vrijdag, november 16, 2007

HecktivismDe complotstrijders van We Are Change - gespecialiseerd in guerilla-confrontaties en hecktivism - raakten buiten zichzelf toen ze Larry Silverstein, eigenaar van het WTC, zomaar op een podium zagen staan. U weet: de troofers geloven dat Silverstein het WTC complex liet opblazen omdat de boel nu eenmaal flink verzekerd was. Was hij gelijk van het asbest probleempje af. Vreemd trouwens dat er in WTC7 even geen asbest zat.

Gelukkig zijn er ook nog 'verstandige troofers', zo blijkt uit de reacties bij 911 Blogger: "They destroyed a perfectly good opportunity to ask Larry Silverstein some pertinent questions by behaving like juveniles with very little discipline over their emotions. It's (even) worse to lose your senses than losing your temper."

Labels: ,

1 Comments:

At 1:56 p.m., Anonymous Socrates said...

mhoehahahaha.
Mooi, de tijd van het oude is geweest en de jeugd heeft de toekomst.
Mijn zegen hebben ze.
Zoals in dat oude boek al stond:

De zoon slaat de vader en er zal een hele heerscharen meekomen (wisten wij veel dat het onze eigen kinderen betreft die genoeg hebben van ons verouderde systeem van bedrog en wat op zn einde loopt, zie Willem Middelkoop, het peak oil probleem.
Maar het kan nog eenvoudiger:

Voor een groeiende economie hebben we energie/grondstoffen nodig die maar beperkt aanwezig zijn in moedertje aarde (een simpel winkeltje daar moet men stroom, auto's om het materiaal aan te voeren hebben).
Die 2 lijnen gaan elkaar een keer kruisen en dt is nu gaande (vandaar de drang naar olie en de verergerde toestanden rondom die olie, Iran, Venezuela, somalie en myan mar)
Dan heb ik het nog niet eens over de schulden van de westerse landen bij de banken, waar ze nu dus afhankelijk van zijn.

Carpe diem homo universalis

 

Een reactie plaatsen

<< Home