dinsdag, oktober 02, 2007

Stalkers

Het wordt alsmaar erger: Truther stalkers. Twee complotdombo's met scheepstoeters die voor de tuin van Marvin Bush (niet thuis?) vragen waarom hij de honden en de beveiliging uit het WTC verwijderde kort voor de aanslagen van 9/11. Huh? Hoe zat dat ook nog maar weer met Marvin? O ja, die was helemaal nooit hoofd beveiling van het WTC geweest. Dat was het Port Authority Police Department. Dat krijg je ervan als je alleen maar domme complotsites gelooft. En als je Marvin niet naar buiten kunt lokken, kun je alijd nog Queen Hillary lastig vallen. Al sta je dan snel weer buiten. We Are Change, noemen deze bozo's zich ook nog. Betere titel: We Are Outrageously Stupid.

Labels:

10 Comments:

At 8:03 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Goed zo, twoofers, en nu nog een keer nagaan hoe lang die honden nu eigenlijk aanwezig zijn geweest in de Twin Towers. En wie heeft die honden eigenlijk besteld? Denken jullie daar wel eens over na? Het hoofd beveiliging misschien? Ach, het zullen wel weer te veel moeilijke vragen zijn..

Misschien moet ik ook maar eens een megafoon kopen om vragen te stellen.

 
At 11:30 a.m., Anonymous repeat said...

oh wat is het toch fijn
om complottertjes basher te zijn
elke dag weer dezelfde gein
oh wat fijn oh wat fijn
2x

 
At 12:23 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

..dus jij vindt het normaal als je bij (a) de verkeerde persoon voor de deur gaat staan (Marvin Bush was geen hoofd beveiliging van het WTC ttv 9/11) (b) een non-vraag gaat stellen (het is immers niet zo dat die honden tot de permanente beveiliging van het WTC behoorden, die waren daar slechts korte tijd vanwege een verhoogde terreurdreiging)?

Dat heeft toch weinig te maken met aspecifiek "complottertje bashen", vind je niet?

 
At 5:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Billy:

Misschien aardig voor een artikeltje....

http://argusoog.com/bieb/mediacommunicatie/algemeen/(A)%20Internet%20Censuur,%20U%20wordt%20van%20de%20domme%20gehouden%20-%20PCActive.pdf

 
At 5:49 p.m., Anonymous Rogier said...

En deze bozo's noemen zich 'pers'?

 
At 5:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

kom hier, dan krijg je een knuffel van me Billy, ouwe grappemaker.

 
At 10:10 p.m., Blogger Jay said...

1 van die dwazen is pas geleden opgepakt omdat ie een andere groep malloten steunde die niet in de belasting van de VS geloven. Daar zijn explosieven in zijn kelderkamer gevonden. Compleet gestoord die gasten.

 
At 12:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Bang dat ze binnenkort bij jou voor de deur staan billy?

 
At 8:24 p.m., Blogger Ik Word Wakker said...

En daar is billy weer, met een artikeltje waar met de vinger gewezen wordt naar de -o ramp- overenthousiaste nitwit-believers. Niet moeilijk met een paar miljoen activisten...

Doe je eigenlijk ooit iets constructiefs, Billy?

 
At 7:54 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

je bedoelt net zo constructief als roepen dat 9/11 een inside job was zonder erover na te willen denken hoe dat uberhaupt mogelijk is? Net zo constructief als slaafs achter een paar gesjeesde holocaustontkenners aanrennen?

 

Een reactie posten

<< Home