woensdag, mei 16, 2007

AmusementRosie O'Donnell keert volgend seizoen niet terug in het discussieprogramma The View, nadat zij eerder flink wat controverse had veroorzaakt met haar opmerkingen over 9/11. Maar het seizoen is nog niet voorbij, dus Rosie begint maar weer eens over WTC7. Dat is ongetwijfeld goed voor de kijkcijfers. Maar ditmaal lijkt het allemaal wel erg ingestudeerd. Rosie moet telkens op een papiertje kijken en verspreekt zich dan ook ook nog: al het staal van de ingestorte WTC torens is naar Canada verscheept. Sorry...China (klopt trouwens niet, maar dat terzijde).

Kennelijk vond de redactie het nodig om dit keer een tegengeluid te laten horen. Dus mag Elisabeth Hasselbeck, een voormalige schoenenontwerpster, haar corrigeren. En ook dat lijkt allemaal erg ingestudeerd. Hasselbeck heeft nooit iets over 9/11 gezegd. Waarmee wel duidelijk is dat voor de Amerikaanse tv 9/11 blijkbaar de status van puur amusement heeft bereikt.

Labels: ,

7 Comments:

At 8:29 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

sja, dan ben je al blond en dan begin je over "volcanic pressure".. :/

stelletje geiten bijelkaar.

 
At 10:42 a.m., Anonymous Anoniem said...

Je begint cynisch te worden, Billy. Dat is ongezond.

 
At 8:27 p.m., Anonymous Han said...

In de komende weken gaat het nog een keer over 9/11, dan o.a. met mensen van Popular Mechanics.

 
At 10:52 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, zeik Rosie maar lekker af, maar zij is wel de enige die nog een beetje haar huiswerk heeft gedaan. Die blonde doos kakelt maar wat.

 
At 11:39 a.m., Blogger Jay said...

Rosie lult ook een uur in de ruimte en heeft ook haar huiswerk niet gedaan net als die "blonde doos".

 
At 12:46 p.m., Anonymous Rogier said...

Huiswerk? Al het staal meteen afgevoerd naar China? Klopt niet. Nooit het staal getest? Onzin. WTC7 stortte om 5.30 PM in? Onjuiste tijd. Staal kan niet door brand verzwakt worden? Onzin. En dan ook nog durven spreken over 'feiten', terwijl je al die onzin van complotsites haalt.

 
At 12:54 p.m., Anonymous Rogier said...

Mooie reactie in de New York Times:

"I do believe that it’s the first time in history that fire has ever melted steel," Ms. O’Donnell said during a show available on YouTube. ‘

Ummm, ever hear of welding, Rosie?"

 

Een reactie posten

<< Home