zaterdag, november 11, 2006

Demon-craatjes


De overwinning van de Democraten bij de tussentijdse verkiezingen in de VS komt de complotdenkers helemaal niet goed uit. Vreemd, want je zou denken dat de invloed van de door complotdenkers gehate neocons - de 'architecten' van de Nieuwe Wereld Orde en het 9/11 bedrog - juist lijkt af te nemen.

Maar nee, het probleem zit dieper: door de komst van de Democraten - of demon-craatjes, zoals ze links en rechts al worden genoemd - komt er een apathie in de politiek en dat vertraagt "het momentum van de 9/11 Truth beweging", zo waarschuwen complotters Paul Joseph Watson en Alex Jones bij Prison Planet. Veel mensen hebben het bedrog volgens het duo 'geslikt' en de 9/11 waarheidsbeweging is 'aan het sterven'.

Jawel, zelfs de complotontkenners wisten niet wat ze lazen.

In hun eigen woorden: "Far from being a victory for the 9/11 and alternative truth community, the mid-term elections seem to have pacified large sections of activists into believing the job has been done when in reality it's only just beginning. This is prompting a kind of desertion and a dilution in focus, which will only spell the end for the 9/11 truth movement as it withers on the vine through the lack of united anger and discontent."

"Where's the call to repeal the torture legislation? Where's the call to repeal the Patriot Act? Where's the call to stop the NSA spying on Americans? What we should be hearing is repeal, repeal, repeal, but instead it's betrayal, betrayal and more betrayal on the part of the brown nose Democrats. Meet the new boss, same as the old boss."

Verwacht van de complotdenkers niet dat er ooit een (Amerikaanse) regering komt die geen schandalen toedekt. Bill Clinton sprak volgens Jones en Watson al niet de waarheid over de aanslagen op het WTC in 1993 en de Oklahoma City Bombing uit 1995 was natuurlijk ook een cover up. Beweringen die al net zo ongeloofwaardig klonken als die over het zogenaamde 9/11 bedrog.

En dat de 9/11 Truth beweging aan het sterven is komt simpelweg omdat de herdenking van 9/11 alweer twee maanden achter ons ligt en niet door de vermeende apathie van de democraten. Democraten die het hele onderwerp in het verleden ook al hebben genegeerd, terwijl ze er hun voordeel mee hadden kunnen doen.

29 Comments:

At 11:00 a.m., Blogger Democrat said...

De Democraten, de Republikeine, uiteindelijk is het een pot nat. De politiek lijkt meer en meer in een soort vicueuze cirkel te zijn beland waarbij de drang goed te doen het onderspit delft tegenover korte termijn en andere belangen. De USS Economy is doorgeroest aan alle kanten maar de meerderheid is afhankelijk van de ontstane situatie zodat men het schip niet schuurt en opknapt (met dienovereenkomstige inspanningen) maar door laat varen zolang het orkest speelt, terwijl het water dieper en dieper wordt. Er zijn maar bar weinig politici die deze weg naar de ondergang erkennen en aan willen pakken. Het gros vaart mee met de status quo, bespreekt de plaatselijke Lingo in vergadering in plaats van terugdringing van het handelstekort en hangt in zijn algemeenheid tegen de corporate club aan dankzij wie ze waarschijnlijk uberhaupt zo ver konden komen in de politiek. Ik zie het als een point of no return dat allang voorbij is. Het systeem kan zich niet meer redden en de bevolking is te apatisch om er tegen in opstand te komen: ze hebben het domweg nog te goed. De ware impact van het inperken van allerlei grondrechten doet zich dan ook pas gelden als de USS Economy op een ijsberg is geklapt en ten onder gaat. Het volk in opstand leert dan pas echt wat die Grondwet nog waard is (Goddamn piece of paper). De grondvesten van een totalitaire staat zijn op hun plek gelegd, nu 1929 reviseted nog. Je kan je beperken tot een pure 911 beweging en de strijd die zij leveren met mensen die er niet aan willen. Breder bezien gaat het echter om de vrijheid van de gemiddelde Amerikaan op langere termijn, maar dat zal je interesse wellicht niet in dusdanige mate hebben dat je daar eens een gedachte aan wijdt. Hitler was ook niet direct klaar in 1933, dus er resteert tijd om je gedachten uit te werken op dit punt voor een herrijking van je blog. Herinner:'war is a racket', ook de War OF Terror.

 
At 7:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nog even over 911.

Waar het allemaal om draait is waarheidsvinding. Iedere goede verslaggever zou dit streven als nummer 1 moeten zetten. Feit blijft dat de hele wereld na 911 is veranderd. Er zijn over de hele wereld honderden wetten doorgedrukt die de privacy van de burgers beperken. Soms ronduit belachelijke regels worden ingevoerd. (geen shampoos in de handbagage etc.) Of Bush en consorten nu wel of niet achter de aanslagen zitten, doet eigenlijk niet zo veel meer ter zake. Zaak blijft dat wij gewone burgers goed onze burgerrechten in de gaten houden en beschermen. Niet voor niets luid het spreekwoord: al is de leugen nog zo snel.....

