maandag, oktober 01, 2007

Google


De kreet Google 9-11 Truth lag complotters lange tijd op de lippen bestorven, en was doorgaans voldoende om het sheeple te verwijzen naar tal van websites met informatie over het grote bedrog dat de massa maar niet wil slikken. Maar wie tegenwoordig 9/11 Truth intikt krijgt als eerste resultaat iets van Screw Loose Change: jawel, onze collega debunkers uit de Verenigde Staten. Gedverdegedver, roepen de complotters, die spontaan oproepen tot Google Bombing.

Valt nog mee dat ze Google zelf niet verdenken, want er zijn genoeg sites waar de zoekgigant er flink van langs krijgt. Zo moet de CIA flink wat geld in Google hebben gestopt. En als je maar lang genoeg zoekt kom je vanzelf sites tegen die beweren dat Google complottheorie├źn onderdrukt.

Labels:

7 Comments:

At 10:38 p.m., Blogger Jay said...

Het blijft toch een raar volk die amerikanen ;)

 
At 10:45 p.m., Anonymous gbeliever said...

Vergeet de nederlanders niet ;)

 
At 11:43 p.m., Anonymous gbeliever said...

Aha, daar zeg je trouwens wat Watson...ik denk...misschien...ja, google is vast een triplespion, die zijn ware motief verhult door te verhullen dat hij het verhult. Zapruder is een dubbelspion en Zapburu een quadruplespion. Ikzelf speel Sherlock, een verzonnen detective, dus neem mij niet serieus. Daarmee resteren je eigen ogen, als je al ergens een beroep op wilt doen, de meest betrouwbare bron.

 
At 9:14 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy laat weer eens zijn gebrek aan kennis van 9/11 truthers tonen door loose change aan te grijpen als leidraad. Wat een amateur!

 
At 12:30 p.m., Blogger Jay said...

Ja want geeneen truther gelooft natuurlijk wat er in de loosechange films wordt vertoond...

 
At 5:36 p.m., Anonymous Bert said...

Ja want geeneen truther gelooft natuurlijk wat er in de loosechange films wordt vertoond...

Er zijn er talloze die dat niet geloven, of die het met een zeer groot deel van de conclusies totaal niet eens zijn.

Maar je zou toch maar eens genuanceerd doen, en niet alle "complottertjes" over een kam scheren. Dan is voor jullie de lol er snel vanaf ?

 
At 7:52 p.m., Blogger Billythekid said...

Je moest de complotters een jaar of anderhalf geleden over Loose Change horen. Nu die documentaire heeft 'afgedaan' willen jullie er niks meer mee te maken hebben. Overigens ben ik benieuwd naar de mening over de bijgestelde Final Cut-versie.

 

Een reactie posten

<< Home