee bezig bent Billy ???????
Mensen zullen uiteindelijk toch wel het hele verhaal te horen krijgen. Je kan dat niet tegen houden Billy. Ook al zou je dat willen.

 
At 8:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

Mensen een rad voor de ogen draaien, zodat de echte daders van deze massamoord vrijuit kunnen gaan is een heftige bezigheid

Mensen een rad voor de ogen draaien door een hoop flauwekul te verspreiden ook.

 
At 9:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

Mensen een rad voor de ogen draaien door een hoop flauwekul te verspreiden ook.

En dat is precies wat billy en zijn alter ego's doen hier. Triest hoor....

 
At 9:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

Lachen, die conspiracy lui, zelfs een verkeerd linkje wordt de makers van dit log aangerekend. Al begrijp ik het wel: komt er weer zo'n vervelende stoorzender hun mooie 'idealen' verstoren. Zal wel vaker gebeuren, vrees ik, niet alleen hier. Ze hebben dus zelfs met opzet zitten posten in voetbalforums omdat die veel gelezen worden. De rest van het forum gaat voornamelijk over voetbal. Ik zie het al voor me: je zit in Vak C naar de wedstrijd te kijken en ineens denk je: 9/11.

 
At 11:26 a.m., Anonymous Anoniem said...

komt er weer zo'n vervelende stoorzender hun mooie 'idealen' verstoren

Mooie idealen?

 
At 1:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik moet sterk denken aan Jehova's getuigen. Straks komen ze bij je aanbellen met de voet tussen de deur. 'Mogen we even met je praten?'

 
At 2:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

en ik moet sterk denken aan liegebeesten en klikspanen

Maar even serieus...

Wil een van de 'debunkers' nog reageren op het feit dat de ISI 100.000 dollar naar Atta stuurde?

Of op het feit dat Mahmud Ahmed, het hoofd van de ISI, op de ochtend van 9/11 in de VS was en een ontbijtje nuttigde met Bob Graham en Porter Goss?

 
At 9:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

Here are some links that I believe will be interested

 
At 10:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 

Een reactie posten

<< Home