donderdag, december 06, 2007

Spitsbergen


Er wordt gebouwd aan een gigantische bunker in Spitsbergen, onder meer met geld van Microsoft topman Bill Gates. Wat is de bedoeling hiervan en waarom in Spitsbergen? Nou, daar weten onze slimme complotters wel antwoord op: mogelijk wordt daar door de NWO (Nieuwe Wereld Orde) een superras gekweekt.

"The eugenics of Hitler were financed to a major extent by the same Rockefeller Foundation which today is building a doomsday seed vault to preserve samples of every seed on our planet. Now this is getting really intriguing. The same Rockefeller Foundation created the pseudo-science discipline of molecular biology in their relentless pursuit of reducing human life down to the ‘defining gene sequence’ which, they hoped, could then be modified in order to change human traits at will. Hitler’s eugenics scientists, many of whom were quietly brought to the United States after the War to continue their biological eugenics research, laid much of the groundwork of genetic engineering of various life forms, much of it supported openly until well into the Third Reich by Rockefeller Foundation generous grants."


Zo'n berichtje wordt natuurlijk meteen weer opgepakt door de onvermoeibare Limburgse complotdenker Nexus, die elke krankzinnige site die hij tegenkomt serieus neemt.

Maar er is helemaal natuurlijk weer helemaal niks geheimzinnigs aan dit project. Zaden van 2 miljoen gewassen worden bewaard zodat bij een onverwachtse grote ramp zoals oorlog met atoombommen of natuurrampen genetish materiaal van onder meer landbouwgewassen niet verloren gaat. Toegegeven: er zijn misschien belangrijkere dingen in de wereld, maar complotters maken er meteen weer een belachelijk NWO-verhaaltje van.

Bij NuJIJ kreeg Nexus kreeg dan ook meteen een koekje van eigen deeg: "In die bunker worden alle gegevens van alle complotdenkers ter wereld opgeslagen. Gegevens als daar zijn: lievelingseten, bruto jaarinkomen, leeftijd van de eerste melktandjes, woordenschat van de complotdenkers, leengeschiedenis bij de bibliotheek, het gebruik van steunzolen, politieke voorkeur, genetisch materiaal en of de heren complotdenkers een links- of rechtsdragend geslachtdeel hebben. Al met al is dat dus nogal wat."

Niet dat Nexus zich door dit soort humor laat afleiden. Die hangt meteen weer de onheilsprofeet uit, zoals je die alleen (met gong) in de strips van Kuifje tegenkomt: "De kampen in de VS zijn al klaar, de Europese Unie is haast een feit, de Noord Amerikaanse unie ook, de Afrikaanse unie en de Aziatische. Hoeveel bewijs heeft een mens nodig."

Labels:

33 Comments:

At 7:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

De FEMA concentratiekampen bestaan.
Countdown is begonnen...

http://video.google.com/videoplay?docid=277826260716604258

 
At 9:10 a.m., Anonymous Socrates said...

"Zaden van 2 miljoen gewassen worden bewaard zodat bij een onverwachtse grote ramp zoals oorlog met atoombommen, natuurrampen genetish materiaal landbouwgewassen niet verloren gaan."

Hm, dus als iedereen dan weggevaagd is, dan hebben we iig onze zaadjes nog?!?!
Maar voor wie dan eigenlijk?

Carpe diem homo universalis

 
At 9:29 a.m., Anonymous hp said...

De complotters hebben NUjij volledig gekaapt, het is te triest voor woorden. Fanatieke mafketels.

 
At 9:44 a.m., Anonymous Crap said...

En nog steeds denken ze dat ze daar 'zieltjes' kunnen winnen.

 
At 10:00 a.m., Anonymous Socrates said...

De complotters hebben NUjij volledig gekaapt, het is te triest voor woorden. Fanatieke mafketels.

Of dr worden ineens een heleboel mensen wakker en is die groep ontzettend aan het groeien, omdat mensen in beginnen te zien dat ze geleid worden door een zooitje psychotische schizo:-)

Wen er maar aan, jullie zijn een uitstervende soort:-)

Carpe diem homo universaslis

 
At 10:13 a.m., Anonymous hp said...

Dat valt wel mee hoor socrates, maak je geen illussies. Veel van die diarree van de complotters worden massaal genuniet, op Zapruder hebben ze het al over censuur. Mensen worden moe van die werkeloze fanatiekelingen die ogenschijnlijk niets beters te doen hebben dan hele dagen achter hun pc-tje de grootste complotonzin te verkondigen.

