zaterdag, maart 03, 2007

Disconnect


Vier dagen alweer nadat de site van Ditkannietwaarzijn onder raadselachtige omstandigheden werd 'neergehaald', zoals de complotters het fijntjes formuleren, en nog altijd geen enkele duidelijkheid over het hoe en waarom. Indien het hostingbedrijf niet verder wilde met de site, had DKNWZ makkelijk naar een andere provider kunnen verhuizen, maar dat is niet gebeurd. Dus wat blijven er dan voor mogelijkheden over? Doodsbedreigingen, waarover van de politie niet gesproken mag worden? Niet erg waarschijnlijk. Of toch een disconnect tussen de oprichters en de uitvoerders over de kwaliteit van de site, waarbij men de vuile was niet buiten wil hangen?

"Redenen voor DKNWZ om te stoppen moeten m.i. zeer zwaarwegend zijn om zonder enige uitleg zo weg te kunnen komen," schreef Frank Ho van de site Waarheid 911 op het forum van Zapruder. "Dit overhaaste vertrek zet alle seinen op groen op weer eens lekker te gaan speculeren over de vele duistere krachten waarmee we soms geteisterd (...) menen te worden. Krachten die ons telkens in elkaars armen doet belanden, waarbij de buitenwereld, die we juist moeten zien te overtuigen, al te vaak vergeten wordt. Hoewel DKNWZ zijn naam eer aan doet, hoop ik (inclusief alle eventuele fouten die we allemaal maken) dat heel snel alsnog met een verklaring wordt gekomen. Mocht de oorzaak/reden van opdoeken ook betrekking kunnen hebben op overige bestaande 9/11 sites, dan is de noodzaak van openheid van nog groter belang."

Inmiddels zijn er in elk geval pogingen gedaan om DKNWZ weer nieuw leven in te blazen, maar blijkbaar niet door het oorspronkelijke team. Een in alle haast geregistreerde site Ditkannietwaarzijn.tk bevat slechts RSS feeds van Nu.nl en andere sites, en de Vrije Pers ('Nieuws Dat U Eigenlijk Niet Mag Weten') heeft deze week een slappe DKNWZ kloon in het leven geroepen, inclusief gejatte stukken van ANP en Elsevier. Het is niet aannemelijk dat de Nocturnals, de V's en de P.uncia's hier hun eindeloze slow chat weer gaan voortzetten.

Want dat de enige echte DKNWZ als een dief in de nacht is verdwenen, zonder enige toelichting, dat is natuurlijk niet zo slim. Daarmee kweek je geen saamhorigheid. Net zomin als met de aanhoudende geheimzinnigheid: "Het verdwijnen van de DKNWZ-site en het DKNWZ-forum is voor iedereen als een verrassing gekomen, niet in de laatste plaats voor het DKNWZ team zelf," zo meldt voormalig sitebeheerder Yoda. "Het DNWZ team heeft besloten, gezien alle comotie, om met een gemeenschappelijke verklaring te komen. Het is aan het DKNWZ team om het juiste moment te bepalen om met die verklaring naar buiten te komen."

Kom op, jongens, cut the crap, en zeg nu waar het op staat, dan kunnen de complotters weer rustig slapen.

20 Comments:

At 5:48 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Voorlopig hou ik 't erop dat het K3 topic de directe oorzaak is. Jullie moesten eens weten hoe bitchy Karen, Kristel en Kathleen kunnen worden als iemand ze dwarszit!

 
At 6:36 p.m., Anonymous xaderp said...

b0ring

Houden jullie je maar bezig met "het complot rond DKNWZ", dan gaan de grote mensen zich wel bezighouden met dingen die echt belangrijk zijn.

Zoals 9/11.

 
At 7:48 p.m., Blogger Billythekid said...

We wachten nog even op de formele verklaring en daarna hoor je er niks meer over. Zo goed, Xaderp?

 
At 10:27 p.m., Anonymous Yoda said...

De geheimzinnigheid in mijn bericht op tts.mesagebaord.nl ongaat mij geheel. Welk deel van het bericht heb je niet begrepen ?

 
At 10:49 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

nou, wat denk je zelf yoda?
Het gaat er niet om dat jouw bericht niet begrepen is, het gaat erom dat een verklaring uitblijft.

Welk deel van dit comment heb je niet begrepen??

 
At 11:11 p.m., Anonymous Yoda said...

Braat, er staat lettelijk : " Net zomin als met de aanhoudende geheimzinnigheid: "Het verdwijnen van de DKNWZ-site en het DKNWZ-forum is voor iedereen als een verrassing gekomen, niet in de laatste plaats voor het DKNWZ team zelf," "

Is het niet zo dat door de dubbele punt het tweede deel van de zin een nadere uitleg is van het eerste deel ?

Of heeft mijn juf nederlands het mij toch niet zo goed uitgelegd.

( Vooralsnog neem ik aan dat jij in staat bent om heel dit comment te begrijpen :-) )

 
At 11:29 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Het gaat dan ook niet over de geheimzinnigheid van jouw comment, het gaat om de geheimzinnigheid omtrent het plotseling off-line gaan van DKNWZ.nl.
Geeft jouw antwoord daar antwoord op? Nee. De reden blijft tot nader orde van de redactie in nevelen gehuld. DAT is het mysterie.

