vrijdag, oktober 20, 2006

Rick


Onze favoriete complotsite - met stip op nummer 1 - is Eqgen. Elke keer denken we weer dat het een parodie is, maar samensteller RickD meent wat hij schrijft. Rick was ook al eens op televisie, waar hij begon over de black-ops die 9/11 op hun geweten zouden hebben. En Rick is fan van Alex Jones, in elk geval 's werelds luidste complotdenker. Vandaar Rick graag zijn opinies overpent.

Nu weer reageert Rick op het betoog van de radicaal-linkse organisatie Fabel van de Illegaal, die onlangs bij Gebladerte.nl alle 9/11 complotdenkers als antisemisten over een kam schoor. Dat leek zelfs ons een tikkeltje overdreven. Maar Rick raakt er van over zijn toeren.

Hij schaart zo'n obscuur links clubje om te beginnen onder de Nieuwe Wereld Orde, die wel erg geheimzinnige big brother-achtige organisatie die - en we citeren Rick nu weer even - "tot doel heeft het creëren van een wereld met een valuta, een leger en een volledig elektronisch financieel systeem, alles voorzien van een traceerbare RFID en geen contant geld meer en iedereen voorzien van een geïmplanteerde microchip."

En dus lees je: "Artikelen van de NWO staan altijd bol van karaktermoord, ongefundeerde en niet onderbouwde beweringen en worden feiten systematisch verdraaid. Vooral het haatgehalte is dominant aanwezig, wanneer u zelf liefdevol naar uw omgeving kijkt zal u dit direct opvallen."

En hij vervolgt: "Soms vraag ik mij wel eens af, geloven de schrijvers achter gebladerte.nl nu echt zelf de kul die ze schrijven? Het niveau is in ieder geval dat van een zesjarige, de simpele kijk op de wereld is bijna lachwekkend als ik mij niet bewust was van de trieste gevolgen van dit soort propaganda.

"In de ogen van gebladerte.nl is alles de schuld van antisemieten. Gisteren mislukt mijn pasta nog, vast de schuld van een pan die antisemiet is. Uw auto start niet, het moet liggen aan de antisemitische benzine die u zojuist getankt heeft. Er is geen wereldvrede, het is de schuld van de antisemieten. Er is honger en ziekte, de schuld van de antisemieten. U heeft geen werk, geen huis of bent niet veilig, daar zit een antisemiet achter, kan niet anders. Kijk uit, want overal hebben antisemieten het op uw leven voorzien."

Het is de pot die de ketel verwijt. Want waar Rick zijn linkse plaaggeesten paranoia verwijt, voert hij zelf het ene armageddon na het andere op. En praat Rick, die zegt te geloven in god en broederliefde en "in alles wat goed is", over zijn medemens als "een stelletje psychopathen" (tikfout voor rekening van de auteur). "Haat zaaien is hun enige wapen en als we dat allemaal gaan snappen is het MORGEN afgelopen met die gasten." Goed zo, Rick. Lees je je eigen stukjes wel eens over?

1 Comments:

At 12:06 p.m., Blogger Johnito said...

Zou het misschien kunnen dat Eric Krebbers gebruik maakt van Zionistische tactieken? Neem even de moeite om deze link (van een radicaal-linkse site ;) ) te copypasten en in je adresbar te plakken:

http://www.dewaarheid.nu/wwwboard/antisemitisme.htm

 

Een reactie posten

<< Home