dinsdag, oktober 10, 2006

WTC7Voor het eerst is er een filmpje opgedoken waaruit blijkt hoe groot de schade aan gebouw WTC7 was. Complotdenkers beweren nog altijd dat er niets aan de hand is geweest, afgezien van een paar kleine brandjes.

10 Comments:

At 8:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

Nieuwe video over de vernietiging van WTC7.

"it's blowin' boy"
"did you hear that?"
"keep your eye on that building, it will be coming down soon"

"the building is about to blow up, move it back."

"we're walking back 'cause this building is about to blow up"

""We were watching the building [WTC7] actually ‘cause it was on fire… the bottom floors of the building were on fire and… we heard this sound that sounded like a clap of thunder… turned around -- we were shocked to see that the building was ah well it looked like there was a shockwave ripping through the building and the windows all busted out… it was horrifying… about a second later the bottom floor caved out and the building followed after that… we saw the building crash down all the way to the ground… we were in shock."
Live 9/11 verslag van 1010 WINS NYC News Radio

 
At 9:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ben benieuwd Billy, erken je het bestaan van Operatie Gladio?

 
At 10:15 a.m., Blogger Braad Spitt said...

is die 'anonymous' in het eerste comment nu Arie Kanarie zelf die maar weer eens zijn baggerfilmpje loopt te pluggen?
En wat moeten we nu weer met die twee citaten? Is dat 'bewijs'? een 'aanwijzing'?

Citaat 1 is een mooi voorbeeld dat het inderdaad al duidelijk was voor de brandweerman in de straat dat WTC7 zo verzwakt was dat het weldra zou instorten. Het komt dus NIET als een verrassing.
Dat die de term 'blow up' gebruikt ga je natuurlijk hardnekkig interpreteren als 'opblazen met explosieven'. Ik durf te wedden dat als je de betreffende persoon opspoort en vraagt wat ie precies bedoelde dat ie zal vertellen dat ie wilde zeggen dat de boel inelkaar zou storten (voor zover dit nog niet gedaan is).
Als dat niet het geval zou zijn zou dat moeten betekenen dat a) de brandweermannen (die eerder die dag meer dan 300 collega's verloren) net zo makkelijk meededen met het complot en b) dat ze er blijkbaar gewoon openlijk in bijzijn van een camera over praten.
Nou nou, wat een uiterst waarschijnlijke optie weer!

Citaat 2 beschrijft hoe de boel inelkaarklapt: ja, er komt flink wat lawaai en wellicht een schokgolf bij kijken als onderin een 166 meter hoge wolkenkrabber iets begint in te storten. Goh wat eigenaardig toch! Heeft die persoon het ergens over explosieven? Welnee!

En je haalt deze 2 citaten aan omdat?...
Zijn dit de twee beste voorbeelden dat er stiekem explosieven gebruikt zouden zijn? Dan lijkt 't me nogal een magere zaak.
Vergeet je ook niet naar andere citaten te kijken? (.. en liefst in context; dat wil nog wel eens belangrijk zijn!)

 
At 10:33 a.m., Blogger Braad Spitt said...

pff.. even een alinea opnieuw.. beetje warrige zinnen.

Citaat 1 is een goed voorbeeld dat het duidelijk te zien was dat WTC7 zo verzwakt was dat men vantevoren al wist dat ie zou gaan vallen. Het kwam niet als een varrassing.
Dat ie de term 'blow up' in de mond neemt KAN je natuurlijk interpreteren als 'opblazen met explosieven', en dat is natuurlijk de reden dat je dit citaat aanhaalt. Maar ik durf te wedden dat wanneer je de betreffende persoon opspoort dat ie je zal vertellen dat hij niet doelde op explosieven maar dat hij alleen maar wilde zeggen dat hij wist dat WTC7 in zou storten.
Maar ja, waarom zou je je bron gaan verifieren als je zo'n mooie zin in handen hebt, he?

(da's al een beetje beter.. meer koffie!)

 
At 3:05 p.m., Anonymous Crap said...

De brandweer heeft tav WTC7 verklaard dat het gebouw op instorten stond, en dat je dat vooraf ook kon horen/zien.

 
At 5:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

blow up

1. To come into being: A storm blew up.
2. To fill with air; inflate: blow up a tire.
3. To enlarge (a photographic image or print).
4. To explode: bombs blowing up.
5. To lose one's temper.


collapse

1. To fall down or inward suddenly; cave in.
2. To break down suddenly in strength or health and thereby cease to function: a monarchy that collapsed.
3. To fold compactly.

Maar wat weten die Amerikanen nou van de Engelse taal. Wat zijn het toch een domkoppen. Zeggen ze 'opblazen' bedoelen ze 'instorten'. Die explosie die je op de achtergrond hoort zal er ook wel later in gemonteerd zijn.

well it looked like there was a shockwave ripping through the building and the windows all busted out… it was horrifying… about a second later the bottom floor caved out and the building followed after that…

Een seconde na de klap volgde de instorting. Maar hij zal zich ook wel vergist hebben.

