zaterdag, mei 05, 2007

Arminius


Een splijtzwam in de discussieforums. Armimius the Terrible (50) begon zich afgelopen week te ergeren aan het zinloze geflyer op straat om aandacht te vragen voor het 9/11 bedrog. "Luister eens, sinds 11 september 2001 hang ik nu zo'n beetje over de hele wereld al 6 jaar op forums rond, maar het is altijd het zelfde bla bla bla. Er moet nu actie komen, verzet, opstanden, mensen in de straten, want nog even en dan is er geen weg meer terug, geloof me."

Arminius noemt zich De Verschrikkelijke. "Ik ben meer een man van bomaanslagen op chipfabrieken (...), en het hacken (...) van communicatiesatellieten. De tijd van softe acties is wat mij betreft voorbij. Dus mochten er mensen zijn die ondergronds willen gaan alla de RAF, dan bel je me maar."

Dat pakt helemaal verkeerd uit. De rest van de - vredelievende - complotters spuugt hem meteen uit. "Mooie aanleiding voor een ban."

Maar Arminius heeft het gehad met de mietjes bij Zapruder: "Ik kots langzaam aan van mensen die niet verder komen als slap ouwehoeren. Dat hoor ik mijn hele leven al." En: "Ik roep idd. openlijk op tot burgerlijke ongehoorzaamheid (b.v. geen belasting meer betalen, doe ik ook niet) en wat mij betreft mogen er best wel hardere acties plaats vinden, zolang daar geen slachtoffers bij vallen. Ik ben niet bang om opgesloten te worden, ik ken het systeem door en door. Jullie lijken een beetje op de jeugd van vroeger, die zaten ook onder het genot van een joint urenlang te brainstormen over hoe ze de wereld zouden veranderen. (Utopia) Maar dat soort figuren zitten nu in 3-delig pak op kantoor, en hebben hun idealen verkwanselt."

O ja, en Arminius onthult dat hij ook al eens in aanraking is gekomen met de criminele inlichtingendienst en desnoods altijd nog kan vluchten naar een vriend (Rene) die in de jungle in Brazilië woont, en in het bezit is van 800 hectare grond "waar je (nog wel) mag doen wat je zelf wilt."

"Terwijl wij actie voeren, zit jij in de tuin! Jouw zogenaamd geldige excuus is, dat je in het verleden genoeg gedaan hebt," foetert een Zapruder. "En dan laat je je negatief uit over wat we doen. Maar wat voor mij de deur dicht doet, is dat je oproept tot geweld en dan wil verdwijnen naar Zuid Amerika. In het voetspoor van de Nazi’s, zullen we dan maar zeggen."

We stellen ons Arminius voor als de punk- of krakersvariant van Koos Koets, iemand die mentaal nooit meer achter de zwaar-gebarricadeerde toegangen van het grachtenhuizen-complex De Groote Keyser vandaan is gekropen. Even opvallend is dat Arminius ook nog eens helemaal niet onder woorden kan brengen waartegen hij verzet wil plegen, behalve iets vaags als het NWO apparaat.

O ja, en je gebruikt wel een computer om te communiceren via het wereldwijde internet, maar wilt tegelijkertijd chipfabrieken of communicatiesatellieten saboteren. Dat is net zo vanzelfsprekend als alle koeien willen uitroeien, zolang je maar je maar je glaasje melk bij het ontbijt kunt drinken. En dan ook nog je schuilplaats onthullen. Hoe dom kun je zijn? Het kan dan ook niet anders of Arminius De Verschrikkelijke is gewoon Arminius De Nepper.

Labels: ,

32 Comments:

At 10:35 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Ach, Arminius roept maar wat voor de aandacht en droomt zich af over een toekomst in Brazilië.

Degenen die echt gewelddadige acties uitvoeren weten dat ze hun mond moeten houden, alleen de fakers lullen om het hardst.

En op z'n 60ste zit Arminius gewoon nog in Nederland. Maar dromen staat vrij natuurlijk.

 
At 11:19 a.m., Blogger Jay said...

