zondag, november 25, 2007

ZwijgenDe Amerikaanse presidentskandidaat Ron Paul - de lieveling van Alex Jones en consorten - gelooft dus niet in een inside job. Niets nieuws onder de zon, maar blijkbaar was de boodschap nog niet helemaal aangekomen bij de truthers, getuige de reacties op dit filmpje.

Gelukkig zijn er altijd wel truthers die hun geloofsgenoten even op hun nummer zetten. "Ten eerste zal hij het nooit zeggen op dit moment want dan zullen ze hem in de media begraven. Hij heeft al moeilijkheden gekregen omdat hij bij Alex Jones komt," doceert Monkeyman.

Dus Paul denkt het stiekem, maar wil het niet naar buiten dragen? Nou nee, dat ook weer niet. "Waarom zou hij het überhaupt moeten weten of geloven? Hij is niet de almachtige oplossing voor alles. Truthers moeten gelijk elke scheet voor hun karretje spannen. Hij heeft wel wat beters te doen dan dagelijks het internet af te speuren op instortende gebouwen en ander eeuwig gezeur."

En Monkeyman trapt nog even door: "Ron Paul is 1 van de beste zaken die tevoorschijn komt voor “ons” maar je maakt hem totaal KAPOT door telkens over dat inside job geouwehoer te beginnen. De buitenwereld heeft totaal geen benul van “onze” wereld, truthers zitten echt met hun kop in hun eigen reet qua wereldbeeld."

Grotere draaikonten dan truthers vind je niet. Paul is kennelijk heel belangrijk voor de beweging, maar je kunt beter je mond houden over 9/11. Heel slecht voor je imago. Onduidelijke figuren (het ene moment Bush en consorten, het andere moment criminele elementen aan de zijde van de Amerikaanse regering) plegen de misdaad van de eeuw om vrijheidsbeperkende wetten erdoor te drukken, but don't mention the War.

Zoals je tegenwoordig ook maar beter niet meer kunt beginnen over gecontroleerde sloop, valversnellingen, thermiet en andere details waarmee complotters dachten ongelovigen te kunnen bekeren. Die discussies lopen namelijk steeds weer vast. Zwijgen is nu dan kennelijk verreweg de beste tactiek voor de beweging.

Labels: ,

140 Comments:

At 9:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

http://www.erichufschmid.net/mp3/Hufschmid-20Nov2007.mp3

 
At 10:31 a.m., Anonymous Socrates said...

Beetje generaliserend maar ok.
Persoonlijk denk ik dat deze man beter in aanmerking komt.
Hij is vanaf de start tegen de oorlog in Irak geweest, weet wel wat er op 9-11 speelt en doet ook niet moeilijk over het onderwerp ufo's.
Zijn plannen snijden hout.

http://www.dennis4president.com/

Als deze man president wordt dan kon het nog wel eens wat worden met deze wereld.
De wereld heeft hem al op 3 gestemd, helaas nog steeds achter Clinton en Obama de nieuwe slaafjes van de leidende elite.
Gelukkig heeft men Hillary Clinton al door en dat dr campagne geld niet altijd even mooi verkregen is.

Carpe diem homo universalis

 
At 12:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Op zich wel komisch: volgens de 'truthers' weet Ron Paul heel goed dat 911 een 'inside job' was, maar liegt hij daarover in de media omdat dat beter is voor zijn verkiezing.

Daarmee stellen de 'truthers' in feite dat liegen mag, zolang het maar voor de goede zaak is.

En de grap daarvan is dat dit een doctrine is van de neoconservatieve beweging die zo gehaat wordt door de 'truther'-beweging.

 
At 11:36 a.m., Anonymous hp said...

Ik heb de laatste comments in het draadje van LC3 op zapruder gelezen, en OMFG! Het is echt te triest voor woorden dat men nog steeds denkt dat de top van WTC2 eraf zou moeten vallen.

Het is toch duidelijk dat als het scharnierpunt wegvalt, de top niet meer roteert als een stijf lichaam (een boom die omvalt bijv). Op dat moment zal de top een grotere neerwaartse beweging ontwikkelen waardoor de omwentelingsas verschuift. De verticale snelheid wordt groter en de horizontale snelheid wordt kleiner, dus de top zal naar beneden crashen. Hoe moeilijk kan het zijn?

 
At 11:43 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

hehehe, en dan nog snel even roepen dat IK het ben die niet snapt hoe natuurkunde werkt, nog iets over het krampachtig vasthouden aan ideeen, en dan snel de boel weer op slot gooien.

Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of het nu onwil is van Patman om naar (natuurkundige) argumenten te kijken of toch gewoon onkunde.
Ik begin toch steeds meer te neigen naar het laatste; volgens mij is het geen toeval dat ie anderhalf jaar later weer precies dezelfde vertaalfout maakt en over 'momentswetten' begint. Hij kent die wetten wel, maar heeft blijkbaar geen idee wat ze nu precies inhouden. Een klok en klepel verhaal dus.

Heel bizar.

 
At 2:58 p.m., Anonymous gedem said...

Ze zwijgen helaas niet ! Ze "stellen maar vragen" en "eisen een onafhankelijk onderzoek". Meer hebben ze niet te zeggen tegenwoordig. :p

 
At 3:00 p.m., Anonymous gedem said...

oh ja en ron paul is een fascist maar omdat hij tegen de regering is, wordt hij geprezen door die malloten. Belachelijk gewoon.

 
At 7:45 p.m., Anonymous gbeliever said...

goed plan lijkt mij, even zwijgen.

 
At 8:07 p.m., Anonymous gbeliever said...

eh, hoe lang is eigenlijk even in een mensenleven?

 
At 8:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Vraag aan de complotters: kan iemand mij vertellen waarom de 2 vliegtuigen in de twin towers boren niet genoeg was en er "controlled demolition" nodig zou zijn?

Het uitbranden van de torens alleen had toch zeker het beoogde effect ook gehad?

Kortom, waarom zou de CIA het moeilijker maken dan nodig?

Ze zouden zoveel meer risico lopen op ontdekking...

 
At 8:23 p.m., Anonymous gbeliever said...

heb je misschien een nick anomiem? why not, leuk toch :)

 
At 8:35 p.m., Anonymous gbeliever said...

POLL:

Is een Anoniem bang dat hij/zij ergens voor gepakt kan worden?

JA %
NEE %
MISSCHIEN %
GEEN IDEE %

 
At 9:33 p.m., Anonymous animalis said...

Eric Hufschmid, 3 Nov 2007:
The presidential election for America is coming up. I don't vote, and I tell people we should demand better candidates, but most people respond that we must vote for one of the candidates that "they" selected for us. Most people feel helpless. Many people also believe that we cannot stop the corruption because the criminals have too much power. Why are we so helpless? What is this stuff called "power"? Why do criminals have power, but not you or I? This substance called power is just an illusion. Bill Gates doesn't have any power, and neither does Warren Buffett, the
Rothschilds, or the Israeli lobby.
The rich people only have money, but many people have such  uncontrollable cravings for money that they'll commit crimes for the rich people in order to get more money. These people are like circus animals who perform tricks for money. If most people were capable of controlling their cravings for money, then the power that rich people have would vanish.
However, if most people cannot control their cravings, then they
will continue to behave like circus animals. We can improve the world... if we can find enough people who can behave like humans instead of circus animals (like monkeyman and his clo[w]ns at zapruder). What do you think? Are there enough humans on this planet? Or are most of the people just "talking animals"? hihihi...

 
At 9:58 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

..en weer zo'n randdebiel die met uberdombo Eric "the joooooooos did it" Hufschmid aan komt kakken. Hou je ons voor achterlijk hier, of zo?

 
At 10:04 p.m., Anonymous gbeliever said...

Are there enough humans on this planet? Or are most of the people just "talking animals"?

Ja animal is dat een interessante vraag of wat? Dus jij volgt de beestjes van zapburu en zapruder een beetje? Dan versta je dus ook een beetje nederlands, dus wat lul je dan in t engels?

Hoe dan ook, ik denk inderdaad dat we pratende dieren zijn, denkend dat we onze eigen gedachten maken. Ons bewustzijn maakt ons natuurlijk tegelijkertijd goddelijke wezens.

Ah braad, blij dat jij ook wat praat :)

 
At 10:20 p.m., Anonymous braakscat said...

Hoezo, wil je er nog een in je split braad? Wat jij zo hier en daar on-line loopt te ontlasten is zeer misselijk makend hoor, vandaar deze grote boodschap. Dus als je je met nonzens wegens jou poppenspelers wil ontlasten, kan je maar beter eerst hun fuistdikke jatjes uit je anus verwijderen. (janKKKlaas) Met je ongefundeerde en jankerige kreetjes als een sissy uithalen naar de waarheid, bereik je het tegenovergestelde bs! Of moet ik BS met initialen weergeven? Dag stronthommel...

 
At 10:34 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Ach, vergeet je me daar toch helemaal het woord 'waarheid' met een hoofdletter te schrijven!

Tja.. en dreigen met het koppiepeesten van uberdrol Hufschmid's uitspraken is natuurlijk DE manier om mensen te overtuigen van die 'Waarheid', he? Nou nou, jij weet wel hoe je een poepie moet laten ruiken!

 
At 11:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ gbeliever,

Waarom zou een nick me meer kwetsbaar maken?

Als de AIVD het er niet mee eens is dat ik deze vraag op deze site stel, lijkt het me voor het gemakkelijk om me nu op te sporen via mijn IP adres ;-)

Ik ben oprecht geinteresseerd in de vraag die ik eerder stelde en het leek me hier er wel een goede plaats voor.

Ik heb overigens niet het eerste bericht over hufschmid gepost.
Geen idee ook wie dit is.

Groet, een nieuwsgierige bloglezer

 
At 11:18 p.m., Anonymous eric=waar said...

BS is verslaafd aan scat sex, want de walmende stinkerigheid waarmee hij alleen uit zijn hoek kan rotten, ruft mij al walchelijk vanaf mijn scherm weg bah! Ik koop morgen gelijk een nieuwe en log hier bij zijn bil&maat nooit meer in. Of geef ik hiermee de incontinente BullShit daardoor de kans het net verder te vergassen met zijn geconditioneerde achterlijkheid? Ik weet het nog niet BS maar droom maar eens lekker een nachtje over wil je? Tjuuus...

 
At 11:47 p.m., Anonymous hp said...

Hoog niveau weer van de complottertjes. Kunnen jullie je plasje niet bij zapruder plegen? Daar smullen ze namelijk van dergelijke fantasieverhaaltjes.


