zondag, mei 20, 2007

Complot Pim


Toen vijf jaar geleden Pim Fortuyn werd doorgeschoten gingen er al gelijk stemmen op dat daar meer achter moest zitten dan een wraakactie van een milieu-activist. Nee, Volkert moest hulp hebben gehad. Misschien was hij wel een patsy voor een stiekem beraamde moord door hem onwelgevallige politici. Immers, er dreigde een enorme zetelwinst en Pim werd gehaat door de oppositie.

Allemaal leuk en aardig, maar Nederland is natuurlijk geen bananenrepubliek waar politici hun opponenten uit de weg laten ruimen. Pijnlijke grimassen en vertoon van verachting tijdens een nachtelijk tv debat, dat is ongeveer hoever Nederlandse politici durven te gaan.

Bovendien was Volkert iemand met een traceerbaar verleden en een motief. Waarom zou zo iemand zich laten inhuren door de politiek met als risico om levenslang achter de tralies te verdwijnen? Terwijl je hard bezig bent om het dierenleed te bestrijden? Nee, zoiets doe je alleen als je denkt dat je alles onder controle hebt. Hoogmoed komt voor de val.

Dus waarom geloven complotters zo graag in het patsy-verhaal? Omdat ze niet graag toegeven dat de kogel uit linkse hoek kwam. Omdat je dan het in hun ogen verziekte politieke apparaat de schuld kunt geven. Maar bewijs voor het patsy-verhaal is er natuurlijk weer eens niet.

Oud ballerina en actrice Ine Veen suggereert in haar onlangs verschenen boek dat er een tweede schutter moet zijn geweest, de Libanees Abu Fatah, die 19 minuten na de moord in een donkerblauwe BMW geëscorteerd door politie met hoge snelheid naar Schiphol zou zijn gereden. Waarschijnlijk zou ze niet tot die conclusie zijn gekomen als er al niet jarenlang allerlei vage verhalen op internet over deze Adu de ronde deden. Verhalen van het niet minder vage Mishima Cyber Command, een zogenaamd Japanse onderzoeksgroep (...) die Nederland zou willen helpen de moord op Fortuyn op te lossen.

De complotters bij Zapruder laten zich ditmaal eens geen knollen voor citroenen verkopen. Een kopie van het autopsierapport waaruit zou moeten blijken dat er een tweede schutter was komt zelfs na herhaaldelijk aandringen niet boven water. Wedden dat het Pim Complot weer snel in de doofpot verdwijnt?

Labels: ,

20 Comments:

At 11:48 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Wedden dat, ondanks dat dat 2e schutterverhaal kant noch wal raakt, dat geen enkele complotter tegen zal houden om dan maar in een ander Pim Complot te geloven?

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Omdat ze niet graag toegeven dat de kogel uit linkse hoek kwam"

Vanwaar de suggestie dat complotters linkse rakkers zouden zijn?

Proef ik hier wederom vooringenomenheid?

 
At 12:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Niet bepaald iemand van de linkse kerk ofwel?

Johnny Wave

 
At 12:27 p.m., Anonymous Han said...

"Vanwaar de suggestie dat complotters linkse rakkers zouden zijn?"

Veralgemisering die niet klopt. Maar linkse groeperingen hadden wel moeite met Volkert als 'dader'.

 
At 1:39 p.m., Anonymous Arminius said...

@Allemaal leuk en aardig, maar Nederland is natuurlijk geen bananenrepubliek waar politici hun opponenten uit de weg laten ruimen.

Wat ben je weer eens heerlijk naïef Billy. De eerste politieke moord vond al in 1584 plaats, en wel op Stadhouder Willem van Oranje weet je nog wel? Maar geloof jij maar lekker dat je in een democratie leeft hoor.

 
At 1:41 p.m., Anonymous Arminius said...

En braad, het vermoorden van Pim WAS toch al een complot op zich, of niet? Dat de dader een eenling zou zijn geweest, doet daar natuurlijk niks aan af.

