vrijdag, mei 18, 2007

Kuifje in Afrika


Complotkraaier en islamoloog Kevin Barrett is op vakantie naar Marokko, alwaar hij de echte Waleed al-Shehri hoopte te vinden. De piloot van American Airlines Vlucht 11 die zich op 11 september 2001 in het WTC boorde en zich kort na 9/11 bij de Amerikaanse ambassade in Rabat zou hebben gemeld met de mededeling dat hij geen kaper was.

Het is opvallend hoe zeer complotters zich maar blijven vastklampen aan foutieve berichtgeving, in dit geval van de BBC, die later toegaf dat er sprake moet zijn geweest van naamsverwarring. Andere websites hebben de verwarring rond Waleed al-Shehri al eens nader uitgezocht. Maar daar wil Barrett natuurlijk niks van weten - dat verhaal over nog levende kapers moet immers waar zijn - en dus ging hij als Kuifje in Afrika op zoek naar de waarheid.

Nou, dat werd een frustrerende zoektocht. Na een week had Barrett nog niks, geen lijsten van piloten of wat dan ook. Erger nog: hij kreeg te horen dat Marokko vrienden was met de Amerikanen en dat graag zo wilde houden, s'il vous plait. Maar 9/11 is een inside job, kraaide Kevin nog. Geen enkele sjoege. Maar ja, Sherlock Holmes word je niet in een week. Zeker niet als je in domme complotten gelooft. En dus zal Kevin wel weer met lege handen terugkeren, mopperend dat de Marokkanen hem om de tuin hebben geleid.

2 Comments:

At 12:29 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billythekid is E E N Z I E K E H O N D

Billythekid is E E N Z I E K E H O N D

Billythekid is E E N Z I E K E H O N D

 
At 11:02 a.m., Anonymous Crap said...

Eerst hadden we de zingende complotter, en nu weer iemand met een herhalingsafwijking.

 

Een reactie posten

<< Home