zaterdag, januari 13, 2007

Oorlogszuchtig


Je zou bijna gaan denken dat complotters een oorlogszuchtig volkje zijn. In de afgelopen maanden zag je op de complotsites al de ene na de andere voorspelling van een false flag-operatie, een terroristische schijnaanval die de oorlog tegen het zoveelste moslimland moet rechtvaardigen. Geen van die voorspellingen is uitgekomen, maar dat weerhoudt de complotters er niet van keer op keer te speculeren over een mogelijke aanval op Iran door de 'schurkenstaten' VS en Israël. Per slot van rekening verschilt Iran maar een letter van Irak.

Als The Sunday Times bericht dat Israël plannen heeft om Iraanse nucleaire fabrieken te vernietigen, wordt dat meteen opgepakt, maar de ontkenning door Israël natuurlijk genegeerd. Dat de desbetreffende Sunday Times-journalist al jaren niks anders roept, is de complotters blijkbaar ook ontgaan. Zoals ook de verhalen over de plannen van de VS om Iran aan te vallen met zogenoemde mininukes hoofdzakelijk uit de koker komen van weer een andere journalist: Seymour Hersh. Toegegeven, niet de eerste de beste, maar een zwaluw maakt nog geen zomer.

En als in de krant staat dat voor het eerst in bijna twintig jaar tijd de VS een nieuwe kernkop willen produceren, staan de complot-angstaanjagers bijna te juichen: zie je wel, we hadden gelijk! Maar nee, het gaat om vervanging van oud materieel vanaf 2010. Eerder kan aan de ontwikkeling ervan niet eens begonnen worden.

Natuurlijk: de VS en Israël zouden nog liever vandaag dan morgen het Iraanse regime omver willen werpen, maar een invasie of nucleaire aanval lijkt erg onwaarschijnlijk. De consequenties daarvan zijn zo verstrekkend voor de internationale betrekkingen en de toch al gespannen situatie in het Midden Oosten dat zowel de VS als Israël zich daarvan terdege bewust moeten zijn. Per slot van rekening is Iran is wel even wat anders dan Somalië, waar trigger happy Amerikaanse vliegtuigen blijkbaar rustig aanvallen kunnen uitvoeren op vermeende Al Qaida-strijders (en de rest van de bevolking) zonder veel internationale repercussies.

Trouwens, een invasie is alleen al uitgesloten vanwege de omvang van het land (drie keer zo groot als Irak), het verzet van de Iraanse bevolking en een havikachtige senaatscommissie voor buitenlandse zaken. Komt bij dat zestig procent van de Amerikaanse bevolking tegen de oorlog in Irak is, waarmee de regering Bush toch al in zijn maag zit. Nog een oorlogje erbij? Vergeet het maar. Hooguit stoere oorlogsretoriek, diplomatieke stappen tegen het regime in Teheran en bangmakende provocaties.

Labels:

65 Comments:

At 9:12 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tja, om te verwachten dat er een oorlog komt met Iran hoef je bepaald geen complot denker te zijn.

Daarnaast zijn er tal van aanwijzingen in de mainstream media dat men zich op deze oorlog voorbereidt.

Om dit slechts te ontkennen om daarmee complotdenkers belachelijk te maken is natuurlijk een beetje zielig, en ieder weldenkend mens weet dat regeringswoordvoerders dergelijke zaken doorgaans ontkennen.

Maar slaap gerust verder ;)

 
At 9:17 a.m., Anonymous racer said...

Seymour Hersh is aan lager wal geraakt en desperaat op zoek naar nieuwe faam die zijn My Lai scoop moet evenaren, facts be damned!

 
At 9:20 a.m., Anonymous Anoniem said...

Overigens heeft de Israelische regering enkele maanden geleden Maj. Gen. Elyezer Shkedy opgedragen om het Israelische leger voor te gaan bereiden op deze oorlog, maar van Shkedy zullen jullie natuurlijk nog nooit gehoord hebben...

 
At 9:23 a.m., Anonymous Anoniem said...

@ racer:

Er zijn honderden andere journalisten, ook binnen Israel, die tevens schrijven dat Israel bezig is met het plannen van een nieuwe oorlog, maar jij zal het ongetwijfeld beter weten ?

Zwakke debunk om uit te halen naar Seymour Hersh, want om deze feiten te onderkennen heb je de artikelen van Hersh helemaal niet eens nodig.

 
At 9:26 a.m., Anonymous Anoniem said...

Chief of General Staff Lt.-Gen. Dan Halutz has appointed OC Air Force Maj.-Gen. Elazar Shkedy as the head of the "Iranian front" in the IDF. If military action is decided on, he will command the strike against Iranian nuclear sites, an attack that will be primarily carried out by IAF fighter-bombers.
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1167467659968&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Nee hoor, Israel bereidt zich niet voor op oorlog. En dat alles beweren in je zucht om te debunken ;-Q

Maar tot het moment dat het bevel komt om tot aktie over te gaan kun je gerust blijven roepen dat die oorlog er nooit komt ?

