woensdag, mei 16, 2007

BeeldmanipulatieWeer een hilarisch voorbeeld van 9/11 bedrog-gekte: de makers van dit filmpje beweren nu zelfs dat getuigen zijn geïnterviewd tegen een blauw scherm (chroma key). De samenstellers hebben een beetje verstand van videotechnieken, maar de rest van het verhaal is te dom voor woorden. Het zogenaamde bewijs van beeldmanipulatie - blokkerige beelden - ontstaan als gevolg van haperende digitale verbindingen. Wie KPN Digitenne heeft herkent het effect.

Maar waarom stellen de TV Fakery dombo's zich nu nooit eens deze vraag: hoe moet dat wel niet gegaan zijn op 9/11 met tientallen tv stations die allemaal verschillende beelden en liveverslagen van 9/11 uitzonden? Wat een enorme postproductie moet daaraan wel niet vooraf zijn gegaan? Hoeveel acteurs moesten wel niet zijn ingehuurd?

Belde er soms iemand uit Washington naar NBC of ABC met de mededeling: morgen krijgen jullie een band van vele uren die jullie moeten uitzenden? En was het antwoord toen: "Oh, dat is goed hoor, komen jullie hem per koerier brengen?"

Labels:

5 Comments:

At 6:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

En toch ben ik van mening dat deze tactiek om de 911 beweging in diskrediet beter werkt als die van jou Billy.

Niet dat je je niet inzet hoor, daar niet van.

 
At 6:20 p.m., Blogger Jay said...

Was het maar een poging om de beweging in diskrediet te brengen. Deze gasten geloven dus echt dat alles beelden gefaked zijn die dag.

 
At 6:23 p.m., Blogger Billythekid said...

"Niet dat je je niet inzet hoor, daar niet van"

Krijg ik nog een rapportcijfer?

 
At 10:43 p.m., Anonymous tamara said...

Nou, Billy...

Van mij krijg je een 10 voor je inzet.

 
At 12:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Krijg ik nog een rapportcijfer?"

10 voor uithoudingsvermogen
9 voor inzet
7 voor humor
4 voor analyserend vermogen
3 voor relevante feiten kennis
2 voor moed

 

Een reactie posten

<< Home