Die Corbyn die de superstorm boven Nederland heeft voorspeld wordt daar dan ook gretig in de armen gesloten.

 
At 11:21 a.m., Anonymous gerbski said...

Mijn god, wat zijn ze daar bij zapruder dom op het gebied van natuurkunde. Als ik tijd heb ga ik nog eens wat mooie tekeningetjes maken, eens kijken of ze die kunnen wegwimpelen.

Ander nieuws: patman blijkt sinds kort een collega van me te zijn! Niet in dagelijkse zin gelukkig, maar hij wordt wel door hetzelfde bedrijf betaald als ik, en zit zelfs in dezelfde divisie, zij het gelukkig in een andere unit. Ik ben benieuwd of ik hem ooit in het echt zal zien.....

 
At 2:07 p.m., Anonymous Socrates said...

Anoniem zei...
Vraag aan de complotters: kan iemand mij vertellen waarom de 2 vliegtuigen in de twin towers boren niet genoeg was en er "controlled demolition" nodig zou zijn?

Het uitbranden van de torens alleen had toch zeker het beoogde effect ook gehad?

Kortom, waarom zou de CIA het moeilijker maken dan nodig?

Ze zouden zoveel meer risico lopen op ontdekking...

Waarom iets laten staan als je alle bewijslast in 1x weg kunt vagen en let dan vooral op de snelheid waarmee alles afgevoerd is?
Gebouw 7 kan ik me zelfs om legale reden bedenken want er was een flinke hap uit dat gebouw en het zag er naar mijn idee ook niet erg stabiel meer uit.
De enige domme fout die ze hebben gemaakt is dat ze het idd gecontroleerd deden en de zooi niet gewoon opgeblazen hebben, want of het nu 3000 of 4000 mensen zijn, ik denk dat het de daders niet zoveel zal doen, zeker niet gezien hun verleden.
Er zijn teveel vragen die maar niet beantwoord mogen worden en er heerst in Amerika nu echt een sfeer die erg overeen komt met het duitsland van 1932 (dit komt uit de mond van gewone amerikanen die niets met 9-11 hebben en ook de pers geeft dit aan).
Vergelijk 9-11 eens met de reichstag brand en hoe ook toen de rechten van de burgers langzaam meer en meer beperkt werden.
Ook toen was er een hetse tegen het Joodse volk zoals er nu tegen de moslims gaande is.
Voor mensen die dit echt interesseerd lees dit boek van Dhr Wilhelm Reich eens (waar nu wederom vele knappe koppen bezig zijn met de werkstukken van hem die sinds kort vrijgegeven zijn)

http://www.marxists.org/nederlands/reich/1933/1933fascisme.htm

Dan zul je zien dat er nu wederom dezelfde retoriek gebruikt wordt.
En ik hoor vaak mensen schreeuwen dat religie de oorzaak is van alle oorlogen maar dat dat de laatste oorlogen en dus ook de laatste 2 wo niet meer zo is maar het juist uit een zieke vorm van nationalisme voorkomt, dit is al zo sinds Napoleon en toevallig zijn het ook steeds dezelfde mensen op de achtergrond die er hun slaatje uitslaan, zouden Napoleon, Hitler, Stalin dan niet meer als puppets zijn geweest van een kleine groep die enkel religie, cultuur enz gebruiken om zichzelf in materieel opzicht te verrijken en zo zichzelf in machtige positie houden.
Zoals Mayer Amschel Rothschild (1 van de mensen uit die groep en namen zijn niet van toepassing want dat zijn enkel jasjes voor hen, zoals je ook bij de rothschilds kunt zien, want zij heette eigenlijk gewoon Bauer) al zei:

"Let me issue and control a nation's money and I care not who writes the laws."

Carpe diem homo universalis

 
At 2:13 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

zo'n onnozel non-antwoord dat het niet de moeite is om erop in te gaan. Een stijloefening in "hoe maak ik zo onzinnig mogelijke vergelijkingen".

 
At 4:47 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braad

Wanneer heb je voor het laatst geneukt?
Het wordt wel weer tijd of niet?
Maar idd, alleen mensen met een tunnelvisie vinden die verbanden idd te moeilijk, zover komt hun visie gewoon niet, want dan moeten ze over de hun welbekende aloude grenzen.


Carpe diem homo universalis
en heel veel liefde en mededogen,
Je schijnt het nodig te hebben.

 
At 4:49 p.m., Anonymous gedem said...

Amaai ! Een bloeddorstige dictator als Hitler heeft genoeg aan een brandend reichstag zonder gewonden, terwijl een pas verkozen Bush 3.000 doden zou moeten maken en meerdere gebouwen zou moeten beschadigen om Afghanistan te bezetten ?! Van logica gesproken !
Oh ja, vóór 11 september waren er geen bezwaren tegen extreme moslims ? Ze waren allemaal met rozen aan het spelen...

 
At 12:16 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Ander nieuws: patman blijkt sinds kort een collega van me te zijn! Niet in dagelijkse zin gelukkig, maar hij wordt wel door hetzelfde bedrijf betaald als ik, en zit zelfs in dezelfde divisie, zij het gelukkig in een andere unit. Ik ben benieuwd of ik hem ooit in het echt zal zien....."

Ik zit alleen 5 schalen hoger...

Haha, inkoppertje. Best arrogant he ;)

Ik weet zeker dat jij de ballen niet hebt jezelf aan mij voor te stellen. Weet ik gewoon...

Patman dus.

 
At 12:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

In jouw divisie trouwens, geloven de meeste mensen in onze versie van 9/11...

In ieder geval directie, management en de meeste sales.

Ik zou dus maar een ander bedrijf op gaan zoeken... :)

 
At 8:57 a.m., Anonymous gerbski said...

He patman, ik wil me best aan je voorstellen, en met je discussieren.
Gezien je arrogantie op allerlei andere gebieden neem ik je mededeling dat de directie en leiding zou geloven in jouw versie van 9/11 met een flinke korrel zout. Stel me maar aan ze voor, en ik zal met een aantal gerichte vragen onthullen wat ze nou precies geloven; een rotsvast vertrouwen in MIHOP zal het zeker niet zijn, geloof me.

Zit je ook in Praag dit weekend? Niet dat ik dan met je wil babbelen, ik wil dan een leuke tijd met mijn vriendin hebben.

Als je me wit leren kennen: 7367. Dat zegt jou genoeg.

 
At 9:08 a.m., Anonymous Crap said...

Dat gaat niet goed daar met Patman en zijn nieuwe baan. Haha!

 
At 9:44 a.m., Anonymous gerbski said...

O eh, patman, voordat ik met jou en je goedgelovige collega's en/of meerderen wil babbelen, wil ik wel even weten wat je precies bedoelt met "onze versie van 9/11". Ik heb heel veel verschillende sprookjes gelezen van evenveel verschillende mensen, maar ik kan me niet herinneren dat ik van jou ooit één theorie heb gezien.

Dus, omvat "jullie versie van 9/11" wel of niet
- vliegtuigen in het WTC
- een vliegtuig in het Pentagon
- vlucht United 93 neergestort door acties van de passagiers.

En als één van bovenstaande vragen met nee wordt beantwoord, wat was het dan wel?

 
At 9:48 a.m., Anonymous gerbski said...

crap zei:

Dat gaat niet goed daar met Patman en zijn nieuwe baan. Haha!


Dat zal wel meevallen. Ik heb niet de illussie dat ik ook maar iets zou kunnen veranderen aan het dienstvarband van patman, en ik heb daar ook helemaal niet de behoefte aan.
Sterker nog, ik denk dat hij wel eens gelijk zou kunnen hebben met zijn "5 schalen hoger".

Dat geeft hem echter geen hogere autoriteit op het gebied van instortende gebouwen en de hilarische "momentswetten". Ik daarentegen ben een afgestudeerde Natuurkundige. Nou is dat lang geleden en ver weggezakt, maar de basis kennis over aangrijpspunten, zwaartepunten, koppels, krachten, versnellingen en enrgie is nog wel makkelijk op te rakelen. Ik denk dus dat ik daarmee patman wél overklas.

 
At 10:07 a.m., Anonymous Anoniem said...

"maar ik kan me niet herinneren dat ik van jou ooit één theorie heb gezien."

Ben jij een clown ofzo? Ik heb een hele site vol met theorieen. Kom je wel eens buiten? Je had me ook al nooit ontmoet op DSE terwijl ik toch meerdere malen per maand op allerlei interne bijeenkomsten spreek.

 
At 10:28 a.m., Anonymous gerbski said...

cewzuipatman zei:
Ben jij een clown ofzo? Ik heb een hele site vol met theorieen. Kom je wel eens buiten?


Je hebt inderdaad een hele site vol theorieen, over van alles en nog wat, en 911 is daar een onderdeel van. Die site heb ik dus niet voor de volle 100% gelezen, dus excuses als ik iets gemist hebt over 911.
Ik wil in ieder geval helder krijgen wat nou precies bedoeld wordt met "onze versie van 9/11" die jouw collega's zouden geloven, zodat ik geen krediet verspeel door ze aan te vallen op onzinnigheden als space-beams, hologrammen, thermiet, free-fall speed, nog levende kapers en dat soort ellende. Vandaar. Dus ofwel geef antwoord op mijn vragen,. ofwel verwijs me naar een pagina op die site van jou waar "jullie versie van 9/11" uit de doeken wordt gedaan. Ik ben heus niet te beroerd om het één en ander te lezen, ik heb echter geen zin om zelf van alles te gaan zoeken om vervolgens te horen te krijgen dat ik uitga van de verkeerde premisses.

En wat heeft "buiten" ermee te maken? Ik lees mijn internet binnen.....

patman zei:
Je had me ook al nooit ontmoet op DSE terwijl ik toch meerdere malen per maand op allerlei interne bijeenkomsten spreek.


Ten eerste weet ik pas sinds gisteren dat jij bij hetzelfde bedrijf werkt en welke naam er achter patman steekt. En hoe lang werk je er nou? Vier maanden? Ten tweede werkt ik niet intern. Ten derde zit ik bij een andere unit en heb ik dus waarschijnlijk weinig aan jouw praatjes. Maar nogmaals, ik wil je best een keertje spreken. Op de volgende divisie meeting? Of geef een link naar een volgend praatje van je, dan kan ik puur voor lol komen controleren of je publiek werkelijk voltallig zo positief reageert op je subtiel verwerkte conspiracy-toespelingen. Je kent mijn nummer, je kan me opzoeken en me dus prive een mailtje sturen.

