zondag, juni 08, 2008

Staying aliveGefrustreerd, zo voelt de Zapruder/Zaplog-gemeenschap zich de laatste tijd. Ten minste, dat schrijft ene Sxeptix: "Uit verschillende artikelen die op het Zaplog en op Zapruder verschijnen en ook door de commentaren krijg ik het idee dat er binnen de mensen die dit actief onderhouden frustratie aan het ontstaan is. Ook bij mij overigens."

Want: Men vlucht in nog extremere, wildere theorieën, men gaat revolutie roepen in de hoop dat dit het gewenste effect brengt, men gaat zich druk maken over onbelangrijke details en zet hier hele discussies over op en men ziet nog vuilere complotten, waar steeds meer mensen bij betrokken zijn. Nee, de neuzen moeten in gezwinde spoed dezelfde kant op.

Maar het is Rebel die alle hoop al meteen weer tegen de grond slaat. "Ik reken helemaal niet op een georganiseerde tegenkracht. M.i. gaat die in dezelfde valkuilen als de maatschappij nu valt. Ik zie mijzelf liever als onkruid wat altijd weer overal ongewenst de kop op steekt. Reken niet op mij, ik ben geen held. Maar als jullie je gaan organiseren zal ik je grootste kritikaster zijn, the story of my life. Ik vind dat hele "pak Balkenende gedoe" nu al fascistisch, durf je wel tegen zwakkelingen? Bush is toch ook niet geimpeached?"

"Ben ook niet voor niets met een blogretraite bezig. Het schiet allemaal maar niet op," verzucht Johnito. "Op zich heb ik het idee dat een hoop mensen prima aanvoelen dat ze bij de neus worden genomen op allerlei vlakken, maar wat doen ze...ze rennen massaal naar Wilders en Verdonk. Voor nu dan. En wachten vervolgens op het EK. Het stikt op Zapruder en Zaplog volgens mij van de hooggeschoolden. Maar het zijn de buschauffeurs die het verschil zouden kunnen maken, bij wijze van spreken..."

"Joden of je buren, die geef je aan bij de politie, Illuminatie zul je toch echt zelf om moeten leggen," begint Rebel weer, die daarmee in een klap duidelijk maakt waarom het nooit wat zal worden met de Zapruder gemeenschap. Die denkt dat er zoiets bestaat als de illuminatie, dat de joden achter aanslagen als 9/11 zitten (of gelijk maar achter alles), dat Balkenende opgehangen moet worden voor de politieke steun aan Irak, enzoverder.

"Precies daarom word ik dus zo moe de laatste 1,5 jaar van dat oeverloze 9/11 geleuter, andere en belangrijkere zaken worden verdrukt. Vandaar dat ik er zo flauw van ben de laatste tijd. Met die prutsers valt er geen eer te behalen," schrijft Zapruder's Antagonizer, die trouwens zelf volop aan dat gepruts heeft bijgedragen.

Onder het kopje Meedoen = leuk doet ene Lucifer ook nog een duit in het zakje. Die smijt met het grootste gemak weer alle complotten op een hoop (AIDS, Bush, 9/11, kruising van Jezus) en schrijft dat het inmiddels genoegzaam bekend mag zijn dat "het nodig is dat er wat keburt"'.

Zappies zitten zo in hun isolement (zolderkamertje + pc en forumpje) dat ze niet in de gaten hebben dat hun gekte volledig doodslaat op de Hollandse nuchterheid. Maar wie weet kunnen de Truth Bees daar nog eens verandering in brengen bij het volgende Eurovisie Songfestival.

Labels:

7 Comments:

At 2:04 p.m., Anonymous n.i.s.a. said...

Mee eens, Billy. De 9/11-beweging is inderdaad "te gek" voor de Hollandse nuchterheid. Diezelfde Hollandse nuchterheid die er vroeger voor zorgde dat de Nazi's in een deuk lagen toen ze merkten dat ze dit landje vrijwel ongestraft onder de voet konden lopen. Diezelfde Hollandse nuchterheid die er tegenwoordig voor zorgt dat er nauwelijks protest klinkt tegen de huidige inperking van privacy (oftewel de "bezetting" van het privé-domein). Met Nederlanders win je inderdaad geen oorlogen. Maar dat wist je al.

 
At 2:48 p.m., Anonymous Pieter said...

Overdrijven is ook een kunst, N.I.S.A. en dat jullie elke keer weer de Nazi's bij slepen geeft wel aan hoe verknipt je bent.

 
At 4:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nederlanders zijn geboren collaborateurs. Geen laffer volk dan Nederlanders. Billy's zijn geboren NSDAP-ers.

 
At 5:07 p.m., Blogger Billythekid said...

Ja, we zijn allemaal bruinhemden, he Anoniem? En wat is jouw naam eigenlijk?

 
At 11:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat gaat jou dat aan met je anonieme alias? Lafbekkie.

 
At 11:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Men vlucht in nog extremere, wildere theorieën:
Het ministerie van buitenlandse zaken van Rusland laat vandaag weten dat de plotselinge diplomatische reis van de minister president Putin naar Frankrijk op verzoek van president Hu van China is met als doel de Europese Unie te waarschuwen zich niet te mengen in een vergeldingsaanval die China aan het plannen is voor de catastrofale aardbeving van 12 mei waarbij minstens 90.000 mensen het leven lieten.
http://argusoog.punt.nl/?id=410429&r=1&tbl_archief=&

http://zaplog.nl/zaplog/article/de_weer_en_aardbeving_machine_haarp#rss

Ongeveer éénmaal in de twee maanden slaan onze Zappertjes groot alarm, omdat de Amerikanen Iran gaan aanvallen. Al een paar jaar lang. Nuchtere Hollanders vragen zich dan meteen af waarom Iran dan niet allang getroffen is door een paar natuurrampjes. Bij de Zappertjes komt die vraag natuurlijk niet op.

 
At 12:29 a.m., Anonymous Johnito said...

Pff zucht ik heb niet eens een zolderkamertje. Bummer.

 

Een reactie posten

<< Home