donderdag, september 27, 2007

SpookwolkenHoe vaak heeft Niburu nu al gemeld dat het bewijs voor chemtrails - die geheimzinnige vliegtuigstrepen in de lucht - nou dan toch echt geleverd is? Tig keer, maar nu hebben de chemtrailcomplotters pas echt iets om sceptici mee om de oren te slaan. Zeggen ze.

Het Duitse leger heeft namelijk toegegeven dat er gesproeid is in de lucht met metalen deeltjes. Op kleine schaal en onschadelijk, verklaarde men. Enkele Duitse weermannen denken er anders over. Volgens hen gaat het over een hoeveelheid van vele tonnen. Zij verdenken het leger van manipulatie van de radarbeelden en dienden een klacht in om deze illegale experimenten te stoppen. Ook de Duitse regering wordt 'aangepakt' en moet volgens hen meer uitleg kunnen geven over deze besproeiingen.

Klinkt reuze spannend, totdat je er nader in gaat verdiepen. Bron van dit verhaal is bovenstaande RTL uitzending, maar in de geschreven media vind je er helemaal niks over terug, waarschijnlijk omdat het oud nieuws betreft. Het gaat ook niet om meerdere Duitse weermannen, maar om meteoroloog en chemtrail-believer Karsten Brandt, die hierover al eens een boek heeft geschreven. Brandt wijst op spookwolken van 350 kilometer doorsnee die hij alleen op het radarscherm zag. In de lucht was niets te zien. Maar was dit nu het experiment waarop de militairen doelden? Nee, het is niet meer dan een veronderstelling. Weer anderen suggereren dat op de radar restmateriaal van de Space Shuttle te zien zou zijn geweest.

Experimenten om wolken te beïnvloeden zijn trouwens helemaal niet nieuw of zelfs maar bijzonder. Het succes van deze experimenten is tot dusverre ook nog eens gering.

Maar dat moet je complotters niet vertellen. Die hebben aan een half woord genoeg om victorie te kraaien. Alleen spreken ze zichzelf tegen. Want de chemtrails waarop ze telkens doelen zijn juist geen spookwolken, maar zijn duidelijk zichtbaar in de lucht.

En er is meer: "Het is niks anders dan grote groepen mensen ziek maken met als doel depopulatie van grote gebieden in de Wereld," lezen we weer eens bij Niburu. En dat doe je dan kennelijk door hoog in de lucht condensatiestrepen te trekken. Vraagje: hoe beschermen de uitvoerders en bedenkers van deze gruwelijke plannen zich tegen de vergiftigingen? Gasmaskers?

Labels:

20 Comments:

At 7:44 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy, je koestert blijkbaar zo'n persoonlijke wrok tegen 'truthers', dat je werkelijk elk denkbaar concept van die zijde wilt ridiculiseren.

Geef toe dat je een agenda hebt.

 
At 7:55 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"persoonlijke wrok" nog wel!

De "agenda" staat gewoon bovenaan op het blog, hoor: "Zapburu volgt op ludieke, soms serieuze wijze, het almaar uitdijend gezelschap conspiratoren in Nederland en daarbuiten."

Heb je ook een argument? Ik zou zeggen, kom daar dan eens mee.

 
At 8:16 a.m., Anonymous crap said...

Het klinkt weer erg complotterig, die agenda

 
At 8:19 a.m., Anonymous crap said...

Trouwens, als het alleen metaaldeeltjes zijn geweest van de Duitse militairen, hebben de chemtrail believers nog geen punt, want dan was het dus blijkbaar GEEN chemisch spul.

 
At 7:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Zapburu" geeft 3 hits in Google.
You're moving up, Billyboy.

 
At 3:53 p.m., Anonymous VAB said...

Dit gaat echt he-le-maal nergens meer over. Wordt het niet eens tijd om dit armzalige weblogje voorgoed op te doeken, Billy?

 
At 4:01 p.m., Blogger Jay said...