 
At 10:37 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Ben jij een clown ofzo? Ik heb een hele site vol met theorieen. "

Hahaha, die Patman toch! Naast een chronisch onbegrip van elementaire natuurwetten, van wetenschap in het algemeen schijnt ook de betekenis van het woord "theorie" aan 'm voorbij te gaan.
Als er nu iets ontbreekt aan de hele 9/11 beweging dan is het wel: een theorie. Wel komen er eindeloze
verhalen van Patman's kant met smoezen over waarom ie zich niet met zoiets 'onbenulligs' bezighoudt.

Patman op z'n woord geloven is nooit een goed idee. Nu moeten de HIV-patienten het wederom ontgelden door het herhalen van steeds dezelfde onzinnigheid. Lekker zieke mensen stigmatiseren ten behoeve van je eigen ego; lekkere vent ben jij.
Voor de miljoenste keer: AIDS is in westerse landen niet langer een ziekte die onherroepelijk tot de dood leidt; dat was zo VOORDAT er remmende medicijnen op de markt waren. Een kind kan dat begrijpen, maar ook iedereen die eens de moeite zou nemen om met mensen te praten die middenin de epidemie in de jaren 80 en 90 zaten.
Tja, en dan het gore lef om te blijven volhouden dat "20 jaar AIDSonderzoek helemaal niets heeft opgeleverd".
Bedankt he!

 
At 10:41 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

maar laat ik gerbski niet in de weg zitten..

Gerbski, ik zou het wel interessant vinden om eens iets te horen over die 'beroemde' praatjes van Patman. Mocht het er ooit van komen dan horen we het wel.

 
At 11:27 a.m., Anonymous Socrates said...

"Amaai ! Een bloeddorstige dictator als Hitler heeft genoeg aan een brandend reichstag zonder gewonden, terwijl een pas verkozen Bush 3.000 doden zou moeten maken en meerdere gebouwen zou moeten beschadigen om Afghanistan te bezetten ?!"

Goed gelezen!
Zoals ik al zei, Hitler, napoleon en nu ook Bush zijn puppets.
Je zult iets verder moeten kijken.
Het gaat er niet om hoeveel doden er zijn, het gaat om het doel.
Ik denk niet dat het hun veel interesseerd hoeveel schaapjes het loodje leggen, als er maar genoeg over blijven om voor ze te werken.
Ook gaat het niet om Afghanistan te bezetten, ook dat heb je verkeerd gelezen.
Het gaat nu om de totale dominatie van deze planeet.
Want niet alleen in de usa worden de burgers meer en meer beperkt en worden hen steeds meer rechten ontnomen.
Dat is men nu globaal aan het doen, Afghanistan en Irak zijn enkel een begin van vele basissen in azie en het middenoosten.
Rusland (poetin) heeft dat al door een heeft daarom amerika de wacht aangehouden.
Je weet misschien van het spelletje stratego nog wel dat je eerst mansschappen op locatie brengt om vervolgens over te gaan tot de aanval en dan natuurlijk het liefst zo onopvallend mogelijk.
Gelukkig zijn er landen als Rusland, China, Iran en Venezuela die tegenstand bieden tegen het kleine groepje elite die dit bekokstoven.
Deze landen zijn dan natuurlijk ook gevaarlijk volgens Amerika, maar niet voor de globale veiligheid, nee vooral in economisch belang.
Rusland, zit op veel olie en gas.
China, heeft amerika bij de ballen met de petro-dollar die als men die omzet naar euro's Amerika op zn gaat laat gaan.
Iran wil zijn olie ook gaan verkopen in euro, wederom cruciaal voor Amerika.
Venezuela, wederom olie, die Chavez niet aan Amerika wil geven, sterker nog, hij wil de prijs op laten drijven tot $200,- per vat!
Wat die kleine groep ook nog bekokstooft, het is te laat en meer en meer worden ze in een hoekje gezet en komen we meer te weten over hen en wie die mensen op de achtergrond nu zijn.

Oh ja, vóór 11 september waren er geen bezwaren tegen extreme moslims ? Ze waren allemaal met rozen aan het spelen...

Ja, hoor, de moslims waren en zijn nog steeds zeer gevaarlijk.
A.u.b laat me niet lachen.
Met wat knapperpistooltje en zo nu en dan een bij elkaar geraapt bommetje vormen ze echt een bedreiging voor het machtige westerse leger.
De propaganda heeft goed zn werk gedaan bij sommige mensen merk ik wel.
Neem van mij aan dat er op de achtergrond dingen spelen waar wij totaal geen notie van hebben.
De koningin van England heeft dat ook al gezegd:

Er zijn op dit moment zulke grote kracht cq machten aan het werk die ver boven ons hoofd gaan.
Je zult altijd stukjes missen in de puzzel van het geheel en je moet oppassen dat je niet te snel de leegtes opvult.
Ofterwel:
De slimste man is hij die weet dat ie niets weer (jep, Socrates).
Ik weet dat ook niet, het enige dat ik zie is een rode lijn in onze geschiedenis waar altijd al een strijd gaande is tussen 2 groepen, die zo'n 10 tot 11000 jaar geleden begonnen is en het rare daarbij is dat we ons van de tijd daarvoor niets meer kunnen en mogen herinneren, hoewel er toch inmiddels vele bewijzen zijn dat er eerdere beschavingen zijn geweest.
Wat is er daar gebeurt?
Zijn we getraumatiseerd en houdt men het trauma gaande (zoals men bv ook nog doet met het 2e wo trauma).
Dit kent men in de psychiatrie ook en werd zelfs gebruikt bij de cia, maar dan zul je je moeten verdiepen in het hoe en wat daarvan.
Kortgezegd, traumatiseerd men je keihard keer op keer, zodat je jezelf steeds verder op gaat splitsen in meerder persoonlijkheden, 1 daarvan is de killer persoonlijkheid en die kan aangezet worden door een bepaald woord, boek enz.
Mps is daar een voorbeeld van, die mensen zijn ook zwaar getraumatiseerd en hebben een of meerdere persoonlijkheden om met het of de trauma's om te gaan.
Ik maak me niet zo druk om de Moslims, maar meer om de mensen die religie, cultuur enz misbruiken en als een jasje gebruiken om hun macht te behouden.
Zoals ik al zei, dat is niet relevant, volg de cashflow en wie heeft die in zn macht.
Zij bezitten letterlijk deze wereld.
Niet alleen meer landen maar ook de gemiddelde burger staat in schuld bij de banken.
Schulden die enkel in de pc bestaan want in verhouding tot goud
of enige andere waarde staat het niet, als alleen de waarde die ZIJ eraan geven.
Maar misschien heb ik wel helemaal ongelijk en leven we in een wereld vol van liefde en mededogen;)

Carpe diem homo universalis

 
At 12:50 p.m., Blogger Jay said...

Zapruder plat??

Error 400
We're sorry, but we could not fulfill your request for / on this server.

An invalid request was received. This may be caused by a malfunctioning proxy server. Bypass the proxy server and connect directly, or contact your proxy server administrator.

Your technical support key is: ***************


Was er hier pas geleden niet iemand die de boel plat wou gooien??

 
At 1:01 p.m., Blogger Jay said...

Ach hij doet het weer. Maar Patman, leg jij nou inderdaad met je arrogante grootmuil eens uit wat er nou volgens jou is gebeurd. je blaat al een hele tijd dat je het officiele verhaal niet geloofd, maar ik heb jou nog nooit ergens horen vermelden wat er dan wel volgens jou is gebeurd. Dus was is er met de passagiers gebeurd, wat is er met de vliegtuigen gebeurd, wat is er precies met de gebouwen gebeurd. Heb je vast wel een goed antwoord op, want je hebt je er tenslotte al jaren in verdiept. Dus ik zie je antwoord wel verschijnen hier. Vreemd alleen dat ik dat nog nooit op Zapruder heb gelezen, behalve dan kritiek op het officiele verhaal, maar dat is lekker makkelijk schoppen en vooral als je zelf geen alternatief hebt dat goed is onderbouwd. Succes Batman.

 
At 1:05 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

zapruder doet het hier gewoon, hoor. Zal wel een tijdelijk bugje geweest zijn.
Klaas was trouwens degene die Zapruder plat wilde laten gooien door "z'n vriendjes". Dus dat zal zo'n vaart niet lopen.

 
At 1:26 p.m., Anonymous gedem said...

Welke psychiatrische instelling heeft socrates buitengelaten ? Nog een NWO-gelovige ! :p

 
At 1:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

Braad moet helemaal zijn stoppen met zijn achterlijke gepraat op hun zaplog word er geheel gehakt gemaakt van zijn natuurkundige quote kennis unquot. Het enigste dat hij kan is vreemde verhaaltjes houden over kubussen en volumes. Heel triest, dat zo'n gast van zichzelf nou niet in de gaten heeft dat hij poep praat. daar heb je geen hogere graad voor nodig. Wat een stakker en wat een bizarre soort rekenkunde heeft B. Shit. Kan goed begrijpen dat niemand met hem in discussie wilt, praten tegen een muur geeft intelligentere reacties. Ga naar school man. Niemand gelooft dat jij gestudeerd hebt. Hoe harder je dat roept hoe meer het niet waar is. Altijd zo. Een soort ikke ben klein en zij zijn groot gedoe. Jij rijdt zeker ook een hele dikke BMW ofzo.

 
At 1:53 p.m., Anonymous Socrates said...

NWO?
Geloof is daarbij nog geen weten, dus daar heb ik niet veel aan en weten doe ik niets.
Een psychiater zou zelf gek zijn geworden van Socrates, die nam nml nooit stelling in en had niet de behoefte mensen in hokjes te delen, zoals NWO, Conspiracy groep of debunkers en ga zo maar door.
Aan je opmerking te zien heb jij die behoefte wel, maar dat laat ik dan ook maar bij jou, ik pas in geen maar 1 hokje nml homo sapiens zoals eenieder.
Dat zijn we nml allemaal als we geboren worden, daarna maken we onszelf of laten we onszelf wijs makenm dat we moslim, jood, atheist, nwo gelovige enz zijn.

Niet te snel oordelen, dat siert een mens;)

Ow en ja ik ben zo gek als een deur en hou dat graag zo, dat houd bepaalde mensen op afstand.
Wat andere doen of denken daar kan ik weinig mee.

