zondag, september 03, 2006

Trojaans Paard


We komen nog even terug op Mat Herben, die de Nederlandse versie van de documentaire Loose Change inleidt. Je zou verwachten dat de complotdenkers daar heel blij mee zijn. Eindelijk eens een Nederlands politicus die zijn nek over 9/11 durft uit te steken. Zocht de partij Ditkannietwaarzijn niet een lijsttrekker? Zit er een fusie in met de LPF?

Maar nee, die Herben is foute boel. Zit in de VS om zich te laten voorlichten over de voortgang van het gevechtsvliegtuig JSF, dat in Nederland op termijn de F-16 zou moeten vervangen. Kijk, dat vinden de complotdenkers verdacht. "Ze hebben Matt (...) als mol in de LPF gebracht, en nu moet hij de 9/11 beweging kapen," lezen we in de commentaren. "Het is ook zo toevallig allemaal dat die 9/11 docu uitgebracht wordt en Matt (...) mag zijn commentaar erop geven. Hij zit op dit moment in de VS?! Wat doet hij daar?! De komende opdrachten doorspreken?"

"Matt (...) die de 9-11 beweging op de politieke agenda gaat zetten!? Of voert hij stiekem de agenda uit van de NWO (New World Order)? Ooit gehoord van de illuninati cards? Zoniet dan is het tijd om te gaan scroogelen. In dit kaartspel komt naar voren dat de illuminati uiteindelijk een revolutie willen trickeren. Dit kaartspel dateert uit 1990 en heeft in 1994 prijzen gewonnen. Door geheime diensten is getracht om de uitgave tegen te gaan."

"In een topic van een paar weken terug begon deze pipo over moslimterrorisme vanaf het jaar 1800. Nu gaat hij beweren dat 9-11 staat te wankelen, die vent is gek. Dat hij lid is van de vrijmetselaars doet mij alleen wantrouwen ook al zit hij onderaan de trap, hij zal wel een hielelikker zijn gezien het JSF project omdat Pimmetje het zo had gewild ( maar niet heus). Wat doet hij IN HEMELSNAAM op de dvd als intro???? Straks wordt onze hele strijd naar beneden getrokken met die vage Pentagon beweringen zoals Alex Jones ook altijd loopt te zeggen. Op 1 of andere manier wordt daar altijd alle aandacht aan geschonken. Laat Matje maar eens gebouw 7 uitleggen incl. de gesmolten ijzer zwembaden. Politici die ineens op 9-11 dvd’s intro’s gaan geven, het moet niet gekker worden!!!"

Het moet inderdaad niet gekker worden, scheepstoeter Alex Jones krijgt hier ook nog een veeg uit de pan. Schisma in de complotgelederen?

"Mat Herben, goh, als er één iemand de 911-truth beweging in discrediet kan brengen is hij het wel. Die kerel moet gewoon lekker blijven doen waar ie goed in is: vliegtuigspotten."

Ja, dat kan Mat goed. In 2002 was hij getuige-deskundige in een zaak bij Nederlandse spotters die in Griekenland werden gearresteerd wegens het 'bespioneren' van vliegtuigen op een militaire basis in Kalamata. Mat wist het Griekse hof ervan te overtuigen dat vliegtuigspotten in Nederland een hobby is en dat de jongens niet als doel hadden te spioneren.

"Matt (...) Herben, die laatst een blik liet werpen op zijn allerliefste - al ziend oog - vrijmetselaars tempel in een kro programma? oh nou laat maar, van hem mot ik niks hebben."

"Aan de andere kant lijkt mij Mat Herben nou uitgelezen iemand die _voor_ de NWO is. Daar heeft ie zich tot nu toe als paradepaardje voor opgesteld met zijn rechtse programma. Kortom, ik verwacht een addertje onder het gras."

"Het lijkt me logischer dat Herben wéér gebruikt wordt door de wapenindustrie om een beetje te roeren in de nederlandse politiek. Vergeet niet dat Fortuyn TEGEN deelname aan de Joint Strike Fighter en dat Herben direct na zijn dood bekend maakte dat de LPF VÓÓR de JSF was!!! Ik verwacht dat Herben straks een ‘kritisch’ onderzoek gaat doen naar 9/11, waaruit dan toch blijkt dat de officiële verklaring klopt. Dit is ALTIJD het verloop van dergelijke onderzoeken en ook meteen de reden van deze onderzoeken. Niet om de waarheid te achterhalen, maar om het te verbergen! Pas op voor dit Trojaanse paard!!!"

"Zou het niet tactisch zijn om Alex Jones hierover op te bellen tijdens zijn uitzending en hem vervolgens over Herben te vertellen? Weet half Amerika het ook meteen. Eventueel zou ik bereid om dat zelf te doen. Maar op zich weet ik zelf niet heel veel te vertellen over Herben. Dus als iemand anders zich geroepen voelt: “be my guest”. Ik zou Alex simpelweg bellen om hem te melden dat er een Nederlandse politicus naar de VS onderweg schijnt te zijn om daar wat leden van Congress aan de tand te voelen over 9/11. Daar zou ik het verder bij laten. Het is dan vervolgens aan Alex om zelf contact op te nemen met Herben, en tevens zijn eigen contacten in Washington in te schakelen etc. Bijkomend voordeel: als de Amerikaanse 9/11-beweging nu al bekend raakt met Herben, dan kan Herben weleens veel sterker komen te staan qua persoonlijke veiligheid enzo. Want stel, worst case scenario, dat Herben binnenkort vermoord wordt, dan is hij geen onbekende voor de Amerikaanse 9/11-beweging etc."

Mat, welkom in complotland. Je kunt nu nog hard weglopen!

3 Comments:

At 2:58 p.m., Anonymous Racer said...

"Mat, welkom in complotland. Je kunt nu nog hard weglopen!"

Herben is een kwezel maar is hij ook paranoide genoeg om een 9/11 denier te worden? Ik denk vooralsnog dat hij gewoon onnozel is en zich er niet erg in verdiept heeft, in tegenstelling tot bv. Meacher & von Bulow, die gewoon een anti-amerikanistische agenda hebben. Dat beseffen de nederlandse complottertjes waarschijnlijk ook, vandaar dat wantrouwen. Als Mat straks terugkomt uit de VS en vrolijk roept dat zijn bedenkingen bij nader inzien verdwenen zijn, kunnen de infostrijders dat zonder gezichtsverlies incasseren: "oh we wisten allang dat die Herben een shill was van de New World Order".

 
At 3:55 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Laten we ook vooral niet vergeten dat de verkiezingen er weer aankomen.
Iedere kiezer is er eentje..

 
At 5:08 p.m., Anonymous Joost said...

Zijn we met z'n alle vergeten dat Mat Herben het jaar VOORDAT Pim Fortuyn door een gek zou zijn neergeschoten, was uitgeodigd op de Bilderbergers bijeenkomst. Opzich al verdacht te noemen. Ook weten we wie er van de CDA dit jaar in Canada was uitgenodigd nl: Maxime Verhagen. Deze zal wel de kar moeten gaan trekken als het gaat om europese eenwording (complete lijst http://www.prisonplanet.com/articles/june2006/110606Attendees.htm)

Hij zal ons wel gaan vertellen dat WIJ het niet snappen, dom zijn, en het daarom door onze strot geduwd zal worden.

 

Een reactie posten

<< Home