 
At 9:31 a.m., Blogger Billythekid said...

Je kunt even makkelijk roepen dat er een oorlog zit aan te komen, maar het neigt wel erg naar 'wishful thinking'.

 
At 9:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tuurlijk Billy. Vandaar dat ook dat de Israelische media, zoals de Jerusalem Post, de Haaretz en de Maariv daar ook over schrijven. Evenals militaire think tanks zoals StratFor en GlobalSecurity.

Maar blijf gerust geloven dat jij het beter weet, het enige wat je doet is jezelf voor paal zetten....

 
At 9:38 a.m., Anonymous Anoniem said...

Overigens hoop ik ook dat die oorlog er NIET komt, maar dat is wat anders dan naief de feiten negeren.

 
At 10:12 a.m., Anonymous ilse said...

Je hebt gelijk Billy dat word oorlog daar, maar op dknwz kunnen ze zoveel beweren, als ze beweren dat de aarde plat is geloof ik het ook niet hoor.
vind jully heel goed altijd.

XX
Ilse

 
At 10:12 a.m., Anonymous Anoniem said...

Lees eens onderstaande artikelen, erg interessant. Overigens is voor de IDF de belangrijkste vraag of Israel alleen moet handelen, of dat Amerika de klus voor/met Israel kan klaren.

Target Iran - Countdown Timeline
http://www.globalsecurity.org/military/ops/iran-timeline.htm

The Bush Administration has almost certainly not approved the timing of military operations against Iran, and consequently any projection of the probable timing of such operations is neccessarily speculative. The election of Mahmoud Ahmadi-Nejad as Iran's new president would appear to preclude a negotiated resolution of Iran's nuclear program. The success of strikes against Iran's WMD facilities requires both tactical and strategic surprise, so there will not be the sort of public rhetorical buildup in the weeks preceeding hostilities, of the sort that preceeded the invasion of Iraq. To the contrary, the Bush Administration will do everything within its power to deceive Iran's leaders into believing that military action is not imminent.

Target Iran - Air Strikes
http://www.globalsecurity.org/military/ops/iran-strikes.htm

Military experts believe that Israel is definitely capable of paralyzing the Iranian nuclear program.
Tel Aviv University
http://www.tau.ac.il/jcss/globes070206.html

A Preemptive Attack on Iran's Nuclear Facilities: Possible Consequences
Center for Non-Proliferation Studies
http://cns.miis.edu/pubs/week/040812.htm

Israel 'ready' to strike Iran
WorldNetDaily
http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=39506

 
At 10:16 a.m., Anonymous Anoniem said...

Als ze op die websites zeggen dat de aarde rond is, dan zal Billy volhouden dat de aarde toch echt vierkant is ;)

 
At 10:40 a.m., Blogger Democrat said...

Laten we hopen dat je gelijk krijgt, Billy, en dat het allemaal met een sisser afloopt.

Speculeren op de datum van een aanval op Iran is niet zo nuttig, doch de voortekenen goed bijhouden, bepraten en documenteren wel. Van de Irak oorlog is zo prima vastgesteld voor de historie dat het een eenzijdige aggressie oorlog is geweest (en nog steeds is). Dat kan voor een komende Iran oorlog net zo goed het geval zijn.

Anders krijgen we straks weer 'ich habe es nicht gewusst' taferelen.

 
At 11:42 a.m., Anonymous Donkerdoorn said...

Dacht dat Billy zo goed de weg naar Zapruder kon vinden? Blijkbaar is hij even de weg kwijt.......

 
At 12:29 p.m., Anonymous rogier said...

Vraag me eerlijk af of de verhuizing Rapruder wel goed heeft gedaan. Te oordelen naar de reacties is de aanloop gehalveerd, en het forum is erg stil.

 
At 12:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je hebt gelijk Billy dat word oorlog daar, maar op dknwz kunnen ze zoveel beweren, als ze beweren dat de aarde plat is geloof ik het ook niet hoor.
vind jully heel goed altijd.

XX
Ilse


hahahahha billy, is dit het niveau van je fans? Misschien moet je niet zulke moeilijke stukje schrijven want ze snappen je niet helemaal.

Ik vind jully ook heel goed hoor.

whahahahahahaha!

 
At 12:54 p.m., Blogger Jay said...

Rick, als je een ander topic had gevolgd had je gezien dat ze niet in het officiele verhaal gelooft. Dus nou kan ik wel gaan roepen, dat is nou de intelligentie van het CD publiek, maar ik zou niet meer bashen, dus laat ik er maar niks over zeggen.

 
At 1:27 p.m., Anonymous Arminius said...

Geloof mij nou maar, die oorlog tegen Iran is allang aan de gang!

De komende oorlog met Iran

[Jay, dit is mn eerste reactie hier hoor;)]

 
At 1:36 p.m., Anonymous rogier said...

FYI: Daanspeak schreef dat verhaal al in 2005, het is herplaatst op Deepjournal.

 
At 3:25 p.m., Anonymous Johnito said...

