woensdag, december 27, 2006

Jan Splinter


Het Zapruder Forum lijkt steeds meer het podium te worden van een complotdenker die luistert naar de nick Symbiose. Daarachter gaat een ware kersttragedie schuil.

Symbiose is degene die laatst met gleufhoed en geigerteller naar een bijeenkomst van complotdenkers in Tilburg kwam. De tocht ging per bus, en tijdens de reis zou hij een chauffeur met 9/11 Truth DVD's hebben bekeerd. Afgelopen zaterdag voerde hij met diezelfde geigerteller actie op het Neude in Utrecht.

Normaal spendeert Symbiose erg veel tijd aan het opdiepen van YouTube-filmpjes die een of ander onheil verkondigen of een zoveelste bedrog aantonen, maar tussen de bedrijven door hield Symbiose ons de laatste tijd op de hoogte van zijn penibele financiële situatie die met de week leek te verslechteren. Wel een ADSL verbinding kunnen bekostigen om de wereld wakker te schudden, maar niet de huur of de hypotheek kunnen betalen. De stroom dreigde ook al te worden afgesloten, zo lazen we. Ook klaagde hij over het alleen zijn.

Van Symbiose weten we dat hij al vijf jaar lang in het 9/11 complot gelooft, "dat verklaard (...) voor mezelf deels mijn (EDIT geestelijke, ) toestand nu". Hij zou er ook al eens voor opgenomen zijn.

Is Symbiose het complotschaap van de familie? Vader en broer schijnen hem in een huis in de polders te hebben gestopt waar hij maar moeilijk kan aarden.

In de afgelopen week meldde Symbiose ons dat de koffers klaarstonden voor de verhuizing naar down under. Ook dat kwam plotsklaps uit de lucht vallen. Wie bekostigt die dure oversteek? Heeft hij daar vrienden? "Wie wil er nou sowieso wonen tussen die baardapen die die tyfus springbeesten?" reageerde iemand in het forum, maar Symbiose leek vastberaden.

Leek, want het verhaal verandert met de dag. Er was iets wonderlijks gebeurd, zo meldde Symbiose in de donkere dagen naar kerst, iemand had (anoniem?) een brief met geld door zijn bus gegooid, zodat hij het weer even kan volhouden. Enkele dagen geleden meldde Symbiose dat hij een baan heeft. Maar ook dat het huis alsnog in de verkoop gaat.

Wel een baan, maar geen huis? Emigratie of toch weer niet? Is Symbiose soms de bedenker van zijn eigen complot: Help Jan Splinter door de Winter?

Labels: ,

65 Comments:

At 10:47 a.m., Anonymous Anoniem said...

We zullen jou leven eens onder een vergrootglas houden, dan vinden we zeker niks. Mensen belachelijk maken dat ze compotdenkers zijn is prima, op de man spelen maakt je een zielig mannetje. Presenteer jezelf dan eens in het open en bloot als je zo dapper bent, nee dat durf je niet maar anderen die het wel doen afzeiken. Hetzelfde kleuterschool niveau als iemand in een rolstoel uitlachen etc.....Ik vind dit een leuke blog omdat je het 911 gebeuren leuk opschrijft met zelfs een kern van waarheid. Ja dat durf ik toe te geven ook al slaat het op mezelf, jezelf een spiegel voorhouden is niet zo slecht. Maar dit is echt triest hoor, maar je zult wel weer een goed excuus kunnen verzinnen ipv excuses maken.

 
At 11:55 a.m., Anonymous Han said...

Huh? Omdat iemand er zelf voor kiest om die info naar buiten te brengen in een forum mag je er niet over schrijven? Dat op de man spelen is trouwens een excuus dat door complotters wel erg snel uit de kast wordt getrokken.

 
At 12:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Triest hoor, zo'n weblog als dit.
Probeer eens iets zinnigs te schrijven over
hoe de wereld volgens jullie dan in elkaar zit.
Het belachelijk maken van "complotdenkers" is zo gemakkelijk en risicoloos, maar wat levert het op?

Manuzio

 
At 12:43 p.m., Anonymous ron said...

"Dat op de man spelen is trouwens een excuus dat door complotters wel erg snel uit de kast wordt getrokken."

Op de man spelen lijkt me erg moeilijk zolang die persoon zich achter een nick verschuilt.

