zaterdag, oktober 06, 2007

Dr. Mengele


Bij de SP stoten ze bezorgde burgers niet graag voor het hoofd. Dus als er weer iemand begint over chemtrails (gewone condenssporen, vraag het piloten) wordt zo'n persoon met een vriendelijk kluitje het riet ingestuurd: "De SP is altijd alert op misstanden, ook als het gaat over milieuvervuiling en andere zaken die de gezondheid van mensen bedreigen. De theorie van de "chemtrails" is ons bekend. Wetenschappelijke bewijzen voor deze theorie ontbreken echter en dat maakt het voor ons als politieke partij onmogelijk hier iets mee te doen," laat SP medewerker Sjoerd Uitslag namens Jan Marijnissen weten.

Zo, dat kan beroepsklager Arend Zeevat - self-made filosoof, cultuurhistoricus en sociaal bewogen wereldburger - in zijn zak steken. Maar ja, zijn mail aan de SP was dan ook een beetje erg onnozel. "Ondertussen blijven de bewijzen voor ongewone en zelfs bedreigende activiteiten in de lucht zich opstapelen. Zelfs van officiële zijde worden ze nu bevestigd," zo beweert hij.

Eerst komt Arend aanzetten met het bericht dat een meteoroloog de Duitse staat heeft aangeklaagd voor het "ondernemen van activiteiten door de luchtmacht die de volksgezondheid bedreigen." Alleen heeft die meteoroloog het over spookwolken op een radar, niet over wat complotters doorgaans onder (zichtbare) chemtrails verstaan. En ja, de Duitsers hebben gezegd dat er op kleine schaal is geëxperimenteerd met metalen deeltjes, maar of die spookwolken er iets mee te maken hebben is niet duidelijk. Dus, hoezo bewijs voor chemtrails?

Maar nee, Arend heeft nog meer 'bewijs' achter de hand. Onlangs werd volgens Zeevat op het internet een film gepubliceerd met daarin een verwijzing naar een (oud) artikel in de Engelse krant The Guardian. Daarin werd aangegeven dat de Engelse overheid tussen 1940 en 1970 "massale luchtsproei-experimenten" heeft uitgevoerd op de eigen bevolking met allerlei ziekteverwekkende materialen. De Engelse autoriteiten is ook gevraagd naar huidige experimenten op dat gebied. "Daarop werd geantwoord dat het niet hun poltiek is om te discussiëren over experimenten die gaande zijn. Daarmee wordt expliciet aangegeven dat men er mee bezig is en dat de Engelse bevolking niets te maken heeft met wat hun overheid uitvoert, ook al is hun gezondheid daarbij in het geding. Een bijzonder kwalijke zaak, die de experimenten van dr. Mengele doen verbleken."

Ho, niet te snel, Arend: nou trek je wel een erg haastige conclusie naar aanleiding van een paar bedenkelijke experimenten van een halve eeuw geleden (toen we ook nog dachten dat roken niet schadelijk was). En dan kom je ook nog met het voorbeeld van het blootstellen van kleine hoeveelheden radio-actieve stoffen aan gevangenen ergens in de jaren vijftig of zestig. Oftewel: je neemt wat verhaaltjes uit de oude doos die als zodanig ook nog eens niks met chemtrails hebben te maken en zie daar: het bewijs voor chemtrails is geleverd.

Kijk niet raar op als Arend begint over regenbogen. Want daar zal ook wel wat mee aan de hand zijn.

Labels:

50 Comments:

At 11:13 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Bovendien gaat het bij die Engelse luchtsproei-experimenten om stoffen uit laagvliegende sproeivliegtuigjes, en dus NIET om stoffen uit verkeersvliegtuigen die vanaf kilometers hoogte worden losgelaten. Het wil er bij de chemtrailgelovers maar niet in dat het gewoon een 100% fysieke onmogelijkheid is om mensen vanaf kilometers hoogte te besproeien.

 
At 6:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat is onmogelijk, want ....... ??

Of laat je deze bewering van je ook weer verder zweven zonder inhoudelijke onderbouwing van je stelling ?

 
At 7:12 p.m., Anonymous Raamat said...

Onmogelijk omdat iets wat op die hoogte wordt losgelaten duizenden kilometers verder pas een keer op de grond komt, als het al op de grond komt.