Wow, die is echt losgeslagen. Goed dat ze hem daar ook duidelijk op wijzen en niks met zijn acties te maken willen hebben. De manier waarop ze nu actie voeren heb ik wel respect voor, maar als er zo een malloot als Arminius ook echt gaat doen wat ie loopt te verkondigen lopen de normale actievoerders ook het risico dat zij er op worden aagekeken(het gaat ten slotte om de mensen wakker te maken wat betreft 911 voor hun). Als 911 beweging zit je daar nou niet echt op te wachten.

 
At 11:20 a.m., Anonymous Anoniem said...

Kunnen we niet een special doen over alle leden van Zapruder? Lijkt me echt heel erg interessant.

 
At 11:35 a.m., Anonymous Han said...

Het zijn allemaal schreeuwerds, aangezien dat vanaf een pc op een zolderkamer wel zo makkelijk is.

 
At 1:52 p.m., Anonymous tamara said...

Ach, Arminius is gewoon aan het voeren, en die saaie kloothommels kunnen niet anders dan happen.

Zapruder is een: One Opion Only site.

Goed, dat is mijn mening.
Verder weer een ludiek stukje Billy.

Wel jammer dat het weer over de ¨complotters¨ gaat. Hier had je,je blog- naam niet voor hoeven veranderen.

 
At 2:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Een beetje flyeren, wat posten op het internet en af en toe een bijeenkomst is idd niet voldoende. De 9/11 truth movement in Nederland stelt geen ruk voor. Er zullen maar een paar duizend mensen in Nederland zijn die op de hoogte zijn van hun bestaan. Ze bereiken helemaal niks op deze manier, misschien zijn ze daar te dom voor om dat te begrijpen. Dus in dat opzicht heeft Arminius helemaal gelijk. Voor de rest gedraagt hij zich als een idioot.

 
At 2:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

Zijn het (historisch gezien) niet vaak infiltranten die tot geweld oproepen..?

 
At 3:17 p.m., Anonymous Pieter said...

"De 9/11 truth movement in Nederland stelt geen ruk voor"

Het probleem is: daar zijn ze zelf nog niet achter.

 
At 3:21 p.m., Anonymous Johnito said...

Anoniem said...

Zijn het (historisch gezien) niet vaak infiltranten die tot geweld oproepen..?


Ja.

En Jay heeft gelijk met zijn reactie, niemand zit er op te wachten om opgepakt te worden wegens contacten met een aanslagpleger. Al is het maar via een forum.

Er zitten in Vught en Rotterdam immers terreurverdachten vast (met wel degelijk onfrisse ideeën, dat voorop) zónder dat ze werkelijk een aanslag hebben gepleegd.

De stap naar het veroordelen van mensen die contact hebben met de verkeerde figuren is dus snel gemaakt.

 
At 3:42 p.m., Anonymous swinferno said...

@Pieter
Ik denk dat de meeste "complotters" in Nederland zich prima beseffen dat de "9/11 Truth Movement" in Nederland nog weinig voorstelt. Dit is een van de redenen dat we actie voeren; aandacht vragen :)

 
At 3:45 p.m., Anonymous Johnito said...

en over infiltranten die tot geweld oproepen:

zoek voor de grap eens naar het verband tussen de "linkse" AFA en het CIDI, ons eigen neoconservatieve polder-AIPACje.

 
At 3:46 p.m., Anonymous Han said...

Johnito klinkt vaak redelijk, totdat je deze onzin weer eens leest bij Zapruder: "...dat er ongetwijfeld nog wel eens een video zal worden vrijgegeven waarop duidelijk een vliegtuigachtig ding te zien zal zijn, om voor ééns en voor altijd truthers de nek om te draaien. Tijd zat gehad om beelden te manipuleren…"

 
At 3:52 p.m., Anonymous Johnito said...

Inderdaad Han, hoe durf ik dat maar te denken van een compleet mafiose regering...