Carpe diem homo universalis

 
At 2:14 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

ah, wordt er "gehakt gemaakt" op het Zaplog van mijn argumenten? JA, net zoals er "gehakt wordt gemaakt" met de Newtoniaanse natuurkunde in het algemeen.

Het vergt enige basiskennis om te kunnen beoordelen wat nu eigenlijk geldige argumenten zijn en wat niet. Die kennis ontbreekt bij het overgrote deel van de Zaprudertjes, Patman voorop.

Als je de meest basale rekensommetjes als "bizarre rekenkunde" gaat noemen zegt dat aardig wat over je kennisniveau.

Nee, ik rij geen dikke BMW. Heb ik dan ook nergens gebaseerd. Maar, net als Gerbski heb ik een degelijke basis in natuurkunde, en die basis verleer je niet.

Ben je nu alweer vergeten dat alle onderbouwde natuurkundige rapporten het met mij eens zijn en niet met de zaprudertjes die schreeuwen dat er "allerlei natuurwetten ("momentswetten"!) gebroken zijn"?

(Ik ben dat zaplog-topic waar het daar over ging trouwens kwijtgeraakt omdat ik niet meer precies wist waar het eigenlijke artikeltje over ging, en zoeken op Zaplog is iets gosdsonmogelijks in die warrige brij; is dat nog ergens te vinden?)

 
At 2:40 p.m., Blogger Jay said...

Het was het Richard Gage onderwerp van Inanna waarin ze Bazant als student bestempelde :) Dat vond ik nog eens echt onderzoek....

 
At 3:32 p.m., Anonymous hp said...

http://zaplog.nl/zaplog/article/richard_gage_how_the_towers_fell_blueprint_for_truth_the_architecture_of_de/

dit is het bewuste draadje, ze hebben het weer over de 'verdwenen' vliegtuigen. Bizar.

 
At 3:56 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

kthx! gevonden.
*bookmerkt*

Er staan nog een paar leuke patman-quotes in, met z'n legonatuurkunde. Hahaha, de hardnekkige onwil om ook maar iets te leren wat indruist tegen z'n idee fixes is niet te bevatten. En dan aan komen zetten met geodesische koepels die je "oneindig groot" kan bouwen; ja, als er geen zwaartekracht bestaat op planeet La-la dan kan dat daar wel, maar niet op aarde.
Onbeschrijflijk onbenullige opvattingen houdt die gozer erop na. Je zal er maar mee moeten werken; ik benijd z'n collega's niet.

Ik ben trouwens heel benieuwd hoe dit draadje zich verder gaat ontwikkelen. We horen al maanden dat Zaplog "binnenkort" echt gelanceerd gaat worden..
Het is een mooi studie-object voor Web 2.0 ontwikkelaars (en geinteresseerden) om te zien wat je zoal fout kunt doen. Ik ben erg benieuwd hoe lang het nog duurt voordat Patman de schuld gaat geven aan de gebruikers dat ze z'n "geniale" systeem maar niet willen begrijpen. Een paar maanden?

 
At 4:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nee, Ron Paul gelooft niet dat zijn eigen regering verantwoordelijk is voor 9/11. Ron Paul zegt wel; "All government secrets will be made public" dus met andere woorden, hij zal geen enkel bezwaar hebben tegen een onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 11 september.

Heel verstandig dus van Ron Paul om niet vooruit te lopen op de conclusies van dat onderzoek.

 
At 4:26 p.m., Blogger Jay said...

Lol waarom ontwerpt Patman niet zelf eens zo een koepel dan en dan 1 van 400 meter hoog. Ben benieuwd wat voor materiaal hij daar voor gaat gebruiken en ik hoop niet dat het lego stukjes zijn dan ;) Dat draadje is werkelijk hilarsich trouwens van Gage als ik het zo eens een beetje terug lees :)

Vraag aan 10 complotters wat er volgens hun nou is gebeurd en je krijgt 10 verschillende antwoorden :) Zo wordt Komodo al tegengesproken door monkeyman over Shanksville. Je lacht je rot :)

 
At 4:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

momentswetten. lol

 
At 4:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ron Paul is BS!
Reagan aanhanger in 76.

En Alex Jones is BS politieke/katholieke connecties! Onderzoek het zelf maar...

Contolled opposition! nix anders!

 
At 7:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een jaloezie weer, ik heb ooit een half jaar geleden ook gereageert. Iemand owned jullie bigtime. En dat steekt kennelijk. Zo doorzichtig wel.

 
At 7:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

"patman blijkt sinds kort een collega van me te zijn!"

Doen ze bij jullie helemaal geen psychologische test, of alleen maar voor de echt hoog ingeschaalden?

 
At 9:31 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

Newtoniaanse natuurkunde?
Google er nog eens op.
Uit welke tijd stam jij?

Maar dat is dus wel hoe het werkt. Ik ben niet geleerd genoeg om een vlug lijstje van dingen op te stellen, die wij in 2007 niet zouden kunnen als we nog werkten met een Newtoniaanse natuurkunde.

Bron:http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2007/07/een-wetenschappelijke-kermistruc.html

Momentswetten?
Heb je die zelf uitgevonden, want in de natuurkunde komt het niet voor.

En zo zet je jezelf al de hele tijd voor ...(vul zelf maar in)
Een wijze weet wanneer te zwijgen.

Ik denk dat het hoog tijd wordt voor je.

Carpe diem homo universalis

 
At 9:46 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Momentswetten?
Heb je die zelf uitgevonden, want in de natuurkunde komt het niet voor.
"

Nee idioot, Patman komt daar mee aankakken. Anderhalf jaar geleden al; toen is ie vierkant uitgelachen, oa. door ondertekende. Maar nu komt ie dus WEER aanzetten met die onzin.

Newtoniaanse natuurkunde?
Google er nog eens op.
Uit welke tijd stam jij?


De wetten van Newton, zoals geformuleerd in 1600, gelden ook vandaag de dag nog (het zijn dan ook natuurwetten!); de latere quantummechanica en relativiteitsleer zijn uitbouwingen daarop die bovendien niets te maken hebben met natuurkunde die betrekking heeft op bouwkunde.

Je hebt overduidelijk geen enkele sjoege van natuurkunde, is prima hoor, maar probeer dan ook niet over te komen alsof je er iets van weet. Het komt zo sullig over.

 
At 9:50 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

maar dat zijn misschien alweer te veel dingen tegelijkertijd voor je, of niet Socrates/Lanoe?

Dus goed onthouden: Patman komt aanzetten met 'momentswetten', niet ik. Kan je dat begrijpen met je dopey hoofd?
Nee idd, die komen niet voor in de natuurkunde. Daarom is Patman ook een idioot.

Is dat eenvoudig genoeg voor je?

 
At 10:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

Citaat Braad: "allerlei natuurwetten ("momentswetten"!) gebroken zijn"?

Daarom zette Spitt het ook tussen("").

Beter lezen flapdrol!!!

 
At 10:39 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

juist ja

 
At 10:46 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

maar verwacht geen logische reactie van Socrates/Lanoe.
Ach, het is nog wel enigzins positief te noemen dat ie in ieder geval de moeite neemt om "newtoniaanse natuurkunde" te googlen. Blijft natuurlijk staan dat het tegelijkertijd veelbetekenend is voor z'n kennisniveau dat ie zoiets moet opzoeken..

Weet je wat nog ouder is dan Newton's natuurwetten, Lanoe? De klassieke logica! Vandaar natuurlijk dat je je daar ook op geen enkele manier mee bezig bent.

 
At 9:07 a.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een sul die Braad, momentswetten bestaan niet drol. En zoiets moet ons vertellen dat overal verstand van heeft. OMFG, Braad ga terug naar school en snel.

 
At 9:11 a.m., Anonymous gerbski said...

Anoniem zei...
Wat een sul die Braad, momentswetten bestaan niet drol. En zoiets moet ons vertellen dat overal verstand van heeft. OMFG, Braad ga terug naar school en snel.

Inderdaad anoniem, wat een sul. Maar dan heb je het wel over patman, want die had het over die momentswetten. Hij werd slechts gequote door Braad Spitt.

Dus wil je aub je uitspraak herhalen, maar dan jegens patman? Please?

 
At 10:35 a.m., Anonymous hugo said...

Wat een opgeblazen ego`s ze zowel patzwam als b(ull)s(hit)! Het een sluit het ander geenzins uit. Beiden vreten van meerdere walletjes, terwijl ze elkaar zonder fascades twijfelachtig blijven beschuldigen. Alleen verwende meisjes kunnen en mogen (in opdracht) dat.

 
At 10:44 a.m., Anonymous fred said...

Patman en AIDs, dat komt nooit meer goed. Als je eenmaal hebt verkondigd dat AIDS verzonnen is door de farmaboeren kun je moeilijk meer terug.

 
At 11:14 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

hahaha, NOG een anoniempje dat te dom is om te snappen dat Patman met die 'momentswette' aankomt, niet ik.

@Hugo
De woordjes "(in opdracht)" zeggen natuurlijk alles over jou.

 
At 12:03 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

Ik beweer helemaal niets, Socrates neemt geen stelling in.

Kzie dat je het artikel niet gelezen hebt, want dan had je gezien dat newtons shit achterhaald is door de quantum mechanica, maar dat is duidelijk na jou tijd.
Ik heb je commentaren bij het artikel gelezen en idd je zet jezelf daar goed voor lul:-)
Maar ga vooral door, valt er zo nu en dan ook nog wat te lachen als ik mn dagelijkse rondje over het net doe:-)
Al vind ik het soms bij het zielige af
Kben bang dat je te oud bent om het nog te vatten.
Boven een bepaalde leeftijd kan men niet meer mee en dat zijn ook vaak de mensen die angstvallig vasthouden aan dat wat ze kennen, zoals hun oude basis in de natuurkunde.
Misschien eens een opfriscursus doen, dat rade men aan op de site van natuurkunde.nl toen ik daar vroeg naar de relevantie van Newtons natuurkundige bevindingen.
Maar goed, daarom is de dinosaurus dan ook uitgestorven, evolutie en het is wel duidelijk dat jij geen product bent van deze tijd:-)
Daarbij heb ik geen kennis nodig over bepaalde zaken, want de meeste mensen hebben vrienden en kennissen die wel thuis zijn op gebieden waar je zelf dan weer niet zoveel interesse hebt.
In jou geval is dat moeilijk want als je je altijd zo manifesteerd dan zal je vrienden en kennissenkring wel niet erg groot zijn.
Persoonlijk denk ik dat de pc je beste vriend en enige uitlaatklep is om je frustratie's op te botvieren omdat je irl gewoon een fuck-up bent en niemand meer naar je wil luisteren, maar dat is een vooroordeel:-)

De klassieke logica!
Juist, weer een vette lachstuip waard.
Je weet duidelijk niet tegen wie je het hebt.
Dat is zo ongeveer wat me met de paplepel is ingegeven, ik kom uit de occulte wetenschap.