Het is een kwestie van perspectief:

"In de Noord-Iraakse stad Arbil hebben Amerikaanse troepen het consulaat van Iran bestormd en geplunderd. Ook zouden enkele diplomatieke medewerkers zijn ontvoerd. Na de plundering hebben Bush-gezinde Koerdische combattanten het pand bezet."

Dit is ongeveer wat we in Nederland zouden lezen als Iraanse soldaten dit zouden doen bij een Amerikaans of Nederlands consulaat....

 
At 4:05 p.m., Blogger Jay said...

Is Iran stiekum Nukes aan het testen??

Of was het toch een ufo??

 
At 4:16 p.m., Blogger Billythekid said...

"Dit is ongeveer wat we in Nederland zouden lezen als Iraanse soldaten dit zouden doen bij een Amerikaans of Nederlands consulaat...."

Dat is inderdaad een schandalige actie van de Amerikanen, maar wel bedoeld als afschrikwapen voor vermeende hulp uit Iran en Syrie. Daar ging het de afgelopen week immers steeds over.

 
At 4:54 p.m., Anonymous Johnito said...

@Jay: zou een nucleaire test kunnen zijn. Maar dat zouden we bij de IAEA moeten navragen.

Het kan natuurlijk ook de al per ongeluk aangekondigde Israëlische nuke zijn...

 
At 5:27 p.m., Blogger Jay said...

Ja dat zou kunnen Johnito, maar zou Iran dan niet moord en brand schreeuwen dat ze zijn aangevallen?

 
At 5:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

Explosions in Iranian port were 'mine-sweeping operations'

Tehran - Three explosions which Thursday shook the southwestern Iranian port of Khorramshahr were caused by mine- sweeping operations, a local official told the Fars news agency.

Khorramshahr's district governor Mohammad-Alii Shirnai told Fars that owing to the expansion of the operations, the sound of the explosions was quite strong and shook some buildings in the city.

Following the initial Fars report, there had been speculation of renewed sabotage acts in in Khorramshahr, located in the Khuzestan province bordering Iraq.

There had been several bombings in the recent years in the Khuzestan province by Iranian-Arab separatists.

Seven Iranian-Arabs from the provincial capital Ahvaz are reportedly to be executed in connection with sabotage acts in 2006 and efforts to topple the Islamic system.

 
At 6:11 p.m., Anonymous Johnito said...

Waarschijnlijk wel Jay, maar ik denk dan ook niet dat het om een atoomexplosie gaat. (Dacht een deel van de blogosfeer onlangs niet dat er vlakbij Bagdad een nuke was ontploft?)

De IAEA EN de CIA hebben geen bewijs dat Iran dichtbij zo'n wapen is. Al komt dat Bush en andere warmongers natuurlijk niet zo erg uit, dat dat bekend is. Maar het is geen geheim dat ze bij de IAEA het spuugzat zijn dat er de indruk gewekt wordt dat Iran een atoomwapen zou ontwikkelen.

 
At 6:57 p.m., Blogger Jay said...

Helaas Rick, dat waren andere explosies :)

Zie update IV

I'm under the impression that the explosion near Kerman (central Iran) was exceptionally powerful. The three explosions in the Arab area of Khuzistan (the south west corner of Iran) were relatively ordinary bombs. There is quite a distance between the two areas. In the past couple of years Khuzistan has been the scene of clashes between the Arab minority and the regime's thugs including a few bombings.

Gaat dus om 2 verschillende aangelegenheden.

Wel opvallend dat je in 2 posts en Amerika en Israel hebt afgezeken Johnito :)

 
At 7:14 p.m., Anonymous Symbiose said...

Je zou eens wat verder kunnen kijken dan je neus lang is.
Mine-removal operation raises false alarm in S.W. Iran province
Thu. 11 Jan 2007
Iran Focus

Tehran, Iran, Jan. 11 – Three explosions which rocked the restive province of Khuzestan, south-west Iran, on Thursday were due to a mine-removal operation underway, the state-run news agency Fars quoted the governor of the city of Khorramshahr as saying.

Earlier state media reported that the powerful blasts may have come from explosives planted by rebels.

In November, a percussion bomb exploded in the nearby city of Ahwaz.

A string of top Iranian officials including hard-line President Mahmoud Ahmadinejad have accused Britain of being behind a spate of bombings in oil-rich Khuzestan since 2005.

London has repeatedly denied any involvement in the attacks.

bron :http://www.iranfocus.com/modules/news/article.php?storyid=9785

Ze waren mijnen op aan het ruimen van de oude oorlog is de officiele verklaring.
En dat is ook maar wat ik lees natuurlijk.

 
At 1:39 a.m., Anonymous Johnito said...

"Wel opvallend dat je in 2 posts en Amerika en Israel hebt afgezeken Johnito :)"

En wat concludeer je daaruit, beste Watson? Je gaat toch niet denken dat ik in een anti-Amerikaans/Israëlisch complot zit? :)

 
At 2:07 a.m., Anonymous Johnito said...