 
At 7:17 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Precies, Ramaat!
Daar komt bij: de werking van een stof is ALTIJD dosisafhankelijk. Door iets kilometers hoog in de lucht los te laten zorg je ervoor dat je onmogelijk kan doseren, simpelweg omdat alle luchtbewegingen niet te voorspellen zijn. Als je de atmosfeer op de begane grond wil verpesten in een bepaald gebied kan je geen slechtere methode kiezen dan stoffen loslaten op grote hoogte.

Iets anders wat de chemtrails watchers zich maar niet realiseren: als ze hardnekkige strepen ontwaren hoog in de lucht dan zijn de zo gevreesde chemicalieen dus... hoog in de lucht! En niet op de grond. Hoe langer een stof zweeft, hoe meer het verspreid zal worden in hogere luchtlagen, hoe lager de concentratie op de grond.

 
At 11:40 p.m., Anonymous jeroen said...

De regenboog heeft anders veel te doen met stiekeme complotten....

http://www.regenboogamerongen.nl/cat/1509/Sub%20Rosa

 
At 2:11 a.m., Anonymous sanjari said...

Beste mensen. Kunnen jullie mij verklaren waarom die blijvende 'contrails' pas sinds 1995 in toenemende mate in onze luchten blijven hangen? Hoe komt het dat ze daarvoor nooit zo de aandacht trokken? Juist ja, omdat ze er niet waren. Wie kan mij foto's tonen van voor 1995 van blauwe luchten met boter, kaas en eieren patronen van vliegtuigstrepen? Degene die dat kan geef ik mijn emailadres om ze naar toe te sturen. Dat overtuigende bewijs heb ik nodig om er van overtuigd te raken dat er sinds midden jaren '90 geen vreemde dingen in onze lucht gebeuren.

 
At 7:40 a.m., Blogger Billythekid said...

Kunnen jullie mij verklaren waarom die blijvende 'contrails' pas sinds 1995 in toenemende mate in onze luchten blijven hangen?

Dit onderwerp is al eens voorbij gefietst. Omdat chemtrails het verzinsel zijn van Richard Finke, die rond 1995 meende te kunnen bewijzen dat het bestrijdingsmiddel ethyleendibromide via de condensstrepen van vliegtuigen over Amerika werd verspreid. Het duurde niet lang voordat iedereen die strepen zag. Een mooie vorm van zelfillusie. Vestig telkens de aandacht op een rode vuilnisbak, een grijze kraai of een conifeer, en nagenoeg iedereen zal naderhand beweren dat hij opvallend veel coniferen, rode vuilnisbakken of grijze kraaien in zijn omgeving ziet.

 
At 8:20 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Juist ja, omdat ze er niet waren."

Natuurwetten bepalen hoe lang een streep blijft hangen, en die natuurwetten zijn toch echt niet aangepast in 1995. Iemand die zegt dat het "normaal" is dat vliegtuigstrepen binnen 20 minuten opgelost moeten zijn snapt niets van natuurkunde. Iemand die dat blijft roepen terwijl 'm dat al tientallen keren uitgelegd is is OF enorm dom en koppig OF hij liegt moedwillig.

En nog maar een keer: de allerallerallerallerslechtste methode om een bevolking te "besproeien" is wel door dat van 10 km hoogte te doen. Dat slaat werkelijk als een tang op een varken. Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat zoiets volstrekte kolder is.

 
At 11:32 a.m., Anonymous crap said...

Het ontstaan van Chemtrails: de ene internetgek steekt de andere aan, en voordat je het weet heb je een bos papegaaien.

 
At 12:29 p.m., Anonymous bee said...

Ook zo'n standaard complottactiek is te vragen naar nóg een foto van dit en nóg een foto van dat. Als die foto er komt, dan wordt die afgedaan als irrelevant omdat niet getoond wordt wat volgens de complotter relevant is. Vervolgens moet er weer een andere foto op tafel komen.

 
At 6:18 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"moving the goal posts" heet dat in het engels.

 
At 9:53 p.m., Anonymous Sanjari said...

Tsjonge, wat kom ik hier een projecties tegen. Blijkbaar is jullie aller blinde vlek dat jullie precies hetzelfde doen wat mij verweten wordt. Nu vraag ik eens om een bewijs om jullie standpunt mee te ondersteunen en wordt daarmee gelijk weer afgezeken. Als de mensen die chemtrails als vreemde en verdachte zaken zien met tig aantal wetenschappelijke onderzoeken aankomen, dan worden die bewijzen ook weer onderuit gehaald en afgedaan als zweefkeeserij. Kom dan zelf eens met harde bewijzen dat die lang hangen blijvende sporen ook voor 1995 al aanwezig waren.

