maandag, oktober 16, 2006

Kabeljauwse twisten


Hoe verdraagzaam zijn de complotdenkers? Weinig. "Je bent gewoon iemand die anderen probeert tegen te houden in het ondekken van wat er op 11 september werkelijk gebeurt is en je wil niet dat het via een onafhankelijk onderzoek naar boven wordt gebracht," lees je dan weer als iemand bij Ditkannietwaarzijn probeert een paar kritische vragen te stellen. "Het enige wat je probeert te doen is iedereen hier een loer te draaien." Of zo iemand wordt meteen weer als een AIVD'er gebrandmerkt. 'Misinformant' is een andere favoriete term van de complotters om een discussie in de kiem te smoren.

Maar het kan blijkbaar nog erger. Bij het forum van Loose Change - de documentaire die vorige maand nog bij BNN te zien was - is de pleuris uitgebroken, zo lezen we bij Screw Loose Change (een complotontkennerssite). Daar is een zekere Russell Pickering verbannen. Die geloofde namelijk dat er wel degelijk een verkeersvliegtuig het Pentagon is binnengevlogen.

De stalinistische moderators vinden zo'n dissident niet kunnen en dus mocht hij niet meer posten. Dat schijnt daar wel vaker te gebeuren. Maar toen begon Dylan Avery, het opperhoofd en samensteller van Loose Change, zich ermee te bemoeien, en die heeft Pickering weer teruggroepen, terwijl hij de admins hun verantwoordelijkheid ontnam. Daarna volgde een massa-ontslag van woedende complotters.

Tja, de complotdenkers worden het natuurlijk nooit met elkaar eens. Met noplaners en planers en controlled demolition-gelovigen en ongelovigen zijn de Hoekse en Kabeljauwse twisten niet ver weg. De 9/11 beweging gaat ruziƫnd ten onder.

7 Comments:

At 10:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat jullie nou van die tollerante softies zijn.

Braad is nogsteeds van mening dat gebouw 7 razendsnel naar beneden kwam.

Regelrechte landverraad om zoiets te vinden. Maar zeggen jullie er iets van? Nee, joh lekker pappen en nathouden he.

 
At 6:24 a.m., Blogger Billythekid said...

Landverraad? Echt waar?

 
At 9:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

Leg eens uit, hoe kan je in Nederland landverrader zijn als de aanslagen in de VS hebben plaatsgevonden?

 
At 4:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Volgens de "redactie" van Zapruder zijn de journalisten van NRC en Volkskrant col-la-bo-ra-teurs van de NWO. Want de amerikanen gaan in de internationale pers turven hoe vaak er lelijk over ze geschreven wordt. Dus zijn nederlandse journalisten NWO-hoeren, logisch toch?

 
At 6:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

braat spitt mischien heb je hier wat aan? Dit heeft mij in ieder geval doen inzien, dat jou wereldbeeld ook druipt van eringestampte koek...
http://video.google.nl/videoplay?docid=-8701863412120241475&q=mormonism

 
At 10:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

aaaaaaaaaaahhhhhhh...Braad hier ook al?

 
At 7:09 a.m., Anonymous Anoniem said...

B_S: wat een ratterige spirit heb jij toch man! Heb je het moeilijk gehad op het schoolplein? Altijd als laatste gekozen? En daaron heb je je als een glibberige slijmbal ontwikkeld, zodat je geen klappen opliep van de bullies? Met zo`n mentaliteit kan je hitler een hand geven, want die is in zijn jugend ook zo mishandeld!!! he he he...
Ik wes je sucses met het verzamelen van je onderdanige indoctri-zuigers rattenvanger van jammeren...

 

Een reactie posten

<< Home