dinsdag, oktober 17, 2006

James krijgt een lesjeJames H. Fetzer, de lijstduwer van de Amerikaanse 911 bedrog beweging, die zich op zijn homepage aanprijst als "distinguished McKnight University Professor Emeritus" van de University of Minnesota Duluth, wordt hier de les gelezen door Bill O'Reilly. De grammofoonplaat die Fetzer normaal afdraait krijgt niet veel kans.

10 Comments:

At 11:14 p.m., Blogger Braad Spitt said...

en dit is nu zo'n voorbeeld waarbij ik de interviewer nog vele malen afstotelijker vind dan de geïnterviewde..
Dit is werkelijk ieder doorzichtig trucje in het boekje.. ik wil dat discussies over argumenten gaan, maar O'Reilly bedrijft ook enorme demagogie. Hij gebruikt minstens een keer of vier het "you guys hate america"-argument en dat is pure demagogie. Precies hetzelfde, en geen haar beter, dan dat ik constant op conspiracy sites wordt verweten een Bush-supporter te zijn.
O'Reilly heeft de camera's en regie aan zijn zijde en dan zijn dit soort machinaties irritant goedkoop.
Neuk Fox, neuk alle news media die gerund worden door Murdock. Dat IS een man met veel macht en daar hoef je geen conspiracist voor te zijn.

 
At 11:20 p.m., Blogger Braad Spitt said...

ik bedoel: je hebt dit soort garbage niet nodig.
.
Hetzelfde wanneer je graag zou dingen willen weten als: op welke manier passen elementen binnen de pakistaanse geheime dienst in het hele plaatje dat je? En dat vervolgens een hele hoop lawaai gaan maken dat het allemaal een groot vooropgezet plan is van "de NWO". Ja, dank je, maar niet heus.
.
Waarom overdrijven als je al genoeg hebt?

 
At 6:38 a.m., Blogger Billythekid said...

O'Rielly (geen Reilly) is bekend als een hard hitter, dus het is een beetje zijn stijl. Het is op de rand, dat geef ik toe, maar er komen ook een aantal zinvolle argumenten voorbij, en ik heb te veel interviews gezien waar Fetzer zijn verhaaltje mag afratelen, ook al klopte er geen hout van.

 
At 11:19 a.m., Blogger Braad Spitt said...

ow rielly?? :)
maar nee, ik vind dit zwaar over de rand. Niet dat ie Fetzer z'n verhaal niet laatvertellen, maar de manier waarop; het heeft te veel elementen van een schijnproces.

 
At 12:21 p.m., Anonymous Racer said...

Eh, het is wel O'Reilly, check
www.billoreilly.com
Tja Fox News ligt een beetje gevoelig he.
Is 'Billy' een verwijzing naar 'BillO'Reilly' ? ;*)

 
At 2:34 p.m., Blogger Billythekid said...

Naam aangepast

 
At 7:27 p.m., Blogger Smith&Jones said...

Ja! Dit is de manier. Fantastisch die Bill, iemand uitnodigen om niet aan het woord te laten en voor eikel uit te maken. Goede opzet. James zei toch duidelijk dat-ie Amerika haat en in aliens gelooft,wrijf dat er maar eens goed in.

Bush is geen moordenaar,hij is zeker niet verantwoordekijk voor de duizenden geneuvelden Amerikanen in Iraq en nog maar te zwijgen over de tienduizenden verminkten.

Was ik maar in de getto geboren en kansloos zodat ik gerecruteerd kon worden,gepaaid met een opleiding in het vooruitzicht, om de olie te stelen..uh..democratie te brengen om vervolgens zonder benen en vergeten door het leger zonder enige tegemoetkoming mijn dagen te slijten in het nieuwe Paradijs.

Bush is heilig!
If you're not with us you're with the terrorists!

 
At 9:19 p.m., Anonymous racer said...

"om vervolgens zonder benen en vergeten door het leger zonder enige tegemoetkoming mijn dagen te slijten"

en daarna Michael Moore aan te klagen :*)

http://www.thestate.com/mld/thestate/entertainment/movies/14709855.htm

"The work creates a substantially fictionalized and falsified implication as a wounded serviceman who was left behind when Plaintiff was not left behind but supported, financially and emotionally, by the active assistance of the President, the United States and his family, friends, acquaintances and community," Damon says in his lawsuit.

 
At 10:12 a.m., Anonymous Anoniem said...

bla bla shit spitt is ook hier gearriveerd!

 
At 6:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Er wel degelijk een aantal buitenlandse kranten geweest die over het 911 bedrog geschreven hebben.

In Noorwegen 3 x de voorpagina van de grootste kranten nog voor het 5-jarig jubileum.

 

Een reactie posten

<< Home