 
At 11:28 a.m., Anonymous Arminius said...

Maar is helemaal natuurlijk weer helemaal niks geheimzinnigs aan dit project. Zaden van 2 miljoen gewassen worden bewaard zodat bij een onverwachtse grote ramp zoals oorlog met atoombommen.....

Een Fals Flag operatie bedoel je Billy?

 
At 11:59 a.m., Anonymous Socrates said...

Dat valt wel mee hoor socrates, maak je geen illussies. Veel van die diarree van de complotters worden massaal genuniet, op Zapruder hebben ze het al over censuur. Mensen worden moe van die werkeloze fanatiekelingen die ogenschijnlijk niets beters te doen hebben dan hele dagen achter hun pc-tje de grootste complotonzin te verkondigen.

Dat er censuur wordt gepleegd daar heb ik zelf aan den lijve mogen ondervinden en geen nuniet nee de redactie!:

http://httpvideogooglenlvideoplaydoci-chela.blogspot.com/

Geen commentaar, hoe en waarom niets.
De docu werd verwijderd en ik kon geen nieuwe blogjes meer plaatsen.

Maar als je dan wat research doet dan weet je wie er achter nujij zit, zoals ik in dat blogje ook laat zien.
Krijg steeds meer het idee dat jullie hier maar wat kraaien zonder research of daadwerkelijk kennis van zaken en enkel alles willen weerleggen.
Ook wordt alles wat jullie niet zint gebombardeerd tot complotter, antisemmiet, holocoustontkenner, allemaal dooddoeners die niet gebasseerd zijn op de feiten en dan laat ik het beledigent aspect nog buiten beschouwing.

Kdenk dat jullie eerst nog een heleboel research te doen hebben, want dit ongefundeerde geblaat brengt niets en maakt jullie alleen maar belachelijk.

Carpe diem homo universalis

 
At 12:12 p.m., Anonymous hp said...

Lol, ik heb een bannetje te pakken op Zapruder: "Your Internet Protocol address is listed on a blacklist of addresses involved in malicious or illegal activity."

Nou Patman kom er maar in, wat heb ik op mijn kerfstok staan?

 
At 12:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wie is hier nou de complotter?
zapruder_forum_trouble
http://zaplog.nl/forum/thread/zapruder_forum_trouble#n6991

 
At 12:36 p.m., Anonymous cybercop said...

Er worden door zeer bekwame ict-ers via zapburu gerafineerde (en deels geslaagde) pogingen gedaan om Zapruder te saboteren. Jou ip-adres frequenteert herhaaldelijk deze onsportieve grappen. Waarvan acte...
Redactie Zapruder.

 
At 12:45 p.m., Anonymous Krek said...

"Een Fals Flag operatie bedoel je"

Het is False Flag en dat woord had je nooit geleerd als je niet te veel Alex Jones had gelezen. Beterschap.

 
At 12:45 p.m., Anonymous cybercop said...

Mijn vorige comment is als antwoord naar hp bedoeld. En weet wel dat Zapruder goede connecties onderhoudt en nauw samenwerkt met justitie. Dus hp ik weet niet of jij over veel euro's beschikt, dan wel met je personalia bij Peter R de Vries (onze zionistische-maffia collega) over de knie gaat. Maak je kippenborstje maar alvast nat.

 
At 12:54 p.m., Anonymous Crap said...

"onze zionistische-maffia collega"

Mooie nick, Klaas, maar dit zinnetje verraadt je weer eens...

 
At 1:01 p.m., Anonymous hp said...

oh, het is een zapruderwijd euvel. Woei, nu ik kan me scharen bij de complotters ;).

@cybercop

Ik moest glimlachen om je comments, heb je toch mooi een zionist vermaakt vandaag, haha.

 
At 2:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

@cybercop wil jij wel eens snel ophouden met het misbruiken van de merknaam van onze grote site? Of moet ik jou via zapburu net als hp juridisch achter de broek aan gaan zitten? Onderschat onze middelen niet, want die zijn tot in de hoogste kringen bekend en gevreesd.
Patman.

 
At 4:02 p.m., Anonymous hp said...

Alweer een nep-Patman?

 
At 8:18 p.m., Anonymous patsruder said...

bil neukt niet, hij zuigt...
met name de wat dommere jeugdige hielen-likkers die hij hier zo pedofielerig om zich heen heeft verzameld en waarvan zijn patty (want een pedo-ruder) met plezier heeft genoten... jammer dat patty hem zo schandalig heeft verraden, maar ook dat zie ik in de toekomst wel weer aan elkaar groeien... ik voorzie een grote rol van bram bij het bemiddelingswerk daarbij.

