donderdag, november 16, 2006

Germar


Voor de rechtbank van Mannheim is deze week het proces begonnen tegen de 42-jarige chemicus Germar Rudolf wegens ontkenning van de Holocaust. Het ontkennen van de massamoord op Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog is in Duitsland strafbaar. Er staat vijf jaar cel op.

In een boek en op een website beweerde Rudolf dat de nazi's nooit een bevel tot massamoord hebben gegeven en dat de slachtoffers in de concentratiekampen zijn gevallen door honger en ziekte.

Rudolf zegt dat de rechters geen gezag hebben om zich uit te spreken over historische feiten. Tot nu toe kwam hij daarmee echter niet weg. Na een eerdere veroordeling bracht hij jaren in Spanje, Groot-Brittannië en de VS door. Dat laatste land leverde hem vorig jaar uit.

Diezelfde Rudolf had ook grote belangstelling voor 9/11 en hield zich al in 2003 bezig met de vraag of telefoongesprekken op grote hoogte vanuit vliegtuigen gevoerd konden worden. Dit in verband met Vlucht 93, van waaruit diverse telefoongesprekken gevoerd zijn. Op sites van complotdenkers kom je zijn naam vaak tegen, maar sinds vorig jaar wordt hij doodgezwegen. Germar is slechte PR voor de beweging, net als trouwens al die andere holocaust ontkenners.

23 Comments:

At 7:59 a.m., Blogger Democrat said...

furs denken kan man keine henken. Wat ik ook van Holocaustontkenning mag vinden, meningen verbieden is conta-productief. Een staaltje spastisch reageren zoals we dat ook op andere terreinen tegenkomen.

 
At 10:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tuurlijk, alle 911 ontkenners zijn nu opeens allemaal holocaust ontkenners...zucht. Wat wordt het straks? Terroristen?

 
At 11:02 a.m., Anonymous Frans Kranen said...

Dat 'opeens allemaal' maak je er echt zelf van. Het staat er niet en gesuggereerd wordt het volgens mij ook al niet.

 
At 4:27 p.m., Anonymous racer said...

Tuurlijk, alle 911 ontkenners zijn nu opeens allemaal holocaust ontkenners...zucht. Wat wordt het straks? Terroristen?

Nee niet alle 911 ontkenners zijn holocaust ontkenners maar het is wel opvallend dat ze naast/voor hun 911-activisme zoveel rare en extreme hobbies hebben.
Alex Jones: gelooft dat Bush een devil-worshipper is
Steven Jones: denkt dat Jesus van Nazareth bij de Inca's op bezoek was
Eric Hufschmidt: holocaust-ontkenner
Chris Bollyn: vriendjes met David Duke cs.
Jim Marrs: schrijft over aliens

Het zijn vrijwel allemaal eigenaardige types, varierend van amusant excentriek tot eng.

 
At 4:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, en Bohemian Grove is zeker een pretpark voor wereldleiders....zucht.

ZOMBIES!!

 
At 11:30 p.m., Anonymous patrick said...

Hahahaaaaaaaaaa. Je kon erop wachten. Holocaust ontkenning en 9/11. Voor Billy is er geen ondergrens. Go Billy go... Onwaarschijnlijk triest dit.

 
At 1:07 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Is dat zo triest?
Het is anders gewoon een feit dat een aantal bronnen van 911 complotdenkers, zelfs in het rapport van Prof. Jones, uit de hoek van notoire holocaustontkenners komen. En zo gek is dat niet; dat zijn immers ook mensen die graag vast willen houden aan hun verwrongen wereldbeeld en alleen bereid zijn om alleen de dingen die in hun straatje passen in ogenschouw te nemen. Hun "bewijs" bestaat ook alleen bij gratie van een paar kleine gaatjes te schieten in de gangbare verklaring en dan te roepen "zie je nou, we hebben gelijk!".

Godwyn of niet, er zijn zeker parallellen; dat geldt even goed voor religieuze zeloten of hardnekkige stalinisten, etc.

Als de 911-beweging niet geassocieerd wil worden met extreem anti-zionistische lui moeten ze die mensen niet naar voren brengen als betrouwbare bron. Maar ja, dan komen we weer op het punt van kritisch kijken naar bronnen..

 
At 2:03 a.m., Anonymous VAB said...

Holocaust-ontkenners sporen m.i. niet. En mensen die 9/11-researchers op één lijn willen stellen met holocaust-ontkenners sporen m.i. ook niet.
Einde discussie. M.i.

 
At 7:23 a.m., Blogger Billythekid said...

Zelfs al formuleer je het nog zo voorzichtig, dan leggen de complotters je weer iets totaal anders in de mond. Ik stel niet alle complotdenkers op een lijn van holocaust ontkenners, maar holocaust ontkenners hebben wel belangstelling voor 9/11 omdat als zo'n onwaarschijnlijk verhaal waar blijkt te zijn hun eigen 'case' ook waarschijnlijker wordt.

 
At 8:27 a.m., Anonymous patman said...

