zaterdag, november 18, 2006

Nederlandse Alex


Ditkannietwaarzijn zoekt een Nederlandse Alex Jones, die "krachtig tegen de NWO en ander ongedierte vecht." Alex Jones, voor alle duidelijkheid, is de (Amerikaanse) samensteller van Prison Planet, een site die dagelijks een bak paranoia over de lezer uitstort.

Alex ziet overal complotten en spoken. Al jarenlang. Alex denkt bijvoorbeeld dat de Amerikaanse overheid bezig is met een geheim sterilisatieplan. Hij zou de aanslagen van 9/11 hebben voorspeld, maar zijn laatste voorspelling over een enorme false flag operatie voor eind oktober ging volledig de mist in. Alex heeft ook vijanden, onder wie de prettig gestoorde Perry Logan, die op zijn eigen onnavolgbare wijze een mooie opsomming maakte van de claims van Alex:

The elite have openly announced that they want to kill 80% of us.
There are live AIDS viruses in the corn. (This means no sex with the corn. Sorry.)
The government is spraying us with EVIL CHEMICALS contained in the contrails of planes (also poisoning themselves, I guess)
Most power outages are government plots.
Arnold Schwartzeneggar is part of an Austrian plot to take over America. Masons can commit murder. They make a secret sign to the judges and are immediately set free.
The secret ruling elite of the world are putting up buildings that look like owls (only conspiracy people can see these owls, in case you were wondering)
All of Clinton's cabinet were Jewish.
People have tattoos saying "Don't Kill Me" in Holland.
The Rothschilds funded Hitler.

DKNWZ zoekt dus de Nederlandse Alex Jones voor een maandelijkse video-column op de website. "Maak je eigen home-video met een maximale lengte van 5 minuten en ga eens flink tekeer tegen alle leugens! Iedereen mag meedoen en we zullen alle inzendingen op onze website publiceren."

De vraag is: als er een Nederlandse Alex bestaat, waarom heeft die zich dan niet gemeld? Er is tot nu toe geen enkele Nederlandse complotdenker die ook maar enigszins in zijn buurt komt. Of je hebt figuren met lang sluik sixties-haar zonder Austin Powers mojo (DaanSpeak), mannen in veel te nette pakken (Jan van Aken van de Partij voor de Waarheid), rappende possies (DC Lama) of ietwat aarzelend formulerende beleggingsadviseurs (Willem Middelkoop). Pamela Hemelrijk heeft er weer niet het postuur voor. Of zelfs maar de stem. Net zomin als RickD, misschien wel zijn grootste fan. Zelfs wanneer je wijlen G.B.J. Hiltermann, Louis van Gaal en Edwin de Roy van Zuydewijn zou kruisbestuiven ben je er nog niet.

Nee, de Nederlandse klonen van Alex blijven liever gewoon anoniem achter de pc. Dat verklaart misschien dat wanneer je bij Google "Nederlandse Alex Jones" intikt je maar zes resultaten krijgt. "Ik hoop dat dit niet een soort Idols gaat worden," schrijft iemand ook nog bij Ditkannietwaarzijn.

Labels:

11 Comments:

At 8:50 a.m., Blogger Democrat said...

Ik dacht even blij verrast te worden met Billy's bijdrage als Nederlandse Alex Jones.

Helaas, zelfs een lichte bijdrage over wat hij dan leugens vindt kon er niet af.

Resteert het aloude reactief, volgend en nit-origineel nasputteren over dermans eerste originele bijdrage aan de Internetwereld. Een soort Waldorf & Statler maar dan niet leuk.

 
At 11:17 a.m., Blogger Jay said...

The elite have openly announced that they want to kill 80% of us.

Nou weet ik waar dat verhaal op zapruder in ieder geval vandaan kwam waar 1 van de heren beweerde dat de Amerikaanse regering een plan had om een groot gedeelte van de mensheid uit te roeien :D

Bleek alleen geen reet van te kloppen aangezien het om geboorte beperking ging in verband met de groei van de wereldbevolking en de daaruit volgende consequenties voor het voedseltekort in de wereld.

 
At 11:42 a.m., Anonymous Anoniem said...

Misschien moeten ze het in de kring van de holocaustontkenners en ex-stromfronters zoeken daar bij DKNWZ.

 
At 12:24 p.m., Blogger Democrat said...

Braad schijnt goed bekend te zijn met Stormfront. Vraag het hem eens.

 
At 1:19 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Op Zapruder kennen ze me ook. ben ik dan ook een complottertje?

 
At 2:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

quote:

Bizar toeval door RickD 01-08-2006

Het is geen geheim meer, ik ben een groot fan van Alex Jones. Zijn agressieve, directe, eerlijke en emotionele manier van het nieuws verslaan is helemaal mijn stijl. Natuurlijk zijn er altijd mensen die je direct aanvallen als je zo bent, maar uiteindelijk ben je toch echt en win je vaak de meeste voor je.

Een poosje terug heb ik een aantal minuten voor de camera van Zembla gestaan en als ze deze opname gebruiken in hun 9/11 documentaire 10 september, dan mag u zelf uitmaken of ik de Nederlandse Alex Jones ben, of gewoon een vervelende vent :)

Maar waarom is het kopje van dit bericht "Bizar toeval"?

Vele van u hebben de door mij vertaalde Martial Law gedownload en weten nu welk muziekje ik toegevoegd heb aan het menu. De originele dvd heeft geen muziek in het menu, maar ik vond het agressieve nummer "Welcom To The Jungle" van Guns 'N Roses echt passen bij de film. Nog steeds niets vreemd of bizar aan zult u zeggen, maar nu komt het.

Alex Jones heeft al 10 jaar zijn eigen radioprogramma van maandag t/m vrijdag, maar afgelopen zondag startte hij een nieuwe show bij een ander radiostation. Hiervoor heeft Alex allemaal nieuwe jingles, begeleidende muziekjes, laten maken. Maar ik stond wel even raar te kijken toen zijn intro muziekje "Welcom To The Jungle" van Guns 'N Roses bleek te zijn.

Nu, dat is toch wel een bizar toeval niet :)

http://www.eqgen.nl/html/nieuws-0806.html

 
At 2:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

Braad je gelooft toch ook dat building 7 "razendsnel" naar beneden kwam.

Dat maakt je een redelijke kandidaat voor een complotlooser hoor!

 
At 4:46 p.m., Blogger Jay said...

Uh, gebouw 7 kwam toch ook razendsnel naar beneden?

 
At 6:50 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Ik zal het nog sterker vertellen: de manier waarop WTC7 instortte LIJKT heel veel op controlled demolition.

 
At 10:23 a.m., Blogger Democrat said...

Braad, ben je inderdaad al een echte Zapruder? Welcome to the club.

 
At 5:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

22/11: Pamela is door Metro aan de dijk gezet “vanwege een inhoudelijke koerswijziging van de krant”.

 

Een reactie posten

<< Home