zaterdag, september 09, 2006

Overbelasting


Complotdenkers zien overal spoken. Ditkannietwaarzijn, de spreekbuis van de 9/11 complotdenkers, is stellig overtuigd van een geheime actie om de site het zwijgen op te leggen.

"Donderdagavond, direct nadat wij in de uitzending van het NOS Journaal zijn geweest is onze server plat gegooid en vrijdagavond, direct nadat wij te zien waren in de uitzending van Netwerk, is onze server weer plat gegooid. Hoe dit heeft kunnen plaatsvinden is zowel voor ons als voor ons server/hostingbedrijf een raadsel. Dat het niet komt door het vele dataverkeer dat gegenereerd kan worden na een dergelijke uitzending is imiddels al wel duidelijk."

"Wel willen wij u vooraf al waarschuwen dat als deze lijn zich voortzet onze server zondagavond, na of tijdens de uitzending van Zembla of de Radio 1 uitzending van Joris Jansen, wel weer eens om onverklaarbare redenen weer niet te bereiken is. Helaas kan dit wel eens de wijze zijn waarop gepoogd wordt om het grote publiek, dat na een dergelijke uitzending onze naam in beeld ziet, te weerhouden om kennis van de aanslagen op 11 september te nemen."

Een raadsel? Zou het kunnen dat direct na de uitzendingen kijkers massaal gingen surfen en de server dat niet trok? Oftewel: overbelasting? Ongetwijfeld heeft Ditkannietwaarzijn een bescheiden accountje bij de serverprovider met een datalimiet. Inderdaad grote kans dat de site er morgen dus weer uitligt. Allemaal het werk van duistere krachten.

2 Comments:

At 11:21 a.m., Anonymous Racer said...

Billy, het is zaterdag en je bent in NYC, heb je geen tijd voor een catastrofisch en catalyserend bezoekje aan de freaks op Ground Zero met hun inside-job borden? Onze vriend Les Jamieson is ook vast aanwezig!

 
At 12:22 p.m., Blogger Billythekid said...

Nee, ik was er maar een paar dagen, wel foto's gemaakt op Ground Zero die ik maandag publiceer. Daar waren geen complotdenkers, wel veel tv ploegen.

 

Een reactie posten

<< Home