woensdag, augustus 30, 2006

Niet voor mietjes


Geen Stijl had vorige week nog even aandacht voor Loose Change, dat zoals u weet verkort bij VRT Canvas was te zien. Daar kwamen maar liefst 580 reacties op. Uiteraard proberen de complottertjes er nog even serieus op in te gaan, maar dat hoef je bij Geen Stijl (= Telegraaf = vijand) niet te proberen. Een willekeurige greep. Let op, tussen de humor toch ook een paar zeer rake opmerkingen.

"Elvis leeft. Graancirkels benne echt!!!! Geef mensen een hobby. Laat ze lekker los gaan."

"Dus de Amerikaanse regering is wel in staat om het meest complexe plan ooit ten uitvoer te brengen (alle exlosieven in de gebouwen, mensen die niet echt dood zijn etc) maar is niet in staat om Alex Jones het zwijgen op te leggen. Ik vraag het je." (Alex Jones = vleesgeworden scheepstoeter van de 9/11 beweging)

"Triesto, je ziet geen explosie, je ziet een stofwolkje. Mijn god, in één zin beschrijf je de waanzin van dit soort randdebielen, je ziet wat je wilt zien. Waarvan dus akte, en bedankt."

Over acteur en 9/11 ontkenner Charlie Sheen: "Nee! Echt waar?!! Charly Sheen? Als die het gelooft ben ik om. Vertel eens, hoe strak stond ome Charly, had ie nog witte randjes rond z'n neusgaten? Waren z'n knokkels al genezen, of had ie net z'n vrouw weer door de riante living geslagen. Man, zoek toch eens een peer-group die er toe doet."

"Complotten...gááp!"

"Happy conspiracying nog verder, zoveel onbenulligheid trek ik niet meer na 36 jaar permanente educatie. Nog één ding voor de CT-ers. Als je aan elke lezing van een gebeurtenis twijfelt, waarom dan niet aan degene die je het beste uitkomt? Kritiekloos consumeren is een teken van apocalyptische domheid, het vreemde is dat dit adagium voor conspiracy denkers niet op gaat voor de theorie gebouwd op de minste of geen feiten."

Over Loose Change maker Dylan Avery: "Avery is een zoon van de etikettenmagnaat www.avery.com. Die net miljoenen etiketten hadden gedrukt voor bedrijven in het WTC. Omdat het adres niet meer bestaat, hebben ze een miljoenen strop. In het contract stond namelijk een clausule, bedongen door de Mossad, dat als het adres niet meer bestaat, er niet meer afgenomen hoeft te worden. Tegelijkertijd werd in Israel bekend, dat de Mossad een budget-cut van 30% tegemoet kon zien, hiermee werden die etiketten een enorme last op hun schouders. Ik stel dat de Mossad het WTC heeft opgeblazen om onder het contract uit te komen. Papa Avery heeft z'n zoon Dylan opdracht gegeven, uit pure rancune, om een documentaire te maken om dit aan het licht te brengen. De bewijzen stapelen zich op."

"Het grappige van complotdenkers is dat ze officiële beelden van overheden en gevestigde nieuwsdiensten altijd als hoaxen en videof*cks betitelen maar tegelijk de meest obscure filmpjes zonder duidelijke bronvermelding, zonder controleerbare identiteit van de maker met een videokwaliteit van jan stront die ook nog eens lijken te zijn bewerkt met een video-edit programma voor Windows 3.1, voor absoluut zoete koek slikken en geloven dat die beelden never nooit niet gef*ckt kunnen zijn. Daar moet ik altijd vreselijk om lachen."

"Dat is het mooie van de Belgische Staatstelevisie: als de progjes zo tegen half een vannacht op zijn, zenden ze die 'Ter Zake' nog eens uit. En nog eens. En nog eens. Tot je om zes uur 's morgens helemaal murw gekeken uit de sofa druipt en er tot in het diepste van je ziel van overtuigd bent dat de Israëli en Amerikanen inderdaad zelf deze schandelijke daad hebben gepleegd. Dus die samenvatting hoeft niet echt."

"Ten eerste het gebouw viel in 18 seconden, dat is zelfs seismisch aantoonbaar. Die pancaketheorie is volkomen logisch als je weet dat iedere vloer hangt aan de core en de buitenmantel. Volkomen logisch dat dat niet berekend is op 5 keer het gewicht vermeerderd met de val energie. Het zijn allemaal stuiptrekkingen van een verliezer en die Avery is een slechte verliezer."

"Waren er bij de Bijlmerramp eigenlijk ook conspiracy theorieen?"

"Ehm WTC1 en WTC2 waren een decoy dudes. Voor Bush en zijn buddies om oorlog te kunnen blijven vieren. Maar het ging allemaal om WTC7 dat volgepakt lag met nog belastende documenten over mega major miljarden fraude. Lessen zijn geleerd. Better to blow it all up. Kiekeboe kiekeboem :o)"

"Natuurlijk... En we weten allemaal dat Henry Kissinger eigenlijk Heinz Kissinger heet en de onwettige zoon is van Adolf Hitler en zijn achternichtje die kort na de geboorte is geadopteerd door een joodse familie om zo een spion in de joodse kringen hebben en later als spion voor het Kremlin de rechterhand werd van de hele Nixon-Bush kliek om de koude oorlog te rechtvaardigen. Het is eigenlijk een nazi-communinistisch complot dat voortborduurt op het Molotov-Ribbentrop verdrag. Het is kristalhelder."

"Een stalen krukje kan een olifant dragen, maar als de pootjes ertussen uit schieten zoals het 'pannekoek' effect van de torens dan gaat ie onderuit. Je moet je niet vergissen hoe zwaar zo'n hoog gebouw is en wat dat weegt."

" Het Empire State is ooit getroffen door en B52... Een stuk kleiner dan een Boeing, maar goed... een redelijk groot vliegtuig, en bleef gewoon staan. Waarom? Zwaartekracht. Die werkt namelijk verticaal recht op de grond. De massa van het gebouw gekoppeld aan de zwaartekracht is niet iets wat je met een vliegtuig aan het wankelen brengt. De verzwakking van de constructie zoals bij de Twin Towers het geval was, is prima verklaarbaar. In het geval van de empire state (en andere wolkenkrabbers) was het een box-constructie, in het geval van de Twin Towers een pilaar constructie. De vloeren hingen als het ware aan de pilaren. Zakt 1 vloer in, dan flikkert het hele gebouw in elkaar. In de richting van de zwaartkracht: naar beneden dus. Bij een box-constructie, is de draagkracht van de vloeren veel groter, en dus bleef het Empire State gewoon overeind."

Labels: ,

3 Comments:

At 10:35 a.m., Anonymous Anoniem said...

God wat leuk, een baan als hoer bij de Zionistische Vuiligheidsdienst.

Moet je dan af en toe ook een Rotschildt pijpen? Of mag je alleen Bea en Neelie bevredigen?

 
At 1:12 p.m., Anonymous Anoniem said...

Laat me raden: Op een tenen getrapt complottertje!

 
At 6:43 p.m., Anonymous Racer said...

Leve de New World Order! And the money is zo good... :*)
Billy, krijg jij ook opties op Halliburton, "ze" hebben me verteld dat ik zo goed bezig ben dat ik voor mijn verjaardag een sportauto krijg ;-)

 

Een reactie posten

<< Home