Kijk nu eens voor de aardigheid naar je eigen houding in deze discussie en wordt eens volwassen.

 
At 10:26 p.m., Anonymous bee said...

"Tig aantal wetenschappelijke onderzoeken"

Kloten als bowlingballen als je zoiets durft te beweren.

Sanjari, ga eens lekker bladeren in fotoboeken van de familie, beetje foto's van voor en na 95 vergelijken. Je mag de uitkomst van dit onderzoek voor jezelf houden. Waar ik wel benieuwd naar ben zijn die tig wetenschappelijke onderzoeken. Misschien wil je daar nog wat over vertellen...

 
At 11:13 p.m., Anonymous Rogier said...

"Als de mensen die chemtrails als vreemde en verdachte zaken zien met tig aantal wetenschappelijke onderzoeken aankomen..."

Kom op, Sanjari, er is geen ENKEL wetenschappelijk onderzoek dat beweert er zoiets als chemtrails bestaat. Je zuigt het ter plekke uit je duim. Er is ook geen enkele serieuze meteoroloog die beweert dat contrails chemtrails zijn.

 
At 12:34 a.m., Anonymous jeroen said...

chemtrails zijn simpelweg onzin. het verbaast me dat je uberhaupt aandacht hieraan besteed.

wat wordt je volgende artikeltje billy, graancirkeltjes ofzo ?

 
At 8:03 a.m., Blogger Billythekid said...

Huishoudelijk: wegens veel op reis zal er de komende weken zeer onregelmatig gepubliceerd worden. Stay tuned.

 
At 9:03 a.m., Anonymous Sanjari said...

Beste mensen. Jullie zijn heel normaal, maak je geen zorgen. Het is nu eenmaal een psychologische wetmatigheid dat wat je niet kunt/wilt zien er ook gewoon niet is. Hele volkeren zijn op basis van deze wetmatigheid misleid en worden dat nu nog steeds. Maar goed om jullie een beetje te helpen om iets meer te zien dan alleen die korte neus, geef ik hierna een aantal links weer van websites met boodevol informatie over chemtrails. Ik zou zeggen onderzoek en vorm je eigen mening. Maar als jullie zo veel belang hechten aan wetenschappelijk verantwoorde bewijzen, dan betekent dat ook dat jullie zelf op een wetenschappelijk verantwoorde wijze moeten gaaan onderzoeken. Dat houdt in met een open onbevooroordeelde geest.

Als jullie na dit onderzoek weer aankomen met allerlei niet wetenschappelijk verantwoorde kritiek op de geleverde bewijsvoering, blijkt mij duidelijk jullie onwil om een breder beeld van de werkelijkheid te willen ontwikkelen. Maar ook daar heb ik begrip voor, want angst voor het onbekende is nu eenmaal een heel menselijk gegegeven. Here we go.

http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg93668.html

www.chemtrails.nl/map2/Chemtrail%20Crisis.htm

chemistch.shiga-med.ac.jp/sonochemistry/sonochem-ref/sonochem-p-1994.html

ao.osa.org/ViewMedia.cfm?id=42112&seq=0

www.newciv.org/nl/newslog.php/_v35/__show_article/_a000035-000136.htm

home.iae.nl/users/lightnet/world/chemtrailscrisis.htm

www.carnicom.com

http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

En als bovenstaande links nog niet voldoende zijn dan kun je door te googelen op chemtrails nog meer vinden.
Nou lui, veel onderzoekplezier en kijk nu eens verder dan die korte neuzen van jullie. Maar ik vrees dat jullie het liever helemaal niet willen weten. Goed, dat is de vrije wil. Die vrije wil houdt echter ook in dat je uiteindelijk wel gefronteerd wordt met de gevolgen van je eigen doen en denken. Daar moet je dan wel de verantwoordelijkheid voor durven nemen.

Sjalom Aleikum

 
At 9:07 a.m., Anonymous Rogier said...

Gefeliciteerd, weer een rijtje maffe complotsites of niet werkende links. Waar zijn je wetenschappelijke onderzoeken?