Wat heeft anti-zionisme in godsnaam met anti-semitisme te maken Braad? En gaat Billy nou ineens schijnheilig doen? Dit is toch een 9/11 belachelijk maak forum? Waarom kom je dan met holocaustontkenning op de proppen? Of is dat ineens weer puur toeval. Maandenlang speel je op alle voorspelbare en zielige manieren op de man, nu ga je ineens over holocaustontkenning praten, wat helemaal in die lijn en jouw straatje past (ik had het al eerder verwacht hier) en nou is dat ineens gewoon toeval. En dan vooral die Braadlul die het weer komt verdedigen en nog eens over anti-zionisme begint ook.

 
At 8:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

Beter op de winkel passen Patman. Je site ligt er weer eens uit: "Database Error: Unable to connect to your database. Your database appears to be turned off or the database connection settings in your config file are not correct. Please contact your hosting provider if the problem persists."

 
At 8:59 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tuurlijk Billy gewoon anoniem spoofen en het weer eens op een niet-inhoudelijk punt gooien.

 
At 10:15 a.m., Anonymous racer said...

Hey Patman, wordt het niet 's tijd voor een polletje op jullie site, het zou me niks verbazen als de helft van jullie leden denkt dat de holocaust een hoax is, net als 9/11.

 
At 10:42 a.m., Anonymous racer said...

Braad:
Als de 911-beweging niet geassocieerd wil worden met extreem anti-zionistische lui moeten ze die mensen niet naar voren brengen als betrouwbare bron. Maar ja, dan komen we weer op het punt van kritisch kijken naar bronnen..

Precies, bijvoorbeeld Loose Change zit vol met krantenkoppen afkomstig uit het rechts-extremistische blaadje American Free Press.

Patman & co weten drommels goed dat er in hun beweging extreem-rechtse jodenhatende lui rondlopen, maar daar willen ze liever niet mee geconfronteerd worden dus gaan ze met veel misbaar & gesputter (zoals gewoonlijk) de boodschapper aanklagen.

 
At 10:59 a.m., Anonymous racer said...

Ik heb trouwens begrepen van Democrat dat mensen niet zo "spastisch" moeten doen over vergelijkingen met Nazi's en WOII.
En nu heeft Billy het simpelweg over een holocaust-ontkennende 9/11 activist en ze gaan uit hun dak hahaha...

 
At 1:53 p.m., Blogger Democrat said...

Doe je nu weer spastich, racertje?

 
At 1:56 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Zeg Patman, lees je ook eens je eigen comments door als je zo graag anderen ervan beschuldigt "altijd op de man" te spelen? Doe jij noooit he? :)

Of het nu de NWO is of dat de joden achter dat wereldwijde complot zitten; de manier waarop er argumenten voor worden aangedragen is grotendeels hetzelfde.

Er worden alleen maar gaatjes geschoten in de bestaande, "officiële", theorie (de Holocaust, of de 9/11 theorie) en er worden nauwelijks pogingen gedaan om een alternatieve theorie, als ie al geformuleerd wordt, te falsificeren.

Mensen die niet mee willen gaan in hun redeneringen worden gelijk weggezet als '(betaalde) desinformanten', 'infiltranten', etc. En uiteindelijk word je geband omdat je "niet constructief" bent. Dat gebeurt op vrijwel dezelfde manier op een site als Stormfront (waar ik een paar jaar geleden een tijdje actief was omdat ik graag eens wilde kijken), als op 9/11 complot sites.

 
At 2:46 p.m., Blogger Democrat said...

een site als Stormfront (waar ik een paar jaar geleden een tijdje actief was omdat ik graag eens wilde kijken

Het patroon wordt steeds duidelijker ;)

 
At 4:57 p.m., Anonymous Patman said...

Er wordt een patroon zichtbaar op dit blog. Dus ex Stormfront-leden gaan nu oprechte 9/11 waarheidszoekers beschuldigen van anti-semitisme (maar noemen het voorlopig nog anti-zionisme (wat natuurlijk totaal iets anders is) ).

 
At 5:31 p.m., Blogger Braad Spitt said...

nope, niet van anti-semitisme/anti-joods of whatever zijn, maar van het hanteren van een vergelijkbare methode als het gaat om het vergaren van "bewijs" en het karakteriseren van "tegenstanders".
Pseudo-wetenschappers passen ook prima in dat rijtje.

 
At 5:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, dat zijn ook heel vaak holocaustontkenners.

 
At 5:44 p.m., Blogger Braad Spitt said...

nee, dat zijn wetenschapsontkenners.

 
At 11:02 a.m., Anonymous Profeet said...

"Er worden alleen maar gaatjes geschoten in de bestaande, "officiële", theorie (de Holocaust, of de 9/11 theorie) en er worden nauwelijks pogingen gedaan om een alternatieve theorie."
Buiten het feit dat het enorm onwaar is, er zijn zoveel theorien over deze zaken dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Is dit precies wat jij doet Braad. Heb je zapruder verschillende malen gevraagd je eigen visie te geven, wannneer je vondt dat iemand anders zijn interpertatie, van zaken verkeerd was. Maar dan bleef het elke keer stil.

 

Een reactie posten

<< Home