 
At 4:12 a.m., Anonymous VAB said...

Billy, deze is alvast voor boven je bed of AIVD-bureau: http://www.dailytidings.com/2006/1111/stories/1111_editorial.php
En "wie het kleine niet eert"...

 
At 4:14 a.m., Anonymous VAB said...

-herstel; zie bovenstaande VAB-hyperlink.

 
At 9:30 a.m., Anonymous Harry said...

''deze is alvast voor boven je bed of AIVD-bureau''

Die AIVD blijft kennelijk maar tot de verbeelding van de complotkleuters spreken.

 
At 11:36 a.m., Blogger Democrat said...

'Vermeende AIVD-informant niet vervolgd

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de 28-jarige terreurverdachte Saleh B. niet vervolgen. Het landelijk parket heeft de zaak tegen hem geseponeerd, omdat er geen bewijs tegen hem gevonden is voor betrokkenheid bij strafbare feiten. Dat zei een woordvoerder van het OM donderdag.

B. werd verdacht van betrokkenheid bij terroristische activiteiten van het vermeende terreurnetwerk de Hofstadgroep. Hij zou vier handgranaten aan Hofstadverdachte Jason W. hebben geleverd. Volgens W. deed B. dit als agent van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).

B. heeft de beschuldigingen en zijn toegedichte relatie met de inlichtingendienst echter altijd ontkend. Hij was al eerder vrijgelaten uit voorarrest.
'

bron

Slechts geruchten, maar niemand weet hoe het dan werkelijk zit.

 
At 11:44 a.m., Blogger Democrat said...

Sebrenica-achtige taferelen, ditmaal met tapes, maakt het ook niet geloofwaardiger allemaal.

AIVD wist tapes

We creeren onze eigen vijand met de War on Terror. De geschiedenis kent ook onfrisse zaken zoals Operatie Gladio. Waarom zou het in huidige tijden anders zijn?

Nogmaals, geen bewijs, maar ik ben wel sceptisch.

 
At 12:23 p.m., Anonymous racer said...

" Soms ronduit belachelijke regels worden ingevoerd. (geen shampoos in de handbagage etc.) "

Ja, wat voor duistere reden kan de New World Order hebben om shampoo in handbagage te verbieden?
Met terreurdreiging kan het natuuuurlijk niks te maken hebben, maar wat dan wel? Wat voor duivels plan zou erachter zitten?

 
At 4:22 p.m., Blogger Democrat said...

Angst opwekken.

'Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself.'

Hoe denk je dat al die maatregelen tegen je vrijheid er doorheen worden gedrukt?

 
At 7:43 p.m., Blogger Jay said...

Ja leuk dat je zo die qoute verneukt Democrat ;)

http://www.historymatters.gmu.edu/d/5057/

Hier staat een groot gedeelte van de speech :)

In campaign speeches, he favored a buoyant, optimistic, gently paternal tone spiced with humor. But his first inaugural address took on an unusually solemn, religious quality. And for good reason—by 1933 the depression had reached its depth. Roosevelt’s first inaugural address outlined in broad terms how he hoped to govern and reminded Americans that the nation’s “common difficulties” concerned “only material things.”

 
At 11:49 p.m., Blogger Democrat said...

Heb je nog iets inhoudelijks toe te voegen of blijft het bij een losse verwijzing waar ik niets mee kan?

Gewoon even oplepelen wat je dwars zit helpt de discussie enorm. Losse info rondstrooien is letterlijk desinformatie brengen.

 
At 12:23 a.m., Blogger Jay said...

Hahahaha grapjas :)
Welke vrijheid heb je nu zoal op moeten geven dan Democrat, behalve dan dat je geen shampo meer in je hand bagage mee mag nemen.

 
At 8:44 a.m., Blogger Democrat said...

Jaytje, hoe het met je vrijheden staat merk je bijvoorbeeld met die shampoo-act bij vliegvelden.

De veiligheid wordt er niet door verhoogd, de relatie tussen inbreuk en opbrengst is totaal zoek. Ingevoerd op basis van een plan waarvoor de beste 'moslims' niet eens ticket of paspoorten hadden. Voila, beetje angst erin pompen en maatregelen doorvoeren. Reken maar dat je er mee bezig bent in je hoofd als je je vloeistoffen als een mak schaap afgeeft op het vliegveld.

'Die boze terroristen'

Het is maar al te duidelijk dat het begrip 'vrijheid' een andere lading heeft voor jou dan voor anderen.

 
At 8:45 a.m., Blogger Democrat said...

Overigens doe je het nu weer: niet ingaan op de vraag, maar weer een andere vraag opwerpen.

Een echte shill dus.

 
At 12:03 p.m., Blogger Jay said...

Een shill?