 
At 8:34 p.m., Anonymous anonie said...

Nu zapruder er uit ligt ff lekker trollen, komt u maar, het mag, billie is er blij mee, goed voor de kijkcijfers.

 
At 9:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Weer even on-topic: de bron van het artikel over de zadenbank bekijkt de investeerders in het project en wat die investeerders met elkaar gemeen hebben. En dan komt de auteur al gauw op eugenetica uit, en allerhande zaken die slecht zijn voor de mensheid.
Ben je dan gelijk een complotter als n.a.v. zo'n onderzoekje wat kritische vragen stelt?

 
At 10:19 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"wat kritische vragen stelt"

uhhhhhhhhhhhhhhhh

da's nie echt waar het om gaat, he?

 
At 10:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Lol, ik heb een bannetje te pakken op Zapruder: Your Internet Protocol address is listed on a blacklist of addresses involved in malicious or illegal activity. Nou Patman kom er maar in, wat heb ik op mijn kerfstok staan?"

Niets, iedereen werd geblocked op de website, zie onder
http://www.bad-behavior.ioerror.us/2007/12/06/bad-behavior-2011/

 
At 12:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

Gaaaaap...... waaraan dankt Zapburu haar/zijn bestaansrecht?

 
At 12:07 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Aan de grote (groeiende?) hoeveelheid complotdenkers die het internet bevolken en de meest bizarre uitspraken doen op basis van mogelijk nog bizardere redeneringen.

(je vraagt weer eens naar de bekende weg)

 
At 11:11 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Aan de grote (groeiende?) hoeveelheid complotdenkers die het internet bevolken en de meest bizarre uitspraken doen op basis van mogelijk nog bizardere redeneringen."

En aan het groepje paranoide debunkers die denkt dat de wereld ten onder gaat als ze niet dagelijks hun tijd besteden aan de complotter-bestrijding ;)

 
At 11:37 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Het is dan ook niet zozeer "bestrijding", maar beschrijving. Ik heb geen enkele illusie dat ik een hardcore complotdenker van denkbeeld (of vooral: denkmethode) zou kunnen veranderen.

Er staat dan ook duidelijk bij de beschrijving van deze site dat ie OVER complotdenkers gaat, niet dat ie aan complotters gericht zou zijn.

Maar als jij het onderwerp niet zo interessant vindt is dat best hoor. Nij interesseert het vooral vanuit psychologisch/sociologisch en historisch oogpunt. Het internet is de grootste verandering in kennisoverdracht sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de 15e eeuw.

Ik denk ook dat je deze site veel te serieus neemt; het legt vooral de oenigheid bloot in de redenaties en overtuigingen van complotdenkers en dat is eerst en vooral erg om te lachen.

 
At 8:44 p.m., Anonymous Arminius said...

Hier Billy, kadootje ;-)

Maak er maar een mooi topic van

http://www.theonegame.nl/bb2/viewtopic.php?t=5057

 
At 9:38 p.m., Anonymous Bram said...

Ben jij bij je patsy weggerend? Want ik hoor en zie dat zapruder totaal plat ligt! (of zal gaan gelukkig)

 
At 9:42 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

goh, gaat klaas ook maar als bram commenten.. nou, da's leuk he!

 
At 12:13 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Klaas is een door de AIVD ingehuurde troll. De meest fanatieke aanhangers van een bepaalde religie zijn altijd de infiltranten. Dat was dus Klaas met zijn NWO-kolder.

 
At 4:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je zou kunnen zeggen dat mensen die Zapruder plat willen gooien EN zich onder de vlag hijsen van debunker-sites, vijanden van beide kampen zijn.

Hoe dan ook: triest.

 
At 8:40 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Klaas is een door de AIVD ingehuurde troll. De meest fanatieke aanhangers van een bepaalde religie zijn altijd de infiltranten. Dat was dus Klaas met zijn NWO-kolder."

..en dit comment is dus weer van een nep-Braad.
Alleen sukkels hebben het over "door de AIVD ingehuurde" blabla

 
At 9:31 p.m., Anonymous klaas said...

Sorry als ik soms een beetje te druk doe. Mag ik wel blijven, op Zapruder ben ik al niet meer welkom!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Een reactie posten

<< Home