zondag, juli 23, 2006

Boeven


"Ik kan nog niks beloven (...) maar vandaag ben ik wel heel snel mijn "What’s The Truth" DVD’s kwijtgeraakt aan mensen die allemaal geïnteresseerd waren en de DVD ook zeker gingen bekijken.

Ik merk op dat juist niet universitair geschoolde mensen minder moeite hebben (mijn ervaring) dat hun eigen regering een stelletje boeven is. Hoe hoger je opleiding, des te meer rationaliseringen en natuurlijk zit je waarschijnlijk materieel gezien dan ook meer bij de heersende klasse.

Een monteur die bij een energiebedrijf werkt begon meteen over de moord op Kennedy en dat hij toen hij nog ambtenaar was een hele strenge eed moest afleggen. Daarna merkte hij op dat het voorbeeld van Verdonk liet zien dat die eed kennelijk niet geld voor bewindslieden".


We zullen ons geen oordeel aanmatigen over het verschil tussen hoger en lager opgeleiden en ook de overige conclusies van deze 9/11 blogger laten we even voor wat het is, maar "hoe hoger je opleiding, des te meer rationaliseringen" toont een interessant dilemma aan voor 9/11 activisten: ten eerste dat hoger opgeleiden er niet op voorhand van uitgaan dat hun eigen regering "een stelletje boeven" is en ten tweede zich blijkbaar evenmin knollen voor citroenen laten verkopen. Net zomin als de officiële media trouwens. Of wordt de 9/11 Truth Movement dan toch nog een echte arbeidersbeweging? Krijgen we een herhaling van Telegraaf rellen? Of zouden lager opgeleiden ook kunnen rationaliseren? We durven er bijna een T shirt om te verwedden.

Labels:

15 Comments:

At 12:24 a.m., Anonymous AK said...

Als de waarheid rond 9/11 aan het licht komt dan zullen de medeplichtigen ook vervolgd worden.

Dat zijn dus ook de mensen die wel weten hoe het zit (billy?) maar die hun uiterste best doen om disinformatie te verspreiden en de schuldigen te beschermen.

 
At 9:14 a.m., Anonymous Klaas said...

De bekende ongenuanceerde mening van de 911 activisten. In de juistheid van hun beschuldigingen zijn ze niet geinteresseerd. Anderen verspreiden disinformatie. Niet dat er ook maar een hout klopt van hun 'feiten'.

 
At 9:40 a.m., Anonymous AK said...

De bekende ongenuanceerde mening van de 9/11 apologisten. In de juistheid van het 9/11 Commissie Rapport zijn ze niet geinteresseerd. Ze verspreiden disinformatie. Niet dat er ook maar een hout klopt van hun 'feiten'.

The 9/11 Commission Report: A 571-Page Lie
By Dr. David Ray Griffin


of als je liever een video kijkt:

Truth and Politics By Dr. David Ray Griffin

 
At 9:56 a.m., Anonymous AK said...

Het valt mij op dat de 9/11 apologisten wel continu generaliseren en de 9/11 sceptici afschilderen als idioten maar dat geen van hen nog het 9/11 Commissie Rapport heeft willen verdedigen.

Het is of het een of het ander. Of je gelooft het 9/11 Commissie Rapport of niet. Waarom durft niemand hier keihard te zeggen dat hij/zij gelooft wat er in het 9/11 Commissie Rapport staat?

Is het omdat ze bang zijn dat ze dan om de oren geslagen worden met de aantoonbare grove leugens en omissies van dat rapport?

 
At 11:03 a.m., Anonymous Democraat said...

Jammer dat wederom een kans op gedegen behandeling van logische vragen wordt gemist.

Gewoon het klootjesvolk belachelijk maken, het aloude liedje dus.

Vooral niet de inhoud behandelen.

 
At 1:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

It doens't make any difference what you all say

If you're smart you join us:
www.mediablackout.nl

 
At 2:18 p.m., Anonymous Crap said...

"Het is of het een of het ander. Of je gelooft het 9/11 Commissie Rapport of niet. Waarom durft niemand hier keihard te zeggen dat hij/zij gelooft wat er in het 9/11 Commissie Rapport staat?"

Kijk, dat is nou het verschil tussen jullie en ons. Er staan natuurlijk missers, onduidelijkheden en omissies in dat rapport, dat trouwens ruim 500 pagina's beslaat, en zelfs door jullie activitisten niet van voren naar achteren is gelezen, ook al doe je telkens alsof. Maar zijn die omissies vervolgens het bewijs van een door Bush cs geregisseerde massamoord? Laat me niet lachen. Zeker niet met de door jullie gepresenteerde rammelende bewijzen.

 
At 2:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

De 9-11 jongens lezen geen helemaal rapporten, alleen Amerikaanse 911 complotsites, die 1 op 1 vertaald worden.

 
At 2:38 p.m., Anonymous Democraat said...

Kennelijk ken je die jongens erg goed. Ben je er ook zo een?

 
At 2:38 p.m., Anonymous AK said...

Er staan natuurlijk missers, onduidelijkheden en omissies in dat rapport

I rest my case...

En crap, ik heb het rapport trouwens wel helemaal gelezen hoor. Het staat hier in de boekenkast tussen de inmiddels behoorlijk grote collectie literatuur over 9/11.

 
At 4:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Degene die je aanhaalde in je artikel (Audi) heeft ook gereageerd in de comments van het volgende artikel. Dat schept een iets duidelijker beeld met wat voor crapuul je te maken hebt. Iedereen die 9-11 niet ziet als een samenzwering is volgens A. een moslimhater. En om dat kracht bij te zetten wordt Nazi-terminologie gebruikt. Commentaar wordt niet geduld door de 9/11 samenzweerders, zoveel is duidelijk.

http://www.ditkannietwaarzijn.nl/?p=109

 
At 5:03 p.m., Anonymous Democraat said...

Eerst is het [Audi], dan de 911 samenzweerders. Doen ze allemaal zo of generaliseer je hier een beetje?

 
At 9:44 a.m., Anonymous Anoniem said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

 
At 3:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

 
At 11:05 a.m., Blogger Bas Mati said...

Lol. Dus mensen die geen universiteit hebben zijn niet hoger opgeleid volgens onze schattige complotters?

Lieve complotters. Ik doe geen universiteit (maar hbo), maar ik zie toch echt in dat jullie complotters een stelletje sociaal gehandicapte sukkels zijn met te veel tijd. En dat jullie dan ook nog het lef hebben om de mate waarin iemand in staat is te "rationaliseren" te linken met iemands opleiding, daar wordt ik gewoon agressief van. Sorry.

 

Een reactie posten

<< Home