donderdag, maart 08, 2007

Zeeman gevoel


Ditkannietwaarzijn is weer terug. In een gloednieuw buurthuis, maar met min of meer dezelfde bewoners: de P.uncia's, de V's en de Nocturnals lijken elkaar weer gevonden te hebben onder leiding van een zekere Jakkus, die zegt niets met het oude DKDWZ-team te maken te hebben, maar gefrustreerd was dat de site zomaar was verdwenen.

De formule is daarmee terug, maar het voelt toch anders. Billy krijgt er een beetje een Zeeman-gevoel bij: goedkope layout, lelijke kleuren. Overigens moest de site al meteen weer verhuizen uit ergernis over een banner die bezoekers voor hun neus kregen. Een gratis domeinnaam heeft zo zijn nadelen.

Een van de eerste berichten leverde alweer ruim 80 weinig inhoudelijke reacties op. "Leuk initiatief hoor, maar het lijkt hier verdomme wel een ouwe wijven-club," schreef Arminius the terrible op 4 maart (11.13): "Ik denk dat dit geleuter onder elkaar, een van de redenen is geweest waarom DKNWZ.nl er mee is gestopt. Is het nu zo moeilijk om een beetje ontopic te blijven? Ik zal af en toe eens komen kijken, maar verwacht er niet veel van hier."

U weet: het ging mis met met het oude DKNWZ na de slow chat van P.uncia en Tamara. Dagelijks klessebessen over NWO-koetjes en kalfjes, en intussen geen meter vooruit komen. "We zullen sommige topics wat minder heftig moeten benaderen, kwestie van verstand, maar met z’n alle(n) kunnen we er weer (ee)n thuis van maken, waar ernst, het vermogen van info, en humor weer hand in hand gaan, we hebben niet veel om ons te verenigen, met de EU grondwet in het verschiet kunnen we beter samenwerken, nu kan het nog!!!" schreef P.uncia, die heel even helemaal in zijn nopjes was met het nieuwe buurthuis.

Maar te oordelen naar de weinige reacties op de links en rechts bij elkaar gejatte nieuwsberichten wil het nieuwe DKNWZ maar niet echt van de grond komen. Een gloednieuw buurthuis geeft blijkbaar een volstrekt ontheemd gevoel. Over dan maar naar het Zapruder Forum, het NRC onder de complotfora? We probeerden een willekeurig draadje: "Normaal gesproken hou’k nie van snuff films maar op dit moment zou ik dolgraag een filmpje willen zien waarop Al Gore zijn hersens eruit blaast met een Magnum (nee niet het ijsje) .357 of zo."

Labels:

13 Comments:

At 11:03 a.m., Anonymous Arminius said...

Een van de eerste berichten leverde alweer ruim 80 weinig inhoudelijke reacties op. "Leuk initiatief hoor, maar het lijkt hier verdomme wel een ouwe wijven-club," schreef Arminius the terrible op 4 maart (11.13): "Ik denk dat dit geleuter onder elkaar, een van de redenen is geweest waarom DKNWZ.nl er mee is gestopt. Is het nu zo moeilijk om een beetje ontopic te blijven? Ik zal af en toe eens komen kijken, maar verwacht er niet veel van hier."

Heb ik gelijk of niet?

 
At 11:05 a.m., Anonymous Anoniem said...

Overigens, lopen het aantal reactie hier ook terug sinds het sluiten van DKNWZ.nl

 
At 2:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

quote-mining weer op zijn best. Komt Billy nog met een reactie op Zapruder AIDS-maand? ben wel benieuwd.

 
At 3:12 p.m., Anonymous Crap said...

Eerder artikeltje gemist, Amingo?

 
At 3:22 p.m., Anonymous Gnagna said...

Arminius verkloot ondertussen Zapruder met slapppe hap. Voor zover Zapruder te verkloten is. Gnagna.

 
At 4:50 p.m., Anonymous joe said...

ik koop m'n sokken altijd bij de zeeman, niks mis meer hoor! ;-)

 
At 4:57 p.m., Blogger Billythekid said...

"Komt Billy nog met een reactie op Zapruder AIDS-maand?"

Maandag al over geschreven, kom er zeker op terug, maar zit in ernstige tijdnood, en dit is geen materie die je even in een uurtje tot je neemt. Overigens heb ik in alle gauwigheid toch ook een paar zinnige dingen gelezen.

 
At 4:59 p.m., Anonymous Arminius said...

Gelukkig heb ik het Zwitserleven Gevoel

 
At 5:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Emotie is niet hetzelfde als gevoel.

 
At 1:44 a.m., Anonymous Yoda said...

"Overigens heb ik in alle gauwigheid toch ook een paar zinnige dingen gelezen."

Voorwaar, bespeur ik hier een kleine koerswijziging ?

Ga hoor, kom maar weer op met de flame's !

 
At 12:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is aan het liegen, vorige week stond het Zapruder stukje erop.
Toch besloot hij het te vervangen.
Aan het stukje te zien, had hij voldoende gelezen.

 
At 2:12 p.m., Blogger Jay said...

anoniempje, misschien moet je even een paar topics terug kijken waar Billy dus op het aids verhaal van zapruder ingaat.

 
At 6:00 p.m., Blogger Billythekid said...

"Billy is aan het liegen, vorige week stond het Zapruder stukje erop. Toch besloot hij het te vervangen."

Tenzij je toegang hebt tot het redactiesysteem van Blogger lijkt het me onmogelijk dat je een vroege versie van dat stukje hebt gezien. Hoe dan ook, maandag is het stukje verschenen, met verwijzing naar het persbericht dat toen die dag uitkwam.

 

Een reactie posten

<< Home