Wat een stommerds zijn die Amerikanen toch. Gelukkig zijn hier op de site een stel nuchtere Hollanders die al deze uitspraken keihard ontkennen...uh...weerleggen.

Ik durf te wedden dat als je de betreffende persoon opspoort en vraagt wat ie precies bedoelde dat ie zal vertellen dat ie wilde zeggen dat de boel inelkaar zou storten (voor zover dit nog niet gedaan is).

hahahhahaha...goed argument ja.

 
At 5:45 p.m., Anonymous Martin said...

Ook een quote gevonden. (Fireman) Hayden: Yeah, we had to pull everybody back. It was very difficult. We had to be very forceful in getting the guys out. They didn’t want to come out. There were guys going into areas that I wasn’t even really comfortable with, because of the possibility of secondary collapses. We didn’t know how stable any of this area was. We pulled everybody back probably by 3 or 3:30 in the afternoon. We said, this building is going to come down, get back. It came down about 5 o’clock or so, but we had everybody backed away by then. At that point in time, it seemed like a somewhat smaller event, but under any normal circumstances, that’s a major event, a 47-story building collapsing. It seemed like a firecracker after the other ones came down, but I mean that’s a big building, and when it came down, it was quite an event. But having gone through the other two, it didn’t seem so bad. But that’s what we were concerned about. We had said to the guys, we lost as many as 300 guys. We didn’t want to lose any more people that day. And when those numbers start to set in among everybody… My feeling early on was we weren’t going to find any survivors. You either made it out or you didn’t make it out. It was a cataclysmic event."

 
At 6:36 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Ja joh Anonymous, met quote-mining kom je een heel eind!
En nou heeft die stoute brandweerman dus het hele complot verraden! Zomaar,zonder een spoortje twijfel, zonder blikken of blozen deelt ie de wereld mee dat ie weet dat ze het gebouw zometeen gaan opblazen met explosieven. Nou, daar zullen de crab-people van de New World Order wel blij mee geweest zijn. Hadden ze nog zo hun best gedaan om de boel geheim te houden!
.
Nou nou, KEIHARDE argumenten heb je daar. Ik zou zeggen, stap er mee naar Peter R. de Vries.
.
Treurig hoor als je je aan dit soort woordspelletjes van een paar uitgezochte quotes uit de vele die beschikbaar zijn om aan te tonen dat je een zaak hebt..
Des te opmerkelijker is het dat als je het idee loslaat van die explosieven dat je een stuk minder selectief/creatief met alle beschikbare ooggetuigeverklaringen hoeft om te springen.
Maar ja, al die anderen zitten natuurlijk ook in het complot. Da's logisch!
.
Maar goed, werk aan de winkel dus voor je: spoor de mensen op en zorg dat ze er een zaak van maken! Straks zijn "ze" je nog voor!
Of blijf je lekker 'on the safe side' en laat je het toch maar liever bij die quote die je dan overal eindeloos kan herhalen, vasthoudend aan je interpretatie die je op die manier nooit hoeft te bevestigen?
.
Ik denk het laatste.

 
At 6:40 p.m., Anonymous racer said...

Of deze:
"We heard reports all day long of 7 World Trade possibly coming down.. ...We heard that all day long, all
the warnings." –Firefighter Christopher Patrick Murray

At that point they were worried that 7 was coming down so they were calling for everyone to back out.
–Firefighter Matthew Long

I remember him screaming about number 7, No. 7, that they wanted everybody away from 7 because 7 was
definitely going to collapse, they don't know when, but it's definitely going to come down, just get the hell out
of the way, everybody get away from it, make sure you're away from it, that's an order, you know, stuff like
that. –Firefighter Edward Kennedy

Newsman Brian Williams: “What we’ve been fearing all
afternoon has apparently happened
. We’ve been watching number 7 World Trade, which was part
of the ancillary damage of the explosion and collapse of the other two.”

De brandweer en de media wisten dat WTC7 zou gaan instorten. Sjee, het was zelfs op de NOS. Maar er was niks aan de hand met WTC7 hoor. De media speelden gewoon onder 1 hoedje met Silverstein.

Er zijn tientallen zoniet honderden getuigenverklaringen van brandweerlieden over WTC7. Geen eentje die zegt dat er een geplande demolitie was. "This building is about to blow up" is alleen bewijs voor achterlijke zeloten. Is het nou zo moeilijk voor de "truth seekers" om iemand voor de camera te krijgen die vertelt dat WTC7 met opzet middels explosieven is neergehaald? Retards.

 
At 8:53 p.m., Anonymous racer said...

Braad: "Nou nou, KEIHARDE argumenten heb je daar. Ik zou zeggen, stap er mee naar Peter R. de Vries."

Ja, die heeft toch ook de zaak JKF opgelost? :*) Maar eigenlijk vind ik dat de belangwekkende vindingen op de frontpage van de New York Times horen: Extra! Dutch researcher A. Canary proves controlled demolition of 7 World Trade Center! President Bush fled country, Cheney in hiding!
Moehahaha...

 

Een reactie posten

<< Home