maandag, september 24, 2007

Rare jongens


Van tijd tot tijd moeten de complotters zich weer even op de borst slaan om duidelijk te maken dat ze toch echt geen zootje mafkezen zijn met aluminiumhoedjes op, maar - let op de zelfverzekerde formulering - "bovengemiddeld geïnformeerde en goedbedoelende burgers" die zich druk maken om de wereld waarin ze leven. Klinkt misschien niet onredelijk, totdat je weer eens zo'n artikel leest waar de idiotie vanaf druipt. Rare jongens, die waarheidszoekers, staat er dan ook nog boven. Na lezing van het artikel en de commentaren daaronder kom je maar tot een conclusie: bovengemiddeld geïnformeerden zijn zo gek als een deur.

Complotters zien dat natuurlijk anders. Het is de rest van de mensheid die het allemaal niet begrijpt. En dat komt weer allemaal door - lees en huiver - de veranderde psyche: "Ongeveer 4% van de bevolking lijdt aan een dissociale (...) persoonlijkheidsstoring en het is bekend dat veel mensen die aan de top van het bedrijfsleven staan en hoge sociale en maatschappelijke functies bekleden, een psychopathische persoonlijkheid hebben. Aangezien deze mensen de standaard zetten voor succes en geslaagdheid in de maatschappij, proberen veel mensen in hun voorbeeld te volgen. Dit leidt vervolgens tot mensen die ook dergelijk psychopathisch gedrag gaan vertonen om ook succesvol te worden." En individuen die alleen nog maar geld en macht najagen, zelfs als dit ten koste gaat van hun naasten, zullen geen interesse meer tonen in wat goed is voor het maatschappelijk belang en steeds meer vervreemden van elkaar.

Zo zien complotters dus het bedrijfsleven: als gekkengestichten zonder dwangbuizen. "De overeenkomst tussen een psychopatische persoon en een rechtspersoon lijkt mij overduidelijk. Beiden hebben namelijk geen normaal menselijk geweten," lezen we in de commentaren.

Het bevestigt weer eens het verregaande autisme van complotters: zouden ze ooit wel eens een stap buiten de deur zetten? Hebben ze een bedrijfsdirecteur wel eens van dichtbij gezien? Aangeraakt? Hebben ze überhaupt een bedrijf van binnen bekeken? Het lijkt er niet op.

"De grote vraag is: hoe leg je aan Wim, Jan, Ahmed, Fatima, Karin en Naomi in het kort de geopolitieke puzzel achter 9/11 uit, zonder dat ze de crisisdienst voor je bellen omdat ze denken dat je over UFO’s met reptielenmensen fantaseert in plaats van over SUV’s met siliconenbimbo’s, zoals normale mensen," zo vraagt Johnito zich dan ook nog af.

Labels:

16 Comments:

At 7:00 a.m., Blogger Jay said...

Ja dat was weer een mooi stukje daar op Zapruder :)

Op NUjij loopt dat draadje ook al en wat opvalt is dat er steeds meer mensen kritiek op de Zapjes hebben hoewel ze zelf vinden dat ze een groeiende groep zijn. Alleen blijkt dat nerges uit. Zo stortten de pageviews op Zapruder en Zaplog nog steeds in, zelfs na de media exposure van way of life.

 
At 8:47 a.m., Anonymous Fred said...

Dat van die psychopaten is ook nog eens uit de lucht gegrepen onzin. Geen statistiek over te vinden natuurlijk. Los daarvan, het merendeel van de bevolking behoort niet eens tot de werkende klasse, dus het argument dat de mensheid veel te geobsedeerd is met het najagen van de carriere slaat al nergens op.

 
At 4:13 p.m., Anonymous crap said...

Complotters moeten wel zwaargestoorde werklozen zijn. In elk geval hebben ze erg veel tijd om zich in forums te uiten. Dag in dag uit, weer of geen weer.

 
At 5:03 p.m., Blogger Carl said...

Zeg debunkers. Waarom blijven jullie toch zo massaal veel energie stoppen in die 9/11-bevragers? Als het dan toch allemaal maar halve garen zijn, waarom er dan mee discussiëren? Als je iets tegenspreekt, bestendig je het. Waarom niet gewoon negeren dan?

Of zitten we misschien écht al een beetje in de then they fight you fase? :-)

Of worden jullie stiekem betaald door Zapruder? :-)

 
At 5:33 p.m., Blogger Billythekid said...

