zondag, maart 18, 2007

Puller$tein

Waar gaan dezer dagen de discussies over in het Zapruder Forum? Over de politiestaat, de Nieuwe Wereld Orde, 9/11, terrorisme en oorlog, corporatisme?

Nope, over de vraag welk T-shirt er moet komen. De discussie daarover begon al ergens in september. Maar zoals altijd bij de complotters, blijft het bij plannen maken. Het T-shirt is er nog altijd niet. Aan titelsuggesties is geen gebrek: Nijntje eleven, 11 september stinkt, 9/11 was een zelfaangebrachte wond (...), ’Stop zinloze terreur’ met daaronder de kop van Rumsfeld, een fotocompilatie van Bea met Kissinger en daaronder de tekst 'Bilderberg gezelligheid', Larry Puller$tein ("Kun je die kop van Larry ook half morphen in een penis? Een penis met een gezicht en haar, zoiets") en 9/11 werd van binnenuit georganiseerd.

Een Zapruder fan: "Gaarne een beetje lay out en de kleuren moeten wel een beetje contrasteren. Zwart met witte tekst, of wit met zwarte tekst, of blauw met oranje, of rood met groen, of geel met paars, mag allemaal." O ja, zou reuze handig zijn als het T-shirt van hennep werd gemaakt. Kun je gelijk een hennepmaand organiseren.

In oktober meldde ene Abraham Zapruder nog dat het project weer zou worden opgepakt. Maanden later: weer geen T-shirt. Billy stelt voor om de ellenlange discussie, binnenkort ongetwijfeld tientallen pagina's lang, maar op het T-shirt af te drukken.

Labels:

6 Comments:

At 10:48 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

volgens mji link je naar het verkeerde Zapruder-draadje, Billy.

http://www.zapruder.nl/forums/viewthread/5032/P135/

 
At 10:57 a.m., Blogger Billythekid said...

Gefixed

 
At 11:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

Oh ja T-shirts. Da's natuurlijk veel belangrijker dan de 'bekentenissen' van KSM. Daar schrijven ze ook over op het zapforum namelijk. Maar ja, praat dat maar eens goed.

Ben je bang dat je je geloofwaardigheid verliest (welke?) als je het geheime militaire 'proces' met een gemartelde verdachte die ongeveer alle narigheid in de afgelopen 20 jaar bekend heeft gaat verdedigen? Geloof jij die shit?

Daily Head Lies had er een aardig videootje over gemaakt. Gewoon kijken, ik weet zeker dat zelfs jij erom kan lachen.

 
At 11:47 a.m., Blogger Billythekid said...

Nee, ik geloof die 'shit' niet, ik zou zeggen lees de bijdrage van vrijdag nog eens. Of die van morgen. Maar gemarteld....?

 
At 5:50 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

boehoehoe, Anonymous, gaat het weer eens niet over de dingen die JIJ wil horen? Tis toch wat, he?

 
At 5:11 p.m., Blogger Johnito said...

ik moet zeggen: de hier getoonde shirts zijn, ondanks het nare onderwerp, wel ehm..."on-waar-schijn-lijk cool" om te zien.

 

Een reactie posten

<< Home