Wordt het niet eens tijd om je kop uit je aars te halen vabje? Jullie zijn aan de verliezende hand vabje. Maar 4,6% van de de amerikanen gelooft in een inside job waar jullie Zapjes zo op lopen te hameren. De demonstratie op ground zero trok maar een paar 100 bezoekers dit jaar vabje, dus jullie zijn echt niet aan het groeien, maar aan het krimpen.

Had ik al 4,6% gezegd?? :)

 
At 4:02 p.m., Anonymous AIVD said...

Dank, VAB. Hier bij de AIVD waren we nog op zoek naar wat leuke muziek voor de vrijdagmiddag-borrel.

 
At 4:05 p.m., Anonymous VAB said...

@Jay
Uw taalgebruik spreekt boekdelen...

 
At 4:13 p.m., Anonymous crap said...

Opdoeken? Dat zou wel willen. Zodat al die complotschapen alleen nog maar hun eigen geblaat horen.

 
At 5:21 p.m., Blogger Billythekid said...

Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar Zapburu blijft altijd bestaan.

 
At 5:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Flash forward: Billy de eenzame 9/11-NSB'er, anno 2020.

 
At 11:08 p.m., Anonymous Raamat said...

vab je bent een triest figuur. omdat iemand jouw mening niet deelt moet die zijn mond houden ? Ben je soms 75 jaar te laat geboren of zo ? Jij mag toch ook gewoon je mening verkondigen, zelfs al vind ik en een hoop anderen met mij die mening totale onzin. Sterker nog, buitengewoon lachwekkend zelfs ;-) Dus wat mij betreft ga vooral zo door dan hebben we in de toekomst elke dag wel wat om te lachen ;-)

 
At 1:02 a.m., Anonymous VAB said...

@raamat
Misschien kun jij Billy's team gaan versterken? Niet dat het veel zal uithalen, maar het is wel je goed recht. "Raamat zet eigenhandig de 9/11-beweging schaakmat"?

 
At 1:24 a.m., Anonymous viboratrice said...

vab zei...
"Misschien kun jij Billy's team gaan versterken? Niet dat het veel zal uithalen, maar het is wel je goed recht. "Raamat zet eigenhandig de 9/11-beweging schaakmat"

Vab, alleen als jij "honderd apen syndroom" googled, want dan lees je in de eerste hit al dat jullie met je leutertjes hier en tussen jullie ego`s al mat stonden toen je nog wakker werd met een zachte plasser... Of heb jij een poes zonder ballen tussen je schouders? Sorry, voor deze belediging shemale...

 
At 2:11 a.m., Anonymous gbeliever said...

Tijdens mijn serieuze momenten vind ik het jammer dat mensen elkaar voor rotte vis uitmaken, hier en elders. In een ludiek moment zeg ik: Jij bent een mens, zoals Bush en ik:)

 
At 2:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

...Huib Kraaijeveld?

 
At 7:32 a.m., Anonymous viboratrice said...

Bingo! Als vab Huib eens leest, dan zal hij zijn lidmaatschap hier direct opzeggen en ophouden met vibreren! Hij zal dan direct met de ballen tussen zijn schouders ophouden zich met buss te vergelijken, want de schellen van zijn ogen latend, zal hij Huib hier op zijn knietjes danken dat hij hem op het juiste spoor zette? Geen dank vab..., houd nou eens op met trillen, en leer eens de werkelijkheid manhaftig en met een rechte rug te aanvaarden?

 
At 11:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Jay:"De demonstratie op ground zero trok maar een paar 100 bezoekers dit jaar vabje, dus jullie zijn echt niet aan het groeien, maar aan het k r i m p e n."

Billy:"Zapburu volgt op ludieke, soms serieuze wijze,het almaar u i t d i j e n d gezelschap conspiratoren in Nederland en daarbuiten."

??

 
At 1:04 p.m., Anonymous VAB said...

@Viboratrice
Volgens mij ben jij een beetje in de war... ik zit niet in Billy's kamp, slimpie. ;)

 

Een reactie posten

<< Home