Carl, we zijn gewoon de Mad-versie van Zapruder. Zelfde (NWO) uitgever. De portfolio wordt steeds verder uitgebreid: Argusoog al gezien?

 
At 6:35 p.m., Anonymous gbeliever said...

Tja, rare jongens, die complotontdenkers (ik denk ongeveer 5% ontzettend:)

 
At 9:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dag in dag uit alleen maar mensen afzeiken. Billy volgens mij heb jij een groot innerlijk probleem.

 
At 11:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Zo stortten de pageviews op Zapruder en Zaplog nog steeds in, zelfs na de media exposure van way of life."

Integendeel, deze maand halen we een record zelfs... ;)

En het ZapLog heeft al bijna, terwijl we nog nergens reclame hebben gemaakt en alleen een kleine groep 'beta' mensen erop zitten al bijna dezelfde cijfers. Dus, dream on... Wacht maar tot we daarmee de hort op gaan.

Als Jay daar nou een leuk bedragje op legt, laten we de cijfertjes zien! Maar Jay lult maar wat, dus durft hij toch niet te wedden...

Verder kennelijk nog steeds de samen old shit hier. Drie zwaar gefrustreerde mongolen die hun frustaties er hier maar uit braken met zo nu en dan een meeloper die ook wat opmerkt. En dan ons werkelozen noemen, whoeiiiiii.

Patman

 
At 11:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het momentane aantal unieke bezoekers na filtering is op dit moment: 85682 deze maand (net even gekeken in AWstat) en we hebben nog wat dagen te gaan. Nog even een leuk sappig artikel en we halen voor het eerst de 100.000.

Doe daar de onder weblogs gebruikelijk overdrijvingsfactor van 2.5 overheen en we hebben 250.000 unieke bezoekers. Zo werkt dat in weblogland. vkmag overdreef het ook altijd ongeveer met die factor en van anderen vermoed ik hetzelfde.

Ofwel. Een van Nederlands grotere weblogs. Het enige dat ons tegenhoudt is dat we geen tijd hebben voor meer artikelen per dag. Nu jij weer Jay ;)

Patman

 
At 11:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat ik verontrustender vind, is dat dit pokkeblog niet eens meer in de top 25 van onze referrers staat. Vroeger kwamen er nog wel eens een paar honderd bezoeker hiervandaan naar ons, maar dat is ook allang weer voorbij.

Aan jullie hebben we helemaal niets meer.

Prutsers. Ga eens beter je best doen!

85990

Onze server loopt wat voor en de uurwissel is net voorbij. Dat is het nieuwe getal voor deze maand.

 
At 6:50 a.m., Blogger Billythekid said...

Vreemd, vroeger was het verhaal ook al dat hier geen verkeer vandaan komt.

 
At 7:14 a.m., Blogger Jay said...

Wow bijna 86.000 bezoeken en dan maar 1300+ reacties. Nou gefeliciteerd met jullie succes hoor Patman :) En jullie hebben zelfs nog wel gratis reclame op tv gehad, naast de gratis reclame die jullie op NUjij krijgen door daar artikelen te plaatsen! Altijd leuk op iets afgeven zoals NUjij, maar dan toch zelf je artikelen daar plaatsen om bezoekers te trekken. Ik zou zeggen plaats eens een maand geen artikelen op NUjij, kijken wat de cijfers aan het eind van de maand zijn. Volgens Alexa zit er trouwens alleen maar een dalende tendens op zowel Zapruder als Zaplog.

 
At 8:06 a.m., Anonymous crap said...

Wie gaat de toegenomen bandbreedte betalen? Want er wordt geen cent mee verdiend.

 
At 11:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Mossaf, AIVD, PNAC, SP, Bilderberggroep... take your pick

 
At 5:00 a.m., Blogger Johnito said...

"Het bevestigt weer eens het verregaande autisme van complotters: zouden ze ooit wel eens een stap buiten de deur zetten? Hebben ze een bedrijfsdirecteur wel eens van dichtbij gezien? Aangeraakt? Hebben ze überhaupt een bedrijf van binnen bekeken? Het lijkt er niet op."

Yep, en alle moslims zijn lid van Al Qaeda, en ik zag vannacht op straat nog iemand achtervolgd worden door een bloeddorstige koran...

Kom eens uit je ei, man...pfff...

 
At 9:24 a.m., Anonymous Anoniem said...

kom zelf uit je ei(kel).

 

Een reactie posten

<< Home