dinsdag, september 25, 2007

Zelfpijperijen


Had Billy net besloten om die Zapruders nu maar eens een tijdje met rust te laten, er zijn meer complotters in de wereld, breekt er een heuse rel los. Internet advocaat Jeroen de Kreek alias Nextmp - bij GeenStijl kennen ze Jeroentje al langer - voert al geruime tijd een obsessieve eenmansactie tegen Balkenende en het CDA. Die wil hij laten vervolgen voor oorlogsmisdaden. Dit vanwege de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak. Is niet helemaal gelopen zoals hij gedacht had. Voor opruiing en het bedreigen van Balkenende op zijn website - daar had Jeroen opgeroepen tot standrechtelijke executie - kreeg hij 118 dagen cel. Op 15 oktober dient het hoger beroep.

Jeroen liet bij Zapruder geen kans onbenut om zijn strijd tegen Balkenende te onderstrepen, een paar extra aangiften tegen de premier zou zijn zaak namelijk kunnen helpen, maar bij de Zapruders werden ze daar een beetje kriebel van: "Te pas en te onpas bleef je maar terugkomen met je vaak ongeïnformeerde rants tegen Jan 'Pieter'," schrijft Zapruder blokhoofd Patman.

Dat deed Jeroen recentelijk ook bij Zaplog.nl, de bijwagen van Zapruder, waar de aanhang zijn eigen nieuws mag plaatsen. Zapruder-hulpsheriff Antagonizer "vond dat ik daar op Zaplog.nl geen verdere campagne meer voor mag voeren op straffe van zijn hoon. Spammen wordt mijn werk dan plotseling genoemd, terwijl op Zaplog juist vrij de mening geuit mag worden."

Uiteindelijk kreeg Jeroen, nadat hij de moderator had beledigd, een wanker-ban opgelegd. Posten kan hij niet meer. En dat maakt die hele Zapruder volgens Jeroen ongeloofwaardig en net zo crimineel als de MSM (Main Stream Media). "Ik zou bijna denken dat Zapruder een false flag operatie is om de waarheid te verhullen. Het verspeelt energie aan onnodig zelfpijperijen. Het wilt helemaal niks veranderen. De grootste bullshit site die ik tegen ben gekomen."

Hoe gaan we deze dorpsruzie eigenlijk noemen? The battle of the lunatics? Balkenende willen vervolgen is natuurlijk krankzinnig, maar was het niet moderator Antagonizer die deze week nog beweerde dat de top het bedrijfsleven uit psychopaten bestaat? Kan het gekker?

Blijkbaar: "Wat niemand weet is dat ik niet meer op Zapruder.nl en Zaplog.nl komen kan," weet Jeroen nog net te melden bij Zapruder. "Op elke computer waar ik kom krijg ik een IP-ban. Ik moet van internetcafé naar internetcafé om de frontpage te kunnen zien, en vanaf elk cafe waar ik geweest ben is Zapruder.nl niet meer te benaderen." "Nextmp, jouw paranoia kent geen grenzen. We hebben je account geblokkeerd en je vaste IP. Meer niet." Vanuit weer een ander cafe (we zien Jeroen al rennen door Amsterdam, of waar hij ook woont): "Kletskoek Patman, je blokkeert ook de IP adressen uit internetcafes nadat ik vanaf die plek een post heb geplaatst."

Wordt vervolgd (pun intended)?

Labels: ,

9 Comments:

At 7:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Interessant, dat vonnis van de rechtbank...

 
At 10:41 p.m., Anonymous gbeliever said...

Zeg Jimmy ea, zapruder is zo af en toe wel interessant en/of ludiek, maar zo vaak niet. Ik zou bijna gaan denken dat je per woord wordt betaald, heheh...doe aub weer eens zo'n filmpje+uitleg van zo'n instortende toren, da's toch meer to the point.

Maar ja inderdaad, wat voor mensen zijn complotters? Ik denk vrij gewone mensen, op die bijeenkomst in Utrecht vorig jaar heb ik ze gezien (mogelijk billy ook, tenminste een vent die op het plaatje leek, alleen wat boven de 50, met wel dezelfde blik:), echt vrij normaal, met hooguit wat meer alternatievelingen dan gemiddeld, net als in Brussel:

http://www.youtube.com/watch?v=KaixrURYk7s&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2E911blogger%2Ecom%2F

maar goed, het is dan ook een alternatief bericht, dus wat wil je :). Ach, ik weet het, ik ben ook maar een complotdefucker.

 
At 12:23 a.m., Anonymous Anoniem said...

Waar is bilymaatje Jay?!

 
At 1:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

88267

 
At 7:11 a.m., Blogger Billythekid said...

De gozerd op het plaatje is Jeroen, Gbeliever

 
At 7:24 a.m., Blogger Jay said...

Hey Batman, zoveel bezoekers al. Goed man.

Volgen jullie de oorlog van Tarpley nog een beetje? Of de ruzie tussen de loosechange boys en William Rodiguez? Mischien leuk voor op jullie Zaplog of NUjij :)

Of het schitterende Peer reviewed paper van Frank Legge over WTC7? Waarin de peers blijkbaar uit de mensen op 911 blogger bestaan? Waaronder Arie trouwens :) Vooral Jones zijn reply is grappig.

Excellent comments -- I will pass them along to Dr. Legge. Like another round of peer-reviews, well documented also.
Submitted by ProfJones on Tue, 09/25/2007 - 10:43am.


Grappig dat jullie achter dit soort malloten aanlopen :)

 
At 9:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Hij heeft overwaardige ideeën, die anders dan wanen wel kwantitatief, qua intensiteit en dominantie, maar niet kwalitatief verschillen van normale overtuigingen."

Grijns

 
At 6:01 p.m., Anonymous gbeliever said...

Ik bedoelde uiteraard het plaatje van billy the kid, zonder hoed, vergelijkbare blik, bovenop kaal en achter krullend grijs geloof ik, ijverig met pennetje en schrijfblokje in de weer...maar goed, het zal wel een journalist van eoa dagblad geweest zijn...of misschien toch billy? Oké, niet al te interessant.

 
At 1:19 a.m., Anonymous Stefan said...

Balkenende willen vervolgen is natuurlijk krankzinnig, maar was het niet moderator Antagonizer die deze week nog beweerde dat de top het bedrijfsleven uit psychopaten bestaat? Kan het gekker?

Psychopaten in pak

Naar schatting één procent van de mensheid is psychopaat. De meesten lopen vrij rond en velen van hen zitten hoog in de boom in het bedrijfsleven.

http://www.intermediair.nl/artikel_print.jsp?id=95791

Twintig procent topmanagers heeft psychopathische trekjes

Managers met een persoonlijkheidsstoornis zijn geen uitzondering - zij maken zelfs glansvol carrière in het bedrijfsleven. Maar als de op macht beluste baas doorslaat, zijn de gevolgen funest voor medewerkers en het bedrijf.

http://www.managersonline.nl/nieuws/5397/twintig-procent-topmanagers-heeft-psychopathische-trekjes.html

Psychopaten potentiële topmanagers

Mensen met een hersenbeschadiging presteren beter in het nemen van financiële beslissingen dan gezonde personen. Met name 'functioneel psychopaten', mensen met een emotionele handicap, scoren goed. Zij nemen meer risico's en halen betere resultaten dan gezonde mensen. Dit blijkt uit onderzoek van onder andere Stanford University.

http://www.managersonline.nl/nieuws/2859/psychopaten-potentile-topmanagers.html

 

Een reactie posten

<< Home