 
At 9:10 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

nog een keer: als je chemicalieen wil verspreiden over de bevolking is de allerallerallerallerallerallerslechtste methode die je kan kiezen op 10 km hoogte de boel uit vliegtuigen los te laten. Dat slaat helemaal nergens op. Alleen mensen die de simpele basisbegrippen van natuurkunde niet snappen halen het in hun hoofd zoiets doms te geloven.

Jet kan je niet EN beroepen op wetenschappelijke rapporten EN zeggen dat er aanwijzingen zijn voor chemtrails want dat bijt elkaar ontzettend. Geloven in chemtrails is enkel voorbehouden voor mensen die alle, maar dan ook werkelijk alle wetenschappelijke kennis ontberen. Je hoeft echt niet veel van natuurkunde te weten om in te zien wat voor ongeloveloze flauwekul die chemtrails zijn.

 
At 9:17 a.m., Anonymous Rogier said...

Volgens mij heeft hij gewoon een paar links uit een ander artikel zitten copypasten zonder te controleren of die links wel werkten, en ik verdenk hem ervan dat-ie er nog nooit in gekeken heeft.

Bijv: ao.osa.org/ViewMedia.cfm?id=42112&seq=0 is een pagina met OLA journaals, maar er wordt niet aangegeven welk journaal bedoeld wordt. En als-ie er al is, moet je betalen.

 
At 9:19 a.m., Anonymous willemzwijgtnietmeer said...

Chemtrails ? Vogelpoep !

 
At 10:24 a.m., Anonymous gerbski said...

sanjari:

[i]Wie kan mij foto's tonen van voor 1995 [/i]

is een foto uit 1943 goed?

http://members.tripod.com/ScoutBird/images/jcb17.jpg

 
At 10:28 a.m., Anonymous crap said...

Da's een mooie tekening!

 
At 10:40 a.m., Anonymous Sanjari said...

Het niveau van jullie intellect en gebrek aan wil is me inmiddels meer dan duidelijk. Ik geef de pijp aan Maarten in deze discussie en wens jullie nog veel plezier tijdens het gaarkoken in jullie eigen sop. Want voor mij is op deze papagaaienkuddensite jullie sop de kool niet waard. Wat me opnieuw opvalt is jullie kudde-instinct bij het papagaaiend steunen van elkaar.

Sjalom Aleikum

 
At 10:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

En wat die foto betreft, die bevestigd exact mijn opmerking over het intelligentieniveau alhier.

 
At 10:56 a.m., Anonymous Fred said...

Nee, in 1943 hadden ze geen Photoshop, maar los daarvan: wat wil je nou eigenlijk met zo'n plaatje zeggen? Wat bewijst dat nou eigenlijk? En het is echt weer lachen met de chemtrailaanhangers hier: hun 'bewijs' zijn vage websites en vage foto's. En dan worden ze boos als je ze niet gelijk geeft.

 
At 12:35 p.m., Anonymous Boomstoot said...

Echt zo'n onzin die bewering dat die condenssporen "pas sinds 1995"' te zien zijn. Er zijn talloze foto's van voor die periode op het internet te vinden waarop condenssporen te zien zijn. Buiten dat weet ik uit eigen ervaring dat langdurige condenssporen al zolang ik mij bewust ben van het vliegverkeer te zien zijn. Waarom? Ik ben al meer dan 20 jaar amateurastronoom en kijk al sinds begin jaren 80 met verschillende telescopen naar de hemel. De amateurastronoom heeft, buiten natuurlijke invloeden zoals wolken en turbulentie, twee grote vijanden: lichtvervuiling en, jawel, condenssporen van vliegtuigen (die waas die ze produceren belemmert het zicht op de sterren). Het klopt dat er tegenwoordig meer condenssporen te zien zijn dan vroeger, maar dat is allerminst vreemd gezien de vertigvoudiging van het vliegverkeer. Vroeger in de jaren 80 had ik er al last van en nu nog steeds.

Echt bizar dat je mensen schijnbaar gewoon het idee kunt aanpraten dat iets er jaren geleden niet was.

 
At 2:49 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Het niveau van jullie intellect en gebrek aan wil is me inmiddels meer dan duidelijk."

hahaha, daar komt iemand voor de zoveelste keer met z'n chemtrails aankakken, heeft weer eens geen enkel weerwoord tegen wat voor argument dan ook en gaat dan klagen over het "niveau". Tuurlijk joh, geloof jij maar lekker wat je wil, maar wees dan zo eerlijk en laat "wetenschappelijke rapporten" erbuiten want die spreken zonder uitzondering alles tegen wat jij beweert.
Dat chemtrailgelovers van kennis gespeende idioten zijn wordt weer eens door je bevestigd.

