woensdag, september 26, 2007

Money money money


Bonje achter de schermen van Loose Change, The Final Cut. Vaste lezers van dit blog weten dat er een bioscoopversie van deze inmiddels legendarische internetvideo over 9/11 zou komen die aanvankelijk rond 11 september zou gaan draaien, maar er was telkens weer wat. Begin dit jaar was er nog sprake van mogelijke Hollywood deals van vele miljoenen, maar er kwam niks van terecht. Onlangs moest samensteller Dylan Avery het handje ophouden voor broodnodige donaties. Desondanks zou de film er dit najaar dan toch echt komen.

Kennelijk was het de bedoeling dat dit film in het Mark Cuban Theater in New York zou draaien, maar dat gaat ook al niet meer door. William Rodriguez, de portier van het WTC, heeft hierover uit de school geklapt tegenover de New York Post, blijkbaar voordat het contract rond was. Uit een reactie van Rodrigieuz (foto) blijkt dat hij zelf ook niet meewerkt aan de film. Rodriguez had de winst willen delen met het Loose Change-team, want dit was immers geen internetfilm meer, maar een heuse bioscoopfilm, en zo kon hij zijn eigen organisatie financieel op de been helpen en slachtoffers van 9/11 helpen. Maar daar hadden de LC-boys even geen oren naar. Wie zei ook maar weer dat het bij Loose Change niet om geld gaat?

Labels: ,

17 Comments:

At 11:50 a.m., Blogger Jay said...

Zou hij niet in september van 2006 al uitkomen? Wat een circus is het daar zeg, ze werken mekaar allemaal de tent uit. Dat die gasten nog serieus worden genomen is voor mij een raadsel.

 
At 12:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kenmerken voor dit blogje en al z'n vaste aanhangers is dat ze die oogkleppen maar op blijven houden. Voor hun is de 9/11 beweging nog steeds Loose Change. De rest van de wereld is inmiddels veel verder maar arme Billy moet het nog steeds hier over hebben. Man ga jezelf eerst eens inlezen, deze plaat blijft nu al een jaar hangen bij jou. Echte zielig en een aanfluiting voor mensen die het officiele 9/11 verhaal serieus nemen. Dankzij jullie krijgen die complotters zoveel voeten aan de grond. Ik zeg oprotten jullie en bek houden, als het zo doorgaat met die dommepraat hierzo gelooft straks iedereen Loose Change. Al was het maar omdat het alternatief, jullie geblaat zo amateuristisch is.

Of is dat stiekem juist jullie bedoeling?

Zou me niet verbazen, walgelijke mannetjes met een dubbele agenda zijn jullie

 
At 12:52 p.m., Anonymous Rogier said...

Ach ach, wat was dat Loose Change toch belangrijk voor de complotters een jaar geleden, totdat bleek dat er van alles mis mee was. En nu is het plotseling niet meer belangrijk, natuurlijk. Nog even en ook de onderzoeken van professor Jones zijn niet meer belangrijk, want de complotter is zo veranderlijk als een kameleon.

 
At 12:59 p.m., Anonymous Rogier said...

"De rest van de wereld is inmiddels veel verder"

Met wat...?

 
At 1:16 p.m., Blogger Jay said...

Lol, hadden jullie Rodriguez, waar dit artikel ook over gaat, pas geleden niet op een meeting? En ja het is allemaal 1 complot anoniempje en we hebben allemaal een dubbele agenda.... Complottertjes lullen met elke gast mee die kritiek heeft op het officiele verhaal. Zo hadden we eerst Holocaust ontkenner Hufschmid, daarna Loose Change, daarna Fetzer, Judy Wood en vast nog wel wat anderen. Toen het bleek dat die gasten niet helemaal spoorden werden ze gelijk weggezet als Shills die er alleen maar op uit zijn om de 9/11 beweging in discrediet te brengen. Dat het diezelfde personen zijn die de 9/11 beweging hebben aangezwengeld doet er dan niet toe, om nog maar te zwijgen over het simpele feit dat die gasten helemaal geen shills zijn, maar gewoon echt een klap van de molen hebben gehad. Complottertjes krijgen steeds minder helden om achter aan te lopen. De 9/11 beweging in de VS staat ook op zelfdestructie. In plaats van 1 blok worden het alleen maar verschillende kleine protest groepjes die allemaal een eigen theorie aanhangen. Nou jullie zijn echt aan de winnende hand hoor dombos :)

 
At 6:40 p.m., Anonymous gbeliever said...

Tja billy, dit waren dan de amerikaanse zapruders zeg maar.

Lache anoniem en jay, dit doet me denken aan wie van de drie: Wil meneer X, dubbelspion, nu opstaan? Jay? Billy? William? Huh? nou die had ik echt niet verwacht hoor, jij? Hoe dan ook ben ik blij dat bill nog schrijven wil, want misschien ís het wel niet de duivel waar hij advocaat voor speelt. Innocent until proven guilty is het toch? Met reden denk ik en wat mij betreft terecht. Laat de discussie maar gebeuren, zo hoort het, leve de vrijheid van meningsuiting...o jee, daar komt ie weer: 9/11 was een inside job en de maanreisjes waren fake!...sorry, m'n tourette sloeg weer even op hol.

 
At 6:56 p.m., Blogger Billythekid said...

Het volgen van Loose Change, of het nu belangrijk is of niet, lijkt me een logiseche consequentie van de missie: "Zapburu volgt op ludieke, soms serieuze wijze, het almaar uitdijend gezelschap conspiratoren in Nederland en daarbuiten.

 
At 7:10 p.m., Anonymous gbeliever said...

Almaar uitdijend...Jimmy, sta jij op, of was het een schijnbeweging?

 
At 7:35 p.m., Anonymous gbeliever said...

Wanneer komt trouwens dat rapport over WTC7 uit jay? Of is het al ergens te lezen misschien?

 
At 10:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy, wie ben jij?

 
At 10:39 p.m., Blogger Billythekid said...

Niet van die filosofische vragen stellen.

 
At 11:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

91065, was een slechte dag vandaag...

 
At 11:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

(Patman was dat)

 
At 2:56 p.m., Blogger Jay said...

Wat was Patman? Maareh hoeveel mensen zijn er nu werkelijk die daar posten? Lijkt me maximaal 100 dus je kan wel 90.000 bezoekers hebben, maar als er maar een klein aantal mensen wat post of reageert zegt dat dus nog niks :) Die 89.900 anderen vinden het blijkbaar een hoop bullshit en niet de moeite waard om nog een keer op terug te komen of te reageren.

 
At 1:19 a.m., Anonymous WA van buren said...

Ik kijk 1 keer per dag op Billy the kid ofwel Zabruder, Door hun links kijk ik meerdere malen op Zapruder. Wordt ik bij iedere klik of bezoek geteld?? Dat is toch wel erg eng...

 
At 6:16 p.m., Anonymous Harrieplaksel said...

He vrinden, daar ben ik weer!!!! Het blijft een goedkoop debunkmiddel, dat zwartmaken van de boodschapper, maar jullie blijven erin geloven zie ik, Chaupeau!

Wat een onzingeblaat vind hier altijd plaats, unfukkingbelievable.. Rodrigues had natuurlijk zijn zakken kunnen vullen als grote held en vrind van Bush, maar hij verkondigde de waarheid, integenstelling tot wat hier ten toon wordt gespreid op dit zielige eenzame blogje...nou houdoe, rolator...

 
At 10:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy, met jou gaat het goed. Hoe gaat het me mij ?

 

Een reactie posten

<< Home