 
At 1:46 p.m., Blogger Billythekid said...

"Wat ben je weer eens heerlijk naïef Billy. De eerste politieke moord vond al in 1584 plaats, en wel op Stadhouder Willem van Oranje weet je nog wel? Maar geloof jij maar lekker dat je in een democratie leeft hoor."

Je kan niet lezen. Ik gebruik de tegenwoordige tijd. Het bekende trucje van complotters: omdat iets in een ver verleden heeft plaatsgevonden (andere tijden, andere waarden) geldt dus automatisch dat dat het weer kan gebeuren.

 
At 2:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

"andere tijden, andere waarden"

Ook nu is alles mogelijk zolang het genomen risico het belang in waarde afdekt.

 
At 2:26 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

En braad, het vermoorden van Pim WAS toch al een complot op zich, of niet? Dat de dader een eenling zou zijn geweest, doet daar natuurlijk niks aan af.

Jammer dan. Dat doet er alles aan af.

Complot:
Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep.

 
At 3:31 p.m., Anonymous Han said...

"Ook nu is alles mogelijk zolang het genomen risico het belang in waarde afdekt."

Maar daarmee geen bewijs.

 
At 3:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

BillytheKID = E E N Z I E K E
G E E S T

 
At 3:42 p.m., Blogger Billythekid said...

42 graden koorts

 
At 3:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Terminaal !!!

 
At 4:19 p.m., Anonymous Pieter said...

Morgen bij de complotters: "Blijdorp liet aap expres ontsnappen om meer bezoekers te trekken."

En bewijs maar eens dat het niet zo is.

 
At 5:49 p.m., Anonymous Arminius said...

"Wat ben je weer eens heerlijk naïef Billy. De eerste politieke moord vond al in 1584 plaats, en wel op Stadhouder Willem van Oranje weet je nog wel? Maar geloof jij maar lekker dat je in een democratie leeft hoor."

Je kan niet lezen. Ik gebruik de tegenwoordige tijd. Het bekende trucje van complotters: omdat iets in een ver verleden heeft plaatsgevonden (andere tijden, andere waarden) geldt dus automatisch dat dat het weer kan gebeuren.

Een bekent trucje van debunkers, nooit een ander gelijk geven, alleen jou waarheid is de juiste. Tegenwoordige tijd, verleden tijd, complotten zijn van alle tijden Billy. Beetje last van cognitieve dissonantie zeker?

 
At 7:19 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

ach, eerst was het nog een politieke moord, nu is het alweer een complot.

 
At 9:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Je kan niet lezen. Ik gebruik de tegenwoordige tijd. Het bekende trucje van complotters: omdat iets in een ver verleden heeft plaatsgevonden (andere tijden, andere waarden) geldt dus automatisch dat dat het weer kan gebeuren."

Damn Billy, als je nu eens je eigen theorietje en filosofietjes over je gehate "complotters" (generaliseren, altijd fout) gaat uitwerken ipv op werkelijk alles wat op Zapruder staat te reageren....waar zijn de ufo's etc gebleven man? Kom eens met iets...

 
At 10:27 a.m., Blogger jean thomassen said...