 
At 4:44 p.m., Anonymous De weerman said...

Bron: www.globalresearch.ca

1. At least part of the aerosol project has been dubbed Operation Cloverleaf,7 probably due to its multi-faceted operations, which include: weather modification, military communications, space weapons development, ozone and global warming research plus biological weaponry and detection testing.
2. Dumping tons of particulate matter from aircraft has geo-engineered our planetary atmosphere into a highly charged, electrically-conductive plasma useful for military projects.8 The air we breathe is laden with asbestos-sized synthetic fibers and toxic metals, including barium salts, aluminum, and reportedly, radioactive thorium.9 These materials act as electrolytes to enhance conductivity of military radar and radio waves.10 Poisonous on par with arsenic and a proven suppressant of the human immune system,11 atmospheric barium weakens human muscles, including those of the heart.12 Inhaled aluminum goes directly to the brain and medical specialists confirm that it causes oxidative stress within brain tissue, leading to formation of Alzheimer's like neurofibrillary tangles.13 Radioactive thorium is known to cause leukemia and other cancers.14
3. Only a small percentage of the military's atmospheric modification projects are visibly obvious. What we can't see is equally dangerous. The ionosphere, the earth and its inhabitants are continually bombarded with high frequency microwaves used to manipulate the charged atmosphere for weather modification, information gathering and for tectonic (earthquake-producing) weaponry.15 Independent chemtrail researcher Clifford Carnicom confirms that we are also continuously subjected to extremely low electromagnetic frequencies (ELF) pulsing at 4 hertz multiples, frequencies known to profoundly affect human biological and mental functioning.16
4. There is a well-documented biological component to continuously ongoing atmospheric studies in which nations and regions are furtively inoculated via specially designed delivery systems with combinations of viruses, bacteria, fungi, mycoplasma, desiccated blood cells and exotic biological markers so that testmasters can assess human, animal and plant response.17
5. The multi-organizational megalith perpetrating these bio-chem projects against humanity includes the U.S. Department of Defense (DOD) and its research arm DARPA, plus the Department of Energy (DOE) with its huge network of national labs and universities. Private defense contractors and pharmaceutical companies are heavily involved.18 Cooperating governments of other nations and probably some United Nations agencies are complicit, since the aerosol projects are global in scope.
Gross chemical and electromagnetic pollution is only part of the horrific realities we endure. The sociopaths who brazenly pervert skies, climate and weather for power and profit are the same madmen who have waged four limited nuclear wars since 1991. Radioactive weaponry, declared both illegal and immoral by the entire civilized world, has been used by the Pentagon in Desert Storm, the Balkans campaign and the on-going occupation-wars against Afghanistan and Iraq. Few Americans understand the extent of carnage inflicted in their name across the planet.
By scientific definition, the missiles, tank penetrators and bunker busting bombs unleashed against Iraq and Afghanistan by U.S. and British forces in the so-called war on terror are nuclear weapons.19 Refuse from radioactive weaponry does not disperse, but remains in the atmosphere organotoxic, mutagenic and carcinogenic to all living flesh for 4.5 billion years.

 
At 4:55 p.m., Anonymous De weerman said...

Bron: www.rense.com

There is growing evidence to suggest that the 'chemtrail' phenomenon is rather more serious than just 'jets releasing water vapor high in the sky.' Research by Clifford Carnicom [http://www.carnicom.com/precip1.htm] supports a likelihood of increased barium precipitates in rain water collected in areas where chemtrail spraying has recently occurred.
What are the effects of barium, a heavy metal, on humans? Pecanha and Dos Reis (1989) reported in an article entitled "Functional heterogeneity in the process of T lymphocyte activation; barium blocks several modes of T cell activation, but spares a functionally unique subset of PHA-activable T cells" published in Clinical Experimental Immunology 1989 May;76(2):311-6, that "All modes of T cell activation, except PHA-induced mitogenesis, were blocked in a reversible and dose-related manner by Ba2+ (barium)." In other words, barium will turn off the body's T-cells. T-cells are an important part of the body's immune system with OKT4+ helper-inducer T-cells directing an attack of the body's OKT8 hunter-killer cells to attack and kill a foreign antigen (invading bacteria or virus). In short summary, barium can turn off your immune system.

