maandag, februari 26, 2007

Ditkannietwaarzijn exit


"Wegens omstandigheden zijn we genoodzaakt om onze activiteiten te staken. We willen alle trouwe bezoekers en posters op de site ontzettend bedanken voor hun inbreng en enthousiasme. Tevens een woord van dank aan de bezoekers van onze landelijke conferenties. De site wordt om 00.00 uur offline gehaald."

Verbijsterde reacties vanavond bij complotsite Ditkannietwaarzijn. Zoals enkele welingelichte reaguurders al aangaven, stopt de site (vorige maand nog onderscheiden met de Frontier Award) er plotsklaps mee. Waarom wordt niet gemeld, en de achterban zal het vermoedelijk niet meer horen ook, want de stekker gaat er om 24.00 uur uit. Ook het forum stopt ermee, zo meldt iemand. Diverse filmpjes (NWO Bestrijdingsfront, verslagen van de 9/11 conferentie) zijn in hoog tempo bij Google weggehaald. "Gedwongen ermee op te houden," lazen we al eerder in de cryptische reacties bij dit blog.

Wat is hier aan de hand? Wilde de hostingprovider niet verder met de dwarse site? Of ligt het aan het feit dat DKNWZ het ene bericht na het andere van het net plukte, en wellicht door advocaten van de uitgevers op de vingers is getikt vanwege schending van het auteursrecht? Mag DKNWZ soms geen openheid van zaken geven omdat het een spreekverbod opgelegd heeft gekregen? Allemaal raadsels (om 22.00 uur).

Inmiddels hebben enkele bezoekers al verwezen naar alternatieve sites, Paulenlinda forum en Vrije Pers, voor de laatste berichtgeving. Weer iemand anders heeft voor de zekerheid www.ditkannietwaarzijn.tk geregistreerd. DatkannietwaarZijn.nl en Schijtaandenwo.nl zouden ook nog kunnen, suggereert iemand. Bij Zapruder, zelf rijp voor de mallemolen, is vooralsnog niet veel sympathie voor de DKNWZ broeders te bespeuren. "Ik weet wel wat ze de nek om heeft gedaan: een slechte website, slechte leidinggeving, en nog slechtere posts."

Dat zou kunnen, maar Billy betreurt het verdwijnen van DKNWZ. De site leverde onophoudelijk inspiratie voor dit blog, niet zelden tot grote ergernis van de achterban. Die achterban zal ongetwijfeld elders weer opduiken. We bedoelen het sympathiek: onkruid vergaat niet.

UPDATE: Om 22.30 uur lag de site er al uit.

(Wegens verblijf in het buitenland zal nadere berichtgeving hierover tot donderdag mogelijk schaars zijn)

Labels:

20 Comments:

At 11:51 p.m., Blogger Jay said...

Je kan je DKNWZ linkje wel weghalen nou Billy :)

Nog maar 19 complot sites te gaan ;)

 
At 12:36 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Net zoals er nooit echte info kwam omtrent De Partij v/d Waarheid of Lijst14 zal dit ook wel nooit uitgelegd worden. Dat neemt niet weg dat ik wel nieuwsgierig ben..

Waar moeten al die nutcases naar toe? Zelfs Zapruder is wat te hoog gegrepen, want daar wordt toch op z'n minst verlangt dat je een beetje on-topic blijft.

Het zal mij niet verbazen als er in de nabije toekmtst hier een aantal berichten in de trant van 'hebben "jullie" nu je zin!?' zullen verschijnen..

En is het wrang of juist typerend dat het laatste topic op DKNWZ waar massaal op gereageerd werd ging over het achteruit draaien van een K3-nummer?

 
At 4:06 a.m., Anonymous Tim Dog said...

ZO! HEBBEN JULLIE NU JE ZIN?!?!?

... geintje :-)

 
At 4:29 a.m., Blogger Billythekid said...

Een ochtend later en nog steeds geen enkele duidelijkheid over het hoe en waarom.

 
At 8:12 a.m., Anonymous Anoniem said...

This is the internet, baby!

Ik krijg van Billy toch ook geen uitleg waarom hij met deze blog doet wat hij doet?

Hij is er domweg, en daar doe ik het mee zolang het er is.

 
At 8:27 a.m., Anonymous Gedem said...

Pech, het waren nochtans goede moppen ! :p

 
At 9:41 a.m., Anonymous bee said...

Ongetwijfeld zullen de V's en de Nonc's van deze wereld een nieuwe slijmerige rots vinden om op te kruipen...

 
At 10:29 a.m., Anonymous dknwz2 said...