Afwachten op je volgende komische braadwostshow, Socrates,

Carpe diem Braadworst

 
At 12:11 p.m., Anonymous hp said...

de frustraties spatten weer van het scherm socrates. Die zogenaamde newtoniaanse natuurkundewetten gelden nog steeds, alleen op andere vlakken dan de quantummechanica. Zulke basale feitjes schijnen echter niet te bestaan in de wereld van de complotters.

 
At 12:15 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Kzie dat je het artikel niet gelezen hebt, want dan had je gezien dat newtons shit achterhaald is door de quantum mechanica, maar dat is duidelijk na jou tijd.

Klok en de klepel, Lanoe, klok en de klepel. Je hebt geen sjoege vanhet onderwerp, je weet dus niet waar je het over hebt. Newtoniaanse natuurkunde is klassieke mechanica. De quantum mechanica gaat daar helemaal niet over!!
Maar je weet niet eens wat quantum mechanica, of quantum electro dynamica is, he?
Hier (niet geschikt voor Socrates want veel te moeilijke) een link naar een geweldige reeks lezingen van Richard Feynman. Old school praatje met schoolbord en krijtje, niets meer. Geniaal!

De klassieke logica!
Juist, weer een vette lachstuip waard.
Je weet duidelijk niet tegen wie je het hebt.
Dat is zo ongeveer wat me met de paplepel is ingegeven, ik kom uit de occulte wetenschap.


Juist ja.. de "occulte wetenschap". Naast dat dit een contradictio in terminus is, is het ook nog eens hetgene wat het verst afstaat van die klassieke logica. Je weet wel: Aristoteles, grote premisse, kleine premisse, deductie/inductie, conclusie, etc.

Je moet eens proberen van de drugs af te komen.

 
At 12:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

Oh mijn God!
Komen ze weer met kwantum fysica.
Ze kennen geen REET van natuurkunde (de basis van de kwantum fysica)
Maar weten alles over kwantum fysica.
Ga lekker verder met je legoblokjes spelen aub.

 
At 12:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

laat staan dat ze deftig kunnen lezen. lol

 
At 12:31 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

Over logica gesproken:

En het is precies diezelfde reden waarom een gebouw van 400 meter (en 145 meter) niet omvalt, maar inzakt.

Niet dus, het breekt af op het zwakste punt en de bovenkant valt naar beneden.
Er moet een aardig staaltje krachtverdeling aan te pas komen om het mooi naar beneden te laten vallen en dt weet men in de cd wereld heeeeeeel goed.

Ja,ja je barst van de logica, Braadworst en ik heb er nu nog maar 1 gewoon uitgepikt en zal je in dit opzicht voor de rest ook maar sparen dan, logica is duidelijk niet je sterkste kant maar dat ziet men snel want je gaat teveel op in je eigen kleine onbetekende details van een halve eeuw geleden.
Vandaar ook dat je het nodig hebt andere steeds maar weer naar beneden te halen, want van jezelf uitgaan daar ontbreekt het aan.
Je papagaait maar wat na en dat wat uit jezelf komt verraad je daadwerkelijke kennis over zaken.

Carpe diem Braadworst

 
At 12:48 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Anoniem

Oh mijn God!
Komen ze weer met kwantum fysica.
Ze kennen geen REET van natuurkunde (de basis van de kwantum fysica)
Maar weten alles over kwantum fysica.
Ga lekker verder met je legoblokjes spelen aub.

Wederom goed gelezen, dit komt niet van mij, maar van de site natuurkunde.nl.
Daar zitten nogal wat natuurkundige!!
Daarbij schoot een kennis van me die ook erg thuis is in de natuurkunde heel hard in de lach bij die bewering.
Als je je verdiept heb in de quantum mechanica dan had je geweten dat dit vele oude theorieen op losse schroeven zetten, zelfs de welbekende E=mc2 (wat eigenlijk E=gamma mc2 is maar ok) van Einstein die daar zelf ook al achter aan het komen was.
Einstein was dan ook 1 van de mensen die meewerkte aan de ontdekking van quantum mechanica en ik denk dat je nog niet echt doorhebt wat de implicatie's zijn van die ontdekking, daar zijn onze knappe koppen nml nog steeds mee bezig.
Kortgezegd, onze gehele wetenschappelijke wereld staat op zn kop en ook zij proberen natuurlijk angstvallig vast te houden aan dat wat ze kennen, ten koste van de echte jonge wetenschappers, die steeds maar moeten vechten tegen de muur van de zgn gevestigde wetenschap, maar dat gaat al heel lang zo.
Het schijnt er bij te horen.
Dit is ok waarom de gevestigde wetenschap zo tegen de quantum mechanica vecht en probeert het in het belachelijk te trekken, ze weten heel goed dat het dan gedaan is met hun verouderde theorieen.
Maar gelukkig laat evolutie zich door niets stoppen, tis buigen of barsten.

Maar zoals nu dus duidelijk wordt, gaat het niet zo om de argumenten die men aanvoert, want men houd toch angstvallig vast aan de verouderde kennis die men ooit op school kreeg en is bang die los te laten want tja, dan heeft men totaal geen poot meer om op te staan.
Tis eng weet ik, maar probeer het eens, je overleeft het wel hoor.
Persoonlijk denk ik dan ook dat de mensheid er erg bij gebaat zou zijn als mensen boven een bepaalde generatie nu allemaal spontaan het hoekje omgaan.
Zou onze evolutie goed doen en scheelt weer vele cda, sgp en christen unie stemmers.

Om maar weer eens die oude slimmerik aan te halen:
God dobbelt niet!

Carpe diem homo universalis

 
At 12:50 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Denk je nou echt dat ik met iemand ga discussieren over de fysica van gebouwen als ie gisteren nog "Newtoniaanse natuurkunde" moet googlen en triomfantelijk roept dat dat "achterhaald is door de quantum mechanica"?

Je weet totaal niet waar je over praat. Natuurkunde heeft bitter weinig te maken met wat jouw gedrogeerde hoofd intuïtief logisch vind of niet.

Je moet eens proberen een wat langere tijd van de drugs af te blijven.

 
At 12:56 p.m., Blogger Jay said...

Niet dus, het breekt af op het zwakste punt en de bovenkant valt naar beneden.
Er moet een aardig staaltje krachtverdeling aan te pas komen om het mooi naar beneden te laten vallen en dt weet men in de cd wereld heeeeeeel goed.


jezus, jij snapt er ook al geen ene reet van. Je hebt nog altijd met een zwaartepunt van dat blok te maken domme knuppel. Zolang dat niet buiten de footprint valt zal het blok gewoon naar beneden gaan. Ik zou zeggen pak een grote vierkante steen en ga die net zolang kantelen tot ie omvalt.

Dat gezeik ook altijd van de weg van de meeste weerstand is ook zulke onzin. Het kost namelijk veel meer enegie om dat blok uit zijn pad naar beneden te halen. Doe eens een leuke test. Laat een blok van 1000 kilo naar beneden vallen recht boven je hoofd. Volgens jou zal ie dan naast je neervallen, want jij staat teslotte in de weg en is er dus meer weerstand. Spreek ik je wel weer als je uit het ziekenhuis komt.

Bij het Sampoong incident stortten de vloeren ook gewoon naar beneden en viel de boel niet om, maar dat zal ook wel weer een CD zijn geweest. Zwaartekracht wordt nogal onderschat geloof ik door de Zapjes.

 
At 1:00 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

hahaha, nu wordt Einstein er ook nog bijgehaald! :)
Zullen we even niet vergeten dat hoewel Einstein grote bijdragen geleverd heeft aan de basis van de quantummechanica (met name zijn theorie over het foto-elektrisch effect waaruit onomstotelijk het duale karakter (zowel deeltje als golg) van fotonen bewezen werd) kennen we Einstein natuurlijk met name van de relativiteitstheorie.
En dat is weer een hele andere discipline. Maar goed, weet Socrates/Lanoe veel..

In het kort en sterk vereenvoudigd: quantum mechanica heeft betrekking op hele kleine schaal, het niveau van de fundamentele deeltjes, relativiteitstheorie is essentieel bij het beschrijven van hele grote systemen (denk sterrenstelsels, planeetbanen), maar op het niveau van bouwkunde is gewoon de mechanica van toepassing.

Studenten bouwkunde worden dan ook echt niet uitgebreid onderwezen in quantummechanica of relativiteitstheorie omdat dat geen enkele toepassing heeft op hun vakgebied.

Alleen als je werkelijk niet weet wat die onderwerpen inhouden blijf je uitentreure het tegendeel beweren.
Dus dat is wat iemand als jij zal blijven doen, zonder te beseffen hoe onnozel het is.

 
At 1:05 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

Wederom een papagaaistukje met niets van jezelf en wederom een oude poepert uit de gevestigde wetenschap.

De occulte wetenschap is niet langer meer occult, maar ok dat kun jij niet weten.

Kdenk dat jij mij niet uit hoeft te leggen waar de oude logica vandaan komt en dan kom je ook nog met Aristoteles.
Ik kon daar wederom smakelijk om lachen.
Als er een nsb-er in de filosofie was dan was hij het wel en de westerse wereld is gebasseerd op zijn uhm de leringen die hij gemaakt heeft voor de gevestigde orde.
Hou het maar bij natuurkunde daar ben je in dit geval idd beter in.
Socrates was een ingewijde en plato was zijn leerling en heeft daarom nog mee mogen snoepen van de wijsheid die die beste man had, daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan met de filosofie, die had Aristoteles nlm verkwanselt aan de gevestigde orde, maar dat het je daar nog ontbreekt aan kennis kan ik me nog wel voorstellen.

Carpe diem Braadworst

 
At 1:05 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Maar Lanoe/Socrates,
ben je al zo hard uitgekotst op alle complotsites dat je het uit pure triestigheid hier maar eens komt proberen in hoeverre je je comment-diarrhee kan pluggen?
Wat jij wil hoor jongen! Fijne onnozelheidsdemonstraties!

Toe, vertel ons nog eens iets over de wetten van Newton! :)

 
At 1:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik weet niet of je het weet? Maare Newton's valsnelheid is nog altijd van toepassing als dat blok op je kop plettert. Het verdwijnt niet in een of ander tijd/ruimte continuüm.

