maandag, mei 21, 2007

Stalker


Weer een nieuw Volkskrant blog over 9/11. En ja hoor, een zekere Ann uit Kampen papegaait er weer lustig op los. Ze kopieert de vertaalde Mythe serie van Zapruder, waarbij slechts eenmaal de bron wordt vermeld, of plukt links en rechts informatie van andere Nederlandse complotsites alsof ze het allemaal zelf verzonnen heeft.

Aanvankelijk trok ze meer reaguurders dan Frank Ho met zijn intellectuele Waarheid 911 blog. Die zelf al niet goed werd toen zijn eigen site werd gekopieerd.

Uiteindelijk bleef er maar een reaguurder over en helaas voor Ann blijkt dat een vervelende luis in de pels: een zekere Remser, die het gepapegaai van Ann met een bewonderenswaardige koppigheid corrigeert: "Dit feitenrelaas is niets meer dan een verzameling van aannames zonder enige grond." Waarna hij uitgebreid ingaat op alle fouten in de door Ann gekopieerde stukken. Waarop Ann weer reageert met copy/paste antwoorden. Maar vaak heeft Remser het laatste woord.

Sinds 7 mei is het stil bij Ann. De tiende Mythe uit de Zapruder-serie werd niet meer overgenomen. Kennelijk is Ann het zat. Het begon zo mooi met haar blog, totdat die vervelende stalker Remser langs kwam.

4 Comments:

At 9:49 a.m., Anonymous HounietvanSitesRippuh said...

Remser = Braad?

Inderdaad een stalker. Of hij/zij vervelend moet worden betiteld, hangt van de uitgangspunten af.

 
At 10:20 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Nee hoor, dat ben ik niet. Hij is veel beleefder dan ik en heeft beduidend meer feitenkennis over de NORAD procedures en de put-opties.

Maar het is nog maar de vraag of Ann er inderdaad de brui aan gegeven heeft. Ze post nogal onregelmatig: ze begon begin maart, postte op 19/3, vervolgens een paar posts op 18/4 en dan die mythe-reeks (minus de conclusie) op 7/5.
De toekomst zal het leren.

Wel weer zo'n stereotiepe koppiepeest complotsite, incl. de obligate lijstjes met "keiharde feiten" (en dan ook nog "tjek zelf maar" erbij zeggen!)

 
At 5:04 p.m., Anonymous Rogier said...

Inmiddels zijn de postings hervat.

 
At 7:55 p.m., Blogger Billythekid said...

6/7: De site is niet meer....

 

Een reactie posten

<< Home