 
At 12:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

Goh, wist niet dat Billy een homo was?:)

 
At 12:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
-- Eleanor Roosevelt

 
At 1:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Han, je mag van mij alles doen ik zeg alleen dat het zeer triest is. Als iemand zijn verhaal vertelt betekent niet dat je direct hiervan gebruik hoeft te maken. Ik kan respect opbrengen voor een persoon die gewoon eerlijk is over zichzelf, ook al vind ik het een beetje dom om het online te zetten. Alleen is het dom omdat er klootviolen zijn die denken dat het leuk is om iemand af te zeiken dmv problemen en medische zaken. Het zegt gewoon erg veel over Billy zijn persoonlijkheid, die jongen moet nog veel leren. Ik ken Symbiose als een integere gozer, een beetje slap afzeiken omdat Billy denkt dat hij beslist wie en wat normaal is...zo triest. Iedereen hier heeft wel wat geheimen, problemen, een ziekte of weet ik veel wat. Het is gewoon niet leuk om mensen daar over af te zeiken, zou je zelf ook niet willen. Zijn verhaal is al maanden bekend bij het forum op Zapruder, ik heb nog niemand iets negatiefs horen zeggen en accepteert hem gewoon. Jullie zullen wel weer denken dat het alleen maar komt omdat iedereen op Zapruder gek is, ik noem het beschaafd. Een lesje nederigheid kunnen sommige mensen wel gebruiken.

 
At 3:06 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Een lesje nederigheid kunnen sommige mensen wel gebruiken.

Zoets klinkt altijd een beetje raar uit de mond van een complotdenker.
Ik zou daar tegenover willen zetten: wie de schoen past trekke hem aan.

En de gouden regel is nog altijd: wie niet wil dat er over z'n privé-zaken geluld wordt op het internet moet er zelf niet over beginnen. Internet=publieke ruimte. Juist van complottertjes zou je verwachten dat ze zich bewuster zouden zijn van zaken rondom privacy.

 
At 3:10 p.m., Anonymous Arminius said...

WAKKER WORDEN!! OF DOORSLAPEN?

 
At 3:19 p.m., Anonymous Arminius said...

Wakker worden, of Doorslapen?

Recente onderzoeken naar de ware toedracht van 9/11 doen velen vermoeden dat er meer aan de hand is in de wereld dan wij door de politiek en de media krijgen voorgeschoteld. Steeds vaker worden we geconfronteerd met berichtgeving die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt van de "war on terror". Voor onze 'veiligheid' worden er vergaande technieken ontwikkeld waarmee ons hele doen en laten precies kan worden nagegaan. 'Big Brother is watching you' via camera's, internet, telefoon, bank, et cetera. Wordt een totale controle en bewustzijns- manipulatie uiteindelijk mogelijk door de implantatie van de onderhuidse microchip? In plaats van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, verbonden met de ascensie van onze planeet rond 2012, pogen tegenkrachten een nieuwe wereldorde te vestigen waarin de mens tot slaaf geworden is. Deze DVD is een vraaggesprek met Marcel Messing waarin hij zaken verduidelijkt die hij beschrijft in zijn gelijknamige boek. Zeer interessante documentaire. Als je na het kijken nou nog niet wakker bent geworden, dan...

 
At 3:23 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Saaiste, meest van de pot gerukte video ooit.Bijeengeraapte potjeswijsheid.

(Vermoedelijk heeft compulsief linkspammer Arminius niet eens door dat dit de video is waar de vorige post op ging.)

 
At 3:36 p.m., Anonymous Han said...

Ik ken die Symbiose helemaal niet en de gros van de lezertjes ook niet. Of hij nu Piet, Jan of Klaas heet, zijn identiteit wordt niet onthuld, en daarmee gaat het stukje dus louter over een virtueel persoon. Geldt trouwens voor het gros van de complotters, die zich met brillen en capuchons tooien om onherkenbaar te blijven en alleen onder schuilnamen posten.

 
At 4:24 p.m., Anonymous bob said...

@Kakelbraad.....Ik zou daar tegenover willen zetten: wie de schoen past trekke hem aan.....

Dat kan jij makkelijk zeggen met je MAATJE 50

 
At 4:35 p.m., Blogger Johnito said...

goed, dit is dus het nivo geworden van dit weblog. iemand spuit zijn ongenoegen over zijn persoonlijke situatie, en floep, we hebben er weer een wapen bij om die maffe "complotdenkers" verder aan te pakken.

je mag trots zijn op jezelf billy...sjappoo!

maar wees niet verbaasd als hierdoor nóg minder mensen je serieus gaan nemen.