Je kan het altijd eens testen.
Be my guest!

 
At 1:10 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"De occulte wetenschap is niet langer meer occult, maar ok dat kun jij niet weten."

De occulte "wetenschap" is nog steeds net zo occult. En met wetenschap heeft het nooit ene donder te maken gehad. Zoek de definitie eens op van het woord 'wetenschap'.

Hahaha, dus eerst is de klassieke logica je "met de paplepel ingegeven" en vervolgens vervloek je Aristoteles! Way to go, dopey!

Laat me raden, ook de term 'klassieke logica' heeft een heel andere definitie op planeet Goofey waar Lanoe z'n wederwaardigheden vandaan plukt.

 
At 1:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik kan zelfs berekenen hoe ver je hersens uit elkaar spatten. Da's niet bepaalt ver als je het orgaan desalniettemin bezit. lol

 
At 1:18 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

Je moet eens proberen een wat langere tijd van de drugs af te blijven.

Of jij moet juist zo nu en dan eens wat plantjes roken, je bent duidelijk vastgeroest.

Gebruik is niet slecht hoor, misbruik daarintegen.

Maar waarschijnlijk zal je dat wel niet doen, daarvoor ben je duidelijk te goed geindoctrineerd, stel je voor dat je zelf ging denken.
Nostradamus is wel de bekendste druggebruiker (let op het gebruiker, geen misbruik dus)
En zo ziet men dat de grote in onze geschiedenis allemaal gebruik maakte van bepaalde kruiden.
De bekendste is Jezus en zn disciple wel die zich insmeerden met een olie met als ingredient oa Cannabis.
Je lult overal over en denkt overal verstand van te hebben, maar tot nu toe heb ik nog niet 1 gebied gezien waar je ook enige zin/logica in hebt.
Je papagaait maar wat.

Koppie krow?

Carpe diem Braadworst
Tot morgen, oude poepert, het was wederom vermakelijk je te lezen.
Ga zo door!!

 
At 1:34 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

zie je wel.. zo overduidelijk: je bent gewoon een ontzettende dopehead.

En alleen verslaafden blijven volhouden dat ze geen 'misbruik' plegen.

Ondertussen heb je niet door hoe onsamenhangend je comments zijn, hoe erg alles langs je heen gaat, hoe gebrekkig je niveau van begrijpend lezen is, etc. etc. En dan natuurlijk lekker volhouden dat de wiet goed is voor je denken.

Mensen die af en toe een blowtje roken, om vervolgens lekker bizarre gesprekken te hebben omdat je denkvermogen aangetast raakt, kunnen daar de dag erna flink om lachen, omdat ze dan de absurditeit ervan inzien. Mensen die vrijwel de hele tijd stoned zijn kunnen die afstand niet meer nemen; die denken dat ze werkelijk belangwekkende geniale gedachten hebben. En daarbij past natuurlijk heel goed dat ze blijven volhouden dat ze geen "misbruik" plegen.

Je leeft in een fantasiewereld, dude.

 
At 2:56 p.m., Anonymous Socrates said...

@ Braadworst

"Ondertussen heb je niet door hoe onsamenhangend je comments zijn, hoe erg alles langs je heen gaat, hoe gebrekkig je niveau van begrijpend lezen is, etc. etc. En dan natuurlijk lekker volhouden dat de wiet goed is voor je denken."

Lezen is duidelijk niet je sterkste kant, maar goed dat heb ik al geschreven maar daar zul je ook wel overheen gelezen hebben.
Ik ben dan ook niet bezig met het overtuigen van anderen en het naar beneden halen van anderen.

"ben je al zo hard uitgekotst op alle complotsites dat je het uit pure triestigheid hier maar eens komt proberen in hoeverre je je comment-diarrhee kan pluggen?"

Van andere complot sites?
Ik kom alleen op Zapruder en daar word weleens gelinkt en nee, hoor, daar hoort men zowiezo amper wat van mij, want zij zijn beter thuis in de dingen die daar besproken worden en ik erken dan ook mijn meerdere daarin, maar dat zal jou wel vreemd zijn.
En volgens mij ben jij degene die daar uitgekotst is, ik heb noch iets met conspiracy gasten als met debunkers, maar moet zeggen dat na mijn ervaring hier ik wel moet zeggen dat bij de debunkers de fontanellen goed dicht gegroeid zijn en men aan de andere kant wel elkaar mening kan respecteren, ondanks dat die op punten verschillen.
Maar bij Braadworst moet iedereen denken zoals Braadworst anders klopt het niet!!
Je komt niet met argumenten en speelt het steeds op de persoon (niet dat ik dat niet leuk vind, voor mij wordt je dan een speelbal en dat had je al kunnen weten als je mij idd zo goed kent).

Ik beweer nergens verstand van te hebben en geloof heilig in de stelling dat de wijze weet dat ie niets weet, maar ook dat is je vreemd.

Tegen je vooroordelen en conclusie over drugs ga ik niet eens in, want welke nitwit kan mij daar nog wat over vertellen, daarvoor komen mensen juist naar mij:-)
Er zijn jochies van 14 die er nog meer over weten te vertellen dan jij.
Angst is wat jou leid en waar jij aan lijdt.

Je hapt gewillig, maar het begint nu echt zielig te worden en het spelletjes heeft wel weer lang genoeg geduurd.

Braadworst je was vermakelijk.
I had my fun.

Carpe diem Braadworst

 
At 3:06 p.m., Blogger Billythekid said...

Leuke discussie. Heb even weinig tijd voor nieuwe verhaaltjes, dus ruzie maar rustig verder ;)

 
At 3:06 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Van andere complot sites?
Ik kom alleen op Zapruder ..


Je komt alleen op Zapruder? Is je kortetermijntgeheugen al zo aangetast? Grenswetenschap.nl, ufoplaza, etc.

Ik beweer nergens verstand van te hebben

Je beweert onder andere dat Newton "achterhaald" is door de quantum mechanica.

Maar dit bedoel ik dus: met je stonede hoofd en verweekte hersenen heb je eigenlijk geen idee wat je allemaal roept of wat je nu eigenlijk gelezen hebt.

Drugs gebruiken? leuk! prima! Experimenteer je wild, heb ik ook gedaan. Maar met mate.
Drugs gebruiken en menen dat je daardoor extra scherp gaat denken? Jammer maar helaas.
Alleen met collega-stonede luitjes kan jij communiceren.
Je leeft in een bubbel. Niks zo treurig als een dopehead die andere mensen 'angstig' gaat noemen.

 
At 3:08 p.m., Blogger Jay said...

En volgens mij ben jij degene die daar uitgekotst is, ik heb noch iets met conspiracy gasten als met debunkers, maar moet zeggen dat na mijn ervaring hier ik wel moet zeggen dat bij de debunkers de fontanellen goed dicht gegroeid zijn en men aan de andere kant wel elkaar mening kan respecteren, ondanks dat die op punten verschillen.

Ja waren ze het maar eens eens over wat er op 9/11 nou was gebeurd volgens hun, maar dat is helaas teveel gevraagd.

Ik heb me echt kostelijk vermaakt om je stupide opmerkingen Lanoe. Kom vooral nog eens vaker terug met je zinloze gebrabbel dopey :)

Altijd goed om te zien wat dope met iemands hersenen kan doen, dus bedankt voor de fantastische les die je hier gratis weggeeft.

 
At 4:39 p.m., Anonymous Socrates said...

gnif, precies de 3 zieligerts die overal al uitgekotst zijn.
Hoe mooi kun je het krijgen:)

Ja, hoor, jullie hebben gelijk:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 4:50 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

menen dat je nozal overkomt terwijl je zo stoned als een garnaal bent, da's triest.
Tuurlijk, in jouw hoofd zijn we een speelbal, in jouw hoofd is de wereld een speelbal. En zodra je hoofd nuchter is zijn de speeltjes weer verdwenen.

 
At 4:51 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Toe, vertel nog eens iets over Newton's mechanica en hoe dat achterhaald is door de quantum mechanica!

 
At 7:15 p.m., Anonymous zaptruther said...

Ik wil hierbij Billythekid complimenteren met zijn tollerantie naar de aso-posters toe, die door patman allang naar het rijk der alu-klinieken gestuurd waren... Hebben jullie al gezien dat hij zijn postbak aan het legen is op zijn voorpagina? Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat zijn collega`s dat gedrag van hem absoluut niet kunnen waarderen. Het is dat ik hem een diknek vind, maar anders zou ik hem een rouwkrans voor zijn aanstellerij (einde zap) op sturen.

 
At 7:22 p.m., Anonymous gbeliever said...

Rare snuiters zijn jullie. En die alex Jones is me er ook eentje. En ik…ehmmm, eigenlijk alleen ik niet hiero, heheheh...9/11 was een inside job en de maanlandingen waren fake! oh nee he, daar gaat mn tourette weer even, sorry. carpe momentum homo's.
6:58 PM
gbeliever zei...
aapiejens


(billy, je blog doet raar, of traag misschien)

 
At 7:26 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

ik moet het natuurlijk niet hardop zeggen maar die gbeliever moet ik wel vaak hartelijk om lachen. ;)

Trouwens, ik probeerde net nog iets te commenten op zaplog, maar kreeg een error dat registratie verplicht was. Geldt dat alleen voor mij? Of voor iedereen?

 
At 7:44 p.m., Anonymous gbeliever said...

blijf jij nou maar gewoon zeggen wat je denkt braad, dat hoop ik ook te blijven doen.

 
At 8:10 p.m., Blogger Jay said...

Het formulier wat u verstuurde bevat de volgende fouten:

* U moet geregistreerd zijn om een reactie te kunnen plaatsen

Terug naar de vorige pagina


Nu zullen ze helemaal op een eiland komen, of hopen ze zo op nieuwe members?

 
At 8:29 p.m., Anonymous gbeliever said...

tsja jay, da's inderdaad crap. Wat jij, braad?...Wat jij, pacman?

 
At 8:33 p.m., Anonymous devries said...

Zapruder gaat emigreren (naar Venezuela) omdat Azis en zijn broer patman als een gladjanus van endemol hebben ontmaskert... Lees en huiver!

 
At 8:39 p.m., Anonymous gbeliever said...

crap, zeg jij eens wat ;)

 
At 9:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Geloof alles wat je wil, maar sommige persoonlijkheden hier lijken mij nogal gefrustreerd.