Gezien de politieke aard van de sites en blogs, die het over een "Nuclear Explosion in Iran" (doe maar googlen) hebben, beschouw ik het voorlopig als een broodje aap-verhaal. Desinformatie om paniek te zaaien of stemming te maken.Sommige van die lui denken zelfs dat er een UFO is neergestort. (dat doen toch alleen maar 911-complotdenkers?)

Kan iemand mij uitleggen waarom er niet een "bezorgde" Amerikaanse president commentaar geeft op deze "kernproef?" Ik bedoel, het is niet eerlijk: toen NoordKorea een scheet liet was de hele wereld in rep en roer...

In ieder geval is er niets op seismisch gebied gemeten.

 
At 2:58 a.m., Blogger Jay said...

Hahahaha, heerlijk zoals jullie happen :D

Was wel een inkoppertje dit trouwens hoor.

Ik kom met een Blog waar een spannend verhaal op staat, zie de 10 miljoen complot sites waar jullie zo graag jullie informatie vandaan halen en dan gaan jullie zeiken dat het op een of ander blogje staat en dus niet te vertrouwen is :)

En Johnito vertrouwt geen enkele instantie, behalve de IAEA natuurlijk :)

En Symbiose laat weer zien dat lezen echt heel moeilijk is, dus ik zal het nog maar even duidelijk maken hier.

Reports emanating from Iran on Wednesday indicate a huge explosion - reportedly NUCLEAR - from the Kerman area at the edge of the Kavir Lut (major desert).

Three strong explosions jolted southern Iran on Thursday, the semi-official Fars news agency reported, but gave no information about possible casualties....

Maar leuke poging Symbiose.

 
At 3:27 a.m., Blogger Jay said...

Ook wel grappig dat ze op Zapruder nou komen met de kop Onze radio-actieve kogels bereiken mainstream-media

Alsof zij de eerste zijn die dit ontdekt hebben...

Met dit stukje in hun verhaaltje.

De BBC begint er achter te komen dat de DU-munitie die wordt / werd gebruikt in Bosnie, Kosovo, Afghanistan, Irak en Libanon niet veel onderscheid maakt tussen vriend en vijand. Of burger en soldaat. Eén van de redenen natuurlijk dat het een verboden wapen is.

Ja hoor, ze komen er nu pas achter bij de BBC. Misschien had Patman die site van de BBC waar hij naar linkte ff beter moeten bekijken, want rechts staan aanverwante artikelen uit 2001 waarin ze het al over de effecten van DU hebben

Zie dit artikel bijvoorbeeld.

WHO studies depleted uranium in Iraq

Als we even verder zoeken hebben ze in 1999 ook al een verscheidene stukken geplaatst waaronder dit artikel.

Depleted uranium: the lingering poison

Maar blijven jullie op Zapruder maar vooral denken dat jullie de wereld aan het veranderen zijn met jullie nieuws.

 
At 3:39 a.m., Blogger Johnito said...

@Jay: Er zijn maar weinig instanties die ik vertrouw, inderdaad.

Maar ik denk in ieder geval wel dat de IAEA genoeg know how heeft inzake nucleaire aangelegenheden om een enigszins betrouwbaar oordeel te geven over nucleaire aspiraties van landen, zonder daarbij van zins te zijn bepaalde politieke agenda's te dienen. El-Baradei zei in 2002 dat er geen bewijs was voor kernwapens in Irak. Hij had gelijk, toch?

Overigens wil ik best geloven dat er een UFO is neergestort, in de letterlijke zin van "ongeïdentificeerd vliegend object."

Het kán natuurlijk een bommenwerper geweest zijn, volgeladen met bommen. Het zou de explosie kunnen verklaren.

Mijn vermoeden is dat een atoomexplosie seismisch meetbaar had moeten zijn, maar de laatse meting in Centraal Iran dateert van 7 januari.

 
At 4:00 a.m., Blogger Jay said...

Ik zeg ook nergens dat ik de IAEA niet vertrouw. Ik ben heus niet zo naief om te denken dat de VS Irak zijn binnengevallen vanwege WMD's. Ik moet nog steeds met plezier aan die voorstelling van Powell terugdenken met zijn powerpoint presentatie.

Maar ik denk in ieder geval wel dat de IAEA genoeg know how heeft inzake nucleaire aangelegenheden om een enigszins betrouwbaar oordeel te geven over nucleaire aspiraties van landen, zonder daarbij van zins te zijn bepaalde politieke agenda's te dienen.

Dan snap ik niet dat je wel een probleem hebt met rapporten wat betreft het WTC die ook door mensen zijn opgesteld die verstand van zaken hebben wat betreft bouwconstructies.

Je laat je kies toch ook niet door een bouwvakker trekken toch?

En het NIST onderzoekt bij WTC7 trouwens ook eventuele "blast scenarios".

Investigation of hypothetical blast scenarios

Dus ik vraag me af of jullie dadelijk wel tevreden zijn met een uitkomst die zegt dat er geen explosieven zijn gebruikt.

 
At 4:08 a.m., Blogger Jay said...