 
At 4:12 p.m., Anonymous Anoniem said...

swinferno zei...
@Pieter
Ik denk dat de meeste "complotters" in Nederland zich prima beseffen dat de "9/11 Truth Movement" in Nederland nog weinig voorstelt. Dit is een van de redenen dat we actie voeren; aandacht vragen :)

Jullie passen verkeerde methodes toe. Jullie hebben geen contacten. Jullie bereiken niks. Jullie stellen niks voor.

 
At 4:37 p.m., Anonymous Han said...

Je kunt het verdere verloop van 9/11 actievoeren goed voorspellen: er komt domweg niet meer informatie naar buiten dan er nu is, en dus komt het bewijs voor het niet-bestaande bedrog ook niet boven water. Ben benieuwd hoeveel complotters over enkele jaren willen toegeven dat ze fout zaten.

 
At 4:49 p.m., Anonymous Flip said...

Weten jullie al dat in het lichaam van Pim Fortuin kogels zijn gevonden van verschillend kaliber. Ik dacht; ik informeer jullie maar ff anders zijn jullie ook zo onwetend....
http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=51564

 
At 5:06 p.m., Anonymous flip said...

http://www.deepjournal.com/p/2/a/nl/628.html

 
At 5:14 p.m., Anonymous Han said...

Interessant, en je gaat ons nu vertellen dat dat niet uit 1 wapen afkomstig kan zijn?

 
At 5:20 p.m., Anonymous Johnito said...

Jullie passen verkeerde methodes toe. Jullie hebben geen contacten. Jullie bereiken niks. Jullie stellen niks voor.

4:12 PM


Dat weet jij helemaal niet. In ieder geval niet van iedereen.

@Han: zolang het verzet tegen fatsoenlijk onderzoek blijft bestaan, zullen bewijzen moeilijk hun weg vinden. Zie Irak. Hoewel daarvan al behoorlijk veel bedrog bewezen is. WMD, yellowcake bijvoorbeeld. En ja, mensen die dit flikken acht ik ook in staat om beelden te manipuleren m.b.t. het Pentagon.

Een zelfde kunstje is met hulp van de CIA vertoond bij de "coup" tegen Chavez, in Venezuela, toen zijn aanhangers zogenaamd oppositieleden zouden hebben beschoten tijdens een demonstratie. Is helemaal niet zo moeilijk om te doen.

@flip: is me bekend, en geen verrassing.

 
At 5:26 p.m., Anonymous flip said...

@Johnito, ik had van jou ook niet anders verwacht ;-), maar de gemiddelde bezoeker hier wou ik het ook vertellen, informeren, alleen zonder flyers.

 
At 6:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hij kan alvast oefenen met het nieuw gezelschapsspel: War On Terror!

 
At 6:23 p.m., Anonymous VAB said...

"De 9/11 truth movement in Nederland stelt geen ruk voor."

Die omschrijving lijkt mij passender voor het Billy-team van anderhalve man en een paardekop.

Bovendien is het volstrekt gelul, gezien de:
1) relatief massale mediadoorbraak in september 2006, zeker vergeleken met veel andere landen;
2) de dappere "PvdW-poging", die anderen in het buitenland wellicht zal hebben geinspireerd;
3) het unieke interview met Danny Jowenko;
4) de interviews met Michael Meacher en Andreas von Bülow;
5) het interview met David Lynch.

En wat iemands opmerking over "contacten" betreft: da's niet meer dan wishful thinking. Wacht maar af.

 
At 6:57 p.m., Anonymous Arminius the Terrible said...

Op de eerste plaats wil ik Billy ff bedanken voor weer een mooi stukje :) Op de 2e plaats zit verzet me waarschijnlijk in het bloed [mijn vader en opa hebben namelijk in het verzet gezeten tijdens de 2e wereld oorlog, helaas heeft mijn opa dit niet overleeft en is tegen de muur gezet door de moffen.] Op de derde plaats wordt ik idd doodziek van het slappe gelul van al die salon socialisten met hun flyertjes. Zodra er echt iets gedaan moet worden, zijn ze nergens meer te bekennen. Men wil zelf het leger nu al politietaken uit laten voeren. Alleen nog even Spaans leren en je waant je onder het regime van Pinochet.