HAHAHAHAHAHAHAHA

Echt het wordt steeds triester en triester met je. Ga lekker op Zapruder jezelf lekker bang laten maken ofzo hey :)

 
At 12:32 p.m., Blogger Democrat said...

Je gebrek aan serieuze antwoorden in plaats van ontwijkend gedrag blijkt eens te meer.

 
At 12:40 p.m., Blogger Jay said...

Waar wil je in godsnaam dan een antwoord op?

 
At 12:42 p.m., Blogger Jay said...

Racer komt met een opmerking waarop jij vraagt:
Hoe denk je dat al die maatregelen tegen je vrijheid er doorheen worden gedrukt?

Hoezo moet ik daar antwoord op geven? Je vraag was blijkbaar gericht aan Racer. Of zag ik dat verkeerd?

 
At 12:44 p.m., Blogger Jay said...

Ik kan dat niet eens verkeerd hebben gezien trouwens, aangezien ik nog helemaal niks gepost had in dit topic.

 
At 2:08 p.m., Blogger Democrat said...

'Ja leuk dat je zo die qoute verneukt Democrat ;)'

Ik vroeg uitleg over deze drieste uitspraak en de relevantie van de door jouw aangehaalde quote.

Vervolgens bleef het bij spelletjes van jouw kant, weer eens...

 
At 2:37 p.m., Blogger Jay said...

Wat ik daarmee dus bedoelde dat je die quote wel in zijn contex moet zien. Ik had zelfs nog een gedeelte van de speech erbij gezet. Het was dus net na de depressie en het was een opbeurende speech. En niet een of andere doom quote.

 
At 2:38 p.m., Blogger Jay said...

Maareh ga jij nou mij proberen hier zwart te maken ofzo?

 
At 9:21 p.m., Blogger Democrat said...

Ik heb de quote gebruikt vanwege de tekst. Er is niets om angst voor te hebben dan angst zelf. Dat vind ik een treffende quote om te beschrijven wat er gaande is. Angst wordt opgewekt om bepaalde zaken door te drukken. Met de quote in de hand kan je daar eens anders tegenaan kijken. Waarom zijn we zo angstig: de angst om slachtoffer te worden van terrorisme? Het ging dus om de tekst.

Als jij het idee had dat de quote iets moest overbrengen van de oude speech van Roosevelt, dan is dat jouw idee erbij. Overigens lijkt de quote mij in die benadering ook niet zo gek. De four freedoms van Roosevelt, waaronder de freedom from fear.

Wat krijgen we nu voorgeschoteld van onze leiders en massamedia: een uitwerking van freedom of fear in plaats van from fear?

 
At 9:42 p.m., Blogger Jay said...

Ok, maar denk jij dat terrorisme niet bestaat dan?

Of zijn dat de amerikanen, of israelis, die alles in scene zetten, om de moslims een slechte naam te geven?

 
At 12:16 a.m., Blogger Democrat said...

Er zijn zonder twijfel mensen die het niet goed met ons voor hebben. De grote vraag is of deze mensen niet stiekem een handje worden geholpen of, nog ernstiger, of deze mensen niet mede in een ander kamp moeten worden gezocht.

Hebben we een vijand, of creeren wij deze zelf? Is iedereen de onmiddelijke ontkenning van Bin Laden van betrokkenheid bij 911 alweer (selectief en geindoctrineerd) vergeten? Ich habe esnicht gewusst gaat weer een populaire worden tegenover onze kleinkinderen.

 
At 1:22 p.m., Blogger Jay said...

Ontkenning ban Bin Laden?

Ik dat ie juist had toegegeven in die video dat ie wel bij was betrokken. Maar kan ik mis hebbennatuurlijk.

 
At 2:07 p.m., Blogger Democrat said...

Bedoel je dat filmpje van een neger met een moslimgewaad aan?

Die mag je afzetten tegen het geschreven .

Wat waar is, bepaal je zelf.

 
At 3:42 p.m., Blogger Jay said...

Tering Democrat, ik moet zeggen dat je een tijd geleden nog niet van deze onzin uit liep te kramen. Bekijk de gehele video nou eens goed zou ik zeggen. In goeie kwaliteit ook ipv zo een lekker korzelige screenshot.

http://www.911myths.com/
html/fake_video.html

Als dat een neger is in die video, ben ik de paashaas.

 
At 10:27 p.m., Blogger Democrat said...

Een paar losse plaatjes dus? Daar vind ik niet zoveel van. Bovendien, Bin Laden die met Hi-8 tapes strooit maar toch direct na 911 een ontkenning stuurt via de pers?

Nogmaals, wat is jouw waarheid (dat bepaal je zelf).

En over onzin geloven, een uitspraak die raar overkomt van iemand die meent dat een Boeing zonder motoren of vleugels kan vliegen danwel de grote verdwijntruuk kan doen, zie andere topic. De eer is geheel wederzijds.

 

Een reactie posten

<< Home