Krijg ik nog de credits van je stukje op je blog Johnito?? ;)

 
At 9:58 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat is inderdaad een schandalige actie van de Amerikanen, maar wel bedoeld als afschrikwapen voor vermeende hulp uit Iran en Syrie."

Niet evenzeer om het falen van de Amerikaanse regering zelf te bedekken, en zoveel mogelijk de schuld voor onrust in Irak in de schoenen van de Iraniers te schuiven ?

Waarbij ik zeker niet wil zeggen dat Iran passief toekijkt en geen enkele rol speelt in de onrust in Irak, maar het lijkt mij dat dit voornamelijk met een politiek motief gebeurde ?

 
At 11:02 a.m., Anonymous Anoniem said...

Sommige van die lui denken zelfs dat er een UFO is neergestort. (dat doen toch alleen maar 911-complotdenkers?)

Dat 'sommige van die lui' was het onofficiële Irans persbureau, maar dat maakt niet uit hoor:)

 
At 11:10 a.m., Anonymous Anoniem said...

The local Islamic Iranian news media reported that an UFO had crashed and blown up to explain the incident.

 
At 11:21 a.m., Anonymous Arminius said...

Magnitude 4.6 - CENTRAL IRAN

http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2007xgbd.php

 
At 11:30 a.m., Blogger Jay said...

Ja daar was Johnito ook al achter gekomen Rick :)

Al zeggen ze ook dat er op 11 januari een aardbeving is geweest.

 
At 12:21 p.m., Anonymous Linke Loetje said...

Aardbeving, UFO`s, Mijnen, Aanslag, Nuke...? Wie maakt hier nu complotten?

;)

 
At 12:39 p.m., Anonymous Arminius said...

Ook een complot!

Venezuela en Iran willen olieproductie omlaag brengen

Venezuela en Iran zullen zich binnen de Organisatie van Olieproducerende Landen (OPEC) inzetten voor een verdere reductie van de wereldwijde olieproductie.

Dit hebben de presidenten van beide landen, Hugo Chávez en Mahmoud Ahmadinejad, zaterdag (plaatselijke tijd) bekendgemaakt na een ontmoeting in Caracas. Venezuela en Iran zijn invloedrijke leden van de OPEC. Volgens Chávez gaan beide landen hun inspanningen ‘vertienvoudigen’ om de productie omlaag te krijgen.

De olieprijzen zijn de afgelopen tijd gedaald, onder meer door de verminderde vraag door de milde winter op het noordelijk halfrond.

Chávez en Ahmadinejad tekenden in totaal elf nieuwe bilaterale verdragen om hun ,,strategische alliantie'’ te versterken. Zij plannen onder meer de oprichting van een gemeenschappelijk olieconcern. Ook komt er een gemeenschappelijk fonds met 2 miljard dollar voor investeringen in landen die zich willen bevrijden van het ,,juk van het imperialisme'’. Ahmadinejad: ,,Wij bevorderen de revolutionaire gedachten in de wereld.'’

 
At 1:03 p.m., Anonymous Arminius said...

Ik wilde jullie DEZE niet onthouden:)

In het kader: win een 911 schuurkalender.

In de categorie 911-theorie gaat de prijs naar Laetitia.

Hoewel de jury al vele visie's en theorieeen over 9/11 heeft gehoord, gezien en gelezen wist Laetitia de jury te flink te verwonderen met haar onderstaande relaas;

9-11, alarmnummer in de USA. Het alarm voor de wereld rinkelt. Met de instorting van de Twin Towers begon de defintieve eindtijd van deze mensheid......

Op een foto in het boek Geheime Geschichte II van Hartwig Hausdorf is te zien hoe een langwerpig, raketvormig voorwerp een van de torens van het World Trade Center verlaat, nadat deze zogenaamd geraakt zou zijn door een vliegtuig. Opzettelijke destructie dus? Ja, daar lijkt het wel op. Wie zitten er achter?

De Aarde is hol en bewoond. Deze bewoonde innerlijke wereld wordt Agartha genoemd. In de periferie, waar t.g.v. de centrifugale rotatiekrachten het zwaartekrachtveld van de Aarde ligt, leven Dorgone wezens: luciferisch, demonisch. Dorgone-krachten - het woord 'dor' zegt het al - zijn destructief, neerdrukkend, zwaarmoedig, zwaartekracht verhogende, subliminale, bewustzijn verlagende Ondertonen . Trevor Ravenscroft wees er in zijn boek De Lans van het Lot al op dat in dit deel van Agartha zich de ware leiders van WO II bevonden, luciferische ingewijden die Hitler als hun pion gebruikten om hun sinistere doel te bereiken.
Veel dieper in de Aarde bevinden zich de positieve ORgone-wezens. Dat zijn, zoals onlangs in een artikeltje van grenswetenschappen.nl werd aangetoond, de zwaartekracht opheffende, leviterende Lichtkrachten ofwel ultrasonore, bewustzijnsverhogende Boventonen. Jean Robin beschrijft hen in zijn boek Operation Orth als zwevende wezens. Hij geeft hen (inclusief die luciferische wezens) zelfs namen: Judomaconnieken en Atlantiers.......
Nog dieper in de Aarde wonen de duale Onzichtbaren, de Superieurs Inconnus. Zij zijn een soort dubbelspionnen: zij sturen zowel de negatieve Dorgone wezens aan als de positieve ORgone wezens....Vanuit de diepte van de Aarde werden volgens mij door deze wezens opzettelijk de Twin Towers m.b.v. subliminale geluidstrillingen neergehaald. Die 'vliegtuigjes' waren puur illusie, holografische camouflage, artificial reality....