 
At 4:57 p.m., Anonymous De weerman said...

Bron: www.rense.com

So, you haven't yet figured out the airborne conditioning-agent release program that is being operated by the government. I'll give you some hints, but first I'll give you a little information about myself. I'm a retired government scientist with an advanced degree in one of the health-related disciplines. I do not use my real name for fear of retaliation, either against me, or against members of my family. I always try to route my e-mail communications so that they appear to come from another source, usually from one somewhere within the government. Sometimes I use the internet resources of the public library - whatever it takes to hide my true identity and confuse those who don't want the sort of information I possess to fall into the public's hands.
I have a small circle of friends who are, or were, in key positions within our military and several government agencies. These are not the very top level personnel, but mid to upper mid-level people, scientists and analysts, who are in positions where they can see the day-to-day activities of what's going on, who are charged with implementing the details, but who are never quite privy to the schemes behind the work they do. Each of my contacts has been able to supply me with a portion of the puzzle, but separately, none of them understands the whole story. I'll tell you what I've pieced together so far. But I have to admit that this information frightens me because there is no place I can go with it. What am I supposed to do - write my congressman? I believe that would be like signing my own death warrant.
This whole chemtrail issue is related to the plan for decreasing the world population to around 450-500 million -- and starting with the US first. Why? The people of the US are the only ones with even the remotest chance of stopping this. That is, if they knew about it. That's why the US has to be the first to go. You have to understand that the world's elite covet the US for its geographic diversity - and they would love to return this country to its condition as it existed prior to Columbus setting foot here, but without the Native Americans this time of course. 20
You may have already heard how several national parks have been designated as world biospheres - that's the plan for all of North America, a giant nature park and playground that will be devoid of annoying human beings (that would be us). And the people actually involved in doing the spraying, as well as those who will take part in the rest of the plans, are being duped into believing they will be spared, that is, permitted to live and remain on this continent as administrators and caretakers of this vast nature preserve. I understand that about 150 to 200 thousand people are projected as necessary for maintenance purposes. But it's likely these people will not be Americans. Those in charge wouldn't want to risk the possibility of some sort of revolt, so the workers will probably be brought in from Europe and Asia.
There are rumors floating about the internet that the chemtrails are part of some sort of secret program the government is doing to protect the US from future biological attacks. Nothing could be further from the truth. The plan is to sensitize, or condition, the US population to being wiped out by influenza A. Over the past few years, people have been encouraged to get flu shots to protect them against the generally non-lethal strains that circulate through the population during flu season. 20
Each year the US government has guessed which strains were most likely to spread. They seem to always guess right - don't they? This flu season, the government protected people with a trivalent vaccine that included the A/Beijing/262/95-like (H1N1) and the A/Sydney/5/97-like (H3N2). It also contained the B/Beijing/184/93-like hemagglutinin antigens. For those not familiar with virology, the H and N refer to proteins on the outside of the virus, the hemagglutinin and neuraminidase, which are responsible for the virus attaching to, and then invading, a host cell. The public has been quite pleased with the success of the vaccines offered so far. But that will change in the future.
Researchers at the US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (or USAMRIID) at Fort Detrick in Frederick MD have reconstructed and modified the H1N1 Spanish Flu virus, making it far more deadly than it ever was back when it was responsible for the 1918-1919 flu pandemic that killed over 20 million worldwide and over 500,000 here in the US. Consider that it could have killed many more, but back then, people couldn't hop on a jet and travel from New York to L.A. in five hours. Now, our ability to travel will increase the spread and will be our downfall.
The flu vaccines contain killed virus and protect the body well against challenge by that particular strain, but work poorly against other strains not included in the inoculation. At some point, the vaccine stockpile will include the more lethal modification of the 1918 H1N1 in its live form. Most people receiving this vaccine will simply be renewing their annual flu shot, and the vaccine will still include the inactivated version of the more benign form of H1N1 (as was included in this year's vaccine). The presence of the milder strain in the inoculum will slow down the progression of the more lethal H1N1 form, so people will become sick more slowly - but they will still eventually die. It will just take a few weeks longer.
In the meantime, they will be carriers for the lethal form of the virus, passing it on to everyone with whom they make contact. And as people hear that others are dropping dead from the flu, they will flock to get their own vaccination. And the entire population will be more receptive to infection because their lungs will have been pre-conditioned to guarantee it.
If you will remember back to 1968 and '69, the Hong Kong flu, which was influenza A type H3N2, killed over 30,000 people in the U.S. alone. That was a fortuitous learning event for some because it taught them that the flu could still conceivably be used to wipe out a population. But at the same time, it pointed out the need to precondition the populace so that those who might normally be resistant could be rendered susceptible. Hence the development of the vaccine program and the aerial spraying procedures to condition the population. The purpose of the chemicals in the chemtrails is to help the viral envelope fuse with lung cells, permitting easier penetration and infection.
But what about those few individuals who don't succumb to the flu? Probability alone demands that there will be some who survive - pockets of the population that are either not reached or somehow (and this is less likely) are resistant to the lethal H1N1 strain. At this point you must also remember that our military personnel have been immunized against a variety of pathogens, including the anthrax bacillus. 20
For those geographically isolated areas where the flu doesn't do its job, it's a fairly simple matter to lay down anthrax spores and then send in what's left of the military to take care of anyone still breathing. The anthrax spraying will probably come under the guise of a flu protection program to save those still alive after the epidemic. And the military, having been exposed to civilians with the flu, will eagerly await their own flu shots. I should emphasize that this is a last resort scenario. Those orchestrating the plan will not want to use anthrax until all other possibilities are exhausted - this because of the long-term viability of anthrax spores. To scatter them over the countryside would mean the area would be dangerous for use by humans, at least those not vaccinated against the bacteria.
And think about this for a moment. Why do you suppose agencies like Fish and Wildlife are so eager to reintroduce wolves and other species into areas of the country which haven't seen these animals for generations. It's all part of the plan to restore this land to what the elite envision as its early paradise-like state, with wild animals freely roaming the uninhabited plains and forests. Granted, it will take some time to clean up the place and to maybe destroy a lot of small towns that might otherwise be considered a blight on the landscape. But for the global elite it will be a small price for us to pay for their enjoyment.