Deze is wel leuk.

http://www.prisonplanet.com/articles/february2007/260207building7.htm

 
At 12:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is zn onderwerp kwijt?
En nu is Zapruder aan de beurt?

PS. Alle filmpjes met bivakmutsen ect worden verwijderd.

 
At 3:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

nexus - Administrator - Niburu

PostPosted: 27 Feb 2007 12:50:31

Ik heb contact gehad met DKNWZ en ze weten zeker dat ze niet terug komen!

De reden werd nog in het midden gelaten, waarschijnlijk mogen ze er niet over spreken, dat zou kunnen inhouden dat er een onderzoek gaande is.

Om verder niet op de zaken vooruit te lopen wil ik het hier bij laten.

 
At 7:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

51. Yoda Says:
februari 26th, 2007 at 21:45

@29 en alle andere bezoekers.

Ik mocht gisteren de onderstaande e-mail ontvangen van de redaktie van deze site. Meer of minder weet ik ook niet :

Het zal naar alle waarschijnlijkheid als een schok voor je overkomen maar de site van dknwz zal gaan verdwijnen. De reden hiervoor is één die ik je op dit moment nog niet kan geven. Ik wil je bedanken voor alle samenwerking en voor de moeite en tijd die je in het gehele project hebt gestoken. Het wil ook zeker niet zeggen dat we elkaar in de toekomst niet nog eens contacten. Het valt ook ons zwaar dat dit staat te gebeuren maar het is onomkeerbaar. Denk om je mailadres want ook dat zal gaan vervallen. Mocht je met het forum verder willen dan is mijn verzoek of je dit onder een andere naam als ditkannietwaarzijn of dknwz zou willen doen. Ik kan me voorstellen dat je het misschien wil koppelen aan een andere forum van je. Nogmaals, het komt allemaal uit het niets uit de lucht vallen maar ik wil je zeker bedanken voor je support.

 
At 4:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

25 Feb.
Het is alweer een tijdje stil in de waanzinnige denkwereld van de revisionistische psychopaten. Bij de vijfde 'verjaardag' van de terroristische aanslagen op het Pentagon en de Twin Towers op 11 september door Attah en zijn bende, had het Nederlandse Episcopaat van de Conspiratieve Kerk een ware 911-conferentie in de Jaarbeurs te Utreg. Deze conferentie was een vreemde kruisbestuiving tussen een PvdA-congres met al zijn klapvee en een Psychiatrische vleugel van een Penitentiaire Inrichting of een TBS-kliniek. Uw favoriete blog was daar hoogstpersoonlijk aanwezig als 'a day at the zoo' en sprak zelf met de organisatoren: DitKanNietWaarZijn.nl! Deze site lag er ten tijde van het hoogtepunt van hun faam regelmatig uit omdat hun servers de piek aan bezoekers niet aan konden. De Nationale Knipseldienst uit Leidschendam werd verdacht dat zij hier achter zaten om de revisionistische revolutie te stoppen. De 911-freaks zijn zich ook in Nederland gaan organiseren nadat een geflipte miljonair, Jimmy Walters, onze zwakke geesten heeft vergiftigd met zijn waanzinnige theorietjes over 'de ware toedracht' inzake 911. Vervolgens hebben ze alle 911-hallucinaties uit de duistere kelders van het internet, uiteraard afkomstig van de grootste mafketels uit Amerika (en dat zijn er veel), gecopy-paste. De malloten geloven dat Ome Sjors vanuit zijn Vliegende Schotel hoogstpersoonlijk de vliegtuigen in het WTC dirigeerde met een druk op de red button, in opdracht van een aantal joodse superbankiers (Rockefeller en Rothchild) om martial law en een wereldregering in te kunnen stellen. Deze dragers van aluminiumhoedjes geloven dat de media onder totale controle staat van de Joodse Superbankiers en daardoor de conspiratieve waarheid onder de pet houdt. De ironie wil dat deze sekte zo halsstarrig hun geloof belijden dat alle reacties op hun fijnzinnige website die tegen hun onzin ingaan worden verwijderd. De Ziener is inmiddels blacklisted. De ironie is dat de conspiracy nutballs dit juist de overheid verwijten. Zoals bij elke sekte is discussie ook met deze revisionistische sekte niet mogelijk. Ze vertonen dezelfde totalitaire trekjes als de communistische regimes in de DDR en de Sovjetunie voor de val van het IJzeren Gordijn. Het uitstekende blog '9/11 complotdenkers' volgt deze malloten nauwlettend en beschrijft heel goed de onzin die deze 'denkers' allemaal de wereld inslingeren. Bovendien geeft hij een aardig overzicht van de Conspiratieve Kerk. Gelukkug heeft hij daarnaast ook alle goeie debunking sites tegenovergesteld voor het broodnodige evenewicht, die de complottheorieen vakkundig naar het rijk der fabelen verwijzen. Oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker!