De Twin Towers leken op het getal-11. Ook 9 + 1 + 1 = 11. Elf is het gekkengetal: er is sprake van een plotselinge ommekeer. Om de 11 jaar draaien de magnetische pooltjes van de zonnevlekken om. Net als bij Carnaval: de boel staat opeens op zijn kop.....Niet de burgemeester, maar Prins Carnaval met zijn Raad van ELF (11) krijgt plotseling de sleutels van de stad. Prins Carnaval is de Elfen(11)koning: als je de wreedheden van de Dorgone wezens weet te verduren of simpelweg overleeft, dan kan je het Lichtrijk van de elfjes (11) in het diepst van je innerlijk, van de Aarde, bereiken.....Maar alles is nog steeds mind-stuff: het speelt zich af in je eigen verbeelding, als een virtuele werkelijkheid, een film in je eigen hoofd.....De destructie van de Twin Towers is een waarschuwing voor de mensheid dat deze plotselinge Poolomkering, die voor ons een verinnerlijking inhoudt (bij de ondergang van Atlantis ging het om een veruiterlijking) voor de deur staat.....

De Twin Towers leken op het symbool van het Dierenriemteken Tweeling: II. In de astrologie is Mercurius-Hermes de Heerser over de Tweeling, zoals Thot-Metatron de Heerser is over de drie duale schijnwerelden: de stoffelijke, psychische en mentale werelden - allemaal puur illusie van onze verbeelding. Thot-Hermes wordt gezien als de grondlegger van de Vrijmetselarij.....In de astrologie is elk symbool neutraal, zich manifesterend in een dubbele betekenis: zo wordt Hermes 1) de Meester over de vliegkunst genoemd, meester over UFO's en merkabahs; hetzelfde geldt voor Metatron, de hoogte aartsengel; zij zijn een. Maar in de astrologie wordt Hermes 2) ook een Bedrieger genoemd. Dit wordt ondersteund door de Griekse mythen, waarin Hermes de zoon is van Maia = Illusie.
De destructie van de Twin Towers is een waarschuwing aan de mensheid: de komst van Hermes-Metatron in twee gedaanten: eerst als de Grote Bedrieger (als zodanig aangekondigd in het bijbelse boek Tessalonicenzen II) en later, na de ompoling, als de Joodse Messias.......
De destructie van de Tweeling wijst ook naar de enige Way Out: opheffen van de dualiteit via het neutrale Middenpad........ Noch het goede noch het kwade leiden tot verlossing uit de werelden van illusie. Bevrijding wordt bereikt via mindloze onbewogenheid........

In het bijbelse Boek Daniel worden vier heersers beschreven die achtereenvolgens de leiding zullen hebben in de eindtijd van deze mensheid:
1. Eerst een Adelaar zonder vleugels (d.w.z. zonder merkabah = spiritueel blind): de USA van dit moment
2. Dan een Beer: de opkomst van Rusland, waar we nu al de eerste voortekenen van zien
3. Dan een luipaard met vier vleugels: de Joodse Messias
4. Dan een verschrikkelijk Beest: de Antichrist

Met de opzettelijke instorting van de Twin Towers is volgens mij de Adelaar zonder vleugels aan de macht gekomen: de USA die met zijn oorlog in Irak de wereldvrede heeft ondermijnd. Het wachten is nu op de Grote Bedrieger, die vermoedelijk met veel UFO-tam-tam ergens bij Bugarach ten tonele zal verschijnen en zal meehelpen om de wereldmacht aan Rusland (de Beer) te geven. Deze zal een kortstondige vreselijke wereldoorlog ontketenen, waar de plotselinge ompoling van de aardse magnetische polen een einde aan maakt. Dan komt de Joodse Messias ten tonele (de spiegel van de Bedrieger). Deze sticht met een handjevol mensen en ingewijden een Rijk van Vrede en Spiritualiteit op Aarde. Het zal de Antichrist zijn die tenslotte aan dit Rijk en aan onze huidige mensheid een definitief einde maakt. Maar, zoals Rene Guenon zegt, het einde van een wereld zal niets anders dan het einde van een illusie blijken te zijn..... En in een Nieuwe Manvantara begint daarna een Nieuwe Mensheid weer van voren af aan, gevangen in dit eeuwige Rad van onze verbeelidng.....