 
At 4:50 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Ik geloof niet dat het niet serieus genomen worden een probleem is van de niet-complottertjes.

Mij lijkt het trouwens nu niet bepaald een aanbeveling als CT'ers iemand serieus nemen.

 
At 4:56 p.m., Anonymous Arminius said...

He braad-worst! Heb je een beetje leuke kerst gehad? [in je eentje]

 
At 5:25 p.m., Blogger Johnito said...

"Ik geloof niet dat het niet serieus genomen worden een probleem is van de niet-complottertjes."

Mij lijkt het trouwens nu niet bepaald een aanbeveling als CT'ers iemand serieus nemen."

Ik heb meerdere malen serieus geprobeerd jou serieus te nemen. Maar je doet zelf aardig je best om je eigen geloofwaardigheid onderuit te halen. Voorbeeldje: In het log over het Neude pak je mij aan op een linkje, maar uit een van je reacties daarna blijkt dan dat je niet eens gekéken hebt:

"En ik heb werkelijk geen idee die die "betreffende persoon" moet zijn, noch over welk forum je het hebt."

conclusie: eigenlijk lul je dus gewoon uit je nek, en ben je iig geen haar beter dan wat jij "ct'ers" noemt.

 
At 5:36 p.m., Anonymous Ron said...

Johnito: Ct'ers, jij incluis, slaan zich voortdurend op de borst over het uitdelen van een paar DVD's en foldertjes in Utrecht, waar dan weer meteen een filmpje van moet worden gemaakt en vertaald, zodat de hele wereld kan zien welke 'werelddaad' nu weer is verricht. Volgens mij heeft dit niks meer met actievoeren te maken, maar alles met zelfbevestiging. Jezelf het middelpunt wanen van een microkosmos. Kijk niet raar op als daar commentaar op komt.

 
At 5:42 p.m., Anonymous Johnito said...

Je bent slecht op de hoogte, ron. ik was niet eens in Utrecht. ik heb alleen meegeschreven aan de door audie uitgesproken tekst. en wat heeft dit trouwens met mijn reactie hierboven te maken?

ik vind het trouwens wel goedkoop om actievoerders belachelijk te maken omdat je het niet met hun boodschap eens bent. en dat is wat je probeert.

 
At 6:03 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Johnito, het lijkt me niet handig om een discussie over 2 draadjes uit te smeren, vooral niet als hier blijkt dat je me blijkbaar niet begrepen hebt.

En verder sluit ik me helemaal aan bij de observatie van Ron dat die actie blijkbaar vooral gericht is op zelfbevestiging.

Het is al vaker gezegd: het feit dat steeds meer complottertjes hier komen ronddolen, omdat hier tenminste het woord 9/11 nog eens een keertje valt, is toch wel de grootste bevestiging dat er bijzonder weinig ontwikkeling zit in de "truth"-beweging; dat blijkt ook uit video-linkjes die steeds maar gespamd worden: meer van hetzelfde.

 
At 7:47 p.m., Anonymous symbiose said...

IK verschuil me niet achter een Nick, ik ga verder niet reageren op de kwats.
Maar ik was degeen die een meeting organiseerde en die in Utrecht stond, dat is niet achter een Nick..de naam is Robert . mag je gewoon weten...alle andere vragen welkom ! Kom naar Zapruder als mens en praat mét me maar wáág het niet over me te spreken , zonder eerst met me te spreken.....zonder me te kennen, das best link spel.

 
At 8:01 p.m., Blogger Democrat said...

Ik voel dat we weer op de bodem liggen, Billy.

Dat is geen best vooruitzicht voor 2007.

 
At 8:07 p.m., Blogger Braad Spitt said...

da's helemaal geen 'link spel' en iedereen die maar wil kan over je spreken of het je nu aanstaat of niet.
Welcome to the internet

 
At 8:46 p.m., Blogger Billythekid said...

Ik maak mij niet kwaad over actievoeren, maar over verkeerd actievoeren.

De tekst "Rudy Giuliani, held van de dag, liet zo snel mogelijk al het staal en puin van Ground Zero afvoeren" is van a tot z gelogen, maar het wordt weer even vrolijk als feit opgevoerd. Hoe serieus moet ik de rest dan nog nemen?