MOORD NAMENS DE KROON-Billy the Kid geeft een totaal valse weergave van de werkelijkheid! MOORD NAMENS DE KROON, het boek van Ine Veen dat bij Aspekt werd uitgegeven over de moord op Pim Fortuyn is gebasseerd op ECHTE rapporten maar het probleem ligt hem in het feit dat mensen als Charles Destrée en Mark Metzelaar enz. een mening hebben over een boek dat ze niet gezien noch gelezen hebben. Ze verwarren allerlei rapporten die wel degelijk authentiek zijn, zoals een Forensisch-rapport, een Pathologisch-rapport en een geheim politierapport van meer dan 100 pagina's. Als Ine Veen onzin had geschreven was ze met genoegen door het journaille neergesabeld in de pers als een fantast en had ze processen aan haar broek gekregen.Maar het is in die hoek angstig stil , niet bij de uitgever want de eerste druk was in 5 dagen -door mond op mondreclame- al uitverkocht.Ik mag dit boek graag aanbevelen want daarin kunt u in de derde druk ook lezen wat de Telegraaf met dit schokkende verhaal deed en wat een spion er over te melden heeft....Professor Bob Smalhout was verbijsterd door de inhoud en roemde Ine's boek om de acuratesse en het feit dat het zo goed gedocumenteerd was.Op de website van de Sociale Databank Nederland kunt zijn toespraak zien en horen.Inmiddels is de derde aangevulde druk een feit.Verder wil ik er nog op wijzen dat de schrijfster heeft afgezien van de royalties want, zo meende zij,die kon de uitgever beter besteden aan reclame.De geachte Zapruderlezers verwijs ik naar een correspondentie van ondergetekende met de heer Mark Metzelaar die nog niet zo lang geleden op de Zapruderwebsite veststelde dat Ine Veen een verballisant Vermeulen noemde die in haar boek zou staan en waarvan hij aannam dat het zou gaan om de pseudoniem van J.P.Mante. Recent stuurde de heer Metzelaar mij een mail waarin hij toegaf dat er inderdaad een J.Vermeulen werkzaam is bij het Politiekorps Regio Vechtstreek en deze informatie van Ine Veen dus ook klopte.Ik heb mij daar niet over verbaasd want bijna alle informatie in dat boek berust op bestaande documenten en papieren en in de noten van dit boek kunt u, of de tekst van het document lezen, dan wel lezen wie het betreffende stuk heeft opgemaakt en wat het administratienummer er van is.Dus kort en goed...MOORD NAMENS DE KROON is gebasseerd op authentieke gegevens.

De mond op mondreclame zegt genoeg want iedereen die het gelezen heeft, heeft het over de inhoud van dit bijzondere boek en als u het nog niet zag adviseer ik u het te kopen, dan wel het in tezien in d eboekhandel danwel het in de biliotheek te lezen. Met vriendelijke groet- Jean Thomassen

 
At 8:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nou, ik heb nooit de door Jean genoemde rapporten verwisseld. Het was Jean die wat foutjes maakte bij een door hem overgetypt en als enigste op internet gepubliceerd pathologisch rapport. Helaas heeft niemand mij nog kunnen melden of er wellicht meer overschrijf-fouten instaan, want een bijzin of woordje anders in een pathologisch rapport kan grote gevolgen hebben voor de uitkomst. Afgaande van het uitvoerig bestuderen van dat overgetypte rapport, kloppen de kogels en de in en uitslagen geheel met de kogels die Volkert afvuurde, plus een kogel in de grond en een restkogel in zijn wapen. Dus niets 2e schutter; in ieder geval geen enkele aanleiding daarvoor te vinden in het zonodig met dat doel door Jean naar voren gebrachte rapport.

Dat 2e schutter verhaal was altijd al bizarre MCC, Mishima Cyber Command koek. Daarvan werd in ieder geval Jan Peter Mante ontmaskert die zich uitgaf voor ene Vermeulen. Deze JPM werkte eerder bij de USA ambassade en infiltreerde in de Hacktick groep en probeerde de Scientology Kerk af te persen en de "linkse hackers" daarvan de schuld in de schoenen te schuiven. Gezien de langdurige uitgesproken voorkeuren van JPM en het jarenlange volgen van deze persoon, lijk hij eerder een Israelisch agent van een subversieve paramilitaire groep die met het MCC verhaal probeerde de NLse Staat en Beatrix onder druk te zetten, om hun bovenwettelijke maffiabelangen in Nederland veilig te stellen.

Ik barste dan ook in schaterlachen uit toen bleek dat de ondertekenaar van een ANDER rapport waarop Jean zich baseerd (hij heeft nooit publiekelijk aangetoond waarom dat rapoport een 2e schutter zou aantonen en weigerd het rapport te publiceren)... ...toen bleek dat die JPM Vermeulen zou heten.

