vrijdag, september 15, 2006

Camerabeelden

Er wordt al heel lang gespeculeerd over door de FBI in beslag genomen videobanden, waarop de aanslag op het Pentagon te zien zou moeten zijn. Dat die banden niet waren vrijgegeven, vonden complotdenkers erg verdacht. Zou er dan toch een tomahawk op te zien zijn? (voor niet-ingewijden: complotdenkers zeggen dat een raket het Pentagon is binnengevlogen)

Nu is in elk geval de video vrijgegeven van het Nexcomm/CITGO benzinestation en de videoband van het nabijgelegen Doubletree Hotel zal binnenkort ook beschikbaar zijn.

Op die CITGO videoband is echter niks te zien. Ja, een hoop ruis. Ten minste een camera toont beelden van mensen die benzine en andere zaken afrekenen. De FBI heeft die beelden gedeeltelijk 'versluierd' in verband met de privacy. De band geeft volop reden tot speculatie. Waarom 1-1-93 als datum? Of is de timer niet bijgesteld? In elk geval lijkt het er sterk op dat geen van de camera's gericht was op het Pentagon zelf. Waarom zou je ook als benzinestation?

We durven nu al te voorspellen dat de Doubletree opnamen ook helemaal niets aan het licht zullen brengen. Een hoop heisa om niks, dus.

3 Comments:

At 9:55 p.m., Blogger Braad Spitt said...

ik zag een alien! egwel!

 
At 10:13 p.m., Anonymous Racer said...

Tja, de FBI had vorig jaar al laten weten dat er niks op de tapes staat.
http://www.flight77.info/dec1/mcquredec06.jpg
Het CT-circuit zal wel gonzen over fake tapes, psy-ops etc.

 
At 10:17 a.m., Anonymous Crap said...

Een complete analyse van de videoband: http://www.debunk911myths.org/

 

Een reactie posten

<< Home