 
At 5:39 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Nou mooi, nu zijn we al afgegleden van het ene eind van het spectrum, wetenschappelijke artikelen, naar het andere uiterste,de pseudo-wetenschappelijke nonsens van rense.com.
En heb je ook een mening? Of denk je dat als je maar een lang stuk engelse tekst post dat je "een punt" maakt? Ik vrees het laatste.

Blijft staan: a) het is niet meer dan normaal dat vliegtuigstrepen afhankelijk van de atmosferische omstandigheden heel lang zichtbaar blijfen, b) het is godsonmogelijk om bevolking te "besproeien"" van kilometers hoogte (dat KAN gewoon niet, een fysieke absolute onmogelijkheid),

maar ach, wat moet je als chemtrail-gelovige met zulke basale feiten he?
Heb je zelf eigenlijk wel gelezen waar je mee aan komt kakken? Honderd tegen een van niet, en anders heb je er bar weinig van begrepen.
Treurig dat er mensen bestaan die het ergste pseudo-gewauwel niet herkennen als onzin. Tis ook best moeilijk, kritisch lezen.

 
At 6:27 p.m., Anonymous jeroen said...

@ Weerman :

Zou je niet, indien je wilt reageren, tenminste de moeite nemen om het stuk kort en bondig zelf samen te vatten, bij voorkeur in het Nederlands ?

Ik ga echt niet in de reacties op een blog de moeite nemen om zo'n lap tekst door te nemen.....

 
At 6:57 p.m., Anonymous Raamat said...

Als ik het stukje (nou ja, stukje) knip en plakwerk van weerman zo lees dan is het een wonder dat er überhaupt nog leven is op deze planeet. Ondertussen gaat weerman aan een heel klein detail voorbij en dat is dat de mensheid gemiddeld steeds ouder word. Daarnaast hoe beschermen de mensen zich die die zgn chemtrails zouden maken. Zij weten ook niet waar en wanneer en in welke doses die middelen op aarde terechtkomen. Kortom je hoeft niet eens een beetje natuurkundig inzicht te hebben om te snappen dat chemtrails gewoon bullshit van de bovenste plank is, een beetje je gezonde verstand laten werken moet al voldoende zijn.

 
At 11:35 p.m., Anonymous Crap said...

Dat laatste is ook mijn punt, waarop het hele verhaaltje stukloopt. De chemtrail aanhangers staren zich zo blind op dit fenomeen, dat ze het waarom vergeten.