 
At 9:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

hm, ik heb hier af en toe wat meegelezen maar nooit gereageerd omdat me dat weinig zinvol leek

af en toe las ik nog wel wat grappigs maar over het algemeen is dit blog van een laag niveau

dit stukje gaat ook weer helemaal nergens over, maja internet is free for all

verder wordt hier nogal generaliseerd en gepretendeert dat alle completdenkers wel getikt of zo moeten zijn. Hier kunnen we verder eindeloos over discusseren maar opmerkingen als

Zoets klinkt altijd een beetje raar uit de mond van een complotdenker.

? Hoe moet ik dan tegen complotontkenners aankijken? Hun mening is minder waard dan die van de andere omdat ze te dom/kortzichtig/bang zijn om een overduidelijk complot te doorzien?

verder zijn niet alle zg. "complotdenkers" anonieme gasten die bang zijn om achter hun scherm vandaan te komen

Braad heeft mn MSN en ik ben best n x te porren voor n biertje ergens :)

veel succes met dit blog verder en zet bij je volgende topic wat hoger in

vriendelijke groet,
Swinferno a.k.a. Sanne de Wilde

 
At 9:21 p.m., Anonymous VAB said...

-Billyboy, hoelang blijf je jezelf nog ontmaskeren als iemand met een bekrompen geest...?

 
At 9:44 p.m., Anonymous Symbiose said...

IK ben ermee bezig sinds 11 september 2001 17:00 uur ,toen er nog geen sites waren en heb dus met vragen rond gelopen, ik heb internet sinds 1995, toen jullie nog luiers droegen .
Im zag de brug in Mostar de lucht in gaan toen jij moest leren lezen...dit was mijn laatste reactie !
snap niet dat jullie je tijd kunnen verdoen met dit hier.. waar is het goed voor, help ons ipv tijd te verdoen.

Robert van Gils

 
At 9:58 p.m., Blogger Braad Spitt said...

hahaha, die symbiose toch. Ga je er dan maar weer eens vanuit dat wanneer mensen niet meegaan met jouw wanen dat ze dan jonger is dan jij?
Helaas voor je gaat het niet altijd op dat wijsheid met de jaren komt.

Ik ben bang dat je nogal lutserig overkomt als je ervanuit gaat dat mensen hier in 1993 nog moesten leren lezen..

 
At 10:51 p.m., Anonymous Johnito said...

Nee braad, ik smeer die discussie niet uit over twee logs, maar ik haal jouw houding in die discussie als voorbeeld aan. Dat is wel degelijk een verschil.

 
At 11:09 p.m., Anonymous Yoda said...

Dit topic is zwaar onder de maat, zelfs voor hier. PUNT !!!

 
At 11:32 p.m., Anonymous Symbiose said...

Nee , echt top hoor, dit is leuk joh, allemaal gratis reclame voor zapruder.nl en dnkwz.nl.

bedankt mensen jullie allemaal een top 2007 ga zo door . x

 
At 12:31 a.m., Anonymous Anoniem said...

Beste debunkertjes, dit klopt niet: enerzijds zoeken wij zelfbevestiging door actie te voeren voor de camera anderzijds zijn wij laffe hazen die anoniem proberen te blijven middels het internet.

Best Han, als je met mij individueel wat wil bespreken, ik woon in Utrecht. Eventueel kunnen we in het Nieuwe Jaar afspreken op Centraal Station.

Arthur Audie Tan

Allemaal mijn hoogstpersoonlijk eigen namen.

 
At 12:56 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Beste debunkertjes, dit klopt niet: enerzijds zoeken wij zelfbevestiging door actie te voeren voor de camera anderzijds zijn wij laffe hazen die anoniem proberen te blijven middels het internet.

En wie van de mensen die gezegd hebben dat jullie zelfbevestiging zoeken voor de camera heeft gezegd dat jullie laffe hazen zijn die anoniem willen blijven?

 
At 1:01 a.m., Anonymous Anoniem said...

ff je eigen blog lezen dan , voor je die vraag stelt ?
At 3:36 PM, Han said...
Ik ken die Symbiose helemaal niet en de gros van de lezertjes ook niet. Of hij nu Piet, Jan of Klaas heet, zijn identiteit wordt niet onthuld, en daarmee gaat het stukje dus louter over een virtueel persoon.

