donderdag, oktober 12, 2006

Chip


Tbs’ers op proefverlof zouden moeten worden voorzien van een onderhuidse chip zodat altijd duidelijk is waar zij zijn. Niet het plan van de Nederlandse regering, maar een ideetje van hoogleraar forensische psychiatrie en tbs-deskundige Hjalmar van Marle. Volgens Van Marle zou de chip jaarlijks moeten worden geactiveerd, "zodat iemand niet meteen levenslang is gebrandmerkt". Twee politici voelen er wel wat voor, zo vertellen ze desgevraagd in het AD, maar het CDA niet en ook Geert Wilders noemt het inbrengen van chips de 'tweede beste optie'.

Maar wat lees je op de complotsites? RickD op zijn onovertroffen webplek Eqgen: "Ik heb het over het plan om ons allemaal te dwingen een implanteerbare chip te nemen, de VeriChip. Als trouwe slaafjes, loopse teefjes van de Nieuwe Wereld Orde, hoor ik inmiddels de eerste politici zich uitspreken over deze VeriChip. Ik moet zeggen, het maakt mij kots misselijk. Hoeveel bewijs moet een mens aandragen om aan te tonen dat er een stelletje NWO hoeren in de regering zitten?"

Bij complotdenkers vervaagt al gauw het onderscheid tussen fictie en werkelijkheid. Bestaat er een plan om ons allemaal te voorzien van een chip? Nergens gelezen. Er bestaat zelfs geen plan om tbs'ers van chips te voorzien. Maar een hoogleraar gooit een balletje op en complotdenkers roepen meteen dat we allemaal NWO slaafjes worden.

Lees en huiver: "De VeriChip komt er aan en gaat u maar vast wennen aan een leven waarbij u 24 uur per dag wordt gecontroleerd en ter verantwoording wordt geroepen. Dit natuurlijk door mensen die er voor zorgen dat ze zelf geen chip hoeven, een vet salaris verdienen en straks, net als Wim Kok, een vet betaalt commissariaatje krijgen bij de Shell. Het is gewoon een zooitje schorem, zogenaamd beleid voeren, maar EXACT de agenda draaien van organisaties als Bilderberg, CFR en de rest van de regerende elite."

En Rick ratelt nog even door: "Verwijst u mensen naar EQgen en laat uw stem horen dat deze plannen waanzin zijn. De waarheid is schokkender dan de slechtste horror film, maar er zijn altijd wel mensen te vinden die roepen dat het allemaal geweldig is wat er gebeurt, hersenloze imbecielen hebben we blijkbaar zat."

Ja, imbecielen zoals jij, Rick, die alles uit hun dikke duim zuigen.

7 Comments:

At 6:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

Imbeciel

 
At 7:31 p.m., Blogger Billythekid said...

Is dit een correctie (imbeciel ipv imbiciel, inmiddels gecorrigeerd), een verwijt in mijn richting of een verwijt in de richting van RickD?

 
At 8:11 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Trek anders even z'n zendertje na op je werk, Billy. Dan ben je er zo achter. ;)

Ik vond dit artikel op die site ook een echte openbaring!
90% van de wereldpopulatie moet dood gemaakt worden. Dit is de schokkende mening van de meest vooraanstaande biologen, zoals Dr.Pianka.

 
At 1:24 p.m., Anonymous racer said...

"90% van de wereldpopulatie moet dood gemaakt worden. Dit is de schokkende mening van de meest vooraanstaande biologen, zoals Dr.Pianka."

Knap hoor. De uitspraken van iemand worden verdraaid, en daarna doodleuk toegeschreven aan een hele groep mensen, te weten "vooraanstaande biologen". Soms vraag je je af, liegen ze nou bewust om lezers te overtuigen dat er iets heel sinisters aan de hand is, of leven ze volledig in een fantasiewereld.

 
At 8:48 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Ik denk het laatste.
Ik denk dat er gewoon helemaal geen enkel besef is hoe belachelijk het allemaal klinkt.

 
At 11:34 p.m., Anonymous Gerrit said...

16 Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. 17 Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen.
18 Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig.

Citaat uit de Bijbel. Begint wel actueel te worden zo langzamerhand. Laten we hier over 20 jaar nog eens aan denken...

 
At 10:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

Overal Braad braad en nog eens Braad.

 

Een reactie posten

<< Home