Wat een instelling, wat een taal...

Als iemand zoveel zou weten van natuurkunde, waarom kan de oplossing dan niet simpel gecommuniceerd worden? Zit die onmetelijke kennis over natuurkunde een doodnormale communicatie in de weg?

Op het zaplog zagen we deze 'vaardigheden' al in actie. Voor zo'n grote wetenschapper wordt de 'kennis' maar wat slecht gebracht. Geen hond die het begrijpt, en de wereld is een eerlijke, oprechte dierentuin.

 
At 9:16 p.m., Anonymous crap said...

Ik ben aan het ontwaken en daardoor mij dood aan het schamen ooit hier sirieus ontspoort bezig te zijn geweest! Zo GOED? Laat mij met rust wil je? Of ben jij ook een homo!

 
At 9:19 p.m., Anonymous Crap said...

Nog een Crap? Word ik populair dat ze me naapen?

 
At 9:27 p.m., Anonymous conman said...

Geilgelover waarom gebruik jij over de ruggen van goed gelovigen perversie om aan je gerief te komen? Antwoord graag.

 
At 9:37 p.m., Anonymous gbeliever said...

wat is eigenlijk perversie connie?

 
At 9:44 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Als iemand zoveel zou weten van natuurkunde, waarom kan de oplossing dan niet simpel gecommuniceerd worden?

Omdat anderen ervoor kiezen om dingen waar ze geen benul van hebben af te doen als "onzin". Zelfs de meest basale dingen willen er niet in. Komt er weer een idioot vertellen dat de wetten van Newton achterhaald zijn door de kwantummechanica, etc. etc.
Probeer dan maar eens iets "simpel te communiceren".

Als mensen hun opvattingen niet baseren op logische argumenten valt er sowieso niets "simpel te communiceren".

 
At 10:14 p.m., Anonymous gbeliever said...

ik moet het natuurlijk niet hardop zeggen maar die braad spitt moet ik wel vaak hartelijk om lachen. ;)

 
At 10:36 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

jahaaa lieve mensen, wij zijn ons er eentje!

 
At 11:22 p.m., Anonymous hp said...

schizofrene discussie hier.

 
At 11:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jongens, ik zoek een echt motief voor de vermeende "controled demolition".

Wie o wie kan mij uitleggen waarom de CIA dan zo'n groot extra risico wilde lopen ipv de WTC gebouwen gewoon te laten uitbranden.

En Socrates, kom op zeg, als je zoiets bouds beweert dat de club van Bush dat met droge ogen heeft gedaan, moet je ook met een degelijke uitleg komen.

En ik heb het niet over gebouw 7!
Maar over de Twins natuurlijk.... dat weet je natuurlijk zelf ook wel...

Ik wacht met spanning af ;-)

Groeten van een nieuwsgierige bloglezer.

 
At 11:41 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

op die vraag ga je geen antwoord krijgen.. hooguit een miljoen excuses waarom 'truthers' zich niet bezighouden met zulke 'futiliteiten'.

..maar zou je een vaste nick willen gebruiken ipv het algemene 'anoniem'; daar lopen er al zo veel van rond hier en 95% ervan zijn complottertjes. Het wordt er niet overzichtelijker door.
Het is niet moeilijk, geen gedoe met registratie: gewoon 'Overig' aanvinken onder het reactieveld en een nicknaam invullen. Waarvoor dank.

 
At 8:20 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik denk dat Inanna zich wat dat betreft geen fan van billy durft te bekennen braad, want anders wordt ze door haar jongens ook naar groningen vanaf zap verwenst?
Door: Een nieuws-gierige clown...

 
At 8:24 a.m., Anonymous hitman said...

Sorry, (foutje bij vorige comment) maar hierboven staat mijn nick braad.

 
At 10:52 a.m., Anonymous Socrates said...

Over zwijgen gesproken:

http://www.ekudos.nl/artikel/46210/operatie_%E2%80%9Cnijptang%E2%80%9D_de_volgende_ciacoup_in_venezuela_onthuld

http://www.ekudos.nl/artikel/46854/chavez_daagt_amerika_uitgo_ahead_make_my_day

Carpe diem homo universalis

 
At 11:33 a.m., Anonymous Socrates said...

nog maar een paar docu's:

Over onze economische luchtbel:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-9050474362583451279&q=money+as+debt&total=1852&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Ja en ook olie gaat ooit op:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-596805984521272213&q=peak+oil&total=1282&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=3

De werkelijke achtergronden achter de 2e wo:

http://video.google.nl/videoplay?docid=6759022809518563654&q=jim+condit&total=48&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Enkele lezingen van Michael Tsarion, iemand uit de occulte school:

http://video.google.nl/videoplay?docid=6056789081969524094&q=michael+tsarion&total=249&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

http://video.google.nl/videoplay?docid=-8545585184878490822&q=michael+tsarion&total=249&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=3

http://video.google.nl/videoplay?docid=-9135510699992480084&q=origin+of+evil+michael+tsarion&total=18&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Ian Xel Lungold met zijn naar mijn mening logische verklaring van de maya kalender:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-8689261981090121097&q=The+Mayan+Calendar+Comes+North&total=27&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

http://video.google.nl/videoplay?docid=-567329528148516232&q=The+Mayan+Calendar+Comes+North&total=27&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Waren de matrelingen in de Abu Ghraib gevangenis idd uitspattingen van enkele soldaten of werd het wel degelijk gedirigeerd van bovenaf?

http://video.google.nl/videoplay?docid=-1079717350232790520&q=ghosts+of+abu+ghraib&total=142&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Nog meer olie ellende:

http://video.google.nl/videoplay?docid=8677389869548020370&q=oil+smoke+and+mirrors&total=32&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Alleen een schizofrene geest kan de schizofrene leiders kiezen, die wij gekozen hebben:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-1358319439993514946&q=dark+secrets+inside+bohemian+groove&total=67&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Na het kijken van deze links kun je deze site verder laten voor wat het is en zal de naieviteit van deze mensen vanzelf duidelijk worden;)
Ga niet in discussie want daar gaat het hen nu net om.
Ze zijn overal al uitgekotst en dit is hun last resort.
Ben je het met hen eens, blijf dan hier, dan kan de rest van de wereld gewoon verder met de evolutie.
Bvd
Doe ermee wat je wil.

Carpe diem homo universalis

 
At 11:48 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Ga niet in discussie want daar gaat het hen nu net om."

Goh Brainiac, echt waar?!

En waar gaat het jou om? Om zoveel mogelijk linkjes te plempen, om te evangeliseren. De "Waarheid" moet overal gaspamd worden? Discussieren op basis van argumenten" Welnee. Daar is meneer toch te apestoned voor.

En je bent ook al niet slim genoeg om een klikbare link te maken. Sukkel.

 
At 12:14 p.m., Anonymous Socrates said...

""Ga niet in discussie want daar gaat het hen nu net om."

Goh Brainiac, echt waar?!

En waar gaat het jou om? Om zoveel mogelijk linkjes te plempen, om te evangeliseren. De "Waarheid" moet overal gaspamd worden? Discussieren op basis van argumenten" Welnee. Daar is meneer toch te apestoned voor.

En je bent ook al niet slim genoeg om een klikbare link te maken. Sukkel."

Dit bedoel ik dus.
Bedankt voor het voorbeeld, Braadworst.

En verder: Talk to my ass, maybe it will fart back sometimes?

Carpe diem homo universalis

 
At 12:19 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

nee, jij bedankt.

Je hebt ook van die christenen op straat die "vrijblijvend" met je willen "praten over God". En als je niet binnen een paar minuten met ze meelult blijkt dat er van de "vrijblijvendheid" niets over is, en willen ze gewoon evangeliseren.

Net als jij. De manier waarop je toch weer hardnekkig de al eindeloos vaak geposte linkjes recycleerd illustreren dat goed.

 
At 12:28 p.m., Anonymous Socrates said...

Zie hier hoe het hen op wonderbaarlijke wijze elke keer maar weer ontgaat waar het degene om te doen is en toch vast blijft houden wat men "denkt" te "weten".

http://zaplog.nl/zaplog/article/hoe_peter_r_de_vries_de_getapte_hoerchner_vertrapte/

Men weet het gelijk, van juridische tot natuurkunde, wiskunde, psychologie, men "denkt" het allemaal te "weten".
Keer op keer bijt men zich in een detail vast en blijft daar tot in het oneindige over zeiken, omdat het onbreekt aan in en overzicht.

Braadworst 4 president (nadat ik verhuist ben naar een zeer afgelegen gebied;)!!

Wel mooi hoe men je hier van alles toeschrijft.
Ik geloof dat ik superintelligent ben, een evangelist, een anti zionist, idioot, sukkel, junk enz enz, maar inhoudelijk....zip, nix, nada!!

Terwijl ik toch echt nog steeds niet verder ben als ik ben en ik ervaar.

Maar de veronderstellingen en vooroordelen laat ik dan ook maar bij hen want ik kan er zo weinig mee en denk dat mijn directe omgeving dat beter kan beoordelen;)Ow en Braadworst, die links waren dna ook niet voor jou, maar schelen mensen zo de tijd om in een van de nutteloze discussie verwikkeld te raken hier met alle onnodige beledigingen aan hun adres van mensen zoals jij.
Van jou verwacht ik al niet meer beter:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 12:31 p.m., Anonymous Socrates said...

"nee, jij bedankt.

Je hebt ook van die christenen op straat die "vrijblijvend" met je willen "praten over God". En als je niet binnen een paar minuten met ze meelult blijkt dat er van de "vrijblijvendheid" niets over is, en willen ze gewoon evangeliseren.

Net als jij. De manier waarop je toch weer hardnekkig de al eindeloos vaak geposte linkjes recycleerd illustreren dat goed."

Volg je jezelf nog?

Carpe diem Braadworst

 
At 12:35 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Wel mooi hoe men je hier van alles toeschrijft.
Ik geloof dat ik superintelligent ben, (...)


Geloof me nou maar, het laatste wat iemand je zal toedichten is dat je "superintelligent" bent.

En fijn , hoe je steeds weer bevestigd dat je alleen maar komt evangeliseren. Niet dat dat nog niet duidelijk was, hoor.

Maar wat wil je hier nou eigenlijk? Verwacht je nu werkelijk dat je hier een 'zinnig gesprek' zou kunnen voeren met die volstrekt incoherente diarrhee waarmee je steeds komt aanzetten?
De enigen waarmee jij kan communiceren zijn collega-idioten en die vind je vooral op Zapruder, Niburu, etc. etc. En dan nog alleen maar de ergste gevallen daaro.