En hoe langer die geheimzinnigheid duurt, hoe meer ik het idee krijg dat de werkelijke reden erg lullig zal zijn.. Afwachten dus totdat iemand het zwijgen doorbreekt.

 
At 12:10 a.m., Anonymous Yoda said...

Okee, laten we het er dan maar op houden dat ik niet zie wat er nu zo geheimzinnig is en jij kennelijk wel.

Zou het niet zo kunnen zijn dat er een legitieme reden is om op een later tijdstip met een verklaring te komen, of is dat op zich dan ook weer geheimzinnig ?

 
At 12:29 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

nee, NATUURLIJK zie jij niet wat er zo geheimzinnig aan is, jij bent een insider, jij hebt dus (een gedeelte van) de informatie die voor de rest verborgen blijft.

Zou het niet kunnen dat er een legitieme reden is? Ja maar, natuurlijk kan dat, maar ook die reden wordt niet gegeven.

Zolang er geen informatie komt blijft dit alles geheimzinnig.

Ondanks dat ik erg nieuwsgierig ben naar die reden ben ik verder een beetje een buitenstaander in dit. Als ik een regular zou zijn op die site zou ik behoorlijk pissed-off zijn over het uitblijven van enige duidelijkheid.
Maar goed, dat er een waas van geheimzinnigheid overheen gegooid wordt komt niet erg uit de lucht vallen; zo ging het ook ten tijde van de perikelen rondom de PvdW.

 
At 12:34 a.m., Anonymous xaderp said...

@yoda:

never mind these people, dit is de echte tin-foil-hat club. Deze mensen zien echt óveral conspiracies. Maar niet in 9/11, natuurlijk. :D

 
At 12:39 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

wie neemt het woord 'conspiracies' in de mond? Juist ja: xaderp. Heeft iemand anders het daarover gehad? Nee, natuurlijk niet.

xaderp is een onnozelaar..

 
At 12:44 a.m., Anonymous sticky fingers said...

geef gvd die legitieme reden dan, ik ben het echt helemaal zat!!!!

 
At 1:27 a.m., Blogger Jay said...

Hier kunnen de complottertjes weer fijn op inhakken. Succes ermee.

 
At 1:52 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Dank voor die BBC link, Jay.
Het geeft ook een goede uitleg over welke 9/11 berichtgeving er nu 'vermist' is. Het gaat dus niet om alle BBC materiaal, maar alleen om BBC World.

 
At 2:00 a.m., Blogger Jay said...

Ach, de complottertjes moeten toch wat hebben om in te geloven, anders stort hun hele wereldje in. Laat ze maar fijn denken dat de BBC een script heeft gehad en dat ze per ongeluk te vroeg het script hebben behandeld, of dat ze zelf in het complot zitten. Denk dat ze daar bij de BBC alleen wel erg treurig worden van al die reacties in ieder geval.

Sorry voor de offtopic in ieder geval. Maar dat hele DKNWZ verhaal boeit me werkelijk voor geen reet, dus vandaar dat ik ook maar verder niet gereageerd heb.

 
At 5:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

't is maar stillekes in naivistan.

 
At 9:33 a.m., Anonymous Han said...

Zou het niet zo kunnen zijn dat er een legitieme reden is om op een later tijdstip met een verklaring te komen, of is dat op zich dan ook weer geheimzinnig?

Mij interesseert het verdwijnen van Dknwz geen ene moer, maar dat die Yoda niet begrijpt dat het op zijn minst wat vreemd is dat iedereen zijn mond houdt over de reden van het opheffen van die site en dat daar pas later een verklaring komt, daar kan ik weer niet bij. Dat we over pakweg twee maanden nog eens te horen krijgen waarom Dknwz in febr is gestopt lijkt me weinig relevant meer.

 
At 10:33 a.m., Anonymous bee said...

Het is aardig om te zien hoe Yoda suggereert dat er een goede reden zou zijn om de reden van het sluiten van DKNWZ nog niet kenbaar te maken.

En dat terwijl de rode draad van DKNWZ altijd was dat "de autoriteiten" eerlijk en duidelijk moesten zijn in hun handelen. No more secrets, dat soort zaken.

Interessantdoenerij van de DKNWZ-boys, als je het mij vraagt.

Braad, was het niet zo dat de K3 dames bastaardkinderen zijn van een telg uit the Rothschild familie? En dat Gert, de man achter het K3 imperium is in werkelijkheid een pion is van de Illuminati. Of Samson ook verdacht is weet ik niet.

 
At 11:40 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Samson is ZEKER verdacht; dat snapt een hond.

 
At 5:10 p.m., Anonymous Niels said...

Of Samson ook verdacht is weet ik niet.

Vergeet je Evil Bert niet, van Sesamstraat ?

Die stond tijden geleden samen met Osama op de foto, dus hij is zeker verdacht ?

Zie hier het onweerlegbare bewijsmateriaal dat Bert bij Osama geweest is :

http://z.about.com/d/politicalhumor/1/0/Q/F/osama_bert.jpg

 

Een reactie posten

<< Home