 
At 1:06 a.m., Anonymous Audie said...

Daar gaan we weer, typische debunker shit. In het gunstigste geval zeg ik: we kunnen het ook nooit goed doen. Want we zijn oftwel publiciteitsgeil oftwel willen we anoniem blijven.

Tegen jullie, Braadje en Billy zeg ik: verwacht niet dat iemand je vertelt hoe de zaken in de wereld in elkaar steken. Je kop in het zand steken is voldoende om in je droomwereldje te blijven.

Als je wilt weten hoe corrupt de wereld en vooral het westen is dan zul je zelf op onderzoek moeten uitgaan. Simpelweg ons aanvallen omdat wij proberen achter de waarheid te komen, kan alleen helpen als je wilt blijven dromen van het verlichte westen met zoveel vrijheid en democratie dat ze daar graag andere culturen mee bestoken.

Do your own fucking research.

 
At 1:09 a.m., Anonymous Audie said...

Enne bedankt, ´anonymous´ boven mij (1:01 AM) maar me dunkt hebben we genoeg woorden vuil gemaakt aan Billy´s rioolputje.

 
At 1:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik ken Robert en die verbergt zich minder achter een nickname dan ene braad of Billy, deze blog is ook zo enorm beperkt..3 man die denken ..weet ik wat te bereiken.

Ik sprak Robert persoonlijk , hij is verbindelaar geweest in Bosnië keek een geweerloop in, maak geen gein over die jongen, en hij as far as I know geen adsl, stelletje dronken zwetsers hier, om zo iemand in een hoek te trappen.
Hij organiseert dingen noem je dat verbergen achter een nick ???

 
At 1:51 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Tegen jullie, Braadje en Billy zeg ik: verwacht niet dat iemand je vertelt hoe de zaken in de wereld in elkaar steken.

Do your own fucking research.

Dat is nu precies wat ik doe, en dat is wat blijkbaar de complottertjes zo dwars zit: dat mensen tot heel andere conclusies komen als ze de 'argumenten' van complotdenkers volgen.

 
At 2:12 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Ik ken Robert en die verbergt zich minder achter een nickname dan ene braad of Billy, deze blog is ook zo enorm beperkt..3 man die denken ..weet ik wat te bereiken.

Het gaat helemaal niet zozeer of je je "verbergt" achter een nick of niet. Dit is het internet, dat is openbare ruimte; verstandige mensen zorgen ervoor dat ze niet hun hele hebben en houden erop gooien.
Je zou zeggen dat juist de complotters zich daarvan bewust zouden moeten zijn, of zijn ze zo geobsedeerd door onderhuids geïmplanteerde chips dat ze niet doorhebben dat Google (en andere zoekmachines) ervoor zorgen dat info in het publieke domein terecht komt.


Ik sprak Robert persoonlijk , hij is verbindelaar geweest in Bosnië keek een geweerloop in, maak geen gein over die jongen, en hij as far as I know geen adsl, stelletje dronken zwetsers hier, om zo iemand in een hoek te trappen.
Hij organiseert dingen noem je dat verbergen achter een nick ???


Vooruit, hij is in Bosnie geweest. En dan? Heeft ie daardoor enige expertise in het hele NWO/9-11 gedoe? Denk je dat kijken in een geweerloop tot diepgang leidt? Is dat de reden waarom ie verheven zou moeten zijn dat er "geen gein over die jongen" gemaakt mag worden?
Nou nou wat een overtuigende argumenten weer!

 
At 2:54 a.m., Anonymous Anoniem said...

die symbiose is gek iedereen weet net als ons dat gebouw 7 oud was en niet 47 maar 17 verdiepingen, dat scheelt al weer.
Ik geef Braad gelijk die gekken op zaprutser zijn dom !
groet marleen en ook toffe daguh

 
At 3:24 a.m., Anonymous Angela said...

Geschift ja, ik keek net naar wat die symbiose op zapruder.nl post...waanzin.
braad heeft gelijk en moet dorrgaan eg hor, ik vind bush ook zijn best doen om ons te helpen denk ik.

billy dank voor deze post hoor

 
At 6:25 a.m., Anonymous Yoda said...

Quote van het jaar 2006: "Ik vind Bush ook zijn best doen om ons te helpen."