Hoe verknipt is je wereld nu eigenlijk?

 
At 12:54 p.m., Anonymous Socrates said...

Mhoehahahaha, je kan het niet laten hé:-)lol!!

Carpe diem Braadworst

 
At 12:58 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

krijg je d'r een lachkick van? Nu, dat is mooi; haal je er toch nog wat uit. Maar daar was het je niet om te doen, he?

 
At 1:14 p.m., Anonymous Socrates said...

Daar kun jij enkel naar gissen, Braadworst, zoals altijd:-)
Als je idd zo slim was als je zelf denkt dat je bent, was je lang geleden al gestopt met commentaar.
Maar dat ontgaat je telkens maar weer en zegt veel over je naieviteit, maar ga vooral door.
We vermaken ons kostelijk met je:-)
Ik moet nu ff stoppen, tis koffiepauze:-)

Carpe diem Braadworst

 
At 1:21 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Als je idd zo slim was als je zelf denkt dat je bent, was je lang geleden al gestopt met commentaar.

En dat advies komt van iemand die steeds weer aankomt met linkjes van holocaust-ontkenners en volstrekte schizofrenen.
Tja, dan is het natuurlijk niet zo heel veel waard wat iemand als jij 'slim' vindt en wat niet.

 
At 8:20 p.m., Anonymous Socrates said...

kijk en dat mis je nu al de hele tijd.
Ik vind niks, wil niks en doe niks dan aan de andere kant van het spectrum gaan staan waarop jij keer op keer maar weer op reageert.
Jep, dat was Socrates, geen aannames want die zijn de moeder van alle.....
Als ik echt iets wil weten dan vraag ik dat zoals bij zapruder, maar ik vind er niets van, tis nml niet van mij...ik ben hier nu eenmaal en ik ervaar deze realiteit en heb daar zo nu en dan vragen over, maar denk niet dat het voor derde belangrijk is wat ik vind, enkel voor mijzelf.
Dat is nu ook het uitgangspunt van vele mesen op zapruder, denk ik.
Ik ben nml niet jou realiteit en jij de mijne niet, dat verschilt altijd en als je dat van elkaar kunt accepteren dan ontstaat er ook een discussie met als basis een wederzijds respect dat we allemaal verschillen.

Eenheid in verscheidenheid noemt men dat:-)

Een inzicht dat jij je nog niet eigen hebt gemaakt en waardoor je jezelf keer op keer weer buitensluit.

Carpe diem Braadworst

 
At 8:35 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

nee natuurlijk, je vind niks, je wil niks, je kan niks, etc...

en dan toch kom je steeds weer aanzetten met domme linkjes van holocaustontkenners en andere eikels.
En toch kom je vertellen dat de bovenkant van de Twin Tower moet afbreken en omvallen, etc.

kortom: je roept vanalles en zodra puntje bij paaltje komt roep je snel dat je eigenlijk helemaal niks vindt. Op die manier hoef je nooit iets te onderbouwen.

Lekker makkelijk met je stonede hoofd.

En je kan een tiefuseind opflikkeren met je "wederzijds respect" als je met holocaustontkenners aan komt kakken.

 
At 8:38 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

En als je echt helemaal niks vind, hou je daar dan ook aan en kom niet met die uberstomme opmerkingen over "inzichten die iemand zich nog niet eigen heeft gemaakt" want dan spreek je jezelf nogal tegen.

Ondertussen lekker doorblowen, he? Ja, je hebt het allemaal prima onder controle! (behalve dat je op een droomplaneet ronddwaalt)

 
At 11:37 p.m., Anonymous Socrates said...

Hahahahahaha.
Sukkel ik heb je precies waar ik je hebben wil, maar je bent te DOM om dat door te hebben:-)

En je leest zeer slecht, want dan had je gelezen dat ik aan de andere kant van het spectrum ga staan.
Niet omdat ik dat VIND, maar omdat ik weet dat die er altijd is.

Jij hebt je laten vangen door het dualistisch denken, dat het het een of het ander MOET zijn.

Zo boven zo beneden:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 11:46 p.m., Anonymous Socrates said...

Ik ga nu ff een dikke joint roken want anders komt "de realiteit" straks nog te dichtbij of bijt ik me dan teveel vast aan "de realiteit", wat is realiteit?

Als ik droom, als ik "wakker" ben of komt de realiteit pas als ik dood ben?

Tja, weer zoiets wat niet echt te grijpen is en enkel vragen oproept, die misschien antwoorden brengen, die weer vragen oproepen....

Carpe diem homo universalis

 
At 11:56 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Sukkel ik heb je precies waar ik je hebben wil, maar je bent te DOM om dat door te hebben:-)


Ja, in jouw fantasiewereld wel. Ondertussen ben je gewoon een verspreider van holocaustontkenners.
Dat blijft zo. Maar je bent zo ver van deze wereld dat het je niet eens raakt. Nee hoor, jij misbruikt geen drugs, echt niet.. right..

 
At 8:20 a.m., Anonymous Socrates said...

"Ja, in jouw fantasiewereld wel. Ondertussen ben je gewoon een verspreider van holocaustontkenners.
Dat blijft zo."

Jim Condit ontkent geen holocoust, miljoenen mensen vonden de dood.
Ook wijst hij op JOODSE schrijvers die die
Het gaat over de achtergronden, maar ook die doc heb je niet gekeken dus.
Ook wijst hij op JOODSE schrijvers die schrijven over de mensen die zich zgn uitgeven als jood.
Je mekkert maar wat.
Kijk daar heeft men in Israel iig een muur voor waar ze mensen als jou de hele dag neerzetten.


Carpe diem homo universalis

 
At 10:58 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Eric Hufschmid alweer vergeten?
Lekker ventje ben je, meneertje-weet-van-niks.

 
At 11:18 a.m., Anonymous Socrates said...

"Eric Hufschmid alweer vergeten?
Lekker ventje ben je, meneertje-weet-van-niks."

Die link is van een anoniem, mister know it all:-)

Wederom het feit dat je niets fatsoenlijk leest of bestudeerd en enkel in herhaling valt van wat JIJ vind en daarbij intgaat het je ook nog dat niemand dat nog boeit en er enkel een spel met je gespeeld wordt en jij elke keer maar weer hapt.


Carpe diem Braadworst

 
At 11:20 a.m., Anonymous Socrates said...

Uhm en who the .... is erich Hufschmid?

Carpe diem homo universalis

 
At 11:24 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

ach, te stoned om te onthouden, he?

 
At 12:04 p.m., Anonymous Socrates said...

Het ontbreekt jou duidelijk aan een basis, nml lezen, tis ontzettend moeilijk voor je.

Anoniem zei...
http://www.erichufschmid.net/mp3/Hufschmid-20Nov2007.mp3

Geeuw.
Ah, koffiepauze:-)
Tot laters, ik ga dit niet onbetaald doen natuurlijk:-)

Carpe diem Braadworst

 
At 12:06 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

te stoned om te onthouden, he?

 
At 12:07 p.m., Anonymous Socrates said...

Zou je ook eens moeten proberen:

Werken, dan kun je gewoon werken voor de weed en ben je niemand tot last, houdt je 8 tot 10 u ook weer van de weed af en zo verdien je je jointje savonds ook:-)
Draag je ook nog je steentje bij in deze maatschappij.
Ah, collega is ook klaar.

Carpe diem homo universalis

 
At 12:22 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

en dan net als jij in een hopeloos verwarde fantasiewereld wonen zeker? Zogenaamd 'niks vinden' maar toch een mening hebben (die nergens op gebaseerd is).
Je bent het clichébeeld van een dertien-in-een-dozijn pothead. Seen that, done that. Pas als je het lef hebt om uit die bubbel te stappen zie je hoe hopeloos suf je wereldje is.
Zal je eerst eens een maandje ofzo niet moeten blowen. Zal je zien dat je ook weer een beetje gaat onthouden wat je kort daarvoor nog gezegd hebt. Alleen het idee al vind je eng, of niet?

 
At 9:38 a.m., Anonymous Socrates said...

Jij hebt het vooroordeel dat ik de hele tijd blow, ik heb het enkel niet ingevuld zoals zoveel niet wat jij beweert.
Jij ben zo naief dat je iemand denkt te kennen door wat te lezen op het net.
En dus lul je zoveel uit je nek dat je het zelf niet door hebt.
Ik speel het enkel mee, maar al zeg ik je dat, zelfs dan heb je het niet door.
Hoe naief kun je zijn?
En waar moet ik uitstappen?
Uit mezelf?
JIJ hebt je laten pakken door deze realiteit, alsof het de enige ware realiteit is, maar als je droomt dan ben je al in een andere realiteit en geregeld zijn er sporen dat dit niet de enige is (wat mij betreft zelfs de minst interessante), daarmee bind je jezelf en dat verwijt je nu mij.
Ja, daarom blijf ik om je lachen en speel ik lekker met je mee:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 9:56 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Wat ik zeg: je bent het clichébeeld van een dertien-in-een-dozijn pothead. Prietpraat uit een verweekt brein. Alleen op je eigen fantasieplaneetje ben je in controle. Te laf voor realiteit.

 
At 10:35 a.m., Anonymous Socrates said...

DAAR IS TIE WEER!!!

Defineer realiteit of wordt het dan te moeilijk voor je, Braadworst.
Kben benieuwt:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 12:03 p.m., Anonymous Socrates said...

Het zwijgen doorbroken:

http://zapruder.nl/forums/viewthread/9866/

Carpe diem homo universalis

 
At 4:01 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

wordt het voor mij te moeilijk? Het denk het toch niet.
Het heeft geen zin om te gaan filosoferen over wat jij realiteit wil noemen of wat niet (te beginnen met Plato's schaduwen) maar waar het om gaat is of je logische afwegingen kan maken op basis van feiten. Dat lukt je niet als je keer op keer demonstreert dat je geen logisch betoog kan houden; het is stonede hapsnap gebaseerd op je eigen spookbeelden.
Het ubercliche van iemand die veel te veel blowt en denkt dat je uren of dagen moet gaan discuzeuren over wat "echt" is en wat niet. Slaapverwekkende discussie, want het gaat altijd alleen maar over het ego van de stonede persoon in kwestie.

En wat wil je nou? Nog tienduizend comments vertellen dat je "niks vindt" en "niks denkt" om toch steeds weer met de meest onzinnige statements te komen?

 

Een reactie posten

<< Home