Naivety Rules.

 
At 6:58 p.m., Anonymous Han said...

"Relatief massale mediadoorbraak in september 2006, zeker vergeleken met veel andere landen"

Media-doorbraak? Je bedoelt toch niet al die stukken met als strekking "die idiote complotters"?

2) de dappere "PvdW-poging", die anderen in het buitenland wellicht zal hebben geinspireerd;

Nou nee, daar hebben ze nog nooit van PvdW gehoord, net zomin als hier, want de partij trok nauwelijks stemmen.

3) het unieke interview met Danny Jowenko;

Je zegt het zelf: uniek.

4) de interviews met Michael Meacher en Andreas von Bülow;

Heeft geen 'doorbraak' veroorzaakt

5) het interview met David Lynch.

Idem. Lynch stelt alleen vragen, maar komt niet met complottheorieen aanzetten.

 
At 6:59 p.m., Anonymous Han said...

Maar wat ben je nu precies, Arminius? Een ex kraker?

 
At 8:11 p.m., Blogger Jay said...

Die omschrijving lijkt mij passender voor het Billy-team van anderhalve man en een paardekop.

Wat een humor weer van die Vabje :)

Mag ik de paardekop zijn dan?

Jammer dat je hele redenatie rammelt, of denk je dat er ook actiegroepen bestaan die flyers gaan uitdelen aan passanten om het officiele verhaal te verkondigen? Maar blijf jij maar denken dat de 911 beweging in Nederland gigantisch veel invloed heeft Vabje. Misschien dat de partij voor de waarheid de volgende keer wel meer als die paar 100 stemmen krijgt die ze nu hebben gekregen. Grappig dat je denkt dat de PvdW ook maar iemand in het buitenland zal aansporen om ook zo een partij te beginnen. En dan vind jij de bezoekers hier naief....

 
At 8:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

...altijd leuk, die reacties. Alsof je een rotje in een kippenhok gooit.

 
At 9:23 p.m., Anonymous Arminius the Terrible said...

@Han, je zou me een links radicaal extremist kunnen noemen. :)

"Radicalisme is de bereidheid om de uiterste consequentie uit een denkwijze te aanvaarden en in daden om te zetten."

Het benoemen van een persoon, een groep of een actie als "extremist" kan een tactiek zijn om een politiek doel na te streven, waarbij de status-quo verdedigd moet worden. Iemand kan voor de één een extremistische terrorist zijn, maar voor de ander een vrijheidsstrijder.

 
At 9:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het lijkt wel of de zapruder mensen een geestelijk probleem hebben. Het zal me niet verbazen als daar een potentiele Volkert van de Graaf of Cho Seung Hui tussen zit. Iemand die volkomen los van de wereld leeft en blij is dat hij via zapruder enig bestaansrecht heeft. "wij tegen de rest van de wereld"
De manier waarop men op elkaar reageert is al eng genoeg.

 
At 9:49 p.m., Anonymous flip said...

Over Volkert van de Graaf gesproken, ik heb nog een leuk stukje, moeten jullie zeker lezen. (zo folder ik wat af he)

http://www.geocities.com/aaactions/kamakura1.html

 
At 11:07 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

@Han, je zou me een links radicaal extremist kunnen noemen. :)

Ja, dat zou je kunnen doen.. ware het niet dat radicale extremisten nog ergens voor staan.

Arminius staat voor totale leeghoofdigheid, een beetje links plukken van her en der, nooit maar dan ook echt nooit een duidelijke mening formuleren, laat staan daar enige onderbouwing voor geven.
Ne, hup, gewoon weer het volgende linkje. Een hol vat.
Zelfs op Zapruder hebben sommige mensen dat door.

 
At 1:13 p.m., Anonymous Han said...

Weten jullie al dat in het lichaam van Pim Fortuin kogels zijn gevonden van verschillend kaliber."

De schrijfster van het boekje, waaruit deze informatie komt, weigert interviews. Hoe merkwaardig.

 

Een reactie posten

<< Home