 
At 12:42 a.m., Anonymous Anoniem said...

Jullie NWO-ontkenners geloven zeker nog steeds dat wtc7 was ingestort door brand? De NSB is niets vergeleken met jullie mafkezen.

 
At 2:30 a.m., Anonymous hp said...

Hoe is WTC7 dan ingestort anoniem?

Kom maar eens met [b]wetenschappelijke[/b] onderbouwing voor de collapse van WTC 7.

 
At 9:18 a.m., Anonymous gedem said...

Voor anoniempje : hevige branden

 
At 9:23 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"De NSB is niets vergeleken met jullie mafkezen."

Noem eens één eigenschap van de NSB waarvan je vindt dat ie overeenkomt met "NWO-ontkenners". Ik ben reuzebenieuwd! Maar ik weet ook dat we lang op een onderbouwing kunnen wachten; anoniem roept maar weer eens wat bij gebrek aan redeneringsvermogen.

 
At 10:19 a.m., Anonymous John L. said...

Figuren die over NSB beginnen zijn soweiso niet goed bij hun hoofd.

 
At 4:43 p.m., Anonymous jeroen said...

Jullie NWO-ontkenners geloven zeker nog steeds dat wtc7 was ingestort door brand? De NSB is niets vergeleken met jullie mafkezen.

Ik vind niemand hier "NSB eigenschappen" hebben, wel vind ik het gooien met dit soort termen walgelijk.

 
At 8:06 p.m., Anonymous racer said...

boomstoot schreef
Buiten dat weet ik uit eigen ervaring dat langdurige condenssporen al zolang ik mij bewust ben van het vliegverkeer te zien zijn.

idem dito. ik ben van 1970, ik herinner me nog goed dat ik als kind 's zomers in de tuin naar die strepen lag te staren.

 
At 11:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy & Co, opzouten a.u.b.
Het is mooi geweest met jullie moderne NSB-blogje.

 
At 11:39 p.m., Anonymous gbeliever said...

heheh...idem dito. ik ben van 1969, ik herinner me ook nog goed dat ik als kind 's zomers in de tuin naar die strepen lag te staren.

WTC7 is weer wat anders. Dat vuur had ik nog niet eens gezien, indrukwekkend. Ik zag net een filmpje op 911blogger van arie (kanarie denk ik), ook met het vuur, ook indrukwekkend:

http://video.google.com/videoplay?docid=5712953049463929480

En deze die ik hier eens op zapburu zag trouwens ook:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1615521411849861778&hl=en

 
At 11:48 p.m., Anonymous gbeliever said...

o jee, daar gaat ie weer, nee he....heheh, heheheh, heheheheh: de keizer loopt rond in z'n blote kont!

 
At 4:39 a.m., Anonymous Anoniem said...

ik ben van 2000, wat was er mis met de nsb?

 
At 10:58 a.m., Anonymous Gedem said...

gbeliever, in uw eerste video staat Kevin McPadden, een gekke "truther". Deze beelden zijn recentelijk opgenomen.

 
At 7:17 p.m., Anonymous gbeliever said...

klopt vast gedem, en nu ben jij weer jimmy, voor een aantal man en een paardekop...........................................................................................

 
At 6:18 p.m., Anonymous sander debunkt dit stinkzooitje said...

sukkels dit logje.

Jullie zogenaamde ip-ban werkt niet.
Zapburu is een logje voopr mongooltjes die niet zelf kunnen nadenken.
Billie het snotterkindje is helemaal het spoor bijster.
samen net braadzion.

Jaja Israel RULES.

En leer de mensen kennen en word een dierenvriend.

Sukkels.

 
At 6:24 p.m., Anonymous sander lacht die sukkels 4kant uit said...

En nog wat voor deze nep debunkers.
Gisteren vertelde mij iemand die zich speciaal bezig houd met het opruimen van puin.
Weet precies wat een demolition was.
Met zijn 8en die met elkaar werkte moesten ze opschrijven wat er gebeurde met de wtx1 2 en 7.

Was een gecontroleerde exploie,omdat staal nu eenmaal onmogelijk in kan storten door vuur.

En jullie blijven nepperds.
Maar dat wist het grootste gedeelte al.
Alleen jullie sukkels nog niet.
Kijk eens in de spiegel en zeg "ik ben een sukkel".
Dan weten jullie het ook.

 

Een reactie posten

<< Home