dinsdag, september 25, 2007

Rabbit hole


Wat doen complotters zoal de hele dag? Die vraag komt automatisch in je op als je de complotforums leest. Hebben complotters banen bij banken, scheppen ze putjes, zijn het studenten of zijn ze gewoon werkloos? Duidelijk is dat sommige complotters oneindig veel vrije tijd tot hun beschikking hebben. Neem Arminus the Terrible, die bij de Zapruders graag de stoere bink uithangt. Arminius is de vijftig gepasseerd en viel nog niet zo lang geleden op toen hij de zappers opriep tot gewelddadige actie. Nadat hij ongeveer de complete Zapruder-achterban over zich heen had gekregen, bond hij enigszins in.

Lang geleden stond Arminius op de barricaden. Zo nu en dan doet Arminius nog wel eens een poging, maar voor een busreisje naar de Berlijnse demonstratie van de Brandenburger TorStrijders voor burgerrechten afgelopen zaterdag kreeg hij de handen niet op elkaar. En dus is Arminius maar weer thuisgebleven. "Was jij niet die gast die liever in een hangmat ging liggen dan vreedzaam actievoeren?" wil een Zapper weten. Ach, tien jaar geleden al waren de mensen al niet meer in beweging te krijgen, moppert Arminius.

En dus verslijt Arminius zijn ganse leven achter de computer. Het ontbijt is nog maar net achter de kiezen, of Arminius ("vrij mens") klimt vanuit "deep inside the rabbit hole" in de forums om er tot 's avonds laat te blijven hangen. De statistieken spreken boekdelen: sinds februari liet Arminius niet minder dan 2376 berichten achter in het Zapruder Forum, allerlei ditjes en datjes die moeten leiden tot de bewustwording van de opstandige mens. En dan duikt hij ook nog met regelmaat op bij NuJIJ, het Niburu Forum en DKNWZ en mogelijk post Arminius ook nog een onder tig andere namen in weer andere forums. Al twee keer moesten bij Zapruder harde schijven van vele petabytes worden bijbesteld. Zou Arminus al ergens gelezen hebben dat de Co2 uitstoot van het internet gebruik ongeveer even erg is al die van de luchtvaart? Moet hij eens niet tegen het internet gaan strijden?

Grote kans trouwens dat Arminius de computer definitief inruilt voor de hangmat. Dan kan Arminius Junior de noeste arbeid verrichten.

"Hier paps: "David Icke for president"
"Mwaaah...heb je niks anders?"

Labels:

12 Comments:

At 7:51 a.m., Anonymous Anoniem said...

Is er zo weinig te melden, dat je inmiddels al forumleden tot onderwerp moet maken?

 
At 8:04 a.m., Anonymous crap said...

Bij Zapruder hebben ze iets over geesten in de ondergrondse. Is dat iets voor je?

 
At 9:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

Waar gaat dit over. Hahahahaaaaaaaaa. Dit is echt een soort slapstick. Iemand die te zielig is onder zijn eigen naam een blog te starten, zichzelf dan Billy noemt (de echte Billy was een Rebel, deze Billy is angstige stalker) gaat het dan de hele dag hebben over forumleden van andere sites. Ik heb het echt nog niet eerder zo lachwekkende zielig meegemaakt. En dan komen die twee andere idioten ook nog heel serieus meepraten. En dan de manier waarop dit groepje zichzelf heel serieus neemt. Heel bijzonder. Heel erg vreemd. Meelijwekkend.

 
At 9:11 a.m., Anonymous Fred said...

Je vergeet: En dan komt er nog een anoniempje langs die daar weer commentaar op gaat leveren.

 
At 9:13 a.m., Anonymous fred said...

Volgens mij gaat dit stukje trouwens vooral over het oeverloze posten, waar complotdenkers inderdaad meesters in zijn.

 
At 1:04 p.m., Anonymous Robbert said...

Oeverloos posten : ook Fred doet regematig een duit in het zakje.
Jay post zoveel onzin dat het weer grappig is.(toch vraag je je af waar deze kneus de tijd vandaan haalt om hele hordes complotterjes van totaal zinloze repliek te dienen)
ik ga weer s iets nuttigs doen , zouden jullie mischien ook eens kunnen overwegen ;)

 
At 5:20 p.m., Blogger Jay said...

Ach gossie ben ik een kneus volgens jou? Nou boehoe hoor. Lekker boeie wat jij van me vind. Ga lekker je vriendjes op Zapruder lastig vallen met je bullshit. Misschien dat die wel gefascineerd je totaal zinloze opmerkingen willen lezen.

 
At 5:30 p.m., Anonymous rogier said...

Flinke ruzie in de tent daar.

 
At 5:49 p.m., Anonymous VAB said...

"Great minds discuss ideas.
Average minds discuss events.
Small minds discuss people."
(Eleanor Roosevelt)

 
At 6:03 p.m., Blogger Jay said...

No minds discuss Conspiracy Theories

 
At 6:20 p.m., Anonymous fred said...

Jaaaaaaahhhhh JAAAAAAYYYYY!!!!!
Graappppiggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 8:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je vergeet: En dan komt er nog een anoniempje langs die daar weer commentaar op gaat leveren.

Vervolgens komt dan weer de Billy-fan die er een leuk commentaar bij moet zetten, ook hij moet zijn steentje bijdrage aan de oorlog tegen de complotters....

 

Een reactie posten

<< Home