Met zeer veel zoekwerk kon ik uiteindelijk toch een enkele internetvermelding vinden dat er inderdaad een hoofd districtsrecherche (oid; heb Jean de exacte gegevens toegestuurd) in Hilversum bestaat. Hierdoor kan het grote toeval bestaan, of Jan Peter Mante had toen al inzicht in dit rapport en heeft die naam Vermeulen daarom toen gebruikt, wat nog meer aanleiding geeft te veronderstellen dat hij bij paramilitaire Israelische inlichtingen netwerken bestrokken is.

Het MCC verhaal van een Syrier (Israels nabije aarstvijand), lijkt alleen maar een doelbewuste hoax met politieke motieven te zijn. Bewijzen werden geweigerd om aan te leveren, evenals nu.
Ondertussen heeft men met die hoax serieus onderzoek ernstig beschadigd en in feite de hele JSF-Herben affaire aan die belachelijke hoax gekoppelt en daarmee dat serieuze onderzoek belachelijk gemaakt en daarmee met massa-psychologie en crowd control methodes de grond in geboord. Aan de andere kant zet men de NLse regering of eerder het netwerk bopven onze regering, onder druk om allerlei illegale activiteiten van Israel op Nederlands grondgebied te kunnen voortzetten en uitbouwen. Chantagemethodes dus, om met de woorden van 'Eric van Toeten' -een andere onderzoeker- te spreken.

Jean en Ine zijn goede kennisen zoniet vrienden van voormalig LPF minister Nawijn. Die is van de IND geheime (buiten)dienst waar wat vreemde netwerken rond te vinden zijn die het niet zo hebben opo buitenlanders, specifiek moslems.

Verder danste Ine voor de sjah van Perzië en behoort ze tot hogere kringen. Gezien de mondiale voorbereidingen om het Iran regime desnoods gewapenderhand ten val te brengen, is er een actieve bemoeienis van de 'sjah geheime dienst'. Uiteraard bestaat die niet meer en de nieuwe opzet is onbekend, maar elke strateeg en bekende met de situatiue in Iraanse verzetsnetwerken, kan op zijn vingers natellen dat die mensen achter de schermen actief moeten zijn. Het is voor de hand liggend dat Ine ook kontakten met dergelijke netwerken heeft.

Dat alles zegt nog niets over de rol van Ine en Jean in die perspectieven. Dat alles kan toeval zijn, of ze zijn meer gevoerd dan er zelf een politieke rol in te hebben.

Mark Metzelaar

 
At 8:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Voor de duidelijkheid:

Jan Peter Mante gaf zich uit voor ene Vermeulen van een Japans persbureau dat bij MCC (-hoax) betrokken zou zijn, toen hij op bezoek was bij Sociale Databank Nederland. Hij is daar op de foto genomen en zodoende kon achterhaald worden dat het in feite om Jan Peter Mante ging. Ook diverse andere MCC persoonlijkheden konden via IP's van o.a. JPM's bibliotheek in Zeist aan hem gekoppelt worden.

Een districtshoofd recherche (o.i.d.) van Hilversum, bleek J Vermeulen te heten en gezien de moord in Hilversum, moet dat dus de bewuste "JPM Vermeulen" zijn waarvan Jean toen schreef dat zijn naam onder het rapport stond.
Uiteraard is dat zeker NIET Jan Peter Mante, maar mogelijk heeft hij wel die naam Vermeulen toendertijd geleend vanwege inside kennis van dat rapport.

Voor diverse bizarre affaires van deze persoon:
http://3cyb.org/jpm/

Naast de overduidelijke Israelisch Zionistische en anti-Arabische voorkeuren, is JPM lid van de Japanse Soka Gakkai International; een machtbeluste beweging die zogenaamd Boedistisch is, maar met de machtshonger tegen de filosofie van vele gewone Boedisten ingaat.

 

Een reactie posten

<< Home