Wil je daarvan verlost worden, dan zal je je verbeelding moeten overstijgen en zul je je moeten vereenzelvigen met de absolute Waarheid. Zoals het artikeltje Beyond Matter in grenswetenschappen.nl prachtig aantoonde: het Ene en Enige Wezen dat werkelijk bestaat is deze Bron die OM emaneert = de diepste Kern van je wezen = de Onbewogen Beweger. Alleen deze diepste Waarheid transcendeert de illusoire kosmos, die puur virtueel is, een verzinsel van je mind of bewustzijn. Nirwana is mindloos en bovenbewust.....

Aldus Laetitia.

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=916

 
At 3:20 p.m., Blogger Democrat said...

Weet je wat mooi is?

*illegale oorlogen in Afghanistan en Irak
*leugens verkopen aan het publiek (WMD's, Downing Street memo's)
*rijke historie aan false flags (USS Liberty, Operatie Gladio)
*60+ gebombardeerde landen na WWII in het kader van 'vrede en democratie'
*economische oorlogvoering

en dan zegt ene Billy dat een stel lieden die de werkelijkheid meer en meer achterhalen dat zij oorlogszuchtig zijn?

Billy ziet ze flink vliegen. Is hij een 'tool' of speelt hij dat slechts?

 
At 4:38 p.m., Anonymous Racer said...

Oorlogszuchtig? Ik wed dat Democrat en kornuiten maar wat staan te dansen als VS en Israel "hun verdiende loon krijgen" in de vorm van terroristische aanslagen of een militaire nederlaag.
Zie ook hun sympathie voor camouflagepak Chávez ("duivelse Amerika") en baardman Ahmadinejad ("Israel van de kaart vegen"), pacifisten in hart en nieren ;-)

 
At 4:54 p.m., Anonymous racer said...

Billy schreef:

Trouwens, een invasie is alleen al uitgesloten vanwege de omvang van het land (drie keer zo groot als Irak), het verzet van de Iraanse bevolking en een havikachtige senaatscommissie voor buitenlandse zaken. Komt bij dat zestig procent van de Amerikaanse bevolking tegen de oorlog in Irak is, waarmee de regering Bush toch al in zijn maag zit. Nog een oorlogje erbij? Vergeet het maar.


De president heeft ook toestemming nodig van het Congres om een oorlog te beginnen. Bush kreeg toestemming voor de Irak-oorlog middels een "Joint Resolution to Authorize the Use of United States Armed Forces Against Iraq". Die kan 'ie nu echt wel op zijn buik schrijven, de democraten zijn Irak al beu, die gaan Bush ech geen carte blanche voor Iran geven.

 
At 5:14 p.m., Anonymous rogier said...

Maar Bush schijnt wel een vetorecht te hebben, las ik ergens.

Nog iets: de gearresteerde Iranezen zouden iets te maken hebben met de Iranian Revolutionary Guard die Irak aan wapens helpt.

 
At 6:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik kan hem niet vinden op google?

NWO Bevrijdingsfront?

http://www.ditkannietwaarzijn.nl/

 
At 6:10 p.m., Anonymous Arminius said...

Nog iets: de gearresteerde Iranezen zouden iets te maken hebben met de Iranian Revolutionary Guard die Irak aan wapens helpt.

Als je het Amerikaanse Consulaat in Venezuela binnenvalt zal je daar vast mensen met aantreffen die banden hebben met de NSA of CIA..

 
At 6:13 p.m., Blogger Democrat said...

Baardman Ahmadinejad had het over het 'Zionistische regime'.

 
At 6:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wij gaan de NWO aanpakken!!

 
At 7:24 p.m., Blogger Jay said...

Misschien heeft Democrat wel staan dansen op de straat op 11 september 2001 Racer en dan was ie niet eens de enige.

 
At 8:17 p.m., Anonymous racer said...

Baardman Ahmadinejad had het over het 'Zionistische regime'.

Ja dat zeggen westerlingen die Iran verdedigen.
Al Jazeerah vertaalt zijn uitspraak als volgt: "As the Imam said, Israel must be wiped off the map," said Ahmadinejad, referring to Iran's revolutionary leader Ayat Allah Khomeini. His comments were the first time in years that such a high-ranking Iranian official has called for Israel's eradication, even though such slogans are still regularly used at government
rallies.

Maar die zullen het ook wel verkeerd begrepen hebben.

 
At 8:32 p.m., Anonymous racer said...

Maar Bush schijnt wel een vetorecht te hebben, las ik ergens.

Hij kan wetten tegenhouden met een veto maar dat hij toestemming nodig heeft om oorlog te beginnen staat in de grondwet.
Maar stel even dat hij dat probleem weet te omzeilen, dan nog: democraten zullen dan zo woest zijn dat ze onmiddelijk een impeachment procedure zullen starten.

 
At 8:45 p.m., Anonymous racer said...

Wij gaan de NWO aanpakken!!

LOL! Zelfs complotters hebben kennelijk hun grenzen, "dit filmpje is Billy’s natte droom" zegt er eentje.
Als de tekst in het engels was geweest, waren al die DKNW'ers vast laaiend enthousiast, deze meneer komt nauwelijks dommer over dan Alex Jones.