De schaapjes, zou -V- zeggen ;)

 
At 7:43 a.m., Blogger Billythekid said...

verwacht niet dat iemand je vertelt hoe de zaken in de wereld in elkaar steken. Je kop in het zand steken is voldoende om in je droomwereldje te blijven."

Mooi, doe dan eens echt onderzoek, in plaats van maar wat te roepen, tig keer te linken naar sites waar het wemelt van de fouten, dvd's vol feitelijke onjuistheden te verspreiden, enzovoorts.

 
At 9:17 a.m., Anonymous Han said...

Mijn opmerking over het gebruik pseudoniemen was niet als verwijt bedoeld, het maakt mij niet uit hoe je je noemen wilt, maar ging over het feit dat zolang je je blijft bedienen van een nick je ook niet persoonlijk kan worden aangevallen. Dat sommigen hier zich persoonlijk aangevallen voelen moeten zij weten.

 
At 1:03 p.m., Blogger Johnito said...

@marleen en angela: ik geef het op, met zulke intelligente types als jullie in het debunkers-kamp heeft het voor mij totaal geen zin meer om over 9/11 en aanverwante zaken te schrijven...ik begin maar een poezenblog, en roep langs deze weg alle mede-ct'ers om hetzelfde te doen. we are sooo lost... :(

 
At 1:16 p.m., Anonymous Crap said...

Er is veel mis in de poezenwereld, een mooie missie!

 
At 1:32 p.m., Anonymous symbiose said...

dus enerzijds word me verweten dat ik mij hele leven op het internet gooi...@ Han ? Maar tegelijk dat ik mezelf verberg achter een nick name, nou is het hebben van een nickname er al sinds mensen met 27 mc zenders speelde, maar ik verberg dus niets en beweer ook niet te weten, ik wil wel meer waarheid waar ik weet dat die er moet zijn.

Ik zie hier een topic over mijn persoon , echt mijn enorme dank voor die eer'verzanden in gezwets en zelfs een trut die gebouw 7 al gelijk 30 verdiepingen lager maakt.

Jullie verdoen je tijd maar, , pas goed op jezelf.probeer ik ook

Fijn 2007.

 
At 1:56 p.m., Blogger Braad Spitt said...

neehee! Ik wordt je niet verweten dat je een nick gebruikt, dat zou een beetje vreemd gaan, maar Han betoogt dat OMDAT jij, of wij allemaal, een nick gebruiken dit stukje niet direct over de persoon gaat maar over de internetpersoonlijkheid.
Er worden geen privé-gegevens/persoonsgegevens onthuld, maar het gaat over de info die door de persoon zelf in de publieke ruimte is geslingerd. Daar zit een groot verschil tussen.

 
At 1:57 p.m., Blogger Braad Spitt said...

*ahum* 'vreemd gaan' moet 'vreemd zijn' zijn natuurlijk.
Zullen we Freud er maar buiten laten? ;)

 
At 2:10 p.m., Anonymous Han said...

@Symbiose, volgens mij lees of begrijp je me niet goed. Er werd hier gemopperd dat persoonlijke aanvallen not done waren, maar aangezien het gros van de ct'ers een nick gebruiken, zie ik dat persoonlijke niet zo. Daarmee zeg ik niet dat er iets fouts is aan het gebruik van een nick.

 
At 2:17 p.m., Anonymous Symbiose said...

Jouw naam is ook een Nick... die vul je in als je in logt, je zou ook Truus of kees kunnen heten.

Jammer dat weinig mensen het verschil zien in virtueel en realiteit, kijk wij willen waarheid en claimen niets op zapruder.
Maar wat ik me afvraag waarom jullie een site creeëren om ons aan te vallen, doe zelf onderzoek of hou jezelf met porno of zo bezig dan, als je jezelf verveelt.

Ik voel me thuis op zapruder en ben iemand die open minded is en dus alles van zichzelf laat zien, ook en juist op een CT site, ik HEB geen geheimen, mijn sofi nummer en banknummer krijg je weer net niet maar verder, waarom zou ik op een forum mee kletsen en mezelf niet blootgeven ?

Wie is er hier de gek ?

Ik kan het beter eerlijk zeggen dan dat het later bekend word..lijkt me zo.

 
At 2:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

When I didn't speak up....
First they came for the Moslims, and I didn't speak up, because I wasn't a Moslim.