Enkele 911-halucineerders hebben een lachwekkend dom filmpje uitgebracht over de aanslag op het Pentagon, onder de originele titel Pentacon (con van Conspiracy). Ligt u ook al in een deuk? De Ziener kunnen ze morgen gestrekt naar den burelen van de redactie van uw favoriete blog vervoeren.

posted by De Ziener spreekt at 9:50 PM

 
At 4:37 p.m., Blogger Jay said...

Hehehehe, van welk blog heb je dat als ik vragen mag??

 
At 6:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

De ziener spreekt:
http://zwartehelicopter.blogspot.com/

 
At 7:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

DE VRIJE PERS GAAT VERDER ONDER EEN NIEUWE DOMEIN NAAM
De link onder de banner doet ‘t niet.
Ze zouden serverpower krijgen van vkmag.
http://www.zapruder.nl/portal/artikel/dknwz_bij_dwdd/
En nu staan ze gehost in een subdomein van een sekssite? Dat kan toch niet waar zijn?

Reactie door Derek | februari 27, 2007

 
At 7:28 p.m., Blogger Jay said...

Dat is nog uit 2006 anoniempje dat bericht.

 
At 8:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar het blijft leuk.

 
At 2:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Patman:

De Ziener Spreekt

woensdag, februari 28, 2007
Mild
Na de first round knockout tegen DitKanNietWaarZijn (R.I.P.) is het tijd voor wat rust op het front en een wat mildere beschouwing over de opvolger van Ronald Plasterk, die ons onderwijs verder gaat verkloten als Minister van de beleidspornofabriek te Zoetermeer, als columnist bij het interview- en discussieprogramma van de staatsomroep op de Dag van de Heer, Buitenhof.

 
At 11:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

ziener

BerichtGeplaatst: Wo feb 28, 2007 23:42 Onderwerp: DKNWZ

Ik vind het wel amusant wat voor effect het op zwart gaan van DKNWZ heeft op veel mensen die op dit forum en niet te vergeten op het forum van Zapruder (is nu monopolist door het heengaan van DKNWZ - hebben zij er een hand in gehad?) hun genoegen of ongenoegen uiten over dit weinig transparante, plotselinge en mysterieuze besluit van die DKNWZ-knakkers.

Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat onderstaand bericht op een obscuur blog daags tevoren waar DKNWZ eens flink door de mangel gehaald werd er iets mee te maken heeft.

http://zwartehelicopter.blogspot.com/2007/02/complotpsychoten.html

Ik zie Yoda ook hier. Je hebt er wel een dagtaak aan om op elk forum te discussieren hierover. Ik zag dat je met Speedy Gonzales ook al flink de verbale degens aan het kruisen was. wees nou eens eerlijk en helder dit mysterie nou voor eens en altijd op, wat was nou de echte reden dat ze ermee gekapt zijn. Het is toch hypocriet dat een gezelschap met een site die overal en altijd duistere, schimmige zaken zien met verborgen agenda's en zelfs complotten, pleiten voor transparantie en openheid zo vaag en schimmig doen over hun rigoureuze actie.


|Yoda

BerichtGeplaatst: Do mrt 01, 2007 18:15

Beste mensen,

Het verdwijnen van de DKNWZ-site en het DKNWZ-forum is voor iedereen als een verrassing gekomen, niet in de laatste plaats voor het DKNWZ team zelf.

Het DNWZ team heeft besloten, gezien alle comotie, om met een gemeenschappelijke verklaring te komen.

Het is aan het DKNWZ team om het juiste moment te bepalen om met die verklaring naar buiten te komen.
Gezien de concensus inzake dit standpunt zal het voor eenieder duidelijk zijn dat ik niet, voorafgaande op deze verklaring op persoonlijke titel mededelingen ga doen. Dit lijkt mij niet meer dan normaal.

 
At 11:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

odaGeregistreerd op: 31-8-2006
Berichten: 644
Woonplaats: ditkannietwaarzijn.nl

BerichtGeplaatst: Wo feb 28, 2007 23:23 Onderwerp: Opheffing DKNWZ-forum

De DKNWZ-forum is opgeheven net als de DKNWZ-site.

 

Een reactie posten

<< Home