 
At 8:49 p.m., Anonymous racer said...

Als je het Amerikaanse Consulaat in Venezuela binnenvalt zal je daar vast mensen met aantreffen die banden hebben met de NSA of CIA..

Bij mijn weten is de CIA in Venezuela niet bezig om een burgeroorlog te stoken.

 
At 9:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

filmpje!

 
At 9:37 p.m., Anonymous racer said...

Nog even uit de link van Billy:
Veiligheidsexpert Yossi Melman van de gerenommeerde Israëlische Ha'aretz noemt het artikel in de Britse krant 'fictie, gedeeltelijke speculatie en een greintje waarheid'.
Er zit slechts een kleine kern van waarheid in het artikel, zegt Melman. "De enige waarheid is dat de Israëlische luchtmacht zich - net als het Nederlandse leger - voorbereidt op alle scenario's. Onder deze plannen zit ook de mogelijkheid om zich voor te bereiden op een aanval op Iraanse nucleaire installaties. Maar dit is een standaardprocedure voor veel legers en zeker niet alleen voor het Israëlische."


Haaretz is een linkse israelische krant die kritisch is op de regering, geen spreekbuis van Olmert. Ik vind zijn redenering geloofwaardig overkomen: Israel bekijkt met argusogen het nucleaire programma van Iran en houd rekening met een eventuele toekomstige strike, maar de regering heeft niet besloten om over een bepaalde tijd tot de aanval over te gaan.

 
At 9:43 p.m., Blogger Billythekid said...

"LOL! Zelfs complotters hebben kennelijk hun grenzen, "dit filmpje is Billy’s natte droom" zegt er eentje"

Daarom maandag alle aandacht hiervoor ;)

 
At 9:33 a.m., Anonymous racer said...

WASHINGTON (CNN) -- The White House said Sunday it is not planning military action against Iran, but refused to rule out the possibility, bucking pressure from several senators who said the administration is not authorized to do so.

Asked whether the United States is preparing for a potential military conflict with Iran, President Bush's national security adviser Stephen Hadley told NBC's "Meet the Press," "No, the president has said very clearly that the issues we have with Iran should be solved diplomatically."


Duidelijk genoeg, lijkt me.

 
At 9:45 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tja, zo was ook de oorlog tegen Irak illegaal.

In Februari 2003 werd ook door het Witte Huis gesteld dat een oorlog tegen Irak zeker geen zekerheid was, en dat men de diplomatieke weg prefereerde.

Maar slaap lekker door allemaal, en pretendeer maar dat het slecht CT websites zijn die schrijven over een komende oorlog met Iran.

Als een CT website iets schrijft wat bevestigd wordt door tal van think tanks en andere organisaties die zich bezig houden met militaire strategie, als ook talloze mainstream media websites is het natuurlijk onzin ;)

Gelukkige hebben het dit blogje nog men al zijn experts op het gebied van internationale politiek en militaire conflicten.

Misschien moeten jullie eens een stuk inzenden naar Strategic Forecasting, Global Strategy en dergelijke.

Hebben ze daar nog wat aan jullie ophelderende inzichten....

 
At 9:54 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Bij mijn weten is de CIA in Venezuela niet bezig om een burgeroorlog te stoken."

Fijn te weten dat je niet op de hoogte bent van de rol van de CIA in de coup poging tegen Chavez, of andere pogingen van de VS om zijn regime te destabiliseren.

Wat moeten we verder met deze mededeling ?

 
At 9:23 p.m., Anonymous racer said...

" In Februari 2003 werd ook door het Witte Huis gesteld dat een oorlog tegen Irak zeker geen zekerheid was, en dat men de diplomatieke weg prefereerde. "

Oh ja? ik herrinner me dat ze druk bezig waren een Coalition of the Willing te smeden en probeerden om de oorlog in stemming te brengen bij de VN.

Waarom doen ze dat nu niet dan?

Jullie denken echt dat Bush almachtig is, niet?

 
At 9:27 p.m., Anonymous racer said...

"Fijn te weten dat je niet op de hoogte bent van de rol van de CIA in de coup poging tegen Chavez"

Als de CIA al direct betrokken was bij die coup, hoe lang is dat nu geleden?

of andere pogingen van de VS om zijn regime te destabiliseren.

Lekker vaag weer. Worden er venezeluaanse burgers onthoofd in de straten van caracas door CIA mensen? Blazen ze religieuze heiligdommen op?

 
At 9:55 p.m., Anonymous racer said...

Misschien moeten jullie eens een stuk inzenden naar Strategic Forecasting, Global Strategy en dergelijke.

En ik ben de CEO van American Enterprise Institute :-)

Interessant doen kan iedereen, maar er zijn natuurlijk geen serieuze analisten die een oorlog met iran voorspellen :-)

 
At 7:13 a.m., Blogger Jay said...

Ach, als de Democraten er al een probleem mee hebben dat er 20.000 extra man naar Irak worden gestuurd, zullen ze er vast geen probleem mee hebben om Iran de oorlog te verklaren....

 

Een reactie posten

<< Home