Then they came for immigrants, detaining them indefinitely, solely on the certification of the internee general, and I didn't speak up, because I wasn't an immigrant.

And they came to enter homes and offices, for unannounced sneak seek and peek searches, and I didn't speak up, because I had nothing to hide.

Then they came to arrest citizens, and hold them indefinitely, without any charges, and without access to lawyers, and I didn't speak up, because I would never be arrested.

Then they came for immigrants and students from selected countries, lured them under the requirement of special registration, as a rust to seize them, and detain them, and I didn't speak up, because I wasn't required to register.

Then they came for anyone, who objected to the government policies,
because it only aided the terrorists and gave amunition to the enemies,
and I didn't speak up, because I didn't speak up.

And then they came.... for me,
and by that time, no one was left,
to speak up.

 
At 2:39 p.m., Anonymous Symbiose said...

Dank je Anonymous !

Want wat ik ook fout deed in mijn leventje, "ik heb wél mijn bek open getrokken toen het nog kon en nodig was... en nu echt last post hier van mij !

 
At 3:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een walgelijk artikeltje, en totaal niet relevant in een discussie over complotten.

Ik geef toe, hij heeft hierzelf op een forum wat over neergezet.

Maar dat is geen reden om daarover artikeltjes te schrijven en iemand door het slijkt te gaan halen.

Diep en diep triest, en het zegt wel wat over je dat je dit zelf kennelijk niet eens inziet.

How low can you go....

Bah!

 
At 3:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

"da's helemaal geen 'link spel' en iedereen die maar wil kan over je spreken of het je nu aanstaat of niet."

Tuurlijk kan dat. Alleen getuigd dit artikel wel van een grenzeloze onbeschoftheid.

 
At 4:05 p.m., Blogger Braad Spitt said...

boehoehoe!

 
At 4:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Moet je huilen ?

 
At 8:45 p.m., Anonymous Symbiose said...

IK moet niet huilen, jullie ge emmer maakt me alleen maar sterker, en motiveert me om door te gaan, mijn dank daarvoor.
je hebt blijkbaar wel alle youtubes gezien van me, waren ze leuk ?

val verder in je schutterputje.

Robert

 
At 12:12 a.m., Anonymous Sylvia said...

jij bent gek Robert..symbiose...

je laat allemaal filmphjes zien van dode kinderen en zo, sick hoor.
Dat zie je op tv toch ook niet , schrok ik best van die dooie iraakse kids is nniet nodig te laten zien ,vind ik dan maar, ik geef Billy glijk symbiose is een gek en zapruder ook

 
At 8:09 a.m., Blogger Democrat said...

Vervelend, die dode mensen allemaal.

 
At 9:17 a.m., Anonymous AvGinnekes@hotmail.com said...

Ja Demo is heel vervelend , mijn kinderen mogen dat op de Televisie niet zien en dan wel op internet ?
Smerig wat die symbionse daar allemaal post, oorlog en ellende zal zijn vriendin leuk vinden elke dag.
Ik heb wat van zijn clipjes bekeken en hij mag afgezeken worden want hij laat alleen geweld en zo zien, en docu's over moeilijk gedoe.

Astrid

 
At 11:01 a.m., Blogger Democrat said...

Gewoon ontkennen dat het bestaat, dat werkt het beste.

Echt waar.

Blijven ontkennen en vooral wegduiken.

 
At 12:16 p.m., Anonymous Erik said...

symbiose heeft wel gelijk !
Gebouw 7 Building 7 was 37 verdiepingen, dat zag ik niemand corrigeren hier.

 
At 8:35 p.m., Anonymous Yoda said...

Allemaal dode kinderen in Irak en Symbiose laat dat zien.... dus.... Foei !! Symbiose !!

Ze willen geen dode kindertjes zien, maar zijn er, indirect, wel voor verantwoordelijk.

Doe een blinddoek voor, zet oogkleppen op en steek je kop een meter in het zand. Zo hoef je de ellende niet te zien en kun je lekker door gaan met je inhoudsloos leventje.

 
At 9:32 p.m., Anonymous Michel said...

Erg triest om in te spelen op iemand die zijn emoties niet goed neerzet.

Hebben jullie hier niets anders te doen ?

Een stel grote mensen met een kinderlijk gedrag die terug te vinden is in de peuterspeelzaal.

Ga zo door peutertjes !

 

Een reactie posten

<< Home