vrijdag, november 16, 2007

Reality tunnels


Zapruder die de NWO afzweert, het moet toch echt niet gekker worden. Een groep mensen die satanische rituelen uitvoert en ons allemaal tot slaven wil degraderen tot er uiteindelijk op aarde een Nieuwe Wereld Orde heerst, daar gelooft de redactie even niet in. Gelukkig maar. Er lopen al te veel dwaze figuren rond die iedere apekool op elkaar napapegaaiende websites serieus nemen.

Nee, NWO moet je breder zien, doceert Zapruder, de site die de complotwaarheid in pacht meent te hebben. Het heeft allemaal te maken met het Peter’s principle dat stelt dat in een hiërarchie elke werknemer tot zijn niveau van incompetentie stijgt. Oftewel: De NWO, dat zijn we zelf. "De meest dominante entiteit (...) van onze tijd zijn de corporaties en die hebben geen enkel ander doel dan ten koste van alles en iedereen winst maken tot de absolute limieten de wet, en vaak daarbuiten."

Het probleem met deze nieuwe theorie: vaagheid troef. Omgevallen boekenkast-wijsheid, aangelengd met een dikke plamuur gekte. Er bestaat dus niet een aanwijsbare groep "NWO-leden", wel mensen die het systeem ten koste van anderen misbruiken. Zoiets.

Een deel van de achterban heeft het er maar moeilijk mee. Nee, het gaat om emergent (?) gedrag en een heuse NWO met een bende zotten die hun roots ver terug hebben in de geschiedenis (Precott Bush, bankiers, vrijmetselaars), zo lezen we. ""Overal waar ik kijk (b.v. prins Berhard), zie ik een beerput van geschiedvervalsing, en bewijzen van een schaduwregering. Dat heet leren van je geschiedenis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......zeeeeeeer belangrijk!" "Ex presidenten die beweren dat Ufo's bestaan!!!, dit kan twee dingen betekenen: Óf ze bestaan echt....Óf het wordt een alien false flag operation...." "Ik vind Balkie net een Bush, gewoon een sukkel die er niks van snapt als uithangbord. Herinner je nog hoe hij aan zijn mouw werd getrokken door zijn collega's tijdens een toespraak in de 2e kamer. De grote jongens in Nederland zitten net een stoelje lager, Bot, Verhagen, Hirsch ballin en die sturen sulletje Balkenende." "De (inteelt) families die nu aan de macht staan, stonden eeuwen geleden ook aan de macht. Dit hebben ze nooit weggegeven maar alleen overgegeven. Het doel is macht en totale controle en uiteindelijk een wereld met een kleine elite en een paar miljoen slaven. Geld is geen issue want dat maken ze zelf." "Complotten zijn per definitie reality tunnels."

Jammer. Deed Zapuder verwoede pogingen om de discussie uit de sfeer van aluminium hoedjes te trekken, het valt voor de drommel niet mee om nog een beetje serieus te worden genomen, verknalt de aanhang het weer (De Klaas en Sando Show zijn trouwens ook weer terug).

Aan de andere kant, geen site zwalkt zoveel als Zapruder. De laatste tijd groeide er bij de redactie een groeiende ergernis over alles dat naar 9/11 neigde nadat ze het eerst breed omarmd hadden. Dat geblaat over plofwolkjes, thermiet, bommen in het WTC en valversnellingen, het werd kennelijk iets te gênant. Bang om te veel vereenzelvigd te worden met klapwiekende troofers zweeg Zapruder 9/11 dood.

Maar 9/11 is inmiddels weer helemaal terug dank zij Loose Change Final Cut. Briljante documentaire, vindt blokhoofd Patman. "Geen plofwolkjes, nauwelijks speculatie. Controleerbare feiten, onweerlegbare ontmaskeringen en terechte, onderbouwde suggestie. Wat overblijft staat als een huis en heeft zelfs wel wat weg van een Michael Moore documentaire qua stijl. Ik kan me niet voorstellen dat mensen vrij van psychische problemen en voorzien van een enigszins werkende bullshit generator na het zien van deze documentaire nog kunnen twijfelen aan het feit dat 9/11 op z’n minst is gefaciliteerd door de Amerikaanse regering zelf. Persoonlijk geloof ik, zeker na het zien van deze documentaire, in de volledige regie van de aanslag door de Bush-administratie."

Kijk niet raar op als Zapruder over enkele maanden weer het tegendeel beweert.

Labels: ,

11 Comments:

At 6:48 a.m., Blogger Jay said...

Kijken hoelang het duurt voordat ze deze versie van Loose Change ook weer als onbelangrijk gaan bestempelen. Loose Change 2 was ook helemaal te gek toen ie uitkwam, tot bleek dat er geen ene reet van klopte.

 
At 8:07 a.m., Anonymous Crap said...

Wat is een bullshit generator? Is dat niet waar Zapruder voor staat?

 
At 8:17 a.m., Anonymous donkderdoorn said...

wees blij. heb je ook weer wat copy..

 
At 9:19 a.m., Anonymous Fred said...

Inderdaad: een bullshit generator genereert bullshit. Bedoeld werd: detector.

 
At 12:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Kijk niet raar op als Zapruder over enkele maanden weer het tegendeel beweert."
Daartoe aangezet door welke geheime dienst precies, Billy?

 
At 2:00 p.m., Blogger Jay said...

Lol zitten ze nou nog over dat geld te miepen op zapruder??

Waar alweer een groot deel van terug gevonden is.

Het gaat nu nog maar over 1 trillion.

En hier nog wat leesvoer over dat geld en waarom het zo een zooitje is daar op het Pentagon.

 
At 3:04 p.m., Anonymous hp said...

dank voor de info Jay, er wordt van een mug een héle grote olifant gemaakt.

 
At 3:41 p.m., Blogger Jay said...

Lol, als zelfs iemand daar de Eifeltoren gaat vergelijken met de WTC torens, weet je dat zo een gast echt niet weet waar die het over heeft en compleet uit zijn nek zit te lullen :D

En ja dat geld gaat werkelijk nergens over. Dat was al ver voordat die uitspraak werd gedaan op 10 september 2001 bekend. En waarom zouden ze zoiets meldden als ze daarna toch elk bewijs gaan vernietigen? Werkelijk bizarre logica.

 
At 7:49 p.m., Blogger Jay said...

Misschien moeten die Zappies een naar de instorting van het Sampoong warenhuis kijken.

Dat was een 6 verdieping hoog warenhuis en dat is compleet ingestort, op de 2 zijmuren na dan. Maar de vloeren zijn tot aan de grond toe ingestort. Volgens hun logica is dat onmogelijk en had het gebouw blijkbaar om moeten vallen. Want naar beneden is ten slotte de weg van de meeste weerstand.

Zal ook wel met explosieven zijn neergehaald natuurlijk.

 
At 10:21 a.m., Anonymous Anoniem said...

Het is moeilijk bijverdienen als journalist.

 
At 6:30 p.m., Anonymous Anti Zionist said...

Wat een waardeloze pro-Zionisme site is dit!

 

Een reactie posten

<< Home